![]() |
YÜreĞiM
Ben seni bu kadar nasıl sevdim. Kahretsin senin gibisine gönül verdim. İçimi yakan sevgini bir kenara atıp. Nefretle doldurmaya karar verdim. Acılar biraz olsun yüreğimi terk edin. Bende biraz olsun yüreğimin sesini dinleyim. Ben onun yüzünden değil ,sizin yüzünüzden bu haldeyim. Ne olur biraz gidinde gözlerimdeki yaş din |
hayallerim
yine dalıp gittin derinlere bu sefer hiç gelmemecesine giden senmiydin yoksa hayallerimmi bilemedim hangi denizde batmıştı benim gemilerim yoksa onlarda hayallerimmiydi peki ya sen hayalmiydin yoksa gerçek mi? |
BU ŞEHİR GİBİ
ki bu şehir biraz daha sarı ellerini arıyor kayıp bir ışığın sesi ki bu şehir biraz daha çirkin gözlerini arıyor bende ki aynalar... dilim lal,tüm şiirler hantallaşmış anlamında bu kederin,bu cinayetin ki bu şehir biraz daha koyu karanlık gece yalnızlık oluyor yokluğunun heybetinde.. ki bu şehir biraz daha garip bu gece düşüyor dudağıma yağmurdan serinlik ölüm gibi kurtuluş olmaz diyor bu şair ki mlüm biraz daha güzel,bu asi yokluğunda.. vardım en düşman bakışların sevdasına gözlerimde çocukluğumun halka halka tebessümleri ki bu şehir varmıyor gölgen boyu yollara heryer sen olmuşsun,ki bu şehri kadar çekilmezsin şimdi |
İçimdeki Sevgi ( akrostiş )
Sevgi dolu yüreğimi, Eline verdim senindir diye. Lakin değişen ne oldu anlayamadım. Canımdın damarımda akan kanımdın En güzel tanımdın yaşanacak nasıl oldu ben mi yanıldım? |
BAĞBAN İLE GONCA
Öylece duruyor, Köşesinde dalında. Sessiz ve narin, Boynu bükük bir gonca. Hem edalı hem nazlı Hem de utangaç bir gonca. Bakıyorum bakıyor. Elimi uzatıyorum, Kaçıyor uzanınca. Sanıyor ki kırılacak Biri yaprağına dokunsa. Belli ki bir hoyrat Girmiş gül bahçesine, İncitmiş goncanın Dalını,yaprağını. Ama bilmezmi ki Goncadan bağ anlar,bağban anlar. Bırak ta olayım bağbanın. Bırak ta olayım dalına em, Yaprağına merhem. |
DÜŞLERİMİN DÜŞÜ
Düşlerime düşen güzel, Sendin *******ce. Yüzünü görmeden sevdiğim, Sendin senelerce. Saçların,müebbet ömrümün Altından parmaklığı. Gözlerin,zindan gönlümün Yegane parlaklığı. Kaşların,gerilmiş yaya benzer. Attığı ok kirpiklerin, Bağrımı deler. Ecelim olsan da Beklerim seni. İstersen al gönlümü Götür benden beni. Gelde içelim Aşkın zehir şerbetini. İçermiş gibi Kutsal zemzemi. |
Elveda Deme Bana
