![]() |
Kadının biri bir elbise dolabı almış ama her otobus geçtiğinde dolap sallanıyormuş kadın dolap tamircisini çağırmış adam bakmış ki dolapta bişi yok kendisi dolabın içine girip otobüsü beklemeye başlamış tam bu sırada kadının kocası gelmiş bakmış ki dolaptan sesler geliyor içini açmış ki bir adam adama sen kimsin ne geziyorsun burda demiş adamda otobus bekliyorum desem inanırmısın demiş:))
|
temel dursun itfaiye de çalışırken yangın ihbarı alırlar bunun üzerine yanan apartman dır.Ve dursun üste çıkar çocukları atmaya başlar temel bir tutar 2tutar 3yütutmaz sonra dursun yine atar yine tutmaz temel temel asağıdan: uşağum yanmışları bırak da yanmamışları at..
|
Bilinen bir fıkra ama ben iletişemediğim (!) zaman bunu örnek olarak anlatırım. Tavsiye ederim....:)
Neyi neden istediğini açıkça söylemeli insan. İzmir'den trene binen yaşlı teyze, kondüktöre Ege şivesiyle: - "Menimen'e gelence beni haber et yavrııım, unutma" der. Gecenin ilerleyen saatlerinde Menemen'i geçer geçmez yaşlı teyzenin Menemen'de ineceği kondüktörün aklına gelir hemen makiniste gidip haber verir. Makinist de: - "Gecenin bu saatinde teyzeyi buralarda indiremiyeceğimize göre geri geri gideceğiz soran olursa "tren makas değiştiriyor deriz" diyor. Bir yarım saat geri geri giderek Menemen'e geliniyor ve Kondüktör, teyzeye gidip haber veriyor: " Hadi teyze Menemen'e geldik." Teyzem: - "sağol yavrııım...",deyip çantasndan hapını cıkarıp iciyor.:) . |
1. Churchill, avam kamarasında konuşurken, muhalif partiden bir kadın milletvekili, Churchill' e kızgın kızgın şöyle seslenir:
- "Eğer, karınız olsaydım, kahvenizin içine zehir karıştırırdım." Churchill, oldukça sakin kadına döner ve lafı yapıştırır: - "Hanımefendi, eğer karım siz olsaydınız, o kahveyi seve seve içerdim." 2. Sokrates ve eşi bir türlü iyi geçinemezlermiş. Bir gün eşi Sokrates'e verip veriştirmiş, ağzına geleni söylemiş. Bakmış kocası hiç bir tepki göstermiyor; bir kova suyu alıp başından aşağı boşaltmış. Sokrates, gayet sakin: - "Bu kadar gök gürültüsünden sonra bir sağanak zaten bekliyordum" demiş. 3. Bernard Shaw ile Churchill hiç geçinemez ve sık sık birbirlerini iğnelermiş. Bernard Shaw, bir oyununun ilk gecesine, Churchill' i davet etmiş ve davetiyeye de bir pusula iliştirmiş: - "Size iki kişilik davetiye gönderiyorum. Bir dostunuzu alıp gelebilirsiniz. Tabii dostunuz varsa." Churchill, hemen cevap göndermiş: - "Maalesef o gece başka bir yere söz verdiğim için oyununuzu seyretmeye gelemeyeceğim. İkinci gece gelebilirim, tabii oyununuz ikinci gece de oynarsa." 4. Bir gün Eflatun, talebelerinden birini kumar oynarken yakalamış ve şiddetle azarlamış. Talebesi: - "İyi ama ben çok az bir paraya oynuyordum" diye itiraz edecek olunca Eflatun cevap vermiş: - "Ben seni kaybettiğin para için değil, kaybettiğin zaman için azarlıyorum." 5. Dünya nimetlerine ehemmiyet vermeyen yaşayış ve felsefesiyle ünlü filozof Diyojen, bir gün çok dar bir sokakta zenginliğinden başka hiçbir şeyi olmayan kibirli bir adamla karşılaşır. İkisinden biri kenara çekilmedikçe geçmek mümkün değildir. Mağrur zengin, hor gördüğü filozofa: - "Ben bir serserinin önünden kenara çekilmem" der. Diyojen, kenara çekilerek gayet sakin şu karşılığı verir: - "Ben çekilirim." 6. Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. 