![]() |
***seni Nasıl Özlemişim***
Gözümde hep bir damla yaşmı olacaktın Silmeye çalıştıkça kurutamadığım. Kalbimde ağır yara gibi mi kalacaktın Seni her andığımda kanattığım. Olmadı,bu defa olmadı,dayanamadım Senle karşılaşınca,inan ayakta duramadım. Ne yapacağımı şaşırdım,kaldım Bir bilsen sen yanımdan geçerken Ben neler neler yaşadım. Titredim, Tükendim, Bittim. Seni gördüm Öldüm... Ama sevindim Seni nasıl özlemişim. Alışmaya çalışırken sensizliğe,seni yok saymaya Nerden çıktım bilmem bugün,sokağa. Hani karşılaşmak istediğimden değilde Kolay değil,seni severken böyle yabancı olmaya. Keşke bir kurşun sıkıp alnımdan öldürseydin Keşke diri diri toprağa gömseydin. Bir bilsen ne acılar yaşıyorum senin yüzünden Kızacak gücüm yok sana,sitemlerim hep sevgimden. Bu gün varya sen yanımdan geçerken Soldum, Dondum, Kahroldum. Ama sevindim Bilsen seni nasıl özlemişim. |
***Seni Sevmiyorum***
Duramadım yine Sığamadım kabıma. Ne yağmurlar yağdı gözlerim kadar Ne rüzgarlar esti nefretime karşı Sevdam güneş kadar yakıcı Güneş kadar aydınlık iken... Duygularım karma karışık yine Ne sevdiğim belli ne sevmediğim. Gecemi haram edenim oldun, Sonra gecemi sevdirenim Bile bilseydim duygularımı beklerdim Bir sabah bana döneceğini. sana inanabilseydim unutmaya çalışmazdım Beni delice sevdiğini. Diyorum ki,bu gün hiç düşünmedim seni hatta aklıma bile gelmedin. Ne adın aklımda Nede anılarımız. Sisli bir gün gibi herşey yarı buğulu. ya görmek istemediğimden belki yada umutsuzluktan. Seni seviyorum diyorum İçimde heyecanı duymuyorum. sanırım artık ben Seni sevmiyorum... |
***Söylemeyeceğim***
Sevme ben olurmu,sakın sevme, Bakarken gizli gizli gözlerime Sakın hayallere dalma,beni üzme. Her sevgi öldürdü beni yeniden Her seven gitti,ama dönmedi seferinden. Bu kez bırak,arkadaş kalalım İstersen başa dönüp Biz hiç tanışmayalım. Sevme beni olurmu,sakın sevme, Bir mevsimim kaldı kendime Ne olur onuda,bana sen çok görme. Biliyorum her zaman aynı şeyler yaşanıyor önce aşık oluyorsun ama sonra unutuluyor. Sen onlardan olma olurmu,buna dayanamam Benden umut yok,aşk durağında,duramam. Bakma öyle gözlerime,sende sev dercesine Bükme boynunu,aşkı bende istercesine. Ben yoruldum senden önce,bak ne haldeyim Bu defa sevgiye,aşka,umuda,gerçekten tövbeliyim. Ama sevme olurmu beni,sen onlar gibi değilsin Bende bir yerin var ki,ne ben söylerim, Nede, sen bileceksin... |
***Yanlış mı Anladı*****
Yanlışmı anladı yüreğim bilmem gözlerimi Gözlerine bakarken ben Titredi kalbim neden? Binbir gece masallarından çıkmışcasına sen, hayaline daldım dünden Utanmadan birşeylerden... Yanlışmı anladı ellerim gözlerimi bilmem Gözlerine bakarken ben Gizlice uzandı ellerim erken. Bir gece ansızın uyandığım uykularcasına sen, Sanki titreyişime neden Gözlerimi sevdayla kapatan sen... Yanlışmı anladı bakışlarım bakışlarını bilmem Çıkarıp gülümsemenden bir neden Aşkamı daldı ne,seben göstermeden. Hile yaptı kader bu defa Sattı beni beni senin bir bakışına, Üstelik bakmadan yaşıma... |