Yeri yurdu kaybeder çıkarsın dağlara Saatler sene olur beklersin yollarda Matemle boğulursun kahır deryasında Sakın düşünmeden elveda deme bana Sabır taşına döner büsbütün bedenin Resimlerimi tutamaz titrer ellerin Gece gündüz ağlamaktan kurur gözlerin Sakın düşünmeden elveda deme bana Yaşadığımız her mutluluğu ararsın Güne kederle yatar kederle kalkarsın Gözün kimseyi görmez beni sayıklarsın Sakın düşünmeden elveda deme bana |
Sevdamın Türküsü
sevdamın türküsü dağlar garip karanlığa ağlar mazlumlar ki düşe bağlar şafak vakti doğsun güneş yoksul yiyor yavan aşı hep bağrına basar taşı içimde var aşk ateşi şafak vakti doğsun güneş Yusuf’um hatıra bende kalsın bu muhtıra sende türkü türkü hep en önde şafak vakti doğsun güneş Yusuf Ter 08.06.2006 Saat 22:33 İsviçre |
karanlikta AĞlarim
Sensİz KaldiĞim Anlarda, Hayalİmdekİ GÖzlerİnde BulamadiĞim Zaman Senİ DÜŞÜnÜrÜm Senİ, Karanlikta AĞlarim Kirik Bİr Kalpten BaŞka Ne Biraktim Sana İstememİŞtİm BÖyle Olsun, YÜzÜne BaktiĞimda Anladim O Ana İsyan Edİp, Karanlikta AĞladim, Belkİ Anlar Duygularimi Sevgİnden BaŞka Bİr Şey İstemİyorum Derİm, Sorarim Bİraz DÜŞÜnÜr, Tamam AŞkim Der , Sevİnİrİm, HÜzÜnlenİp Karanlikta AĞlarim Aci Çeksem Ne Yazar, Benİm AŞkim Var TaŞiyamam Bazen Sevdamin AĞirliĞini Ayakta Durmakta Zorlanirim, Yikilirim, Gİdİp Karanlikta AĞlarim Anlatirim, Sevgİden AŞktan SÖylerİm Tamam AŞkim Der Senİ Sevİyorum Der Sorarim, GÖzlerİne DoĞru SÖylÜyor Der Bende Senİ Sevİyorum Derken Karanlikta AĞlarim, GÖrmesİn İstemem AĞladiĞimi, GÖzyaŞlarimi Onun İÇİn AkittiĞimi BİrgÜn Gerİ İstersem Veremez, ÜzÜlÜrÜm Gİderİm Bİr KÖŞeye Karanlikta AĞlarim, |
GÖzyaŞi
AyriliĞin Acisi ÇÖktÜ İÇİme İkİ Damla YaŞ Akti GÖzlerİmden Senİn İÇİn HİÇ BÖyle AĞlamamiŞtim, Hasretİne DayanamayacaĞim, O İkİ Damla GÖz YaŞinin Kiymetİnİ Bİl Bu GÖzyaŞlari Senİn İÇİn Akti, Bundan Sonrada Akacak Ama Ne Olur Benİ Çok Sev, SensİzlİĞe Dayanamam, Yikilirim AŞki TatmiŞken YaŞarken ÖlÜrÜm Ne Olur Benİ Çok Sev, Helal Etmem Senİn İÇİn DÖktÜĞÜm İkİ Damla YaŞi, |
SANA BORÇLUYUM
Tanrıdır can veren kul ona borçlu Ben de bu sevdayı sana borçluyum Bu boynumun borcu bu gönül borcu Ben bu mutluluğu sana borçluyum Dağlarda yol olsam seni beklerim Ömrümü verseler sana eklerim Seninle gül açtı tüm dileklerim Ben bu mutluluğu sana borçluyum Ne böyle sevildim ne böyle sevdim Aşkın böylesini senden öğrendim Adına yazılı gönül senedim Çünkü ben bu aşkı sana borçluyum |
Keşke...
