![]() |
hürmete laik (anne)
en feci olay (ölüm) en üzücü şey (unutulmak) en acı şey (yanlızlık) en zalim şey (ihanet) en soğuk kelime (hayır) en sıcak kelime (seviyorum) |
açan gülde SEN
solan yaprakta SEN doğan günde SEN kızaran ufukta SEN neşede,alemde SEN herşeyde,heryerde.......... göz yaşlarımda bile SEN yalnız SEN// |
Senİ SevdİĞİmİ Herkez Duydu Bİr Sen Duymadin.koca İstanbul AĞladi
İsyanima Bİr Sen Dİze Gelmedİn SevdİĞİm Bİr Sen... |
Deniz dalgalı bugün,kendi içinde kavgası var herhalde..
Güneş ortalığı aynı kasvetiyle yakıyor. İnsanlar umursamaz tavırla yürüyorlar, Bir ben oturmuş düşünüyorum yeniden yaktığın bu yüreğin sonunu.. |
bir bakış bir bakışa
neler neler anlatır bir bakış bir aşığı senelerce ağlatır |
ya zamanından erken gelirim
dünyaya geldiğim gibi. yada zamanından çok geç seni bu yaşta sevdiğim gibi, ya herşey bitmiştir çoktan yada hiç birşey başlamamıştır, yine gecikmişim bağışla sevgilim, sevgiye on kala ölüme beş. |
bir gün sordu sevgilim
aşk nedir diye zaman istedim ondan düşüneyim diye bir gün gördüm onu bir başkasıyla kulağına fısıldadım "AŞK IZDIRAPTIR" diye............ |
Sevgim bir tek sanaydı,
******* boyu seni beklerdim sokaklarda.. Kalbim sıcaklığınla ısınırdı her sarılışında.yine sarıl bana. Bu kez kendimden eminim inan.aşkın içimde yandıkça benden hiç bir zaman gitmeyeceksin.... |
her yaprak
ayrılığı iyice sindirir beynimin dibine dibine her yalnız gezen kişi benim adeta git dediğini hatırlar gibi oluyorum tekrar tekrar hatıralar yok sen yoksun hayat yok en önemlisi seni seven bu benlik kayboldu yıldırımlarla dans eder *******i korkularım iki kat daha güçlü bastırır kalbimin üzerine öldürürcesine her yağmur damlası sana olan aşkımın sayısı her sel bastığında ise sen düşün? yeni aşklar yeni kişiler yeni şeyler yeni yeni yeni yeni yeni ben ne yeni bir |
İsmin kadar güzeldin oysa,
Gülüşlerin kadar masum, Hiç bişey canımı acıtmadı gülüşlerin kadar, Hiç bişey beni yıkmadı ihanetin kadar, Nasıl dukundun başkasına söyleeee, Nasııll, Hiç mi düşünmedin beni, Hiç mi? Nasılda sevdim seni yağmur gözlüm, Nasıl da değer verdim, Beddua ettim sana, Lanet okudum, Ama yine kıyamadım. Hepsini üstüme aldım, Olan bana olsun sana değil, Mutlu ol sen o alçakla, Yeterki hiç ağlama... (BEN SENİ BU KADAR SEVERKEN NEDEN ALDATTIN BENİ, NEDEN YAKIP ATT |
Aşk ikidir sevgi bir;
Aşk yalan,sevgi suzuluk. Buyüzden sevgi hasrettir, Özlemektir,beklemektir. Asıl hasret: Susuzken suyu içmekdeil karşısına geçip seyretmektir. Aşk haykırmaktır,sevgi ağlamak; Aşk açmaktır,sevgi katlanmak. Sevgi saklamaktır Yüreğini,gözlerini Ve de ellerini saklamak Bahar geldiğinde... Bir çiçeğe, yeşile,çimene Aşık olamazsın ama seversin. Toprağa ,fidana aşkla deil Sevgiyle dikersin. Sevgi için ölünür ;aşk öldürür Aşk kıskançtır,nankördür Sevgiyi öldürür. |
Bana bakınca görüyorum
Gözlerinde anlıyorum Ne demek istediğini Görüyorum çünkü Seni anlıyorum Bakıyorum çünkü Senin içinde benliğimi görüyorum Biliyorum sende benim gibi acı çekiyorsun Seninde için acıyor İikimizin gururu yüzünden Vazgectık bırbırımızden Geç kaldık birbirimize Varken aşk hissetmedik birbirimizi Birimiz vageçince anladık Ama olan oldu gönül Artık ne yapsak boşa Çünkü dönemiyeceğiz birbirimize Çıkılmaz bir yola verdik kendimizi |
S evgi..
