www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Komik Yazı Ve Hikayeler (https://www.cakal.net/showthread.php?t=82687)

GooD aNd EvıL 08-21-2007 10:20 AM

Aşk üç harften ibaret değildir. Aşk yaşanmadıkça bilinmez kesinlikle bir tanımı yoktur. Bazısına göre onun için herşeyden vazgeçmek bazısına göre ölmek bazısına göre kendini kaybetmek. Aslın da aşk bunların hepsi ama hiçbirisi!
Aşkın bir özelliği acıdır Acısız aşk olmaz. Olur diende hayatında aşık olmamıştır. Aşkın içinde acı olmalı ki aşkı tadıyla yaşayabilelim.
Aşk cesaretde ister. Karşınızdakine aşıksanız onun hiçbir kusuru sizin için önemli değildir. Tabi bu illa fiziksel olmayabilir geçmişte yaşanmış acı bir anı ya da bir hata... Eğer AŞIKSANIZ sizin yeryüzündae sadece o vardır.
Sihirli bir gücü vardır aşkın. Aşıklar ayrı kaldıklarında mutlaka bir gün buluşacaklardır. Buna inanmak yeter.
Şu anda eğer sevdiğiniz biri varsa hemen onu arayıp onu çok sevdiğinizi söyleyin eğer yanınızdaysa elini tutun ve bırakmayın bazen biz bile farketmeden su gibi akıp gidebilirler.
SEVGİLİMİZ BİZİM İÇİN ALTIN KADAR DEĞERLİDİR AMA TEK FARK O BİR FANİDİR.

GooD aNd EvıL 08-21-2007 10:21 AM

Sürekli burçalarin iyi yönleri dile getirilir. Oysa her burcun kendine göre kötülükleri de var. Yazımızda özellikle ilişkileriniz için önemli ip uçları bulabilirsiniz...

KOÇ
- Sana kalsa dünyada herkes aptal bi sen akıllı dimi !!! Millete öğütler verir ukalalık taslar, önüne yemek koysan beğenmez... allah düşmanların başına vermesin...

BOĞA
- Sen ayrı bi panel konususun... kafayı iş yapmakla bozmuş sanki dünyayı bu kurtaracak.... inatçı mı inatçı, dik kafalı... komünistsin sen yaa!!!

İKİZLER
- Sen hızlı ve pratik düşünebiliyorsun, ama insanlar seni bunun için diil bisexuel olduğun için seviyolar.. kendinden çok şey verip karşısdakinden az şey bekliyorsun yani salaksın... ayrıca çoğu şizofrenin de ikizler burcundan çıktığı söyleniyor, bilgine...

YENGEÇ
- Sen sempatik ve başkalarının problemleriyle ilgilenir görünmeye çalışan son derece yapmacık birisin, ama biz bu sahte şirinlik numaralarını yemeyiz... Bu arada akıl hastanelerindekilerin %90'ının yengeç burcu olduğu söyleniyor! Haberin olsun!

ASLAN
- Sen kendini dünyanın zirvesindeki kusursuz insan sanmaya devam et, ohoooo millet senle ne dalga geçiyor haberin yok... Eleştiriye hiç gelemeyen, kendini beğenmis zavalli aslan parçası, sen kendini bir odaya kapat ve hayatının geri kalanını aynada oranı buranı seyrederek geçir bakalım....

BAŞAK
- Sen pek aklıbaşında otoriter biri olduğun için dağınıklığı pek sevmezsin di mi? Ama senin her tarafı didik didik kontrol etme huyundan millete fenalık geldi! Amma soğuk, ruhsuz tipsin yaa sen, zaten sevişirken uyuyakalabilen birinden başka ne beklenir ki?

TERAZİ
- Sen sanatçı ruhlu olduğun için apayrı saçma salak bi boyutta yaşıyorsun... Böyle aklı bir karış havada gezen adamın iş bulması da pek muhtemel değil, ömrünün sonuna kadar aylak aylak gezersin, sonunda da her büyük sanatçı gibi "kimse beni anlamadı" diye çıldırırsın yarım aklın da gider

AKREP
- Sen hele sen! Berbatların içinde en berbat olan! İçten pazarlıklı, kıskanç, ahlak anlayışı sıfır! Çoğu Akrep'in eninde sonunda korkunç bir cinayete kurban gittiğini duymuş muydun?

YAY
- Sen herşeyin iyi tarafını gören şenşakrak bir tipsin, kendini buna alıştırmışsın ne de olsa yeteneksizliğini ve şanssızlığını başka türlü örtemezsin değil mi? Çoğu Yay burcu zaten alkoliktir. Seni adam yerine koyup bu kadar yazanda kabahat...

OĞLAK
- Sen tutucu ve risk almaktan kaçan birisin. Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki! Şöyle bir etrafına bak bakalım hangi kayda değer insanın Oğlak burcundan çıktığı görülmüş?

KOVA
- Sen güya çok atak birisin ya, birşeyi elde etmek için her türlü yalanı söylüyorsun, ama yalanı bile beceremiyorsun. Aynı hataları döne döne yapıyorsun çünkü kafasızsın. Ne sinirleniyorsun? Doğruları söyleyince kabahat oluyo di mi...

BALIK
- Senin maşallah hayalgücün pek gelişmiştir. Sürekli FBI'dan ya da CIA'den birilerinin peşinde olduğunu düşüne düşüne sonunda kafayı yiyceksin. Ama sen en iyisi hayallerinle başbaşa kal, nasılsa arkadaşlarının arasında en ufak bir dikkat çeken tarafın yok, kendine güveni olmayan öyle sessiz sedasız bir tipsin işte...

