![]() |
Değişim
Sensiz yaşantılarda kimseye inanmazdım insanlarda dostluk insanlarda doğruluk aramazdım sen varsın sevgili dost herşey bir renk görünüm değişimi yaptı öyle anlamsız değil dünya sen varsın yüreğimce açık kollarım senin gözlerince gözlerim böyle yeşil ellerim sıcak ve güleryüzlü sen varsın sevgili dost yaşamak anlamsız değil Güzin Eye Dündar |
Dersem Olmazmı
Sevgiyle bezenmiş bir bahçe gördüm ışığa çiçeğe meyvaya durmuş Sevdalı günlere hasret gidiyor Yanına uzanıp dersem olmazmı toprağa karışsam güneşte gözüm gönül avcısı gibi salınır tenim Sevdanın ardında gülün dikenin çiçeğin koklayıp dersem olurmu? Güzin Eye Dündar |
Dil/im met cezir olur
dil/im met cezir olur şaşırır yüreğim sesim öylece tedirgin keser ayazı nefesim susmak zamanı mı şimdi? tenim sevdalanmış hayata kapanır gözüne gecenin çeksem ilk nefes gibi derin açılır imgelerim yazarım önce kapılara sonra gittiğim yola yıkanıp, arındıkça hırçın yağmurlarda zamansız fırtınalarda dudaklarımda donar amansız direniş türküsü kaybetsemde bırakamam yüreğimi alkışlar avuçlarım eksilir koynumdan zaman yüzsüz kadere aşk olsun önce yağdı göğsüme sonra çöle çevirdi belleğimi içli yankısında kaybolan sesim vursun dil/imi… bu gece nerede? ... uğur böceğim Güzin Eye Dündar |
Dilek
Dağları taşları yokeden zaman senin saçlarına değip geçmesin sağdıcım olupta azrail o an en zor günlerimde seni seçmesin yeşilde huzuru arayan ruhum hırçın denizlerde kürek çekmesin topraktan yükselen güçlü vucudum bir ağaç gölgesine yorgun düşmesin. Güzin Eye Dündar |
Dostlar
Güçlü zengin pervasız mutluysan eğer her an yanında hazır, nazırdır dostlar yıkılmış, yokolmuş mahzunsan eğer ne yanında ne yurdunda o dostlar sözünü unutur aldatır seni yalanı acıdır yaralar seni evrenin en onulmaz zehiri güvenip de kaybettiğin o dostlar Güzin Eye Dündar |
Döküldü İçime Çöl Sıcağı
Şu acı beyazları yazdı dört mevsim aşk ve özlem arası ..............soldu nefesim kısa bir öykü ömürlük sevda şarkısı bardağın son damlası ....................sanki bir içim ah...kıvırcığım ak benizlim döküldü içime çöl sıcağı pusuda beklermiş ayrılık ...................bilmedim düşlerle ölümsüzlüğe giydirdim sevda türkülerini bir baharlık sevda güneşi sardı tenim bir bahar yaşadı .............sanki dört mevsim Güzin Eye Dündar |
Dönüş
Yıllar boyu ömrümün çorak toprağında ben yalan sevgilere hep boşa kürek çekmişim Tanrının bahçesinde yazık ondan bihaber aynı yolları her gün tekrar tekrar gezmişim ne yeşil gözlü doğa ne kuşlar kelebekler bunca yıl daha fazla kaçamazdı uzağa çiçekler kokusuyla sıradan bir vazoda ürkütürdü gönlümü solmaya başlayınca büyülü bir el beni çekti aldı doğaya mucizelerden gün gün başlıyorum korkmaya gözlerim yeşillerde yedi rengi görüyor gün batımında güneş mehtaba gülümsüyor. Güzin Eye Dündar |
Dua
Kurakçıl tarlalarıma rahmet ver bereketinden büyüklüğünden koca koca bulutlar bu topraklar senin toprakların dök içini kederlerini bana dök Tanrım. Güzin Eye Dündar |
Dudaklara Mühürlemek Son Çığlığı
Sessizliği sözle doldurmak mı gerek yürekleri acıyla düğümlemek susmak... çağırmak mı ayrılığı aşktır.. dudaklara mühürlemek son çığlığı sevda ne başladı ne bitti ilk defa saralım yalnızlığı incinmemiş öykülere bir veda öpüşü kalsın alnımda dudaklarda dile gelsin son veda ayrılık başlamadan yıkılmasın köprüler dokusun sevdayı kor *******e alazıdır sevdanın kısır döngüler düşlerime gel sessizce yaşanmamışları mühürle,,,, Güzin Eye Dündar |
Durgun Sularda
Güneş in yorulup solduğu anda en durgun sularda sığ kıyılarda takılıp kalmışım can noktasında ne kalmak elimde ne gitmek mümkün bulutlar çözülüp deysin tenime gölgeler girmesin sevda evime gitmek tek dileğim kalmak yerine ne kalmak elimde ne gitmek mümkün... Güzin Eye Dündar |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:13 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.