![]() |
ah yar yar bitmedi bu beklemeler dinmedi bu acı çığlıklar ne gidişler
oldu acıma çare ne dönüşler..sendin senin sevgindi bu özleyişler umutla ya bir gün bir gün gelirse diye dalıp gitmeler.. ne gittim oldu yar ne kaldımneydi bu bitmez sancılar aşksa aşktı sevdaysa kara sevda!bizmi beceremedik bizmi yaşayamadık bizmi birlikteyken birbirimizi özleyemedikolmadı yar olmadı!tükendik tükettik görünüşleri.. bir tükenmeyen kalbimin her atışında senin adını anmasıydıbitti yar bitti varsın olsun bu dünyad |
vur hançeri kalbime
kızıl kana bulansın fazla derine inme çünkü orada sen varsın isyankar aşkın kalbindeyse mutluluk ellerindeyse istediğin iki kelimeyse SENİ SEVİYORUM |
Benİ Bİr Mevsİme Benzetmek İstesen EĞer
Ben Sonbaharim Kİmİ Zaman Usul Usul YaĞan YaĞmur Kİmİ Zaman DÖne DÖne DÜŞen Yaprak Kİmİ Zaman Elerİnde Solan GÜl Olurum Kİmİ Zaman İse BastiĞin Toprak Olurum Ben Sonbaharim Ya Sen Tuz Tanem............... |
rüyalar unutulmıcak kadar güzel unutulması mümkün olmayan en güzel
şeydi ,ben seni sevdim sadece ama rüyaymış nerden bilebilirdim !...... bir gülüşüne, bir tek tatlı sözüne dünyaları vermek isteyen ben sadece yürüginin sevimsiz haline aldanmışım meger.... sevmek güzel derdim herkese , ama sevmek sadece acı çekmek ben sevdim ama sadece rüyada rüyaydı ve bitti.......... |
Sen yokken anlamı yok
Gündüzün, gecenin ! Şimdi ne yapıoyrsundur, Kimbilir ne haldesin? Ancak şunu bilmeni isterdim, Bir yürek var,bir yerlerde Senin aşkınla çarpıyor, Senin sevginle yaşıyor......... |
bir gün anlarsın hayal kurmayı
beklemeyi ümit etmeyi lanet edersin yaşadığına mazide ne kalmışsa yırtar atarsın seni sevdiğimi işte o an anlarsın gecenin karanlığındasın güneşin ışığında suyun damlasında selin coşkusunda kimi yanımdasın kimi rüyamda ama hep aklımdasın sakın unutma seni sevmekse yaşamak ben hiç ölmedim seni sevmekse gülmek ben hiç gülmedim olmuyor seni düşünmemek sana hep ,, hasret bu yürek istemeyerek kırdım ama bu kalp seni hep sevecek |
..bakışların maziyi hatırlatmıyor sadece yüzün değil çok şey değişmiş
gülüşün içimi kıpırdatmıyor sade gülüşün değil çok şey değişmiş |
şu anda yanımda gece var...
düşünüyorum seni;yarını ama bir özgeçmiş bukamıyorum ruhum karanlığa yenik düşüyor! bir güç bir damla sevgi yokmu!!! yokmu a: dostlar sevgiye aşk acısına bir çare gideceğim bu dünyadan:sensizliğe gideceğim üzülüyorum çünki seni göremeden gidiyorum son bir kez gülüm yanıma gel gözlerim yollarda kaldı aklım sende dudaklarım nefesinde ruhum teninde kaldı gel be insafsız gel... karanlık git gide bedenimi sarıyor tuhumu alamaz çünki orda sen varsın birtanem |
Bu gece yine için için yanıyorum,
Oturmuş seni düşünüp ağlıyorum, Seni, gidişini, sevişini, herşeyini... Unutamıyor işte seni şu yaralı kalbim, Yaptıklarını hatırlayıp, pişman oluyor... Seni düşünüyorum bu gece, karanlık gökyüzünde... Simsiyah gökyüzünde parlayan yıldızları seyrediyorum, Onları sana benzetiyorum, Kararmış kalbimin bir kenarında yanan meşale misali... Dedim ya, seni düşünüyorum bu gece, Beni sevdiğini, bana nasıl baktığını, bana nasıl güldüğünü, Ellerimi nası |
Gözlerinde hoş bir ışık var,
Yüzünde bir iyilikle. Masum bir gülüşün var, Tertemiz kalbinle. Sen yalan dünyada tek gerçeğimsin, Kalbimin prensi sensin, Sensin bana aşkı öğreten, Sensin beni hayata bağlayan. Bir kırık kalbim vardı; Kimsenin onaramadığı, Bir kırık kalbim vardı; Kendine bile güvenmeyen. Sen bana güvenmeyi öğrettin, Kalbimi onardın. Sevmeyi öğrettin bana, Beni hayata bağladın. Gözlerine bakmaktan korkuyorum, ışığında kaybolmaktan, Hayallerre dalıp, Bir dah |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:25 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.