![]() |
Gerçek Aşkın Kopyası Yoktur
Kilitlediğim kalbimin Yedek anahtarlarını buluyorum, Açamıyorlar aşkımın kapısını yeniden O doyumsuz mutluluklarım Kuşlar gibi göklere uçmak istiyor yeniden O anlatılamaz heyecanlarım Coşkusunu martılara Haykırmak istiyor yeniden Aşk türküleri,şarkıları Dün kadar anlamlı işitmiyor kulaklarıma Kalemlerim alfabeleri, Şiirlerim sözcükleri eksik yazıyor Aşksız sözcükler zehir zemberek Aşksız uykular haram Aşksız rüyalar korkulu Aşksız aydınlıklar karanlık Aşksız mutluluklar buruk Aşksız zaman anlamsız Aşksız yağmurların altında kalamıyorum Aşksız çiçekleri koklayamıyorum Aşksız bulutsuz *******de Gökteki yıldızlara bakamıyorum Aşksız bembeyaz karlarda gezemiyorum Aşksız sabahlar bulutlu Aşklı sözlükler şiir gibidir Aşklı acılar şarap gibidir Aşklı akşamlar aydınlık Aşklı sabahlar umut güneşi gibidir Kalbimin anahtarını benden çaldılar Aşk kanunları, Beni kitabından sildiler aşk kitapları Ne biçim kanun bu hakimsiz, Ne biçim kitap bu kalemsiz Hey aşk kanunları, Hakiminiz varsa hani nerede adaletin. Hey aşk kitapları, Kaleminiz varsa Bari yedek anahtarı yaz bana Birileri açsın artık kilitli kalbimi Çok zor olacak ama denesinler Çünkü gerçek aşkın kopyası yoktur Yani yedek anahtar Papatyanın bir tane yaprağıdır. Fatih Güler |
Gideceğim
Gideceğim gülüm gideceğim Dağlara,kırlara,ormanlara, Tepelere,yalnız başıma, Hikayemi bitirip gideceğim Gideceğim dostlar gideceğim Yanıma hayal resimleri, Geçmişi,başımı alıp, Romanımı tamamlayıp gideceğim Gideceğim ailem gideceğim Göz yaşlarınızı içerek Tekrar dönmemek üzere Hayatımı yazıp gideceğim Gideceğim evet gideceğim Gönlümün aşk sayfalarını Kitabımın tozlu yapraklarını Sizlere imzalatmadan gideceğim Gideceğim hayat gideceğim Aşkımı,umudumu,yılları Benden götürdüğünüz gibi Şimdide kendim gideceğim. Fatih Güler |
Gidiyorum
Gidiyorum gül yüzlüm gidiyorum Yüreğimi buraya bırakarak gidiyorum Yanıma getirir ümidiyle gidiyorum Gönlümü sahibine bırakarak gidiyorum Özlemimi sabır taşıyla bağlayarak Kahır ipliğini sararak gidiyorum Kara topraktan söz alarak Yeniden dönmek ümidiyle gidiyorum. Fatih Güler |
Girince Susamasam Sana
Almaz mıyım ince boynuna gerdanlık fakirliğimle, Sermez miyim kibar ayaklarına dünyaları engelliğimle, Bakmaz mıyım gül yüzüne ömrümce hayalinle, Gönül defterime biraz sevgi yazsan bakışlarınla Ecel bile hafif kalır hasretini çektikçe Bülbül dile gelir güle,yanımda oldukça Göz yaşlarım sel olur seni andıkça Toprağa su versen,girince susamasam sana. Fatih Güler |
Gittin,Gittin
Uçtun,uçtun Kuşlar gibi uçtun gönlümün kafesinden Yıldızlardan birine uzanamadıysan, Kapanmayan gönlümün kafesine geri gir Gittin,gittin Yüreğim gibi yıllarımı ezerek gittin Ruhunu kaplayacak yürek bulamadıysan, Onarılmayı bekleyen yüreğime geri gel Kaçtın,kaçtın Resimlerini yollara sererek kaçtın Bir resimlik mutluluğunun yoksa yanında, Yollardan resimlerini yırtarak kaç geri gel. Fatih Güler |
Göçtün Yalan Dünyadan
Nereye gittin böyle emmi, Daha bebeğin kundakta ninni Kara toprağa girdin emmi, Zeytin gözlü yarinin gözleri selli Örttüler üstünü çiçeklerle emmi, Elinde tas ile ağıt yakar Babaannem yavrum nenni Kabrine koydular resmini emmi, Erkek erkeğe ruhunla dertleşir Büyükbabamın sözcükleri dertli Göçtün yalan dünyadan emmi, Oldu fani dünyada gözlerimiz nemli Annem batakhanede,babam hapishanede, Sen mezarlıktasın emmi, Bende birahanedeyim demli Hayat bağlamamızın tellerine birlikte Vurarak ortak türkümüz dağları Delmeyecek miydi emmi, Bağlamamız sensiz kaldı telli Babamın yarısı emmi, Sende gittin Bakırköylük oldum deli. Fatih Güler |
Gözyaşım Yalan Oldu
Gözyaşım yalan oldu, Dağlarım akar çağlar oldu, Yollar bana hep tuzak doldu, Umutlarımı teker Teker kapkara toprağa gömdü Saatler vaktimi sormaz oldu, Sabah güneşim hep geç doğdu, Doğan güneşimi de Kapkara bulutlar boğdu, Gülmeyen mevsimler sadece beni buldu. Fatih Güler |
Gözyaşlarını İçen Var Mı
Sana şiirler döküyorum Titreyen yorgun ellerimle, Seni seviyorum diyorum Çarpan ümitsiz kalbimle Adını saklıyorum odama Suçlu çocuk gibi, Gücüme gidiyor artık Sevgimi coştursa haykıramamak. Yaşam kaynağıydı hani, Yoksa biri mi mani, Hayat sana soruyorum hey Sevgiden gözyaşlarını içen var mı Fatih Güler |
Gurbet İçinde Gurbet
Odun oldu dertlerim Yak çıramı gurbet Yok olayım elinden Ecel oldu çare Çak selamı gurbet Ateş yaksın çilemi Dert doldu bedende Çık gurbet vizesi Kış güneşi çıkmadan Umut önce gitti Hasret sonra gelecek Sonrada ben gurbet Sorma gurbet neden, Yaran çoktur kimden, Düzelir mi benden Merhem süremezsin biliyorum Doktor değilsin görüyorum Yinede geliyorum gurbet Nereye gidilir bilinmez Yol uzundur görülmez Gurbet yolculuğu çekilmez İlacım bulundu zamanı, Kaderim yazıldı virgülü, Gurbet noktası var Gurbet içinde gurbette Yüreğimin tartışı ağırlaşacağından Sevdiklerimi taşıyamam sırtımda Sana gurbet derler Bana fatih güler Hadi dövüşsün özlemlerimiz. Fatih Güler |
Gül Dünyamızı Solduruyoruz
Güzellere dayanamaz gözüm Sevap diye bakar göz bebeğim Dillerin ateşinde bir közüm Bulamadınız mı buna çözüm Adım çıkmış benim bu manada Ne çapkınlar var ki şu pazarda Onlara söz edilmez dünyada Satan satar,satmayan eğlenir Dilim susmaz yanlışı görürken Biraz sivridir yüze vururken Doğruyu dokuz köyden koyarken Eğriyi kral sofrası besler Hata denizinde yüzüyoruz Ta derinliklere boğuyoruz Şeytana nefes aldırıyoruz Gül dünyamızı solduruyoruz. Fatih Güler |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:26 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.