7. Kulaklarının büyüklüğü ile ünlü Galile' ye hasımlarından biri: - "Efendim" demiş, "Kulaklarınız, bir insan için biraz büyük değil mi?" Galile: - "Doğru" demiş, "Benim kulaklarım bir insan için biraz büyük ama, seninkiler bir eşek için fazla küçük sayılmaz mi?" 8. Bir toplantıda, bir genç Mehmet Akif' i küçük düşürmek ister: - "Affedersiniz, siz veteriner misiniz?" Mehmet Akif hiç istifini bozmadan şöyle yanıtlamış: - "Evet, bir yeriniz mi ağrıyordu?" 9. Yavuz Sultan Selim, birçok Osmanlı padişahı gibi sefere çıkacağı yerleri gizli tutarmış. Bir sefer hazırlığında, vezirlerinden biri ısrarla seferin yapılacağı ülkeyi sorunca, Yavuz ona: - "Sen sır saklamayı bilir misin?" diye sormuş. Vezir: - "Evet hünkarım, bilirim" dediğinde, Yavuz cevabi yapıştırmış: - "İyi, ben de bilirim." 10. Bir filozofa sormuşlar: - "Şansa inanır mısınız?" Filozof: - "Evet, yoksa sevmediğim insanların başarılarını neyle açıklayabilirdim." |
Dolmuş şöförüyle rahip cennete gitmişler.Cennetin kapısında melek rahib'e "Dünyadaki hayatın boyunca neler yaptın." demiş.Rahip"Ben hayatımı insanlara adadım,onları sevdim ve yardım ettim.Hiçbir zararım dokunmadı"diye cevaplamış.Melek rahibe cennetin gümüş anahtarını vermiş.Melek aynı soruyu dolmuş şöförüne sormuş.Şöför"Ben hayatım boyunca küfür de ettim,her türlü pis işe de bulaştım.Bir de ben çok sert araba kullanırım,kuralları fazla kafaya takmam""demiş.Melek şöföre cennetin altın anahtarını vermiş.Buna çok bozulan rahip"Ben hayatımı insanlara adadığım halde niye ona altın bana gümüş anahtar veriyorsun."demiş.Bunun üzerine melek"Çünkü sen ayin yapıyorken millet uyuyordu,ancak o dolmuş kullanırken herkes dua ediyordu."demiş.
|
kelime: mini etek
erkek: hani sen hep giyersin de, ben sana giyme derim ya.. kız: don! topluluk: ohaaaaa! kelime:sümüklü böcek -hani bi hayvan var spiral şeklinde bi kabuğu var. -salyangoz -hah ona cok benziyo. ama sen nezle olunca ne akar burnundan -sümük -evet evet bu salyangoz benzeri hayvanda bundan var -nası yani hayvanın sümüğü mü var? -evet. karafatma nedir? -hamamböceği -hah 2. kelimeyi kes -böc -yok yok kelimenin tamami -hamamböc -allah belanı versin senin be kelime: makas -böyle delikleri var parmagini içine sokuyosun sonra oynatiyosun uçlari uzun hareket ediyo -o ne ya (uzun süre anlattiktan sonra) -lan gerizekali 2 deligi var onun içine parmak sokuyon hareket ediyo -burun - ? -karistirinca oluyo ööle -salak ucu uzun mu?!?!??! kelime: berlin duvari -hani avrupa'da bi ülkee.. - berlin duvari !!! kelime: muamele -hani erkekler gider -maç -hayir...hani siftah yapilir milli olunur ya.. -genelev!!!! -evet iste orda bisey.. -peÇete!! -allah belani...igrençsin yunus kelime: gazete x: bir tür haberlesme araci y: telefon x: devam et y: internet, televizyon, radyo x: ya kagittan olur, y: dergi x: büyük boyda acarsin okursun kocaman... y: kitap x allah belani versin be yuhhh.. kelime: yasemin'in penceresi anlatici: "hani böyle ünlü birisi var herkesi konuk ediyor sonrada iste güzel anilar yasiyolar. cevaplayici: Çagla sikel anlatici: ne çaglasi oglum cevaplayici: hani herkesi evine aliyo ya sonra da anlatici: uff bosver devam edelim hüzünlü seyler yasiyolar cevaplayici :..??!! anlatici: hani kadinin adi bir çiçek adi sonra ikinci kelime de evdeki bir nesnenin adi? cevaplayici: menekse'nin donu (topluluk iptal, anlatici aglar) kelime: pire - götünde ne var ? - ??? - hani kafada da olur - kil! - hayir, hani böcek gibi bisey... - ipek böcegi! - uhaa....!!! kelime: