![]() |
Tebessüm Ediver Yeter
bir gün bile olsa da senden haber gelmeyince yüreğime derin bir hüzün düşer ışıl ışıl gündüzlere bile zifiri karanlık çöker gözlerimdeki pırıl pırıl ışıklar kaybolur giderler birer birer artık açmaz olur gönlümdeki gonca güller kokmaz olur kırmızı karanfiller yokluğunsa bir ok gibi kalbimi deler deler senin bir günaydın deyişinle bahar rengarenk açar gözlerimde dağılır gider birdenbire yüreğimdeki kapkara hüzünler sen benim gönül bahçemdeki her sabah değişik renklerde açan her gün farklı kokan çiçeğimsin ne olur sevdiğim hiç solmadan bende kal ölünceye değin benim senden uzaklarda buralarda mutlu yaşamamı istersen eğer arada bir olsa da erken uyandığın sabahlarda çıkıver balkonuna o muhteşem yüzünü dönüp de benden yana tebessüm ediver yeter yoksa yoksa sevgili şiirim ömrümce boyunca beni hep kahredecek sensizliğim 21.02.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Tek Hüznümdür Sensizliğim
dün gece yarısından sonra gök yüzündeki yıldızlar düştüler birer birer kısa sürede sessizce karanlıklara gömüldüler sanki onlar da sensizliğime isyan ettiler ay da görünmedi semada acaba! küsmüş müydü sana? haydi ellerini uzat da hiç olmazsa ellerim kalmasın havada inan ki buralarda sensiz hiçbir şeyin tadı yok hasretin de yüreğimde duran zehirli bir ok sensin benim sevdiğim özlediğim bil ki tek hüznümdür sensizliğim ömrün boyunca yaşadıkça bir meltem yeli gibi tatlılıkla esip geçsin yılların hiç solmasın gönlündeki yemyeşil baharın ömrünce hiç sönmesin gözlerindeki pırıl pırıl ışığın içine asla hüzün girmesin muhteşem aşkın bin asır yaşasan da hiç bitmesin sararmış yapraklar rüzgarların önünde sürüklenip de o harika yüreğin derde düşmesin ölünceye değin bir gün bile hazana dönmesin 15.08.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Tut Artık Sana Uzattığım Ellerimi
her sabah güneş yerine ben doğayım dünyana iliklerine kadar ısıtayım seni ömrün boyunca yılın dört mevsimi bir bahar açayım yüreğinde rengarenk çiçeklerim hiç solmasın o güzel kalbinde gözlerin ışıl ışıl yansın hiç sönmesin ölünceye değin rüyalarımda bile o şahane dudakların hep gülümsesin rüzgarların savurduğu saçlarına tek benim elim değsin inan ki sen benim hayallerimdeki tek prensessin seni sensiz yaşatma bana karşılıksız bırakma sevgilerimi ne olursun seller içinde koyma sevgiyle bakan gözlerimi sakın hiç durdurma yüreğimde estirdiğin meltem yellerimi haydi sen de tut artık geri çevirme sana uzattığım ellerimi 12.05.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Tut Sıkıca Tut Ellerimi
ben bu akşam üzeri Bostancı Sahili'ne ineceğim eğer tutmak istersen ellerimi sen de hemen in deniz kenarına şimdi az sonra ellerimi dalgalara vereceğim kayalıklar üzerine oturup bekle sana gelişimi seni görünce selama duracağım işte o zaman tanırsın beni değil mi? tut sıkıca tut ellerimi sakın hiç bırakma çek beni kendine sar beni kollarınla bir çiçek ol bana ağaçların dallarında rengarenk aç değişik kok farkını fark ettir bana ben de seni koparmadan koklıyayım doya doya 09.04.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Tutasım Geldi O Güzel Ellerini
