![]() |
ßsy DnLémı0Rum su anda :D ama acarsam maRs aCCam..
|
doLasaLım kumsaLLaRda cıLgın kaLabaLık aRtık uzakLaRda yoRuLuRsan yasLan bAna saRıLıp uyuyaLım guN baTımıNdaa ... |
kalbindeki bu derdi uyutursun uyutursun demiştim ne ben seni unutabildim ne bu derdimi uyutabildim ne bu gönlümü avutabildim,unutamam canım unutamam seni
HÜSEYİN AY UNUTAMAM SENİ |
Gittiğin uzun uzun yollar Seni geri getirmesini de bilsin o zaman Halim, tavrım, vaziyetim ortada Yerdeyim, düştüm, kaldır o zaman :shifty: |
Giy ateşten gömlekleri bir bir yansın üzerin.. Ve dahi..
Kır topraktan çömlekleri.. Zaten tedirgin halim.. Bir benim,bir bendim ve bir kendim ortadayım.. Bitmez derdim,bu hal beni yer bitirir bildim.. Saqopa KajmeR!.. |
Ölürken bile yanımda ol sevgilim Cennet bile çekilmez sensiz ah ben neyleyim Mutlu gibi, umutlu gibi, bir düşte gibi... Sonsuzluk önümdeydi hep, ama gidemedim senden uzağa Herkes düşman, herkes riyakar Bir tek sen kaldın yanımda... |
We passed upon the stairs, we spoke of was and when.
Nirvana - The Man Who Sold The World. |
brinq meeee tooo lifeee-------Evanescence
|
Berker gözlerime çizdim seni
|
Öyle sabır gerekki senle uğraşmam için Tahammülüm kalsaydı yapabilirdim Bende olmayan şeyi sana nasıl verebilirim Parayla satılsaydı gidip alabilrmiydim Yalnız kalmazsın yalnız uyanmazsın sen Senin gibi insanlar mutsuz olmaz zaten Bende karanlıktan senin gibilereden hiç korkmam zaten Hiç korkmam korksamda seni bağlamaz zaten Gücüm yok hiç gücüm yok Kendime yeni bir yol çizdim artık şansım yok Gücüm yok sana gücüm yok Bana akıl vermeye kalkma senin aklın yok |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:42 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.