![]() |
Ben û Sen
Ağlıyor yüreğim, ayda sen varmış Yıldızın aklında bir desen varmış İşlerken gönlüme aşkın rengini İpliğin özünde Ben û Sen varmış Bir bardak çay olmak yârin önünde Savrulmak buharla târih yönünde Gözlerim petekte bal seçer oldu Akşama yük oldu, gün dönümünde |
Ben Yalancı Şâirim
Ben yalancı şâirim Hepsi yalan yazdıklarımın Ve en sevdiğim yalan Sensin... |
Beni de Satarsın
(Gene lise yıllarımdayım ve aldatılmışım... Sabahları güneş gibi doğan sen, Elbet akşamın birinde batarsın. Karanlığı ışıklara boğan sen, Aydınlıkta bir sis gibi yatarsın... Birgün yarim,sen beni de satarsın. Allah’a isyan etmek düşmez kula, Kıza surat çeviren düşer dula. Bıktım heryerde seni bula bula, Sen de beni bulsan bile atarsın... Birgün yarim,sen beni de satarsın. Bakışınla şu gönlüme taht kurdun, Önce beni,sonra kalbimi vurdun. Yok mu güzelim senin yerin yurdun? Durduk yere gelip bana çatarsın... Birgün yarim,sen beni de satarsın. Ne idüğü belirsiz bir yarsın sen, Darda kayıp,bol günümde varsın sen. Alevlerde erimeyen karsın sen, AYHAN için ne Kırgız ne Tatarsın... Birgün yarim,sen beni de satarsın. |
Benim Olasıca
Gül olasıca Kokasıca mevsimler boyu Rengi koyu Dudak kadar emin Gül olasıca Batasıca ellerime kanatırcasına Rengi koyu Dudak kadar emin Huzurunda cemin Benim olasıca |
Beşlik Hayat
Kalmadı ferim Hazırdır yerim Bütün cevherim Kemik ve derim Mahvoldu özüm Kan doldu gözüm Vardır bir çözüm Budur son sözüm Kime dert yanam Nasıl uyanam Ekmek ver anam Ağuya banam Dediler öksüz Sapı var köksüz Hem varsız yoksuz Yay atar oksuz |
Beyaz Saçlım (Anama)
Aklımdasın bir tânem, senle titriyor cânım Unutmadım yüzünü Bilmedin mi kuzunu Eybenim beyaz saçlım, ey benim heyecânım |
Beyinsizin Biatı
Güneşe borçlu doğmak istedik Borç vermek istemese de o Karanlığa isyan Kırdı sağın kanadını Yol verdik Şeytana kalbimize paralel Dilimizin gişeleri Cebrâile kapalı Yük indirmek bile Fazla değil, görünmedikçe fiyatı Nefis büyüklüğünde server Sızıyı gideremez mi Ve gülemez mi ardımızdan Beyinsiz hâlimizle ettiğimiz biata Şeytandan önce Ve ölünce Kim ağlar Ve bu hâl kimi bağlar Analarımızdan başka |
Bilemedim
Ey sevdiğim bilemedim Kimseye diş bilemedim Takdir Allah’ındır ama Kusurumu bilemedim Ey sevdiğim bilemedim |
Bilir misin Sen
Halepçe, Filistin, şimdi Felluce Kızardı gökyüzü vuruldu gece Döküldü dilden bir sözcük bir hece Hak demek ne demek bilir misin sen Sen kavganın bittiği yerde misin Sen baharın yittiği yerde misin Evlere bombalar düşüyor mu orda Çocuklar annesiz üşüyor mu orda Yıkıldı barajlar, göründü seller Ağlıyor kâinat, susarken diller Utansın duaya kalkmayan eller Çaresiz kalmayı bilir misin sen Sen kavganın bittiği yerde misin Sen baharın yittiği yerde misin Zâlimler babanı vuruyor mu orda Çiçekler sevgisiz kuruyor mu orda |
Biliyon mu?
Buraları daha önce Görmediydim biliyon mu? Bahçeden hiç taze gonca Dermediydim biliyon mu? Param yok ki bilet alam Gelip edem iki kelam Hiç yürekten dosta selam Vermediydim biliyon mu? Alışmışım hep yaslara Hasretim güzel seslere Böylesine hoş hislere Ermediydim biliyon mu? |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:44 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.