![]() |
34 batuhan burdaaaa :D:D
|
+46 KaRaBaSaN Burdaaaaaaaaaaaaaa..........
|
dıger elrı nerde yaf taam yok ayzcam onalrı yıen bahcede top oynuyolar demı soylıycem onlarıı yaa ohh ohh yok ayzdım ıstee:D
|
Alıntı:
anneleri terlik show yapar :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: |
öörrtttmenin örtmenim ahmet benim saçımı çekioooo....
|
Alıntı:
[ heheh serdar olm varyaa sataşmıcaktın bana tenefüste su attın ohh oohhh ii oldu :biggrin: :biggrin: ] |
Alıntı:
|
hocaam alfabe de a dan sora y geliordu dimii ?
|
taam lem susun bune her kafandan bı ses cıkıyooo saten bı avucsunzu surda rahat durun valla doferım hee ona gore batu a dan sonra y gleırmı ya z gleıyo alla alla nası okudun bunca yıl evet dersımız muzık sırayla daha dun annemsın koalrın da aysarkenı soylıyceksınzı kotu seyleyen tek ayak ustunde durcak oan gore ewt batu snele baslıyoruzz |
daha dün annemisiiiin kollarında yaşarkeen
çiçekli bahçemiziiin yollarında koşarken şimdi okullu olduuuk sınıfları doldurduuuuk sevinçliyis hepimiiiis yaşasın okulumussssssssssss :biggrin: |
Alıntı:
ewt karabasan sıra sende sana guvenıyorumm hadı bakıyım doooooooo |
hocaaaaaaaaam bnm tuvaletim geldi tuvalete gidebilirmiyiiim ? [ SIKIŞTIIIM] :eek:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben geldımmmmmmmmmmm:Dhosbulduk:D
|
hoşgeldiiiiiiiiiin
nasılsın ? |
hosbulduk:Diiyim saol sen nasılsın:)
|
Alıntı:
hoş geldin;) |
Alıntı:
ya cakal kimse yokmu yaaa saklambaçmı oynuoz yoksaa :rolleyes: :rolleyes: karabasan muhabbet cafedesin Sobeeee :biggrin: :biggrin: |
Alıntı:
|
Alıntı:
ingilizceyle kafayı bozdum:biggrin: my sister is as tall as me . :mad: :mad: yeteeeeeeer :biggrin: |
Alıntı:
|
Alıntı:
angel adın neydi snn :biggrin: |
ben size fizik ve ingilizce çalıştırırım
ı am a student bilin yeter ve her yerde yes veya no den fiziğe gelince mchsdfl*j/t =0 bu formül her şeyi çözüo ;) |
Alıntı:
|
niye kımse konusmuyo:D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yavaş uç süperman nereye ucuyosan :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
lem mustafa nerdein sen yaa gelde şu adama haddini bildirellim...
|
hepinize yeterim ama sıra ile gelin fazla zorlamayın benı :)
|
Alıntı:
|
çıkmıcam Allahın izniyle hadi sen başla istersen konuşmaya bak ondan sonra neler oluyor :D:D:D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
abi o adam benim tek idolümdür.hele o çikita muz zaten başlı başına bir sanat eseri ölümsüz bişe yaa :):):) |
Alıntı:
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:13 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.