![]() |
Birazdan "buraya kadar" olduğunu fark edeceksin.
Eski evimin duvarlarındaki Bir çatlakla sıkıştırıp anıları... Çekip perdeleri, çarpıp kapıları İhanetini köhne bir evde Cezalandırmak olacak son yapabildiğim ki,... Yüzüne dünyamın kapılarını kapayışım bu. Ölümü kahpe bir yüreğin seven bir yürekte ki, Yok pahasına satılacak senli zamanlar, Hiç olup kalacaksın, Az sonra... Ben gidince... Sen biteceksin... Birazdan, buraya kadar vukuatım olacaksın bu yolda. Kalan ayak izlerimi yiğitce yağmurlarla silip arkamdan, Patiska misali mendil yapıp fersudeliğimi, Duvarlarda yüzümü eskiterek, Gitmek olacak son bırakabildiğim ki,. Bu kent, bu dört duvarlar Çoğaltmayacak artık hüzünleri, Yansıtmayacak aynaların gözü yıkılmışlığımı, Dudak ısırığımı ki,. Kızıl damlalarda görülesi Hiçbir şey kalmayacak yaptığına dair... Az sonra... Ben gidince... Sen biteceksin... Çünkü! Göz tanıklık edemeyecek kadar dolu, Yara tedavi edilemeyecek kadar derin, Dil şaşılası kadar şaşkın,.. Ve,.. sen lanet aşkım. Az önce,.. Battın... |
uzaktan seyrediyorum seni
sevdayı sarıp sarmaladığın o ellerindeki güllerle.. ürkeksin ve bir o kadar sevecen sağ elinde tenin kadar beyaz, saf gülleri sol elinde ise yapraklarında geçmişin bir kaç damlası kalmış olan kırmızı güller sımsıkı tutuyorsun bazen tüm gülleri sol elinde tümleştiriyor bazen de yine yerlerine koyuyorsun garip bir heyecanın var farkında olmadığın biliyorum sen sevmekten korkuyorsun yüreğimdeki sevdamı anladım ki göremiyorsun her iki gül de benim için değerlidir geçmişin ve geleceğin gibi çünkü o gülleri sevdiğim sen sen tutuyorsun bana bir tek dikeni de yeter bilmiyorsun. |
Gidiyorum!
Ama bu sefer Yollara serptim sevdamı. Kaybolursam iz sür, Gel bul beni. Bırakma uzaklarda, Unutma, boşverme... Umutlarım sana emanet Onlara dikkat et. Yokluğumda sımsıkı sarıl hayata Ve beni bekle. Sen bekle ki ben gelebileyim... Sen bekle ki ben hayatı daha çok seveyim... Hayallerle avunmak, kendimi kandırmak... Öyle zor ki yokluğuna bahaneler bulmak. Kibrit kutularından evler yapıp Bacalarında duman aramak... Öyle zor... Öyle zor ki... |
Beyaz Güvercin
Bir gün bir güvercin Müjde getirecek, Işik serpilecek dünyaya Kanatlarindan. Çimenler daha yeşil Çiçekler daha güzel olacak. Köy kizlari orak biçecek tarlada Ve çocuklar yine Çevirecek kir yolunda çemberini. Beyaz güvercin Beyaz güvercin Getirdigi gün haberini. |
Bir Sevgiye Bin Ömür Yetmez
Günlerimiz hatıra Gamla yandı bu gönül, Talihin bahtı kara Ömrümüz bir avuç kül. Vuslata sevinmedik Sonu yine ayrılık. İçimizde dinmedik Sızıdır bahtiyarlık. Bülbül öter ve susar Güle hasreti bitmez. Sevmeye bir tane yar Bin tane ömür yetmez. Zamana köle olduk, Kul olduk aşkımıza. Zevki kederde bulduk Başladık şarkımıza. Saadeti kitapta Okuduk kana kana; Yine karlı hesapta Hiç gelmeyen cihana. İki kazma bir kürek İşte yaşamın sonu. Binbir çile çökerek Bitirdik bu oyunu. |
Boşluk
Sevmeyi unuttuk çoktan Kaya döşemekteyiz, hayat kaldirimina. Içimiz titreyerek geçiyoruz Bugünden, yarina. Nasirlaşti zamanin kalbi, Çöl güneşi ümitler. Yikildi duvarlari asalet çatisinin, Küflendi kilitler saadet kapisinda Bir saman çöpünden farkimiz yok Denizin ortasinda. Bakiyoruz göklere: yildiz yildiz Içimiz delik deşik. Feryadimiz yetmiyor Dualarimizda ulaşmiyor sana, Kime yalvaralim, TANRIM! Boguyor bizi boşluk. |
Bir çocuğun tertemiz gülüşüydü sevdamız
Öylesine katıksız Ve uzaktı kirlenmiş sözlerden Yıldızlar tanıktı yangınlarıma Şahidimdi *******, sana yazıldım Seni sevdim en imkansız zamanlarımda Oysa bana yasaktı türkü gözlerin Alıştığımdın ve yoktun *******imde Çocuk yüreğimi ezip de gittin Bir mavi sevdayı sen bitirdin yar... |
Ben hiç gitmedim
Sen gönderdin beni suskunluğunla Farketmedin, oysa en uzak şehirde bile Yüzüme vuruyordu nefesin Ben hiç gitmedim Belki bu yüzden sakladın kal demelerini Farketmedin, bir sabah kaç ayrı yerde girdim Kokundan bir parçaya, sarıldım, sarmalandım Sormadın bir kere üşüdüm mü hiç Sustum, yağmalandım Herşeyden vazgeçebildim, Varlığından hariç Ben hiç gitmedim Sen çektin şehri üstümden Mecbur bıraktın beni Düşen yaprakları izledim Su birikintilerini sevdim Duran otobüslere bindim Ben hiç gitmedim Farketmedin, hep sen ***ürdün beni... |
Bir aksam üstü,
gözlerim dalıp gitmis uzaklara orada seni görüyorum.. ne güzelsin, ne kadar tatlısın Seni izlemeye doyamıyorum elimi uzatsam tutacak kadar yakınsın bana oysa sen bir hayelsin biliyorum.. Nereden düstün Aklıma bilmem Hüznün sırasımıydı , Kalkıp bir sigara yakıyorum Radyoyu acıyorum Lanet olsun diyorum En sevdiğim sarkı AĞLIYORUM olsun Nasılsa görmüyorsun ağladığımı gözlerimden düsen iki damla yas yüregimde incecik bir sızı Anılar terk eder yavas yavas.......... Bense Seni Düsünüyorum.............. |
neden mi sen??
sende buldum sevginin güzelliğini, sende gördüm hayatın yaşamaya değer olduğunu.. neden mi sen? sen değiştirdin dünyaya bakışımı, sen değiştirdin yaşama bakışımı, neden mi sen? içimdeki yaşanacak duyguları, seninle tanıdım, seninle,kendimi sevdim,hayatı sevdim, neden mi sen? dostum olan *******i.. seninle unuttum, beklediğim doğacak güneşi seninle gördüm.. neden mi sen? yalnızlıklarla paylaştığım hayalini, seni sevdiğimi anlayınca özlediğim oldun.. neden mi sen? şimdi seninle yatıp kalkıyorsam seninle gülüp,hayatı seviyorsam.. işte o zaman sorma bana.. ''NEDEN BEN'' diye |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:56 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.