İ şte sevgi sensin.. M asmavi gözlerinle mutlu ettin beni... G ülüşünle ısıttın içimi.. E ğer bir gün gidersen unutma! Ç ok arıyacaksın benii!! SİMGE ÇOBAN |
Ask Nedİr Bİlİr Mİsİn?
Bİlemezsin, CÜnkÜ Sen Tas Kalplİsİn Pekİ Sevgİ Nedİr Bİlİrmİsİn? Bİlemezsİn, CÜnkÜ Sen Hic Sevmemissin. Dİnle O Zaman Sevmek; Benİ Yasatan, Hayata Baglayan Umutlarim, Hayallerim Kisacasi Sevmek; Bİ Cİft GÖzÜn Icindeki Paralayan Isiktirr! Sen Bilmezsin Bunlari, Sİlersİn Hatiralari... Cİleli Hayati Ben Yasadim YÜregimi Siir Ile Bastirdim... Sen Bİlemezsİn Bunlari... GÜndÜzleri Silip *******i Yasayan Bendim, Sen Bİlemzsin Bunlari... Ka |
Sessizliğin içinde sukunet olduğunu unutma. Başkalarını sevmediğin
zaman sever gibi görünme. İnsanları yargılama, çünkü onları yargılarsan onları sevmeye zamanın olmaz. Aşka burun kıvırma sakın, o çöl ortasında yemyeşil bir bahçedir. O bahçeye layık bir bahçivan olabilmek için her bitkinin sürekli bakıma ihtiyacı vardır sakın unutma. Hatırlarmısın sen doğduğun zaman herkez sevinçle gülüyordu, öyle bir ömür geçirki hayatta herkes ağlasın sen öldüğünde... |
GÖzlerİnemİ Yanayim?
SÖzlerİnemİ Kanayim? Yoksa... Hayatima Mi Kiyayim? Ben Senİ Sevmİstİm, GÖzlerine Yanarak. Ben Seni SevmİŞtİm, SÖzlerİne Kanarak. Ben Hayatimi Sİldİm, Senden Cayarak. Sen Sevgini Sİldİn SÖzÜnden Kacarak... Artik İstesemde DÖnemem Sana, Yİne Aci Cektirirsin Sen Bana. Benİ Sev Desen... Sevemem Asla! Sen Durdurdun Benİ, Sen Susturdun Sevgimi, Sen Sevmedİn Beni... Ben Ise Deli Gibi Sevdim Senİ!!! |
Asla Kacamazsin Hatiralardan
Onlar Da Seninle Beraber Gİder. Gerİye DÖnÜp De SÖle Bakiver... Bir GÜnlÜk Mutluluk Bir ÖmÜr Yeter! Kosarak Dertlerin Pesinden Gitme, DÜsÜnÜp DÜsÜnÜp Hayata KÜsme... Aglamayi Degil,gÜlmeyi Dene, Bİr GÜnlÜk Mutluluk Bİr ÖmÜr Yeter!!! |
Gece Öyle Bir Geceydi Ki
Herzamankinden Daha Karanlik Korkutuyormuydu Beni, Yoksa Yinemi Sensizlik Basliyordu? Alismistim Artik Sensizlige Ne Sen Geliyordun Ne De Ben Seni Beklemekten Sikiliyordum Ve GÖzlerim Yine Kapaniyor Sensizlige, Acaba GÖzlerimi Actigimda Yanimda Olacakmiydin? Kim Bilir Ki Gece GÖzlÜm... ÖlÜmde SÖzlÜmmm..... Nese YÜzlÜmmmm..... Kimbilir Sewgili Insannnn????? Kim? |
KORKuYORUM ANNE
Bilmem ki şimdi sana nasıl anlatsam hala seni unutamadığımı her gün uzaktan nasıl sana gizlice baktığımı.kendime bile söyleyemiyorum bir türlü seni sevdiğimi biliyorum söylersem daha çok acı çekecek sensiz kalan bu benlik,daha acı çekecek seni arayan bu kalp.keşke şimdi yanımda olsaydın da hiç elimi bırakmasaydın.keşke keşkeler gerçek olsaydı.ama işte olmuyor sensiz bu bedenin olamadığı gibi.insana en çok koyan da bir zamanlar bana aşkım demen daha sonra da bırakıp bir başkasına |
Seni seviyorum demek;
Sevgili için gerektiğinde ölüme giderken bile çocuk saflığında gülümseyerek gitmektir |
B i Bilsen,
U gruna döktügüm gözyaslari, R üyami kabusa cevirdigi, C animi verdigimi, U nutamadim iste seni...bi bilsen sevdigimi.... BURCU seni seviyorum........ |
aşk ne demek bilmezdim ki
takii senle tanışana kadar seni o kadar seviyorum ki anlatamıyorum hayallerimde düşlerimde adının önemi yok benim için sen varsın ilk görüşte aşık oldum o güzel gözlerine o güzel gözlerine kıyamıyorum bakamıyorum senii sevmeye kıyamıyorumm aşığım haykırmak istiyorum istiyorum çünkü; SENİ SEVİYORUM |
İÇİnde Öyle Umut TaŞi Kİ Onu Senden Kİmse Alamasin;
GÖzlerİn Hep GÜlsÜn; MutluluĞu Hep Sende Arasinlar; Ama Onu Kalbİnde Öyle TaŞikİ GerÇekten Seven Bulsun........ |
aşık değilim sana seviyorum.