Keşke,sensizliğe dayanabilsem. Neden,böyle hp acı çekiyorum neden. Neden,hep gözümü kapadığımda seni görüyorum. Aklımda hep sen ,kalbimde ise sana olun aşkım. Keşke,sensizliğe dayanabilsem. Keşke,sensizliği Öğrenebilsem. Öğrenemedim. Ne yapabilirim ki. Seni seviyorumm. Diyemedim ki!!! |
DENİZ
Bırak buğulansın gözlerin Danset rüzgarıyla martıların Aşkı gizleme dalgaların ardına Haykır kumsallara aşığım diye En ufak balıklar duysun sesini Çoban yıldızını izle Yakamoza aldanma Sakın hayallerini suya düşürme Üzülme ben varım düşlerde |
gel artık
dün gece seni gördüm pencerende yine çok güzeldin o halinle içimdeki kor yeniden alev aldı çok özledim seni ne olur gel artık ellerim ellerini tutmak istedi gözlerim gözlerini görmek istedi o güzel yüzüne bakmak istedi kalbim çok özledim seni ne olur gel artık seni gördüğümde içimde sevinç fırtınaları kopardı kalbim yerinden çıkıp kalbinle buluşamk isterdi gözlerim gözlerine çarmak isterdi çok özledik seni ne olur gel artık |
sana Birakiyorum HerŞeyİ
Denİz Rengİnde Bİr YaŞam Birakiyorum Sana Mavİ Mavİ YaŞa Tabİ YaŞayabİlİrsen Umut Dolu Yarinlar Birakiyorum Sana Bensİz Yarinin Olursa Mutluluklar Birakiyorum Sana Hadİ Durma Uzat Ellerİnİ Ve AvuÇla Bİr Kalp Birakiyorum Sana İÇİnde Bİr Sen Varsin BaŞkasini Arama Bİr Can Birakiyorum Sana Canimi Canina Kat Ve Sen Çok YaŞa Bİr Mezar Birakiyorum Sana Utanma AĞla ÇİÇekler BÜyÜr HİÇ Olmazsa Bu Şİİrİ Birakiyorum Sana Sende Verİrsİn Bİrİne İyİ Sakla |
Sen kimsin?
Gözlerim gök yuzune daliyor Kalbim sadece seninle atiyor Seni gorunce beni bir heyecan sariyor Sevdigimi hissediyorum, kalbim carpiyor Sen kimsin, içim sana isiniyor Seninle olsam keske komur gozlum Askinla yanar su deli gonlum Ellerimi tut, benimle ol her an Seni gorunce dusmezsem heyecandan Sen kimsin, seviyorum seni candan Simsicak bakisinle isit yuregimi Feda ederim sana canimi, sevgimi Gel yak beni, seviyorum seni Farkindayim, seninle varim Sen kimsin, canima cansin Sen benim herseyim, canimsin |
hala Sen
Ay Çikinca DiŞariya Bak O Ay Senİn GÜzel YÜzÜnÜ Bana GÖsterecek Ben De Hayallere DalacaĞim Bİlİyorum UyandiĞimda Çok ÜzÜleceĞİm Ama Ölmeden Bİr Kere Daha GÖreyİm O GÜzel YÜzÜnÜ ÇÜnkÜ O Zaman Elİmde BiÇak Kalbİmde Sen Mezarimda ÇİÇek Olcak.... |
SEVİYORUM SENİ
Namelerde sen varsın, Esen rüzgarlarda sen Sensizliğin doruğunda gene sen varsın Mecnunun Leylayı Keremin Aslıyı İnsanın canını sevdiği gibi Hani aylardır söylediğim Fakat bi türlü senden duyamadığım o laf gibi Nedense SEVİYORUM BEN SENİ.. |
Eski bir Hikaye
Seni görünce Ellerindan tutup Gözlerine dalmak isterdim Herseyi unutup sadece Sen ve Ben Ama simdi Inan simdi yüregim kan agliyor Seni unutmak isterken Daha cok batiyorum bu acinin icine Kim cikaracak bilmiyorum Unut demesi kolay Aglayan gözleri susturmasi kolay Ama gönülme söz gecirmek zor Seninle son kes bir odada oldugumuz Günü hatirliyorum'da Senin icin fazla bir anlam tasimayan Ama gel sen birde bana sor nasil dayandim Bir elveda demeyi bile cok görmüstün bana Oysa ........ Neyse bosver Ben seni ölene dek kaybetmisim Üzülmenin ne faydasi var artik! Senin diyemedigin o kelimeyi Ben simdi sana diyorum Elveda! |
BU GECE
Bu gece; Bir yağmur yağdı içime Tüm duygularım coştu bu gece Ve bu gece, sen yoktun yanımda Ve bu gece, isyanın doruğunda Bu gece; Geçmez gecenin koynunda. |
sevmek..
