![]() |
Yakamoz Gibi
Alpler'i,Kaçkar'ı kar kaplasa da sizin sıcaklığınız eritir dağları havalar sisli puslu olsa da bakışlarınız aydınlatır ovaları yakamoz gibi pırıl pırılsınız ne olur oralarda hiç sönmeden kalınız uzaktan da olsa hep ışıldayınız bizleri de aydınlatınız buralarda artık karanlık olmasın bizim de dünyamızda 21.12.2004 Hüseyin Erdoğan |
Yakıp da Geçtin
sen gönlümde rengarenk açan bir bahardın dünyama ışık saçan bir nardın şiirlerinle ısıtırdın beni ben de yüreğime kazımıştım hem seni hem de ismini neden beni böyle aşkının ateşiyle yakıp da geçtin bilmem ki! benimle neden ayrılığı seçtin? oysa sen benim için kalbimde tektin o halde söyle beni neden? terk edip de gittin? 03.01.2005 Hüseyin Erdoğan |
Yakıp Kavurdun Kül Ettin Bedenimi
ben senin aşkında kaybettim kendimi bir tek sana verdim yüreğimdeki sevgimi pazar günü İstiklal'e çıktım çok kalabalıktı ellerin ellerimde yok diye göz yaşım aktı hasretinle yangın yerine çevirdin her yerimi adeta yakıp kavurdun kül ettin bedenimi darmadağın ettin seninle dopdolu kalbimi yeter beklettiğin iki kere perişan etme beni çıkıp gel de yaşarken her gün öldürme şairini gecen bile pırıl pırıl gün olsun ömrün boyunca güne yemyeşil umutlarla başla her sabah uyanınca ölünceye değin o harika yüreğine hiç düşmesin hüzün ömrünce gonca bir gül gibi açsın o muhteşem yüzün 29.03.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Yaktın Kavurdun Yüreğimi
sesini duymak bile mutlu ediyor beni ah! bir de görebilsem o gül cemalini sevinçten çıldırırdım vallahi yıllar sonra bir kez daha yaraladın yıktın beni yaktın kavurdun yüreğimi oysa seni yeniden sevmiştim hem de yıllar önceki gibi senden karşılık da beklememiştim ki ne olursun bir daha üzme beni ya geleceğim diye söz verme ya da ölümü bile göze al gel bari 17.05.2005 Hüseyin Erdoğan |
Yalnızca Ben OlayımYeter
bilmem ki sende var mıyım canım? sevgili orkidem günaydın söyle güzelim bu sabah sen nasılsın? yer yüzünde binlerce çiçek olsa da benim gönül bahçemde sen teksin sen bu dünyadaki tek barbi bebeksin kanatlarında alıp götür beni de gittiğin her yere sen mutluluktan uçan bir kelebeksin havalar öyle soğudu ki artık sahiller bile buz gibi ne gündüzleri ne de *******i üşümek istemiyorsan eğer ne olur o güzel ellerinle titreyen ellerimi tutuver hayalinde düşünde yüreğinde yalnızca ben olayım yeter 17.12.2004 Hüseyin Erdoğan |
Yaşadığımı Seni Sevince Anladım
her sabah rengarenk açarsın bana her gün farklı kokarsın ben hem bağlı hem de bağımlıyım sana bil ki sen kainattaki en çok sevilen yarsın rüzgarların getirdiği kokunun yüzlercesi içinden hemencecik fark ettim seninkisini rüzgar esip de gelip geçmeden seninle iyice doldurdum içimi ben yaşadığımı seni sevince anladım kılcal damarlarımdan sana bağlandım seninle güldüm seninle ağladım ben kendimi senin sevdanla yaşamaya adadım 12.10.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Yaşadıkca
