www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Abdullah Çatlı Kahraman mı? Hain mi? (https://www.cakal.net/showthread.php?t=10576)

felluce34 01-21-2007 03:56 AM

abdullah catlı cia ve avrupada bazı orgutlerın yardımıyla asalaya saldırı yaptı ama banada ver parayı bombayı yerı belırle zamanı saateı belırle arabyla götur getır bende yaparım kardesmm kanmayın bunlara bunlarr ancaa piyon olurlar abdullah catlı gıbı insanlar anca kendısını kullandırılarr ben ne sagcıyım ne solcu nede ılsamcı ben turk oglu turkumm

karamurat 01-21-2007 03:08 PM

Alıntı:

İlk Gönderen felluce34 (Mesaj 275058)
abdullah catlı cia ve avrupada bazı orgutlerın yardımıyla asalaya saldırı yaptı ama banada ver parayı bombayı yerı belırle zamanı saateı belırle arabyla götur getır bende yaparım kardesmm kanmayın bunlara bunlarr ancaa piyon olurlar abdullah catlı gıbı insanlar anca kendısını kullandırılarr ben ne sagcıyım ne solcu nede ılsamcı ben turk oglu turkumm

Isde en son kelimen hosuma gitti...

Genede sen, CIA getirdi götürdü,yapti tuttuyu bosverde, sonunda devlete is yapmis oldugunu inkar etmedin, oda bir erdemliktir, saygilar...

Resttt 01-22-2007 10:08 AM

Bak benzer bir kaynak da "Teskilatın İki Silahsoru" ama Karamurat..Orada devlet gorevlerinde kullanıldıgı ama basasrısız oldugu yazılıor..
Benim bir poblemim de aranan bir katili devlet gorevlerinde kullanan devletle..
Bak abi ben bir hukuk ogrencisiyim..Bizim Anayasamız 2.md sinde bir hukuk devleti oldugumuzu belirtir..
Bir hukuk devletinde bunlara yer yoktur..Oyle derin devlet orgutlenmelerinin sonu Susurluk'ta biter..Ne işi var bir milletvekili,bir emniyet muduru ve bir mafya babasının aynı arabanın içinde..Bu mudur hukuk devleti bu mudur hak ve hukuk??
Kardeşin kardeşi oldurmesine karsıysan eger Abdullah CAtlı'ya da karsı olman gekior..Onun ve Kırcı denen katilin bu cinayetlerde rolu buyuktur..Yadsınamayack bir buyuk gercek..Derin devletin belgesi olmayacagı için ben yurtdısı gorevleriyle ilgili kesin seyler solemekten kacınıorum..
Ama gercek su bunların bizim devletimize nitelik kazandırmadıgı acık..

karamurat 01-23-2007 12:08 AM

Alıntı:

İlk Gönderen Resttt (Mesaj 275352)
Bak benzer bir kaynak da "Teskilatın İki Silahsoru" ama Karamurat..Orada devlet gorevlerinde kullanıldıgı ama basasrısız oldugu yazılıor..
Benim bir poblemim de aranan bir katili devlet gorevlerinde kullanan devletle..
Bak abi ben bir hukuk ogrencisiyim..Bizim Anayasamız 2.md sinde bir hukuk devleti oldugumuzu belirtir..
Bir hukuk devletinde bunlara yer yoktur..Oyle derin devlet orgutlenmelerinin sonu Susurluk'ta biter..Ne işi var bir milletvekili,bir emniyet muduru ve bir mafya babasının aynı arabanın içinde..Bu mudur hukuk devleti bu mudur hak ve hukuk??
Kardeşin kardeşi oldurmesine karsıysan eger Abdullah CAtlı'ya da karsı olman gekior..Onun ve Kırcı denen katilin bu cinayetlerde rolu buyuktur..Yadsınamayack bir buyuk gercek..Derin devletin belgesi olmayacagı için ben yurtdısı gorevleriyle ilgili kesin seyler solemekten kacınıorum..
Ama gercek su bunların bizim devletimize nitelik kazandırmadıgı acık..

BAk güzel kardesim.
Dünyanin hic bir ülkesinde hukuk tam manasiyla islememistir, isliyormus gibi gösterilir.
senin derin devlet dedigin, bizde Bazen, veya cogu zaman kullanir, isde catli,kirci,gibiler,Yesiller,jitemi kuran Ahmetcem ersever, gibiler suyu SIKILMIS elbise gibi atilir.
Hukuk okuyorum diyorsun, ileride anliyacaksin pratik hayatta, neyin ne oldugunu.
Sen hukukcu olacaksin ileride, Dünya görüsünü anladim az cok.
ileride hakim ve savci veya avukat olacaksin, merak ederim ileride savunacagin davalarda, iddalarda, veya verecegin kararlarda, ne derece saglikli olacak.
Tek tarafli yorum yapmak ne derece hukuka yakin, o büyük sorun, eger hukukun üstünlügünü yasatamak istiyorsan.
Meselelere daha objektif yaklasmak gerekir, daha saglikli olur.
Bu konuyu da noktaliyalim, saygilar.

Resttt 01-24-2007 04:22 PM

Tabii ki istersen noktalayalım fakat hukukun yorumunda hukukun işlemedigini nası goz onune alabilirim?
Benim gorevim hukukun işlemesi..Ve bu yuzden derin devlet kanunlar onunde sucludur..Cunku derin devlete bulasanlar devlet kisvesinin altında kendi yararlarını da gozetmişlerdir bence..
SAygılar..Tesekkurler konusmlar için..Sonucta farklı fikirler hep kazandırır..

reis_67 01-28-2007 03:52 AM

bencede abdullah çatlı bir kahramandır çünkü mit adına çalışmış bir kahraman asalaya operasyonlar yapmış avrupada çok geniş bir arkadaş çevresi var istihbarat bilgileri anında elde edip mit e rapor ediyordu.pkk avrupa sorumlusu olan kani yılmaz ı temizlemeye gidiyordu ama ömrü yetmedi allah rahmet etsin mekanı cennet olsun böyle kahraman türk evladına ihtiyacımız var. hele bugünlerde. o olmasaydı pkk nın para musluğu kesilmeyecekti.kabri nurla dolsun.

karakartal35 01-28-2007 01:35 PM

başta devlet için çalışan sonrasında devletin içinde kendi çıkarlarına oynayan faşistin teki

PrObLeM_BoY 01-28-2007 02:23 PM

Alıntı:

İlk Gönderen karakartal35 (Mesaj 276340)
başta devlet için çalışan sonrasında devletin içinde kendi çıkarlarına oynayan faşistin teki

faşist değil dedikleriniz komünist diye övündüğünüz adamlar neden asalaya kafa tutmadı canını ortaya koyamadı acaba??

karamurat 01-28-2007 06:22 PM

Bu arkadaslar laf olsun torba dolsun, doldur doldur bosalt" bos bos laflar, artik cevap vermeye degmiyecek kelimeler,,,,,,,,,,,saygilar.

karamurat 01-30-2007 03:50 AM

Sizler icin geri zekali olabiliriz, hakaretiniz cahilliginize kalsin...........
Bizler icin Kötü insan degildi, allah rahmet etsin.........

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:17 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.