sevmenin rengini tattım sende, tadımı damağında bıraktın. niye derde beni saldın. seni bunun için mi saydım. bilseydin gönlümün derinliklerini, böylemi yapardın.. aşk derdin sevgi derdin.. böylemi sevdin gözlerinle, hislerinle... sana bağlanmış seni sevmiştim. değmezmiş senin sahte bakışlarına değmezmiş dilinin söylediği yalanlara, seni içime gömüyorum.. karanlık senin olsun aydınlık benim... |
AŞK
aşk daima vermektir karşılık beklememektir çıkar yolu gözetmemektir bazı anlar acı çekmektir bazen ise mutluluğu hissetmektir ama daima beklemektir sabır gerekmektedir anlayış göstermektir sadece karşı tarafı düşünmektir aslında çoğu zaman kendini yok saymaktır aşık olduktan sonra kendini yanlızlığa alıştırmaktır bazı anlar sa yokluk çekmektir en iyisi ise her şeyi bilmektir |
SEN HERŞEYİMSİN
Ah bir anlatabilsem duygularımı, Bir inanabilsen,bilebilsen halimi, Kalbimin şimdi nasılda yandığını, Her an yalnızca seni nasıl anışını, Yalnızca onun senin için çarpışını, Senin için ağlayışını, o yakarışını, Ahh bir duyurabilsem bu acılarımı Hissetmeni sağlayabilsem kalbimi, Kırık olan kalbine teselli olabilsem. Bir ömür değişmediki hiç o sevgim, Azalmadı hep büyüdü sana sevgim, Sevginin gönlümde canlı olduğunu, Yalnız ve yalnızca senin olduğumu, Gündüzleri hayalim sen olduğunu, *******i rüyam yine sen olduğunu, Dünyada hiç bir şeyin,hiç kimsenin, Seni bu kalbime unutturamadığını, Güzel olan o her şeyim,o senmişsin, Güzel o her şeye güzellik katmışsın, Saadet kapılarını kalbime o açansın, Bu kalp sevgide yalnız seni seçmiş, Allah’ım seni bana armağan etmiş, Mutluluk seni sevince gerçek imiş. |
HEP AKLIMDASIN
Geceninkaranlığında,güneşin ışığında, Suyun damlasında,selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi rüyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma... |
HASRET
Zaman akıp gidiyor Sevgim bir balık gibi zamana karşı yüzerken Sen kendini zamana teslim ettin Yıllar geçip gidiyor Ellerim o kadar yalnız ki Senin hasretini satırlara döküyor Bugün menekşelerle hasretini giderdin Onlar güneşe aşık ben sana hasret MUTLU OL |
YÜREĞİM
Sen benim sonsuzluğumsun Sen benim kainatımsın Senin sonsuzluğunda kayboldum Bul beni yüreğim |
olsa gerek
Yaşamak çok güzel olsa gerek Kimi mutlu kimi mutsuz Bazen acılar çeksede insan Yaşamaya yinede değer Sevgi yaşanması gereken şey olsa gerek Karşılıklı yada karşılıksız Umut yarınlar olsa gerek Bir gün mutlaka gelecek Gökyüzü bir kalp olsa gerek Binlerce yıldız kayıp gidecek Yağmurlar gözyaşlarım olsa gerek Sürekli gözümden akıp süzülecek Yıllarım senin olsa gerek Seninle vede sensiz toprağa gömülecek Sen sen olki sevgilim Sadece beni sevecek. |