kusuruma bakma, ben hemen aşık olamıyorum. sevgimin gücü sağlamdır ama bunu içten söylüyorum.... |
dünyamıdır insanı kötü eden.
yoksa insanmıdır dünyayı kötüleştiren. hangisidir hayatı zindan eden. dünya hep vardı dönüyodu. insan gelip geçici ozaman insandır hacminin küçüklüğüne bakmadan dünyayı kirleten. BU NE CÜRET.... |
KORKAKLIK
Neden aşkı bıraktın yoksa sevemedin mi? Yoksa canını İnciltir diye mi korktun Yoksa başkasını sevdin ve gizlediğin için mi? Yok yok yok Senin korkun sevilip gün geçtikçe unutulman mıydı yoksa Anladım sen sevgiyi bilmiyorsun ve bu yüzden korkuyorsun İstersen sana sevginin ne demek olduğunu söğleyim Sevgi ve aşk iki dosttur ikisini de aynı kişide görürsen aşkı bulursun Aşk sevdiğin kadının her şeyde her zorlukta ve her mutlulukta yanında olama sı Elini tutması sana sarılma |
Hayat Dedİm Zor Dedİler
Sevgİ Dedİm PaylaŞilmaz Dedİler AŞk Dedİm DÜnyadakİ En BÜyÜk Yalan Dedİler Sen Dedİm O Senİndİr Dedİler Ama Yalan SolemİŞler ....:(( |
....?????????????...
AŞK bir yıl sürer SEVGİ bir ömür AŞK gözünde büyütür SEVGİ razı olur AŞK aldatır SEVGİ ikna eder AŞK (aşık) kıskanır SEVGİ (sevgili) güvenir AŞK seni de onu da ikiye böler SEVGİ ikinizi bir eder AŞK zehir gibidir SEVGİ ilaç AŞK ay gibidir hep bir karanlık yüzü var senden gizlenen SEVGİ güneş gibidir hep sana bakar içini ısıtır AŞK gider (isteyince) SEVGİ kalır (isteyerek) AŞK çeker, ezer, cesaret kırar SEVGİ iter, teşvik ede |
Seni ne kadar seviyorum biliyor musun?
Söz verip de tutmadığın günler kadar, beni beklettiğin saniyeler kadar, bana sevgiyle bakmadığın an kadar, uykularımı kaçırdığın ******* kadar, sonunda anladım senin de beni ne kadar sevdiğini zalim... |
Ayrılığı ben çağırmadım,ismini anmadım,sakındım dilimden...
Hep kaçtım boş sokaklardan,yaklaşan hasreti görmezden geldim... Uzak durdum ayrılık şarkılarından,düşler kurdum ellerin ellerimde.. Ne zaman adımların sıklaşsa,kıyametler koptu yüreğimde... Duymak istemedim o kelimeyi,her gün bin defa öldüm... İdamını bekleyen mahkuma döndüm... Kendi kendimi avuttum,yanında iken her şeyi unuttum... Senden başkası yalandı gözümde,sadece sen dedim sustum... Gitmez dedim,gidemez dedim... Yaşam ve |
Birtnamem Benim
Seninle Ögrendim Ben Nefes Almayi Simdiye Kadar Bilmemisim Ne Yazikki Sevgi Nedir Sen Ögretin Bana Sevmek Nedir Sana Binlerce TessekÜr Ederim Biricik Askima |
Yine dayanamadım bak!
