![]() |
Rüzgar soğuk.
Deniz dalgalı. Gün solgun. Güneş, Gözlerimin yokluğunda Baktığı kadar Cansız… Ve sen, Birlikte topladığımız, Cebimde taşıdığım, Midye kabuklarındasın. Dokunduğum, Avuçladığım kadar Bensin, benimlesin. Uzaktasın… Özlemsin içimde. Rüzgar sert esse de Saçlarıma, yüzüme Sıcak ellerin gibi Dokunuyor, tenime. Yüreğimdeki seni paylaşıyorum. Denizin hırçın, yalnız Dalgalarıyla… Ve avuçluyorum. Midye kabuklarımızı. Sana dokunuyorum, Yüreğimin derinliklerinde. Ellerim hep cebimde. Gülümsüyorum, Özlemin benimle… |
Belki de anlamak zor geliyor beni sana,
Aramızda olanları kavramayı bir denesen, Hayat ne kadar acı olsa da paylaşılacakların olabildiğini, Ağlarken insanın bir anda gülebileceğini Rüzgar esintisinde birbirlerini hissedebileceklerini.... Sen bi başkasın! En Derin hisleri tattıran, Nasıl oldu da geç tanıdım dedirten... Belki şuan anlayamıyorsun beni, içinde korku var, titreksin... Bil ki mutluluk senin bana verdiğinden öte bişey değil şuan... Ağzımdan dökülen sözler de sen den ötesine... Şairimsi bir kaç kelime... Kalpten bir iki esinti... Anlık olmaktan öte bir duygu... Sonuç: SeN Izdıraptan uzak ve mutlu bir hayat için olmalısın.. Ne olursa olsun sen bir başkasın.... |
Yasla başını omzuma
Bitsin Dert, tasa Gitsin karanlık bulutlar Bırak kendini bana gelsin güzel umutlar Ver ellerini ellerime BIrak bakayım gözlerine Sevgimi anlatayım sana gülücükler saçtırayım sana Yeterki bırak kendini bana yarınları konuşalım seninle gelecek umutları doğmamış güneşle kalkmayı gelecek mutlulukları konuşalım yeterki bırak kendini bana karanlık *******ine aydınlık olayım ağlayann gözlerine umut ışığı katayım gül ki gülüşlerinde hapsolayımm Yeterki bırak kendini bana sevgine sevgi mutluluğuna mutluluk olayım Hüzünlü *******ine aydınlık Kanayan yarana merhem olayım Yeterki bırak kendini bana bırakk kendini bana canına can katayımm bensiz geçen günlerininn telafisi olayımm seninle ömür boyu can yoldaşı olayım Yeterki bırak kendini bana |
Hergün mavi denizlerde
Tek başıma yol alırcasına Keşfetmeye başlarım seni benim olduğuna şükrederek!! Kendimi ve sevdamı hep önde tutarım Sen bana gökyüzündeki bulutlar kadar uzak olsanda Yağacak yağmur kadar yakınsın aslında.. Sevdam benim! Sen sürgüne çıkardın bu aşkı Seni doyarak yasamak varken, Sürgünlüğüne yutlandı..... Önceden ben erteledim herseyi ama baktım Gelmiyor geri.. Sende sakın erteleme beni |
ßugünüm yarın oLsa , ya da hep yeni ba$tan
Yaşamak ne güzeL oLur hiç ba$Lamamı$san Geriye ne kaLırdı ya$ananLarı atsan Seni bir daha ya$amak isterim asLında Beni aL kucağına , eLini beLime sar Beni aLmadığın an ü$ürüm sabaha kadar Beni aL kucağına , eLimi beLine sar Beni aLmadığın an öLürüm beni aL Biraz önce uyurken seni koynuma aLdım Dudağından öperken uykudan uyandım Sana böyLe uzakken seni bir daha sevdim Yanına geLebiLsem bir daha dönmezdim |
Ben sende bir can olmak isterdim
Ya da senden bir parça Mesala dudaklarında olmak isterdim "Ben sana mecburum" diyen "attila ilhan" şiiri gibi Ya da "adı bende saklı" bir "sezen" şarkısı gibi... Ben senin gözlerinde olmak isterdim Bakışlarında kendimi bulmak Baktığın her yerde olmak isterdim Ve elbette gözlerinde yıldızları seyretmek... Ben senin saçlarında olmak isterdim Her teline ayrı ayrı dokunmak Rüzgar gibi okşamak arada bir Saçlarında serinlemek isterdim Ben senin kulaklarında bir ses olmak isterdim Aşka davet eder gibi Ve haykırmak binlerce kez Anlatamadığım sevgimi... En güzeli Ben senin kalbinde olmak isterdim Orada, aynı duygular içinde Oada yaşamak ömür boyu Ve bir gün öleceksem Yine orda ölmek isterdim! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:20 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.