olsa gerek
Yaşamak çok güzel olsa gerek Kimi mutlu kimi mutsuz Bazen acılar çeksede insan Yaşamaya yinede değer Sevgi yaşanması gereken şey olsa gerek Karşılıklı yada karşılıksız Umut yarınlar olsa gerek Bir gün mutlaka gelecek Gökyüzü bir kalp olsa gerek Binlerce yıldız kayıp gidecek Yağmurlar gözyaşlarım olsa gerek Sürekli gözümden akıp süzülecek Yıllarım senin olsa gerek Seninle vede sensiz toprağa gömülecek Sen sen olki sevgilim Sadece beni sevecek. |
gİdİŞİn
Dudaklarimda Kaldi Sicak Nefesİn GÖzlerİmde Kaldi Masum GÜlÜŞÜn Kulaklarimda Kaldi GÜlÜm DİyİŞİn GÖnlÜmde Kaldi Sessİz GİdİŞİn Ellerİmde Kaldi GÜllerİn Benİ Benden Aldi Sensİzlİgİn |
balim
Sevda Yanigi TÜrkÜler Nerelerde SÖylenİr AŞiklar Hangİ Dİyarlarda Aglar GÜller Hangİ Memlekette GÜzel Kokar Umut En Son Kİmde Bİter Balim ,gelİr Dİye Hangİ Sahİlde Bekler |
soldum
KaÇ Gece Sensİz Uyudum KaÇ Sabah Sensİz Uyandim Hatirlamiyorum Artik Sayamiyorum Kapima Geldİ ÖlÜm Sert Yumruk Lariyla Aci İÇİnde Kivraniyorum HÜzÜn Yİne Sardi Kollarini Boynuma Uyuyor Yatagimda Boylu Boyunca Benİ Terk Etmeyen Tek Dostum HÜzÜn Sen Kaldin Benİm Yanimda Aci Verİyor Yalan Yillar Mutlu Edİyor BaŞkalarindakİ Sevdalar Elİmİ Uzattigim Her Bahar Kuruyor Bİr Bİr Dallar Ben Onun GÜlÜydÜm Soldum Solmasin BaŞka GÜller ,sevdalar |
Görüşmek üzere
Son noktayı koydum artık İçinde sen olan bütün umutlarıma. Adı seninle başlayan ama hiçbir zaman Seninle bitmeyecek şiirler biriktirdim hep. Ben veda ettim artık yarınlarıma… Sonu çıkmaza giden yolların içinde Her duvara adını yazarak yürüdüm Ve tam bulmuşken adını duygularımın Yolun sonuna geldiğimi gördüm… Son kez yazmak istedim adını duvarlara, Başına seni seviyorum diye eklemek. Tükenmez kalemler kullanmak istedim Ve de çıkmaz boyalarla süslemek… Senaristi hayat olan bir filme son demek istedim Ama başlatamadığım gibi son demeyi de bilemedim… Belki başka bir zaman başka bir yerde Yada hiçbir zaman hiçbir yerde, görüşmek üzere |
ay Şahİt
GÖktekİ Yildizlarla Ay Şahİt Olsun Kİ DÜŞÜnÜyorum Her Gece Senİ YastiĞa BaŞimi Koyuyorum Dİzlerİne Koyar Gİbİ Papatyalarimi ÖpÜyorum Senİn Alnini ÖpÜyor Gİbİ Senİ Öyle ÖzlÜyorum Kİ GÜlÜn BÜlbÜle Özlemİ Gİbİ Sensİz HİÇ Yapamiyorum YÜreĞİn Kansiz YapamadiĞi Gİbİ Senİ Öyle Beklİyorum Kİ Canimin İÇİ YaĞmuru Bekleyen Kuru Toprak Gİbİ Senİ O Kadar Sevİyorum Kİ Sahİle Vuran Dalgalar Gİbİ Say Sayabİlİrsen Ne Kadar SevdİĞİmİ |
SEVEN GÖNLÜM
