![]() |
Asiklar Icin
|
Yokluğumun Resmi
Yokluğumun Resmi Attığım her adım benden uzakta Bastığım her yerde yokmuşum meğer Çırpınırken 'ben' denilen tuzakta 'Ben' bana saplanan okmuşum meğer.. Aklım kumsal iken, ben toz paresi Çıktıkça yükseğe, alçalır oldum.. Düşündüm, derdimin nedir çaresi Susarak konuşmak, sonunda buldum.. Esrarlı vuslata bir adım kala Hasretin vecdiyle, ben kement attım Yürekte boğulmak, ne güzel bela Battıkça kurtuldum, çıktıkça battım.. Görünmez cevheri buldum diyerek Körlüğü kör ettim, deli bir taşla Bilmeyi bilmeden, bildim diyerek Boşluğu doldurdum, dolu bir boşla.. Nasılların sebebini sorarken Sualimi cevapladım niçin'de Çokluğumda yokluğumu araken Yalnız kaldım yığınların içinde.. Satır, satır böldü beni heceler Her kırkımı, kırka yardım savuştum Boşluğumu kucakladı geceler Sessizlikte, gürültüyle boğuştum.. Var'da yoku, haykırırken her seda Aklım ki, aklımı başımdan aldı O'na gidiyorum, bana elveda Sonsuz olan sona, bir nefes kaldı.. Uğur Işılak |
Animasyonlu aşkölçer :D:D:D
Bu animasyonlu aşk ölçer çok hoşunuza gidecek kendi isminizi ve sevdiğinizin ismini yazın ve ortadaki Go tuşuna basın bakalım % kaç aşkınız kuvvetli http://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gifhttp://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gifhttp://www.frmtr.com/images/smilies/biggrin.gif
İşte link : http://pdl.warnerbros.com/wbol/uk/co...ovecalculator/ |
Bir geceliğine müsait mi yüreğin?
Bir geceliğine müsait mi yüreğin?
Gözbebeklerinde kendim yerine başkasını gördüğüm insan...yalan söylerken bile nasıl bu kadar masum durabiliyordun?sarılırken bile başka bir tenin soğuk kokusunu duyuyordum.. içten içe ağladığım kaç gecenin hesabını verebilirsin ki en fazla söyle? en fazla kaç intiharıma sebep olabilirsin?yüreğimin sancılarını nasıl yok edebilirsin? bu gece başka bir ölüm gecesi daha?bu kez gem vurmadan geldim acılarıma...uçurum yüreğin ve ben hiç korkmadan cesurca ölmeye razıyım kollarında.. kahretsin..kollarına son bir defa daha sarılmak o soğuk kokuyu duymaya bile razı olmak...ne kadar acı.. korkularımı ve heyecanlarımı başka bir yere koyup,yanıma sadece her zaman hasret olduğum yüzünü alıp,gidiyorum bu gece ölüme.. peki bir geceliğine müsait mi yüreğin? sadece ölüp son bir kez gideceğim... |
aşk
aşk her şeyi afedermi kankalar
|
Beddualarım Ecelin ola...
