![]() |
Dar günüm de/rt etmedim de
her yerde dar var kalp soluksuz içim de içim buz bademleriyle avuç kızartan meyhaneleri dağıtın da gidin yılmaz sanardık ya geceyi bak ardımıza dolanıyor gün dün gibi geri hep geri dön der ki düşün deryasında olsun bir de bir bir ben miyim böyle ah deli ahval deli köşkünde dağılmaz mı yürek dağlanmaz mı ki dersin de kendine yok gelemezsin her y e r d e dAğlar var biraz deli/k git hadi duyamazsın göremezsin hissetmezsin söylemezsin de bilirsin damar ağlar gibi koş hadi varacağın yer belli 17 ekim 2007 Yasemin Sezer |
Dava
Doğduk, allarla Yaşam/aktı, sonlu dünya H/öl, toprağa ver Isınmaktı dava... 18.12.05 Not: Bu şiir Sayın Ayşe Keskin Hanım'ın şiirinden esinle yazılmıştır. Yasemin Sezer |
Deklanşör
. . . . . Hikayeler uzun Pamuksu dokuma Kaynatınca harla Bir zamanda Çeker Döner An’a Kalemle terfisi Deklanşör ki; Şiir! 18.12.05 Yasemin Sezer |
Demedik
tavaf dilde b/aşka gam “ol” sözüne aydık tamam fark yolunda hür dimağ g/özüne münhal demedik beşer fiilinden muazzam ben demedik bize iman tertip şahane yol muntazam aza olup az demedik ana rahmine kan saran kandan can’a tarik olan gün devir vuslata yanan döngüye son demedik nefesi nefsimizden sayınca Aşk yüreğe vurunca Son neşe bilince kavuşa ölüm demedik 19.10.05 Yasemin Sezer |
Deniz/Yalım
Sen değildin sevdiğim Hep şiirlerimdi benim Anla(şılama) yan Dimağ ki seninle hür elan Dil durmuyor İnliyor şükür Fiiline hayran Diyemeyendim ya hani Bakire sevdalara Aşüfte cilvesi Kor dilenen hasretine aktım Bi-zar damlarken dün çeşmesi Al(dığ) ın (a) yazın Titremelerinde arzularım Parlıyor iç/imde yarın Avuç çizgilerimde senli Yalın umutlarım Bilirim Bilirsin hatta seversin de Elleri kalem kadar fırça da tutanım Hasret tuvalimde inliyor Dü/et sevişmeler Depreşiyor Bir yanı deniz Diğeri kor yalım 29.10.05 Yasemin Sezer |
Derdim
. an sızı’n arsız sızı’m can susuz akmaz naz’ım sövdüm de bahtı gamım sensizim derdim yalın(m) 16.10.05 . Yasemin Sezer |
Dilek Dere
Tuzluymuş özün aşı Yenilmişliği tepeleme Çalakaşık sefertası İçim, ağı isi Dolu dereler kaya çizer Duramaz Yazın gününe soyunan Taşlar ki bağrıma kaygan Yosunlu seferlerden yılgın Dileğim asılır Büzgüsü yaş basmadan Bahara pembeler salmış dala Dere bu, onu da yıkar Yıkan ellerimin kiri Boğumlu hatalara Kum Dök Buluştur yangınlarımı denize Dilsizliği hor görmeyin Dökülen dillerden geldim Denizlere bağırarak varamam ben 06.03.06 Yasemin Sezer |
Dilerim
Dilerim Di'li geçmemiş Rengi solmamış olsun Ki Değsin özgürlük İnsan(c) a Direnmelere... 21 10 05 Yasemin Sezer |
Diyemedi... Hiç!
Sorguda şimal dağlarını sevdi şehir’in yetim’i Kırıntı oldu kuytularına cürmü hacmi’n Yitebilmeyi bekledi, çok bekledi Kim bilir, “belki” dedi, “belki”; “Yiten de sevebilir...” Yırtıklarını gözyaşlarına bandırdı, kanamalarını azdırırcasına, Arsızca, kansızca... Sövdü...Sövdü... Doğrusu şu ya; İçiyle ovdu ırak yanlarını haksız sövülen’in. Akıttı dünya gücüyle asıldığı damarlarının kanını Aralara dizilen, uzayan tüm yollara, akıbetsiz. Uzattığı tırnakları kadar uzayamadı nefesi Ses verircesine; “Kahrolayım, _GEL” diyen... Diyemedi Hiç. Erdemdi ya susmalar Molla sayacaklardı aşüfteyi 17.11.05 Yasemin Sezer |
Doğal
Dağlara tüküren göklerden Akar Yağmurlar ki varışları tuz Engin denizlerin Tükürüklerin yaşa dönüşü Doğaldır Doğ an dedi(k) doğdu Ney bize de duyuldu Gülümsüyordu(k) ... 04.12.05 Yasemin Sezer |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:46 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.