![]() |
***Hayat Bu***
Hayat bu neylersin Sabretmek gerek. Sabır edip bir zaman, Senin olmak için beklemek. Hayat bu neylersin aşkım bekleşip bir köşede Sevdamızı koruycağız ayazdan. Üşümesin,solmasın,ölmesin diye Gözyaşlarımızı tutacağız... Beklerken Yaşam duraklarında Kopsada ömür defterimden sayfalar. Seni kazanacaksam bir vakit, Senin olacaksam Önemi var mı bilmem,Çekilen acıların Önemi var mı bilmem gözyaşlarının. Sana sevdalıyım anlasana, Tutuldum işte,kara sevdaya. Seni beklerim Sabrederim Sen seviyorsan Katlanıp her derde kedere Senin uğrunda diye Ben hepsini severim. |
***Kaldırabilecekmisin? ****
Kaldırabilecekmisin bu yükü? Yorulmadan,durmadan her köşe başında. Of lar çekmeden, Derin bir nefes almadan Götürebilecekmisin sonsuzluğa. Kaldırabilecek misin bu yükü Hesap vermeden,dövünmeden Bir kaç dost yüzüne durmadan ne dediklerini umursamadan. Taşıyabilecekmisin? Parmağında bir alyansla geleceğe,umutlu yarınlara.. . kaldırabilecekmisin bu yükü? Yolundaki bütün engelleri birer birer yıkıp Yükünle hayallere dalabilecekmisin? kaldırabilecekmisin beni? Dayanabilecekmisin sevgime? dayanabilecekmisin ocağından ayrılmaya? Sevdamla ocağın arasında nasıl bir köprü kurupta Bir tarafı yıkmaya. dayanabilecekmisin hepsini yaşamaya? |
***Katliamlarımın Tek Kurbanısın Sen***
Öldürdüm işte sonun da Sana olan tüm duygularımı. Kıydım acımadan sevdama Bir damla su serpmeden yangınlarıma. Yoksun bu günden sonra sen Gömdüm seni uzaklara ben. Son katliamım dı Tutuklarsa aşkın tutuklar beni Bu saatten sonra Bir işe yarayacaksa. Gözlerin cam kırıklarında şimdi Vurup parçaladığım gönül aynamın. Nereye istersen oraya bak artık ben seni sana bıraktım. Huzurun da tükendiğimi sende biliyorsun Issız *******im de beni yalnız bıraktığını. Yalancıydın oysa Diyememiştim sana İnanmak zor olsada inanmaya çalışmıştım. Bir günlük mutluluğuna Bin damla gözyaşı döktürdün sevdiğim. Sen aşkını faturasını Bana fazlasıyla kestin,fazlasıyla ödettin. Üstü sana kalsın sevdiğim, Bir gün olur yalnız kaldığın da 'Bir zamanlar benim de bir sevenim vardı' dersin. Yüzünde belki bir tebessüm olur da hayallerinden fırlarım, Gözyaşlarını silerim. Ama ben şimdi, Unutmanın yollarındayım. Seni silmek için var ya Dertten derde atlarım. Dedim ya sana Öldürdüm içimdeki sana olan tüm duygularımı. Kıydım en sonun da, acımadan sevdama Bir damla su serpmeden yangınlarıma. Katliamlarımın tek kurbanısın sen Seni bir kez değil Bin kez öldürdüm bu gün Ve bitmeyecek sana kurşunlarım her gün yenileri eklenecek. Delik deşik edeceğim seni.., kara bir leke oldun sen,gül yaprağında Ekşimeye yüz tutmuş yüzümde. Kırılıp atılan bir dal oldum ellerinde, Çomak soktun işte sen,mutsuz hayatıma. Bende seni öyle vurdum düşüdükçe Bana yaptıklarını hatırladıkça. Katliamlarımın tek kurbanısın bundan böyle Seni her gün vuracağım bir yerlerinden Acımadan,gözümü kırpmadan. Yakacağım seni, Yok edeceğim. Tıpkı hayallerimi yıktığın gibi Tıpki beni yarı yolda yorgun bıraktığın gibi.. |
***Kıskandım***
Sen tutabildin mi,bir kuşu uçarken göklerden Tutup kanatlarından incitmeden Sevebildin mi? O an huzuru yaşadın mı Yumuşacık tüyleri değerken ellerine? Gökyüzünün tek hakimiyken Her aklına gelişte Kıskanmaya cesaretin oldumu? Ben bir sevdayı yakalamak istedim Alabildiğince hükmederken dünyaya. Sevdim sevmesine de Sevilmedim ki,öylesine. Ne ellerim hissetti bir sıcaklık Ne yüreğim heyecanladı böyle. Kıskançlığımdan kor ateşler saçtım Evet doğru yaktım her yeri Ama seviyorum demeye cesaretim olmadı ki bir türlü... |
***Ne Verdim Sana***
Ne verdim sana,ne verebildim sevgine Böyle bir gecene,böyle bir güne. Hükmedip sevdaya Mutlu bir yüz katabildim ki söyle Hangi bir derdine. Ben böylesi rezilim belkide Sevmeye,sevilmeye değmeyecek kadar. Demiştim sana en başta, Ben hayatına bir kara dikenim Umutlarına demir zincir vuranım... Asıl sen sevme beni,hemde hiç sevme Ve mutlu ol artık,gün doğsun gözlerine. Sen istersen ben.... Diyecek kadar güçlü bile değilim bak Bak yıkıyorum hala hayatında ne varsa Peşinde bir gölge gibi dolanıpta. Seni senle,seni düşlernle bile bırakmadan Kovalıyorum seni utanmadan. Sana kötülükler yapıyorum yılmadan ne verebildim sana kara *******den