![]() |
Şimdi saat sensizliğin ertesi
Yıldız doğmuş gökyüzü ay aydın Avutulmuş çocuklar çoktan sustu Birben kaldım tenhasında gecenin Avutulmamıs ben. Şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim Ki bu yaşlar Utangaç boynunun kolyesi olsun Bu da benim sana Ayrılırken hediyem olsun. Soytarılık etmeden güldürebilmek seni Ekmek çalmadan doyurabilmek Ve haksızlık etmeden doğan güneşe Bütün aydınlıkları içine sezebilmek gibi Mülteci isteklerim oldu arasıra, biliyorsun Şimdi iyi niyetlerimi |
Askimiz bir yalanmis,
Ayrilikla odedik, Sevgimiz suc sayildi, Acilarla odedik sakladik acimizi, Bu yasak askimizi kader borcumuzu gozyaslarimizla odedik calinca hasret cani, Gelince veda ani mutluluk hesabini mutsuzlukla hesabini mutsuzlukla odedik Ne bir gonul oyunu Nede askin kanunu Dusunmedik sonunu, Pismanlikla odedik, biz attik imzasini, Biz yazdik yazisini bu askin cezasini Fazlasiyla odedik calinca hasret cani, Gelince veda ani Mutluluk hesabini Mutsuzlukla odedik.... |
Sen her seyimsin gidisin sonumdur,
Varligin yuregimde bir umuttur, Iste beni boyle yasatan budur, Gitme gidisin omrumun sonudur, Gitme gunes dogmaz penceremden, Gitme yuzun gitmez hayalimden, Gitme beni oldurmeden. Yoklugunda acilar beni vurur, Seninle gulen gozler aglar durur, Iste sevgilim butun sebep budur Gitme gidisin omrumun sonudur...... |
Sometimes the best things are different,
Sometimes the same things are the worst, Before dropping to the floor and crying, Analyze your situation first. Can you live without this person? If you figure that you can, Then just turn around an run.. You don't need to be in a place like this, Where peaple lie to your face and smile. Where time passes and all thats familiar to you fades, Your memories are lost in the trash pile, There are times when it's best to hide, To run as far as the |
Everything is not ok
I throw on a fake smile It fools everyone At least for a while The only problem is Sometimes it fools me I'm never ok, But that is how it seems So i will smile And you will smile like me And i ever wonted Was for everyone to be happy.... |
How could you?
When i trusted you so! They tried to warn me, But my heart simly said "NO" How could you? I didnt think you would. They told me to end it, In my mind i know i should. How could you? When you know i cant say GOOD-BYE! Tehy told me you cheated, So why did you have to lie?.... |
Öyle zor ki anlatmak sana duyguları
Öyle zor ki sarılmak boynuna aşk Ellerini tutmak ve bakmak gözlerinin içine Sonra söylemek bir solukta SENİ SEVİYORUM diye........... |
The face thats on the outside
Is just the face you see! The real me on the inside Is the one thats really me! This face thats on the outside Looks happy as can be! But the me that's on the inside Is crying silently! This face thats on the outside Does'nt give a clue! Of the love thats on the inside Longing so for you! But this face thats on the outside Is the only one to be.. Until the day you love me Then the real me you will see!!.... |
yüreğimde bir sevgi varmış
uzun zamandır,hiç kimseye acmadığım kalbimin kapılarını araladığımda göreceğim tek kişi senmişsin öyle dediler bana;kalbim ve yüreğim!... hiç yaşamadığım sevgiymiş öyle derinden işlemiş ki! ayrılıktan yana düşüncelerim silinmiş kalbim sana bağlıymış eğer sen benden uzaklaşırsan ben ölecekmişim bende diyorumki eğer öleceksem birgün varsın gelsin azrail alsın canımı,ki sevdiğimin kollarında ise bide ölüm zaten ayrılık yakındı,uzaklaşmışsa benden sevdiği |
bakma sakın gözlerime;
orda sana ait bişey yok artık dokunma sakın kalbime; sevgimi hakedecek kadar masum değilsin artık bakma sakın yüzüme; gülümsememi haketmiyosun eskisi gibi sakın sevme beni; benim seni sevmediğim gibi........ |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:40 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.