Bilirsin ağlayamam ben..! Nezaman aylamak istesem, Gözkapaklarım set olur gözyaşlarıma. Bilirsin haykıramam ben..! NE zaman haykırmak istesem, Gözlerin gelir aklıma. Bilirsin kolay sevemem ben..! Nezaman sevmek istesem, Bir sen sararsın kalbimin etrafını. Bilirsin Beddua edemem ben..! Ne zaman beddua etmek istesem, Bir korku kaplar bedenimi, Göremediğim bir el tutar dilimi. Ama artık ağlayabiliyorum prenses... Artık haykırıyorum gökyüzüne gözlerin aklımdayken. Seviyorum sen gibi kokmadığı halde bir başkasını. Ve hergün beddua ediyorum, Beni benden alıp gittiğin günden beri ardından... İşte gözyaşlarıyla beraber ettiğim bir beddua daha sana... Aldatılmak batar ya adam olana, Dilerim Allahtan aldatılmak kalbine bata... Unutulmak koyar ya insana olana, Dilerim Allahtan unutulmak kaderin ola... Beni düşürdün ya başka kollara, Dilerim Allahtan seni hergün başka bir kol sara... Hani aşkındı ya sebep olan ilk gözyaşlarıma, Dilerim Allahtan bütün aşkların gözyaşı dola... Hani gerçek sevgi ölmeyecekmişlik katar ya adama, Bedenini, sevgilerin öldüğü kara topraklar sara... Bedenini, Sevgilerin öldüğü kara topraklar sara... |
söylenen her sözün bir bedeli vardır
yüreğimi buldun en soğuk kuytulardan çıkardın avucuna verdim aşkı
bahar gibi geldin sehrime ama ben temkinliydim bu aşk işine yine baharın sonunda fırtınalar kopacak diye gömdüm sessizliğe kendimi öyle aşkla doluydunki öyle sevgi sözleri diyordu ki dilin beni ninnilerle düş bahçelerinde gezdirip gül kokularıyla avutup öpüşlerine saklıyordun hevesliydim baharlarda çicek açmaya umudu eş etmiştin zatern sen bana seninleyim bir ömür yüreğinde yer alayım izin ver dedin ben inandım ‘seni seviyorum’ diyişlerinde sustum ama ben de sevmiştim seviyordum Sen bu aşkın aşığı ben ise sessiz bir limandım yüreğinde Sen merhabalarına elveda saklayan yolcu ben hancıydım yüreğimde Son erken geldi Ben bitişinin yasını tutarken dikenli yatağımda gözyaşlarımla günü ağırtırken Sen başka kollarda çicekleniyordun Oysa ki ‘seni seviyorum’ demiştin , ben ise susmuştum sevişlerine Ama bak bitişine demekki yalanmış sözlerin demekki yalanmış gözlerin demekki ben kanmışım gülüşüne ‘seni seviyorum’ diyişine İçimde olan korkular haksız olsaydı keşke ve sen böyle gitmeseydin bu yürekten Ertesi gün Yağmur yağıyordu bu şehir sırılsıklamdı son kahvaltımızı yaptık, son nargilemizi içtik, Son kez gazetemizi okuduk, midye tavamızı yedik kolamızı içtik,son sigaramı yaktım, Ağladım cok agladım gözyaşımı yağmurla o gün akıttım utanmadım sıkılmadım ‘seni seviyorum’ dememiştim ama bak işte gözyaşlarım sevdiğimin kanıtıydı Sen bu kez sustun gözyaşlarımda boğuldun Ayrılık hediyesi bi saat tutuşturdun koluma ve ayrılık çicegini elime Bir semsiyenin altında sonkez degdi dudakların dudaklarıma benim gözümde yaş Biz severek ayrılıoruz dedin sevgimiz varsa ayrılmak neden Sevgimiz varken benim gözümdeki yaş neden Sevgimiz varken senin ele meyl bağlaman neden Beni ayrılırkende avutup gönderdin evime Ben 4gün 4gece ağladım Senin telefonun o günler boyunca sabahlara kadar mesguldü Sen seviyorum demiştin Ben sessiz kalmıştım Şimdi söle Kim sevmişti gercekten ? Seviyorum diyen sen mi? Sessiz kalan ben mi? bitişinde ellerin kollarında uyanan sen mi? dikenli yataklarda kıvranan ben mi? ... söylenen her sözün bir bedeli vardır(seviyorum demiştin) |
Ey Yalnızlık...Nerdesin...?!
