![]() |
******* Mİydİ SensİzlİĞİ Andiran
GÜndÜzlermİydİ Sensİz DoĞan GÜneŞmİydİ SensİzlİĞİ Andiran Çik Gel Neolur Olamam Sensİz......... |
Kader Bu İŞte
Sevdİk Delİcesİne Sevdİm Sevİlmedİm Sevgİ Aradim HİÇ Bulamadim YaŞamak Dedİk Zordur Bu Hayat Sabir GÜÇ İster Sabrettİk YÜregİmİzİn SÖzÜne Gİttİk Hayatin Hep İyİ Oldugunu DÜŞÜndÜk İŞte Bİz BÖyle Kaybettİk Kader Bu İŞte Ya Ne Oldugumuzu Nereye SÜrÜklenecegİmİzİ Bİlemez Olduk Kader Bu İŞte Ama Unutma Bİrde Senİ Sevdİm Bu Kaderİ Senle DegİŞtİrmek İstedİm ÖmrÜmmÜ Senle PaylaŞamak İstedİm Benİm Kaderİm Sensİn Sensİn EŞİm Sensİn |
Tam sInIrdan kaçarken vurulmak nedir bilir misin?
Nöbetçiler ha gördü, ha görecek Parmaklarının ucu dikenli tellere değdi değecek... Ama... Bir adım daha atamazsın. Uzanıp tutamazsın; Göz pınarlarında donup kalır hayallerin Planların, kaçışın, kurtuluşun Ve deler sevgi dolu yüreğini Sevgi bilmeyen bir kurşun. Bir okyanus da boğulmak nedir bilir misin? Batan bir gemiye el sallayamamak, Oturup ağlayamamak, Birkaç kulaç ötedeki Bir tahta parçasını tutamamak, |
Yine yalnızlık tüm bedenime sızmakta, En güzel hayalini benden
çalmakta, Lale kokulu saçlarındanbirtel koparmakta, İçinde benimolmadığımdiyarlara uçurmakta, Zannetmeki bu gönül uzakta olunca seni unutmakta. |
bu gece son defa çökecek karanlık,
benim için bu şehire. sabah olduğunda ben olmayacağım hayatında, gözlerinden yaş akacak usulca gözlerinden. hıçkırarak sarılacaksın telefona, fakat ben olmayacağım artık bu sabahta. üzüleceksin benim olmadığıma, pişman olacaksın yaptıklarına. bir haber gelecek tez zamanda sana, 'yazık çok seviyormuş' garip diyecekler elimde bir fotoğraf görenler.. haykıracaksın resme baktığında, seni ne çok sevdiğimi anlayacaksın o anda, vakit geçmiş olacak. |
denizler kadar derin rüzgarlar kadar
serin senin en güzel yerin o güzel gözlerin bi gül kadar güzelsin aşkımla kalbimi delersin o güzel gözlerinle dünyalara bedelsin |
zaman yine gece yarısı yine seni düşünürüm
ıslak gözlerim camda belki gelir diyorum hani bir şarkımız vardır her onu söylüyordüm öyle seviştinki sevgilim seni unutamıyorum |
Gitme sevdiğim
Beni buralarda bırakıpta gitme Yalnızım sanki seni beklediğim sokaklarda Yanar yüreğim,sessizce ağlarım Bütün anılar canlanı verir sanki,bitmemişler gibi yolunu gözlediğim dönecekmiş gibi... Gitme sevdiğim Beni bırakıpta gitme Severmi sence bu can bir daha Paylaşabilirmi sence bir kalple daha Ben sana deliler gibi aşıkken Sever mi sence bu yürek bir daha Katlanabilirmi sence bir sevdaya daha |
hatırlar mısın sevgilim seni ne çok sevdiği mi
düşündün mü hiç giderken benim sensiz öleceği mi aldığım her nefesin sebebi sana olan aşkım değilmiydi ne çabuk unuttun anılarla bıraktığın geçmişi başka yürekler verebiliyormu sana verdiğim değeri onlarda çekebiliyorlar mı benim gibi kaprislerini onuda alıştırdın mı yalanlarına beni alıştırdığın gibi hata yapsan bile bir bakışta titrettin içimi ne çabuk sildin geçmişimizi sevgili bir bakış mı öldürecekti bu büyük sevgimizi |
hala son aşkımsın sen
seni silip yoluma devam etmek istesemde senin yerini dolduracaklar belki ama seni unutmamı sağlıcaklar unutmak çözüm değil biliyormusun zamanı gelir unutursun ama içinde izi kalır yaranı kanatmaya çalışırlar.... seni hala sewiyorum.... unutma ilk ve son aşkımsın.... |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:33 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.