![]() |
Bugün
Gel bakalım, beklediğim gün Acıyı kederi terkettiğim gün, Kendimi senin için yok ettim ben dün, Gözyaşlarımı geride bıraktım bugün. Senin için ömrümü bitirmişim ben, Benim için oysaki ne yaptın ki sen, Çaresizlik içinde yokluğum neden, Beni üzen sevdayı bıraktım bugün. Mutluluğu bir gün bulurum elbet, Beni artık kalbinden yok et, Yarınlar için vedat'ım sabret, Yokluğumu geride bıraktım bugün. Bir garip sevdaydın üzüntü dolu, Elbet bitecek ti dikenli sevdanın yolu, İşte bugün bu aşkın sonu, Hayata sıfırdan başladım bugün Çürüttüğün gönlümü sularım yeniden, Gönlümde bir toğum yeşerdi birden, Senelerce yok olmuşum senin yüzünden, Hayatıma yeni bir sayfa açtım ben bugün Vedat Okkar |
Bugün Güneş..
Bugün güneş bir başka doğdu yüreğime Al beni de götür gittiğin yere Doğudan doğmanın, Batıdan batmanın standartları içinde, Yaşıyoruz bu dünyanın Kuzeyiyle, Güneyiyle. Bir elimde gül demeti, ötekinde dikenleri Güllerde hayat gibi. Tutmasını bilmedinmi gülleri,dikenleri biryerlerimize mi girmeli? Yoksa kesmelimi o dikenleri? Bence kesmemeli o dikenleri. Hayatın dikenleri nasıl kesilebilir ki? En güzeli tutmayı öğrenmeli rengarenk gülleri. Bende bu hayatın bir gülüyüm, Dikenlerimde olacak tabiki. Seni güzelliğinle, idealinle geleceğinle kabullendim, Acımasız yarınları dindirdim, mutlu günler getirdim, Seni sen olduğun için sevdim Beni sevecek insan dikenlerimide kabul edebilmeli. Sen benim HAYAT'ımın AŞK'ısın. Mutluluğumsun, baç tacımsın. Benim herşeyim sende Seninkide (BENDE) Gel birtanem naz etme Mutluluğa uçalım seninle sonsuz geleceğe Kanatlarımız dokunsun birbirine uçarken biz gökyüzünde Gökyüzünün maviliklerinde her gece, bir öpücük kondur yüreğime GECE,MAVİ,ÖPÜCÜK SESSİZCE.... (VeDoHaM) Vedat Okkar |
Buluşalım bu gece gözlerden uzaklarda
Gel buluşalım bu gece gözlerden uzaklarda, Sevmişim ben seni canımla kanımla, Tüm duygularımla. Bütün gün hayalin gözlerimde, İki adım ötemdesin koşuyorum yollar bitmiyor, Gözümden her an hayalin geçiyor, Sarmak istiyor bu beden seni çok özlüyor. Seninle üzülürken senin mutluluğunla yaşıyor, Zamanım seninle iken sensiz geçiyor, Bazense geçmek bilmiyor, Özledikçe seviyor sevdikçe ölüyor, Özlem dolu *******de sabah olmuyor. Gel buluşalım bu gece gözden çok uzaklarda, Mavi bir gökyüzümüz olsun uçalım seninle yanyana, Özlemler yok olsun meleğimin yanında, Kanatlarımızı dokundurarak uçalım mutluluğa. Aynı gecenin sabahında gözlerimizi açalım yan yana, Günlerimiz, *******imiz bir olsun daima, Bu gece gel aşkım hayalimden gerçek dünyama, Duygularım, hislerim her an yanında, Sende sev aşkım beni mahsum bakışınla, Ellerini sar aşkım benim boynuma, Resmini kazımışım kalbimin ortasına, Mutluluk çok yakın gecenin sabahında, Sabah güneşinin doğması, Aşkım Meleğim, Birtanem senin dilinin ucunda, İki kelime söyle bana mutlu bir sonsuzluğa. Vedat Okkar |
Buzprensesi
Sıcak beni bunalttı serinlemek ister bedenim Buzullardan gelen serinlik söyle sen nerdeydin Çevremiz buzul olsun kalpler hep sıcak Bu şair ister sana gönülden şiir yazmak Buz üstüne yazsaydın eğer bu şiirimi Üç beş gün öyle kalır sonra erir giderdi İçten bir sıcaklıkla buzulları eritirdi Kaybolur su olur sonra akıverirdi Bir insan var tıpkı buzdağları gibi Ama içindeki cevherler yakut ve inci Sana uzaklardan gönderdiğim balık Bir tebessüm getirmeli Akşam sefaları içinde karanlık gözlerin Ey yalnız köşesinde donmuş yüreğin Buzpatenlerimi aldım benimle dans edermisin Yüzün gülümsesin buzprensesim ben geldim Ayışığındaki bu melodi hiç tükenmesin Bu dansı bana lütfedermisin. Vedat Okkar |
Cahil adam
Nedir içimdeki bitmeyen sevgi Aşk'mıdır bu insanlığın derdi En güzel gül dalında bitendi Cahil adam aşk'ı da yendi Belkide karşıma aşk çıkmayışındandırdır galibiyetim Olsun ya içimdeki seni terkettim Bu gece gökyüzündeki ay'ı ayrı bir tatla seyrettim Stranç'ı hiç bilmedim peki seni nasıl yendim. Sense kim bilir hangi yerdesin Belkide en derin hayallerdesin Kulaklarım çınlıyor çok acı kederlerdesin Kendi kendini vurdun ya işte dertlerdesinn Yine de kalbimden geçen bir istek ALLAH sana dert vermesin. Vedat Okkar |