***Yıldız Gözlerine Kahroluyorum***
Bir şey var söyleyemiyorum Önce tatlı tatlı hayalini kuruyorum Sonra gülüp Yırtıyorum hayallerimi. Ne istiyorum seni Nede senden vazgeçebiliyorum. Öyle bir duygu ki bu inan Hergün biraz daha yok oluyorum. Bir şey var söyleyemiyorum Uzanırda her seferinde ellerim Tutmak isterken ellerini Ellerini çekende benim. Bir şey var diyorum İşte Dilim varmıyor,söyleyemiyorum Ve öylesine öylesine utanıyorum. Bir şey var,bu dafa ama söyleyemiyorum Görünce heyecanlanıyorum Sonra umursamazcasına -Hadi sende canım,diyorum. Titriyor bendenim,titriyor yüreğim Sanki birşeyler diyeceğim. Korkuyorum ürküyorum işte o an Allah'a sığınıyorum. Biliyormusun Birşey var söyleyemiyorum Önce tatlı tatlı hayalini kuruyorum Ama sonra kendime hiçmi hiç Yakıştıramıyorum. Dediğim gibi utanıyor Yada korkuyorum. Ve sonra köşe bucak kaçıyorum.. Sebebi sen değil gözlerin Gözlerin için yine Bu gecede kahroluyorum..... |
***Yok Olacağım***
Kuytu bir köşede ağlayacağım, Soramayacaksın asla nedenini. Çekilip en dip köşeye, Bir başka masallar anlatacağım. Kuytu bir köşede haykıracağım, Duyamayacaksın kalbimin sesini, Ağlarım diye diye Yok olacağım... |
***Zaman Seni Bana Vermedi****
İsyan etti bu gün yüreğim herşeye, İsyan etti sözlerim acı dolu kalbime. Aradım seni köşe bucak heryerde Aradım seni bütün özderedE. Dün gece,gece boyunca Uyumadım uyuyamadım Seni düşünüp senden bir haber bekledim Sarıldım sonra senle dolu hayallere Sarıl ağladım dün gece. kahrettim sonra 13.05.2006 Bakıştım duvarlarla saatlerce Seni bana çok gören zamala savaştımda Zafere ulaşamadım, seni zamandan çalamadım. Anlayacağın, Çıldırdım dünden beri Çıldrttı sensizlik beni. Ne yapsam kar etmedi Körolası zaman,yine seni bana vermedi... |
**Bilirmisin**
Bilirmisin? Bir hayalin arkasından baka kalmayı, Yokluğuna veda etmeyi,boynuna sarılmayı. Bom boş yollara sen varmışcasına el sallamayı, ve hıçkıra hıçkıra çaresiz yol ortasında ağlamayı. . Bilirmisin? Yokluğuna sensizliğine çığlık çığlığa ağlarken Göz yaşı dökerken çalmayan telefonların gölgesinde. Bir gün bir haberle yıkılmayı,çaresiz boyun bükmeyi, Ve susmayı,kabullenmeyi kabulsüz tüm suçları. Bilirmisin? Bilebilirmisin? Küçük bir umutta olsa beklemeyi, sevilmeden sevmeyi,özlenmeden özlemeyi. Küskün gün batımlarında kabullenip yenilgileri, Durgun gün batımlarında sensizliği vurup göğsüne ölmeyi. Bilirmisin? Ne haldeyim bilirmisin,yorgun,bitkin,tükenmiş, Ezilen bir gurur ve sevdalardan öylesi elenmiş. Bir avuç kuru dal misali bir sevda,ölü gözlerimde, Birde acılar kalmış,günahlar yanlızlıklara eklenmiş. Bilirmisin? Gittiğinden beri hergün bir acıya gebe yüreğim, Eksilmez oldu hıçkırıklarım,içimde bitmeyen ezikliğim. Seni görmek için çıktığım yollarda artık ölüyor bedenim, Ağlıyor işte kalemim,sızlıyor sana yazdığım şiirlerim. Bilirmisin? Kalbimde aşkının bayraklarını yarıya indirdim, Bin yas,bin matem havasında garip garip gülerim. Bilirmisin? -Değmezmiş dediklerinde,evet dercesine başımı sallarken hayalinin sıktığı kurşunlara hedef olup öldüğümü. Bilirmisin? Ağlarken saklamaya çalışırken,gözyaşlarını içine akıtmayı, Ellerimde mendiller şarkılar söylemeyi,kalbinle silmeyi yaşları. Mutlu görünmeye çalışırken sevinç perdelerini çekip gözlerine naralar atmayı,ortalığı yıkıp,bir birine katmayı. Bilirmisin? Köşe bucak kaçmayı tanıdığın tüm insanlardan kaçmayı, Birileri seni soracak diye,kendini soyutlamayı. yani anlayacağın,hayatım alt üst oldu aşk yüzünden ne desem boş artık,aşkı yaşadım,sevgiyi öğrendim, Bilirmisin? sensizliğiğe artık daha kolay hükmederim. |