dalgalar azmıştı dün akşam üzeri gönül yaramın azdığı gibi sular basmıştı sahildeki evleri sanki bir sel felaketiydi o halde söyle şimdi yüreğimdeki afete ne demeli? yangın sarmıştı bedenimin her yerini bir gün söndürmek istersen gök yüzüne yükselen alavlerimi yüreğime sarmalısın sıkıca sevgini sevgi yağmurlarında ıslatmalısın beni sırılsıklam olmalıyım yıllar boyunca bir tek bana açmalı kalbindeki gonca ben koklamalıyım güllerini yalnızca inan ki her sabah güneş doğunca sen de benim günüme doğmalısın benim olmalısın ömrün boyunca ben de yüreğimle bağlanmalıyım sana yalnızca senin olmalıyım yaşadıkca 21.12.2004 Hüseyin Erdoğan |
Yaşamak İçin Sevdana Muhtacım
inan ki sektirmeden her gece seninle sabahlarım düşlerimde gün doğup da uyanınca her sabah umutla seninle başlarım güne bir kez bile dönüp de bakmam senden önceki düne sen benim umut ışığımsın ömrümce hiç sönme sakın madem ki tuttun ellerimi ne olursun bırakma bir daha iyi ki yüreğine hapsettin beni hiç üşümem artık ömrüm boyunca müebbete mahkum et gözlerimi senden başkasını görmesin asla sen benden yana baktığın anda çiçekler canlı renklerde açar bu şehirde erguvanlar bir başka kokar bahçelerde rüzgarlar senli eser bu kentin her yerinde yağmurlar bile sevgi yağarlar senin yerine ne de hoş değil mi aramızdaki ahenk? anladım ki yüreğin kalbime tam denk sakın buralarda beni bana bırakma canım aşkın ve sevgin benim en büyük ihtiyacım bil ki ben yaşamak için sevdana muhtacım 04.07.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Yaşamak Sevmek Sevilmektir Bence
sevenler çöllerdeki kumlar gibi olmalı sevilince yağmurlarda sırılsıklam ıslanmalı sevilenler çorak toprakları andırmalı sevince debisi yüksek ırmaklarla dolmalı kıymeti yaşarken bilinmeli sevgilerin aşkların keşkeler olmamalı asla sonunda sevdaların seveceksen delicesine seveceksin sevdiğini sözlerini mutlaka teyit etmeli davranışların sevdiğini sık sık fısıldamalısın kulağına sevgin nüfuz etmeli yüreğine ömrün boyunca yeşertmelisin renklendirmelisin aşkını günden güne sevgin çiçekler açmalı yaşadıkça sevdiğinin gönlünde yaşamak nefes almak değildir sevmek sevilmektir bence çılgınca sevmeli delicesine sevilmelisin sen de ömrünce 09.08.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Yaşayamam ki Sen Olmadan
bir gün bile başını çevirip de bakmazsan benden yana İstanbul'da mevsimler değişir birdenbire mevsim yaz olsa da inan karakış gelir bizim buralara hazan düşer gönlüme sararır hayallerim bir gecede bil ki sen olmazsan yanımda yeşermezler bir daha hem de ömrüm boyunca ağrılarım sızılarım başlar bütün organlarımda nefes alamam sensiz kalamam korkar dururum yokluğunda yüreğim şiddetlice üşür el alem bana gülüşür ne olursun beni sensiz bırakma razıyım düşlerimde olsa da hiç gitme benimle uyu ömrümce yeter ki sevgiyle sarıl bana sabahlara değin rüyalarımda ben yıllar sonra düştüm senin aşkına seni taparcasına seviyorum anlasana uzaktan da olsa beni sevdanla yakıp da sakın bir gün benim dünyamı karartma ne olursun buralarda beni çevirme şaşkına sevgili şiirim yoksa dayanamam yokluğuna ben de hemen çeker giderim bu dünyadan vallahi arkama bile bir kez dönüp bakmadan zaten bu alemde yaşayamam ki sen olmadan 01.11.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:14 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.