Can sıkıntısı
Can sıkıntısı işte an meslesi Belkide ayakkabı köselesi Bir boş arsanın olmayan hissesi, Bazende insanın bir anlık nefesi. Canım sıkıldı yine boş nedenlerden, Üzüntüler toplanmış içimde çıktı senelerden, Bıktım bu anlamsız *******den, İçimde büyüttüğüm beklentilerden. Nedir bu haksızlıklar, Nedir boşa kürek çekmeler, Kaptanı olmayan bir gemi, Nereye gider ki. Kaptanı olmayan gemi misaliyim, Sonu olmayan mavilikler içindeyim, Kimi zaman maviliklerin güzelliğine kansamda, Fırtınalar kopması an meselesi, Oysaki elimde bir gül sunarım ben size, Güldeki mutluluk benden size hediye, Bir ufak tebessüm yeterdi bana, Canım sıkılıyor işte anlasana. Bu gidişin sonu hoş değil, Benim hayatım bu kadar boş değil, Bu yazdıklarım son değil, Geminin içinde ben anlamsız bir seyir Vedat Okkar |
Canan
Çiçekler açardı, gülünce yüzün, Mutluluklar olsun, doğmasın hüzün, Hayatın anlamı, bana bir sözün, İçimde ateşin çoşuyor canan. Gözlerinin feri, vurur başıma, Kalbime mutluluk, tadı aşıma, Kısmetler seninle, olsun yaşıma, Seninle ölümsüz olurum canan. Sesini duyunca, yüzüm gülüyor, Şiiri şarkıyı, gönlüm söylüyor, Yüzünü görünce, içim eriyor, Gel desen şu anda, gelirim canan. Gündüzde dua'sın, gecemde rüya, Dağlar, taşlar, koylar, aşkımı duya, Yazarım adını, en berrak suya, Su gibi aziz ol, kalbimde canan. Gönlümün sesini, dile ekledim Seni seviyorum, demek istedim, Harfleri bir anda getiremedim, Kalbimin sevgisi, büyük be canan Beyazlar giyinmiş, duvak bağlayan, Sevinçler içinde, gülüp ağlayan, Su gibi içimde, akıp çağlayan, Bir ömür boyunca, mutlu ol canan Kapının zilinde, seni beklerim, Gönlüme umutla, sevda yüklerim, Dua'ma her daim, seni eklerim, ALLAH'ın izniyle eşim ol canan. Vedat Okkar |
Candan, Kandan, Hayattan
Sevdalar Candan Bir damla Kandan Mutluluklar sana gelsin Hayattan Ölmeden vazgeçilmez Candan Ömür geçer damardaki Kandan Seninle zevk alırım bu Hayattan Candan Kandan Hayattan Bir selam Candan Yolunu gözlerim Ar-Kandan Bir sevda beklerim Hayattan Öyle candan Öyle kandan Bu hayattan Vildan. Vedat Okkar |
Canım sevgilim
Karşı arsanın boşluğundayım şimdi, gecenin karanlığına ne güzelde yansımış ay evet dolunay aydınlatıyo karanlıkta kalan karşıdaki arsayı bir arsaya bakıyorum bir dolunaya, dolunay mı arsa yoksa. Neden dolunay derim arsaya? Çünkü o arsada bir gül var uzanıyor dolunaya, Evet o gül benim gülüm Simsiyah saçları var gülümün Elada gözleri Çok tatlıdır gülüşleri Siz hiç kıskanan gül gördünüzmü hayatınızda Bu gül kıskanıyoda Baksanıza nasılda yükselmiş dolunaya Herkez onun güzelliğini kıskanıyoda, O kimi kıskanıyo acaba? Her akşam öpüşlerimle büyütürüm ben gülümü Tabi oda beni öpmeli Ne güzelde kokuyor gülümün teni Bendeki güle olan bu sevda ebedi Bu akşam kırmızı giymiş kırmızı gül olmuş Dolunayın ışığı yapraklarında varolmuş Kim istemeski toprağından hiç ayrılmayan Doğal gübresiyle beslenen Her akşam öpüşlerimle sulanan böyle bir gülü Herkez ister tabiki Ama unutmayın arkadaşlar O gülün toprağı benim. (CANIM SEVGİLİM) Vedat Okkar |
Cennetin içindeyim
Sen dağlardaki güzellik, Ağaçlardaki yeşillik, Bir kar kadar sade beyaz, Yüreğimin nur'usun bembeyaz. Ben seninleydim biraz önce, Elinden tutmuştum, O bembeyaz bulutlarda dolaşıyorduk sessizce. Karşıkı dağları görüyordum sevgiye hasret, Hasretten saçları ağırmıştı dağların, Senin gelişinle güneş vurdu eridi karları, Akarsuyu görüyordum, Eğildim senin sudaki yansımanı seyrettim, İki elini bana doğru açmıştın, Elimi uzattığımda farkettim gökyüzünde değildim, Cennetin içindeydim... Vedat Okkar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.