Yalnız *******in katilini Sevda denizlerinin sahibini Sevgimi nefretimi her şeyimi Seven gönlüm bilir hepsini _ _ _ _ Yalan sahte gülüşlerini Anlaması zor yüzünün ifadesini Ateşe attığın yanmış yüreğimi Seven gönlüm bilir hepsini _ _ _ _ Dostların ihanetlerini Bana sapladığın ihanet pençesini Acı bendeki seni Seven gönlüm bilir hepsini _ _ _ _ Küsmüş güneş bile bana bilmiyorum nedenini Ay verir bana teselliyi Kumrulara benzerdik aç bak hatıra defterlerini Seven gönlüm bilir hepsini _ _ _ _ Kaçmaya yüz tuttu gönlüm Tek çarem bu ne yapayım GÜLÜM Olmazsa gidişim mutlaka ölüyüm ÖLÜMÜ DE BİLİR BE BU SEVEN GÖNLÜM!!!!!!!!!!!!!!!! |
masum
SİMSEKLERIN ÇAKTIGI BIR GECEDE KORKUDAN BİR KÖŞEYE ÇEKİLMİŞ BIR KUŞUN SOLUDUĞU NEFES KADAR MASUM SEVİYORUM SENİ FATİH GÖKDEMİR |
~~ÇEKİP GİRMELİ~~
ALACAKARANLIĞI HİÇ SEVMEM YA GÜNDÜZ OLMALI YA GECE KURŞUN YA DERİNDNE VURMALI YA NAMLUDAN HİÇ ÇIKMAMALI SEVDİN Mİ YA ÖLÜMÜNE SEVMELİ ~~YADA ÇEKİP GİTMELİ~~ |
AH BASABİLSEM TETİĞE
Sevgim tetik oldu Elbette sen de barut Namluda ismin yazılı Ah birde basabilsem tetiğe Sana kıyabilsem Eskiler gelmese önüme Neden kalmasa keşke Ah bir de basabilsem tetiğe Sen kalbimdesin Ev yaptım orada sana Namlu kalbime döndü Ah bir de basabilsem tetiğe Son bulacaksın mezarlığımda Ecelin benden olacak Nasılsa seni sileceğim ama Ah bir de basabilsem tetiğe |
seni seviyorum
Seni seviyorum desem Elini tututuğumda kalbim çarpıyor desem Nehirler kadar büyük aşkım var sana desem İnanırmıydın hepsine Sana aşığım diyorum Elini verir misin?? Vurdum duymaz mı davranırdın yoksa İnsafsız mı davranırdın Yolladığım herşeyi yırtıp attın Olmaz dedin bu aşka Rüzgarlı bir gün esip gidecek bu aşk Uykusuz gecemde melek olmaktan hiçbir zaman vazgeçmedin Meraklanma seni hep sevdim seveceğimde |
Seviyorum
Sefkatine ihtiyacim var Benim hayallerimde olurmusun Sana sesleniyorum yar Can kulagiyla dinliyormusun Ølumume sebeb gidisini Istermiydin sevmemi Sabahlara kadar camlarda Beklermiydin gul vermemi Hersey guzel sen gelince Bana gul yuzunu gøsterince Ølumune severcesine Seviyorum seni seviyorum *******ce seni bekliyorum Allahimdan seni diliyorum Birgun benim olur mu diyorum Seni cok cok seviyorum.. |
Denedim oluyor
Senden baskasi olmaz Bu kalp yerinde durmaz Guc kalmadi bende Artik bu yurek dayanmaz Somurtan yuzumle Deli dolu søzlerimle Kirilan yuregine Gul kondurmaya geliyorum Yasamayi denedim oluyor Cunku tek varligimsin Gulmeyi denedim oluyor Cunku aklimda sen varsin Avuclarim bom bos kalinca hatirladim Resimlerine baktim doyamadim Seni sim siki saramadim Bunlari simdi daha iyi anladim |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:35 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.