![]() |
a.slm ati
benden de tüm millete selamlar iyi forumlar... |
Alıntı:
|
ehh işte kardeşim ya biraz burukluk var üzerimizde beşiktAŞKım yüzünden o kadar.başka bir derdim olamaz zaten kolay kolay...
sen neler yaptın bakalım ? |
evet itiraf etmeliyimki bende üzüldüm.avrupada 2takım devam etsek ve finalde karşılaşsak harika olurdu :))
bende iyiyim bir değişiklik yok savrulup gidiyorum :)) |
cok iyi olurdu ama kısmet deilmiş.başka bahara kaldı umutlarımız :rolleyes:
|
Selam arkadaşlar
|
Herkese selam iyi akşamlar
|
herkese slm benden
|
iyi akşamlar çakal.net
|
hoşgeldiniz arkadaşlar nası gidio?
|
iyi diyelim ii olsn senden nbr
|
hadi arkadaşlar yoklamaya...
Kimler burda? |
Selamun aleykum cakal.net
|
slm mıllett ne haber sınzı bakalım
|
A.selam nikoş iyidir sen nasılsın hoşgeldin pamuk prenses
|
Pamuk prensesmi o kim yaaa...
|
ya pff nıkos demee cok yorgunum ya:S
|
aa tanımıyormusun niketi pamuk prenses o
|
selamlar bende geldimmm :)
|
hehe o ben oluyorum:biggrin: |
herkeze slm
|
slmmmmmmmmm mılet ya pff yıen mı kımse yok saten sıte yavas neyse hade buralardayım ben es kı hayta oalrak of off
|
slmdır hoş sohbetler
|
selamlar yine ben:)
|
hee ıı hos gledınzı ıı abrı bırılerı varmıss bend ebı ben kaldım sanmıstım nasılsnzı ınsanlık
|
valla iyilik seni sormalı :)
|
eh ole bole sole fln fılan ıstee sen daha daha :biggrin: |
Alıntı:
|
sende hos gledın alemdarr bıze slm yok mu hııh
|
selam pamuk prenses nasılsınız efendim
|
kotuyum yaa sen
|
aa neden pamuk prenses bende iyi sayılmam aslında
|
hehe nedenını bılıyosun hehe anladın sen:D
|
hehe olabilir ama bi daha söyle
|
hehe oldu baska solerım sana soraa kus nerde ya bugun cok sınırlı sanırım ban cok ters davranıyo bena rtık hasas bı kzım taam mı ıcımde volkanlar var patlamaya hazır ama ellerım bom boss ıcım bı hos aman allah sıır yazcam bıraz daha bu durumda kalırsam hehe off ahmet te yok cok kotu hısettım kendımı sankı her gun taktıgım kolyemı takmamıs gıbı cıplak hsıettım kendımı ya ahmet nerdesın mınıcık kusum ya:S
|
Ahmedin adsl de sorun varmış gelemio malesef..beni gönderdi yerine idare et onları dedi.. sizi idare etmeye geldim...
|
ya Ahmet sabah wc gitti gidiş o gidiş ya düştü yada KGB ve ya CAI kaçırdı onu
|
:biggrin:
Alıntı:
|
kus sen bana nıye kotu davranıyosun ah ah ahmetım olsaydı sımdı neyse sole bakıyım nıye baan sabahtan berı terssın hee taaam musty yeter konu acma gle avut azcık benı ole solsun ya:S 3 kısı surda bı durmuyonuz ya |
Ben kimseye kötü davranmıom be bişi yazıom 2 saat sonra yarım yamalak bi cevap gelio gelde kızma ...
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:36 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.