bu gün derin derin düşündüm seni birdenbire tutasım geldi o güzel ellerini şiirim sen yanımda değildin ne yazık ki biliyor musun yokluğun ne denli üzdü beni? sevdiğim her zaman sen varsın hayalimde bir gece bile seni göremezsem düşlerimde korkarım karabasanlar cirit atar yüreğimde zaten hüzünlenip duruyorum sensizliğimde buralarda resimlerinle avutuyorum kendimi işte budur sana büyük sevdamın tek tesellisi hayalimde seninleyimdir rüyamda sen olursun senin de o harika yüreğin bir tek benimle dolsun benden başkasına değse bile o muhteşem ellerin bil ki dayanamaz buna seni delicesine kıskanır şairin ölenceye değin ellerim ellerinde gözlerim gözlerinde olsun sen de bundan böyle yalnızca benim için yaşa ne olursun 26.10.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Tutmak İstemesen de Ellerimi
sen benim sabahıma doğan güneşim günüme rengarenk açan çiçeğimsin gönlümde hiç solmadan yeşereceksin ölüceye değin hiç batmadan kal bende bil ki benim gözüm gönlüm yalnızca sende ne olursun güzelim sevdiğim her gün benimle gecele inan ki dayanamıyorum sensizliğe bir gece düşlerimde olsa bile hiç olmazsa rüyalarımda bari okşa beni bir meltem yeli gibi tutmak istemesen de ellerimi 24.11.2004 Hüseyin Erdoğan |
Tutuver Ellerimden Sarıl Bana
seni görünceye değin gök yüzündeki Ay'ı seçtim senin yerine bakıp duruyoruz birbirimize ürkek ürkek çekinerek onunla flört ediyoruz her gece ilk kez görüşürcesine işte sevdiğim böylece hasret gideriyoruz birlikte adın dudağımda ismin yüreğimdedir inan bir heyecan sarar bedenimi seni her andığım zaman bil ki dayanamam vallahi ayakta kalamam heyecanlanırım düşer bayılırım önüne yığılır kalırım seni ilk gördüğüm an alıştır beni kendine yaz bana gelmeden önce her yerde bir bahar açacak sen buralara gelince çiçekler farklı kokacak sen gülümseyince sevinçten akıveren yanaklarıma gözlerimdeki yaşları görünce şiirim sakın ha sen ağlama yeter ki düşürme beni yere tutuver ellerimden sarıl bana 24.03.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Uğrunda Ölürüm ya
artık sen beni hiç arayıp sormasan da yönünü bile dönmesen de benden yana hiç yazmasan gülümsemesen de bana soğuk havalarda donsam da yokluğunda bekleyeceğim seni binde bir umut olsa da bir gün çıkıp gelmezsen de senin için yaşamak varken uğrunda ölürüm ya bu da yeter bana 21.02.2005 Hüseyin Erdoğan |
Umut Işığım Yansın Gözlerinden
senin hasretin bile bir başka güzel benim için bu dünyada sensin en özel seni sevmek için bile cesaret gerekir inan ki şairin gönlü bir tek sendedir bil ki her aklına düşüşünde şair erir seninle sevdamız erdi bahara sızlayıp duruyor şu minik yüreğimdeki yara bir gün olur da ihtiyaç duyarsam doktara tembihleyeceğim çevremdeki herkese senden başkasını çağırmasınlar bana bakışlarımdaki ateşi hiç gördün mü sen? neredeyse bedenim yanacak hasretinden razıyım ömrüm boyunca seni beklemeye yeter ki umut ışığım yansın dursun gözlerinden 13.03.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Umutla Beklerim Kapında
her yer zifiri karanlık olsa da sakın hiç korkma her sabah uyanınca bir güneş gibi ben doğarım senin dünyana pırıl pırıl aydınlatırım seni sıcacık ederim yüreğini yakar kavururum adeta istersen hiç batmadan ömrüm boyunca kalırım sende rabbim beni affetsin amma severim seni taparcasına hüzün düşürmem asla yanaklarına bil ki mutluluk bulursun sevgimde hem de mahşerde bile istemezsen de sakın çekip gideceğimi zannetme seni sensiz yaşasam da ölünceye değin umutla beklerim kapında sevdiğim,sevgili şiirim inan ki ben sensiz bir hiçim 20.02.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:55 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.