ne verebildim sana acı günlerden ve ne verebildim sana Çocuk çığlıklarını alıp elllerinden... İşte ben buyum,işte varya,o benim Seni kendimle yakanım Seni kendimle yok edenim. İşte o benim diyorum İsyanlarıma seni ekliyorum. Seni seviyorum ey görecesi olmayanım Kötü bile olsam yüzüme bakmayanım. Seviyorsun biliyorum,hemde çok seviyorsun ben adi bir mahluğum, Bir türlü beni çözemiyorsun. Gülen gözlerini çaldım Daha ne isterim senden. Çekip vur beni ne olur yüreğimden, Kanımla bir dünyayı boya. Her seni seviyorum diyişimde Bir mermi patlat kalbime. Biliyorsun,kirlenmiş kalbim Bari kanımla boyansın Bütün pisliğinden arınsın. SEN İSTERSEN BEN AYRILIĞA YENİLMEM... |
***Neye Geldim***
Seni sevdim dedim de sevdiğimi bilemedim. Çöllerde bir seraptın belki Susuzluğuma geldin. Seni seviyorum dedim de Seviyormuyum hissedemedim. Çocukluğumda bir oyundun belki Oyunuma geldin. Seni sevmiştim de gerçekten seviyormuydum. İlaç gibiydin dertlerime Belki hastalığıma geldin. Şimdi Seni tanıyorum,hemde derinden Belki bir maceraydı senin ki Bu defada ben senin kaçamağına geldim... |
***Öldü Kadın***
Yırtılmış bir kaç fotoğrafı fırlattı adam, Kadın diz çöktü,aldırmadan Toplayıp bağrına bastı resimleri,hiç konuşmadan. Dönüp bakmadı bile genç adam kadına, Bir vedayı kıskandı Sırtını döndü,uzaklaştı... Kadın oturup kalmıştı,ıslak topraklara, Büyük aşkı,karışırken gözyalarına. Yalvaran bakışlarını tanımamıştı ya adam, Kadın eridi sanki, Karışıp yağmur damlalarına, Yok oldu belki... Fırtınalar koptu kadının gözlerinde, Şimşekler çakıyordu içinde. Kadın yoldu saçlarını, Taşlara vurdu başını. Kadın çıldırıyordu Yağmurlarla yarışıyordu Belki sonsuzluğa gidiyordu... Yaşamaya gücü kalmamıştı belki kadının, Zamanımı geçmişti yoksa,ağlamasının? Oysa bilmiyormuydu olmayacağını? Bu aşkın,kalbe zararını? Söz dinlemedi belki kalbi, Anlamadı kimbilir gözleri Bir adam için,yakıp,yıktı kendini... Adam kayboldu gözden,umursamaz,vicdansız Kadın kalktı yerinden,hali perişan hatta cansız. Koştu peşinden genç adamın, Koştu yetişemedi.Gücü yoktu bacaklarının. Bıraktı kendini yollara,faydasız Bıraktı kendini çaresiz... Sarı, almanya plakalı bir araç çıktı karşına Gözlerimi görmüyormuydu da,girdi altına? . Duramadı,alamadı hızını Ezip geçti kadını. Bir kaç resim parçası fırladı sokaklara Karıştı,uğruna öldüğü adamın resmi rüzgarlara. Adam hiç bilmedi kadının öldüğünü, Oysa adam onu zaten, Yaşarken gömmüştü... |
***Sen yada ben****
Suskun bir gece sonrası yaktım ne var ne yok senden geriye. Soluk bir kent havasında kaldım köşe başında sen varsın Suyundan sen akarsın Sokağından hep sen geçer Caddesinde trafik lambalarında gözlerin Ağaçlarında umutların Kuşlarında sevinçle sen herşeyinde ama herşeyinde sen... Soluk bir kent havası götürdü Bu gün beni ışık sızmayan odalara. sensizliğe demekten bıksamda Evet bir sensizlik şehri şimdi Soluk benizlerinde ben. Çaresizliğinde ben Elektrik kesintilerinde ben Yol sorunlarında Ve bütün kazalarında ben... Anlayacağın varya Mlletin işi gücü bitmiş Uğraşırlar bizle. Biz olmasaydık Nasıl vakit geçirirdiler. |
***Seni Aramayacağım***
Soluk bir yüzle kaldım ardında Ne yapacağını bilmeyen bir çocukcasına. Kayboldu hayallerim Kayboldu düşlerim. Ve bir can pazarında kalakaldı aşkım,sevgim herşeyim. Gitmek isterdin hep uzaklara Şimdio uzaklarda mutlumusun Aşkımız ağlarken böyle umarsız Mutlu değilim,inan çok üzgünüm. sensizliğin gölgesi düştü düşeli Bir günü rahat yaşayamamıştım zaten. Bir sızı vardı şuramda,gideceksin diye Korktuğum başıma geldi, ne yaparsın. çaresiz kaldım işte bu günlerde Ağır bir yük bu kaldırmaya çalıştık ça biner birileri. kandırdım en sonunda gözlerimi, Sabaha yaşlı uyanmayacaklar bakınıp sağa sola,seni aramayacaklar. |
***Seni doyasıya yaşayacağım***
belkide bitmesi gerekiyordu Hani uzanınca tutmadın ellerimi. Sırtını dönüp gittin, Aptallaştım işte Yoksa yalvarırmıydım. Bu defa ciddi ciddi kendimde inanıyorum Sen gidiyorum dedin ya Senin için seviniyorum. Hayalimde yaşatacağım seni ÇÜnki hayal benim hayalim Karışan olmayacak Ve ben Seni doyasıya yaşayacağım... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:29 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.