Ufak kağıt parçalarına sığdırmaya çalıştığım.. Bazen olacağına bile inanmadığım hayallerim vardı.. Her dakikasında acının dikenlerine sarıldığım.. Ağladığım, kanadığım fakat kaçamadığım gecelerim... Yalnızlık bir gölge gibi dolaşırken etrafımda.. Varlığını bile hissedemediğim kalbimin son atışları.. Alevden kelepçelerin bileklerimdeki acıları vardı.. Yaranlanmış ruhumun bedenimi parçalayan yalvarışları.. İçimde sebepsiz yere süren, bitmek bilmeyen savaşlar.. Kayıplar, dinmeyen sancılar vardı... Kollarımda neşter darbelerine uğramış kalbim.. Hayalimde: yaprakların düşüşünü seyrettiğimiz.. Gövdesine adını kazıdığım, ellerini ilk kez tuttuğum.. O kocaman çınarın altında geçirdiğimiz günden görüntüler vardı.. Sensizlik korkusunun parmaklarıma hediye ettiği.. Sonu olmayan titremelerin sigarımın dumanına vuruşu.. Karanlığın ortasına düşen ışık taneciklerinin gözlerimde oluşturduğu depremler.. Penceremde mum ışığına mahkum çiçeklerim vardı.. Gözyaşlarımla çatışan ıslak kirpiklerim.. Dönüşü olmayan yollarda seni arayan umutlarım.. Fotoğraflara hapsolmuş yalnız anılarım vardı. Kalbimin ortasında koşuşturan o küçük kız sen misin ? YALNIZLIK...! Hiç bu kadar seni özleyeceğimi bilmezdim.. Ey Geceler boyu benim tek sırdaşım.. Ey bedenimi istila eden tek Savaşçım.. Beni kendine tutsak eden yegane sancım.. Yalnızken bile beni yalnız bırakmayan tek varlığım.. Ey YALNIZLIK...Nerdesin ? |
Yağmura Karıştı Gözyaşım...!
Diyemedim.. İyiyim derken içimdeki çığlığı dinletemedim sana.. Ayaz buralar diyemedim yağmur yüreklim... Diyemedim yağmur yüreklim.. Canım iki parça kemik bende.. Gücüm neye yeter sen bilirsin.. ”Ayaz vurdu canımı” canım yandı diyemedim... “Dayanmak çok zor..” diyemedim... İstedim sen bilme.. Benden uzak siyah matem olmuş yüreğini.. Birde bu yağmur yüklü adam vursun istemedim... Sen bahar bil buraları... Her sabah bildiğin baharda tokat yerim yokluğunla.. Bir gölge belirdi, köşe başı sokak lambası altında.. Sandim ki sendin.. Islandım,koştum Çıplak ayak.. Kan oldu,parçaladı ayaklarımı sana gelir sandığım yollar.. Canım yandı.. Nefesim tükenene kadar koştum.. Ne yol bitti... Ne de gölgen belirdi.. Elimde bir avuç damla.. Mektuplarım.. Islak saçlarım.. Yağmura karıştı gözyaşım. ...Sen göremedin... _________son_____________ |
Bilirim de söyleyemem....!
Bir tutsak gibi karanlık odamda.. Her güne yeni bir çentik atıyorum duvara.. Attığım her çentik tutsaklıktan kurtulmayı beklemek değil.. Tutsaklığımın değerini bilmek için.. Ve ben sana âşıkken tutsaklığı bilirim sevgilim, hürken esareti! Bağımsızken bağlanmayı bilirim gizli bir iple.. Ve sensiz geçirdiğim günleri bilirim ben.. Şimdiyse bir mum gibi eritiyorum o günleri.. Sıcak çayda şeker gibi.. Ve bir papatya falınla mutlu olmayı bilirim ben.. Her seni seviyor çıktığında.. Bazen yalnız olsam da benimle olduğunu bilirim en zor anlarımda.. Ve iç geçirmeyi bilirim ben âşıkları görürken kol kola.. Seni özlemeyi bilirim ben,özlerken senin aklımdan çıkmayışını.. Ve tüm günümü seninle geçirme hayalini.. Her özel günde hediye almayı fakat onları sana verememeyi bilirim.. Ve ben senle başladım sevmeye sevgilim.. Bu yüzden sevmeyi bilmem ben.. Ben yalnız seni sevmeyi bilirim.. Bilirim de söyleyemem.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:28 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.