Yine ellerim rahat durmadı, Bir şiir daha yazıyorum sana. Zaten hiç bıkmadım ki! Hiç usanmadım seni yazmaktan, Hiç pes etmedim. Hep savaştım bendeki aşkınla, Hala savaşıyorum, Yenilen yine ben olacağım ama, Senin için değer yağmur gözlüm, Senin için biter bu HÜZÜN. Artık sensiz uyanıyorum karanlık sabahlarda, Sen bu aşktan habersizsin benim dünyamda. Farkında olmadan sana bakardım,hiç kaçınmadan, Gözlerimi alamazdım senden, Sanki bir resimdin çizilmiş, Bütü |
seni tanımadan önce
yanlızlığı seni tanıdıktan sonra mutluluğu senden ayrılınca bir hiç olduğumu anladım |
gökyüzü kalem
denizler mürekkep oldu her yere seni sevdiğimi yazdım sende inandın akıllım ben seni sevmedim sana taptım! |
gözlerinden kalbime uzattığın yolun
kenarlarında açan,sevda güllerimiydi gözlerimi dolduran,mutluluğu solduran seni elimden alan,hasret yellerimiydi!!!!!! |
Semek Çok GÜzel Şey Olsa Gerek,
Sevİlmekte Öyle. Ama KaybettİĞİn Zaman, Bİ O Kadar KÖtÜ Olsa Gerek. Bİrlİkteyken Kiymet Bİlmezsİn, SÖylemezsİn Duygularini GerÇeklerİ Saklarsin. KaybettİĞİn Zaman İse SevdİĞİnİ, Susarsin Ebedİyen Kİmseye BİŞİ Dİyemezsİn. Mutlu OlabİleceĞİnİ Sanirsin, GÜvenİrsİn SevdİĞİne,deĞer Verİrsİn, Ama Senİ Bİ Anda Birakip Gİderse, Akitirsin GÖzyaŞlarini İÇİne SÜreklİ Adini Animsarsin. Bu Şu Demek Oluyokİ ArkadaŞ; GenÇ YaŞinda Sanmakİ Mutlu OlabİleceĞİnİ, Sanmak |
SÖyle Yagmur Camur Degmedi YÜregime,
Sİmdİ Ben Nerdeyim Sen Nerde. SÖyle Ay Dogmadan DÜsmesin Yas GÖzÜme, Şİmdİ Ben Nerdeyim Sen Nerde? Disarida Disarida GÜnes Doguyor, Benim Icime Karanlik, Aglama GÖz Bebegim Biraz Daha Dur. YÜregİme Basa Basa Icimden Yar Gidiyor, Aglama Iki GÖzÜm Biraz Daha Dur. Vallahi Yagmur Camur Degmedi YÜregime SÖyle Ben Nerdeyim Sen Nerde? SÖyleay Dogmadan DÜsmesin Yas GÖzÜme, SÖyle Ben Nerdeyim Sen Nerde? SÖyle Yagmur, SÖyleee Degmeden YÜregime, SÖyle GÖk |
Zararlari Olamayacagindan Emin Olduklari Icin
Dostlari Uzak Tuttular. Kendilerine Baglamak Ve Kazandirmak Icin De, DÜsmanlarini Yakinlastirdilar. Yakinlastirilan DÜsmanlar, Dost Olmadi... Ama Uzaklastirilan Dostlar DÜsman Oldu... Herkes DÜsman Safinda Bİrlesince, Yikilmalari Mukadder Oldu!... |
şu dünyada 3 köşesinde 3 damla göz yaşım var. biri seni ilk gördüğüm
yerde.biri seni seviyorum dediğin yerde biride sölemeye dilim varmıyor beni unut dediğin yerde........... |
Hanİ Bİr Sen Vardin İÇİmde
HİÇ Gİtmeyen HİÇ Bİtmeyen Bİr Sen Vardin Şİmdİ Nerdesİn Nerdesİn Be Tatli GÜlÜm Nerdesİn BİrİcİĞİm Ruhum Bu Sensİn Bedende Neyler Şİmdİ HİÇ DÜŞÜndÜnmedİnmİ Yemİnlerİmİz Vardi Hanİ Hanİ Sen Vardin Şİmdİ Kalbİmİn En Derİn Yerİnde Olan DÖnde Çik Oradan GÖz BebeĞİmmm |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:22 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.