![]() |
Hep mayısları bekledim,
gül bahçelerinin gül yüzünde gül yüzünü aradım. Bülbül oldum dağlara düştüm aşkından. Feryatlarım tutuştu gül rengini aldı ama gül açmadı sığ bahçemde. Gayri sevdalara tutuldum, bir zaman avundum öylesine. Sönmedi içimdeki yangınlar |
Dön artık yeniden rüyalarıma
terk etme ne olur düşlerimi biçareyim boynu büküğüm. Yok başımı okşayanım, elimden tutanım, renklerinin kuşağına saranım beni de yanına alanım, bu da benden diyenim. |
Diken kaldım gönül bahçemde
göz yaşı dökemedim yüreğimin çölüne. Kaç defa kapına geldim ama dokunamadım utandım vefasızdım, duyarsızdım. |
Sensiz baharlar,
hüzün yüklü bulutlar gibi döner başımda Sensiz baharlar, hazan taşır bağrında. Sensizlik yüreğimde derin çukurlar.. Ah çukurlar! Gel ne olur çöl zambağım, tüm vefasızlığımla yinede kapındayım. Sırtıma sardığım çantamda azığım tükendi çeşmelerin suları ne kadar soğuk aksa yüreğimin yangını o kadar artıyor. |
Irmakların peşinden koşturdum bir yudum diye,
boş denizin koynuna sığındılar. Denizlere el açtım yardım istedim, yağmurlara karıştılar. Yağmur bekledim baharları gönül ateşime bir damla düşmediler. |
Türküler saza inmiyor,
şiirler söze uymuyor gecenin perdesi arkasında yıkıldığımı kimseler duymuyor. Göz yaşı ısmarladım nev baharlara hani doyası ağlamak için. |
Al beni de kurtar buralardan,
buraların karı fazla, boranı fazla tozu fazla, nazı çok fazla Hani baharı da olsa, çiçeği de açsa, bulutsuz gökyüzü, beyaz denizi de olsa sensiz bir anlam bulamıyor. |
Kelimelerim yorgun düştü
eğik başlı cümlelerin arasına mısralarım, ritim tutturamadı, katılamadı şiir kervanına. Çöl *******inde yıldızlara Leyla’yı soran Mecnun gibi şaşkınım. |
Sensiz bahar gelmiş, gül açmış bahçelerde,
bülbül konmuş dalına,bana ne. Sen yoksun, kokun yok, rengin yok, Seni getirmedikleri için dargınım baharlara |
Büklümlü bir yalnızlıktan sıyrıldı aşk, gerisinde.
Bitimsiz sessizliği sonlandırdı içimde. kalbe pay olmuş bir sevdadır ötesi. Ağırlığı, hiç kimseye pay olmadığı kadar ! Artakalanların azlığına inat, Kaldıkça çoğalan, çoğaldıkça sen olan bir düş… Yazılmamış cümlelerimin baş harfi, Yaşadığım Her âna düşen bir ilk, Düşen bir sen ! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:44 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.