**Son Şiirim de sana***
Bu defa gerçekten bitti herşey Bitti bitecek derken salıverdik sevdamızı uzaklara. kıyametler koptu bu yürekte Oldu olacak derken Vedalar gerçek oldu erken. Nasıl bir yaşam bekler beni Yarın sabaha sensiz uyandığımda Kara dikenler hala yüreğimde mi olacak Elimle kalbimi yokladığımda. Canım can olduğunu bilecekmi Böyle umutsuz *******de. Bitti diyorsun seviyorsun Söyleyecek söz bulamıyorsun. Tek çıkış yol diye Bana ayrılığı gösteriyorsun. Kolaymı unutması,kolaymı silip atması Yaşanmış her ne varsa Yaşanmamış sayması. Şimdi ne yaptım biliyormusun Önce kolumdaki nikotin bantını çıkardım Sonra bir sigara yaktım. Sana bir söz vermiştim biliyorum Senin bana söz verişin gibi Bende sözümde durmuyorum. Bak bu bizim şarkımız dı Sen imkansızdın,birde sensizlik Aşkımız tümüyle imkansızdı. Bana kızma olurmu ağlıyorum diye Ağlaya ağlaya düşünüyorum diye. Acıyor içim,acıyor hayatım Acıyor bir yerlerim de Akmıyor bir türlü kanım. Sen ne yaparsın ki bu saatte sahilde bir iskelede İçkiler içipte düşünüyormusun beni Sevda şarkıları söylerken Elin telefona gidiyormu kalbinin kıyılarında ben varmıyım hala? Bir gün o vakit telefonum çaldığında -Aşkım sahildeyim,sende gelsene dermisin ben karanlıklardan korkarken Koşarmıyım yine sana,kimseye demeden, Farkedilmeden. Baksana,hala o buluznu giydiğinde Kokumu duyacakmısın yine? Daha ne diyeceğimi bilmiyorum ki Çünki senle ben Anlatılmayacak kadar çok şey yaşadık, Yazılmayacak kadar çok. Hangi birinden bahsedeyim ki hangisini antırken ağlayayım ki. yaşamak ne derdim? Sen elini kalbine koyup, Yaşamak sen,sen aşk demeksin derdin. Sonra bana yaşamayı verdin Dolu dizgin sevdaları Ağaçları kuşları,insanları Doğayı,ama herşeyi sevdirdin. Kısacası aşkı öğrettin sonra ansızın gittin Söylermisin Yaşamak derken,benim sonumu mu kasdettin? yaşamak ne derdim, Sen,sevgi,aşk derdin. Şimdi bak bana, Bak bana ne verdin? baştan demiştim sana yola çıkarken Sen gidersin,çaresiz kalırım diye. Yaşıma bakma sen Çünki ben Daha büyümedim. |
*Sensiz Akşamlarımda
Seni düşüdüğümde sensiz akşamlarımda İçimi kemiren bir şeyler isyana çağırır duygularımı. Bir kağıt parçası gibi yırtılır bedenim Tel örgüler ötesinde hayalini izlerim. Ölümün o korkunç alarm zilleri Beynimde amansız çalmaya başlayınca Uzanıp tutuvermek isterim ellerini. Sokaklar güler halime Çünki sen hiç olmazsın yanımda. Gözlerim acı sonun figanını söylerken İçimden iplik iplik sökülüp gelen Acılarımı Anlatamam dost bildiğim *******e. Çaresiz,karma karışık duyguların O biçim duyguların İçinde boğulup giderken Hep seni ararım Ama seni hiç bulamam... Bende ağlarım.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:28 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.