TuRGuT~ |
06-20-2006 11:15 PM |
Genel konuşuyorum:
Burada kanka.net 'te online olarak gördüğünüz herkes var... Konuşmalarınızı ona göre yapın... Kanka.net te 10.800 küsür msjı olan bir uzman modaratöre burada gelip yazı fontunuzu büyüterek tanımıyorum etmiyorum gibi sözler arzetmenize gerek yok... Bilin ki bunlar sizi "ezik" duruma getiren hallerdir...
Son olarak; 3-4 saat moderatör olup da trip yaparak ben karar verdim, düşündüm ,ettim gibi şeylerle moderatörlüğü bırakmakla "emekli moderatör" falan olunmaz... Moderatör kademesine yükselmek için çalışmak, haketmek gerekir...
Bölümde 50 sayfa konusu olan bir uzman moderatörün yararlandığı siteleri alıp, resim linki vererek konu kilitlemekle moderatör olunmaz... Msn'dee birini çoklu konuşmaya davet edip, ayarttığın arkadaşınla ona laf saymakla moderatör olunmaz... Moderatör olduğun bölümün kurallarını bilmemekle ve bir moderatör olarak kurallara aykırı davranışlar sergileyerek moderatör olunmaz... Hatalarını kabullenmeyerek artistlik yaparak da olunmaz...
Msn'de yalvarıp yakarıp photoshop'ta sanal modifiye öğrenip, yazı efektleri öğrenip de sonra öğreten kişiyi satarak moderatör + adam olunmaz...
Bunların yanında daha çok şey vardı söyleyeceğim ama seviyene daha fazla düşmek istemiyorum...
Gecekondu ağızıyla konuşan birine daha fazla cevap veremem... Yaş 18 ama beyin henüz doğmamış anlaşılan...
Msjına cvp verip seninle muhattap olmak bile beni kötü yaraladı... Herneyse...
|