papatya -hani geçen yaz piknikte sana takmistim ya -grup:?!?!?!?!?!?!?!? kelime: bes para etmez ben: baba benim deyerim ne kadar?; baba: dunyalar kadar kizim; ben: baba dunyanin deyeri ne kadar?; baba: bes para etmez kizim.... kelime: tamirat a: televizyonunun çalismama sebebi ne olabilir? b: bozulmustur. a: hah! bisey bozulunca ne yaptirirsin? b: tamir. a: çok güzel! türet bunu. b: neyini türetcem bunun be? a: himzz..essegin büyügüne ne denir? b: at a: çok güsel.birlestir simdi ( umutlanmistir anlatici) b: at tamiri!!! a: karti firlatir, mekani terkeder kelime: naz a: kadinlarin evlenmeden once erkekleri tavlamak icin yaptiklari sey... b: oral sex! topluluk: ohha? kelime: iska - kar topu savasinda pelin'e atarim, o da egilir basini kaldirir ve ne der? - hayvan? kelime : sanatçi - hani bööle tarkan gibi bisi... - **** !! - ayy cok hayvansin murat.. kelime: manti - hani biz toplanip yapariz, partisini veririz.. - seks!! - ne zaman yaptik ya, ben niye kacirdim???? kelime : 1 nisan - abi, 31 mart'tan sonra ne gelir ? - 32 mart - harbiden bravo yani... senin gibi lama'dan baska cevap beklenemezdi zaten.. |
iki travesti yolda giderken, birine araba çarpar:)
yere yığılır kalır:) :):) diğeri onu hırpalayarak: -kııııız!! okşeaaaan, kalksana! (ses yok) :) :):) - ay kız okşeaaaaan, kalksana! ( yine ses yok) - ayyy veallla korkutuyosun benııııı! ( hala ses yok) :):):) bizimkinin ses öküzleşir: - Getti ramazan abeeeeeem! |
NewYork'ta bir yayınevinde redaktor olarak çalışan 51
yasındaki > George Turklebaum, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatini kaybetmiş... > *Peki bu olayın diğer milyonlarca kalp kriziyle ölümden farkı nedir > derseniz: > *23 kişiyle bir arada çalıştığı açık ofiste, adamın kalp krizinden > gittiği > tam 5 gün sonra birisinin yanına gidip 'iyi misin?' diye sormasıyla fark edilmiş.. Patronu, şirkette 30 yıldır çalışan George'un sabah ofise en erken >gelip aksam en geç çıkan eleman olduğunu, etrafındakilerle >konuşmadan > bütün gün sadece işiyle ilgilendiğini söylemiş.. > *Bu nedenle de, her zamanki gibi masasında bir yazı okuduğu sırada > kalbi durarak öldüğünde kimsenin dikkatini çekmemiş.. > > > *Bu olaydan çıkarmamız gereken ders: > > *Kendinizi paralarcasına çalışmayın.. kimse farketmiyor :) |
Biyoloji dersinden yapılacak sınav için sınıftaki herkes acayip çalışmış,
notlar fotokopiler havada uçuşmuş. Daha sonra sınavın yapılacağı gün gitmişler bir de bakmışlar, ortada kağıt kalem yok sadece sıra sıra mikroskoplar. Hocada başlarında bekliyorken demiş ki, "Bu mikroskoplarda lam'da bir böceğin bacağı var, sınavınız bacağından böceği tanımak" Tabi hemen itirazlar, ama fayda etmemiş, hoca dediği dedik. Öğrenciler mikroskopların başına geçmiş. Ama bir şey yapamıyorlar. En sonunda biri dayanamamış, kapıyı çarpıp çıkmış. Hoca arkasından seslenmiş : ''Kimsin ulan sen, kapıyı çarpıp çıkıyorsun?" Kapı hafifçe aralanmış ve bir bacak uzanmış : "Tanısana hadi, tanısana kim olduğumu": |
Kaza yerinin etrafını önce polis kordonu sonra da büyük bir meraklı kalabalığı çevirmişti.. Gazetesine,iyi bir kaza fotoğrafı yetiştirmek isteyen uyanık foto
muhabiri çemberleri aşamayınca "Yol verin.. Yol verin.. Ben kaza kurbanının oğluyum" diye bağırmağa başladı. Kenara çekilip yol verdiler.. Foto muhabiri yaklaştı.Arabanın önünde bir eşek yatıyordu. :-)))) |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.