Bazılarımız belki de hiç görmedi bu çizgi filmleri ama en azından ismini duymuştur herkes diye tahmin ediyoruz. "zuxxi" tarafından yazılan bu yazının bazı bölümleri muzır neşriyat yasasını delecek nitelikte olmasına rağmen çok başarılı bir yazı.
www.zuxxi.com kendisi asker olduğu için şu sıralar yayında değil.

Clementine

Fantastik, nefis bi çizgi filmdi. Bi kız balonla değişik diyarlara yolculuk ederdi. Clementine'in seyahatlarına aracılık eden bir kız vardı. Öyle güzel çizmiştiki namussuzlar, ben hasta olurdum ona. Rüyalarımı süslüyodu. Sonra büyüyünce çizgi kızların düdüklenemediğini öğrendim. Ama seyahat acentası sahiplerine olan ilgim hiç bitmedi.

Musti

Toplumsal bir hataydı. Musti diye abuk sabuk bi çocuk vardı. Yerli ve ucuz yapımdı. Çok fazla kare çizmezdi çizerlerimiz. Musti'nin bi tek kolları oynardı. "Peki baba peki" felan derdi kolları ileri geri sallaya sallaya. Lan ne skim şeydi. Sinirlendim bak. Musti aslında yerli yapım değilmiş. Bir okuyucu tepkilerini dile getirdi. Olsun. Gene de berbattı. Her berbat şeyin altına biz imza atacak değiliz ya.

Vikingler

Bu güzeldi. Çocuk acayip akıllıydı. Herşeyi planlıyor salak ebeveynlerini ve kavmini refaha taşıyordu. Fatih Sultan Mehmet gibi gemileri karadan felan yürütüyodu. Ama biz bu fikrin padişahımıza ve bir Türk'e ait olduğunu biliyorduk. Onurlanıyorduk.

Voltron

Şu zamanlardaki antin kuntin bilimkurgu çizgifilmlerin babasıydı. Bizleri saf dünyamızdan alıp savaşçı diyarlara götüren ilk çizgifilmdi. Her pazar saat onda başlardı. Hemen kalkar seyrederdik. 5 tane aslan vardı. "Voltran, Voltran, Voltran" deyince koskocaman robot olurdu. Ama bunlar kocaman robotu oluşturmadan önce illede tek başlarına savaşmaya çalışırlardı rakipleriyle. Sonra baktılar olmuyo direk Voltron oluşturulurdu. Madem teknoloji mevcut, baştan oluştursanıza şunu karaktersiz herifler.

Hepsi birleşiyo ama en son, o en acar olanı "BEN DE BAŞINI OLUŞTURACAĞIM" demiyormuydu? Diyordu valla. Hey gidi günner heeey. Voltrancılık oynarkene uuraşmazmıydık hep "başını oluşturan" olmak için. Aslanlar birleşirken söyledikleri abuk sabuk lafları hatırlatmak isterim: İç kılıç sistemi hazır, dainoten bağlantıları açık, infra hücreler tamam, mega iticiler açık. Voltron Voltron Voltron.

Yıllar ilerleyip de lise sıralarında eski voltron'lı günler yadedildiğinde mutlaka aynı esprinin "Ben de s.kini oluşturacağım" şeklinde tekrarlandığını hatırlatmadan geçemeyeceğim. Hatta bu düzeysiz abaza esprisine uzun ve abartılı bir şekilde gülünmesinin ardından, "eğer olsaydı Voltron'ınkinin ne büyüklükte olacağının" tartışması olur, olay bir kızın yaklaşmasıyla son bulurdu.

He-Man

Acayip çizgi filmdi canım. He-Man denen yaratık gerçek yaşamında Clark Kent misali takılan Edım adında bir prens oğlandır. Şaklabanı Orko ve kendisi kadar tırsak kaplanı Titrek ile beraber Eternia Sarayı'nda gününü gün eder.

Ne zamanki ülkede işer ters gider, bir kahramana ihtiyaç duyulur, bu Edım; "Abi ben bi sigara alıp geliyorum" gibi bahanelerle dağlık taşlık bir araziye gider, kılıcını yukarı kaldırır ve şu efsanevi cümleyi söyler: "Gölgelerin gücü adına. Güüüç bende artık." Gücün daha önce kimde olduğunu asla söylediği görülmemiştir. Kendisi süper bir savaşçıya, titrek ise yüzünde maske olan deli bir kaplana dönüşür. Artık Edım, "Hi-Man"; Titrek ise "Atılgan" olmuştur.

Kaplanda neden maske olduğu sorusuna cevap verebilen bir kişi o dönemde çıkmamıştır. Ülkedeki huzursuzluğun sebebi mutlaka, illede, herzaman İskeletor'dur. Çok ünlü bir karakterdir kendileri. Dilimize yerleşmiş olan "****tor" kelimesinin bile buradan türemiş olabileceği rivayet edilir. He-Man İskeletor'u her bölümde paso hırpalar, tartaklar. Bir kerecik de o eşşek gibi kılıcı kafasını uçurmakta ya da bir tarafına monte etmekte kullanmayı akıl edemez. İskeletor da her bölümde uzağa bırakılan kedi gibi maceraya döner.

Her bölüm, sonunda Orko'nun çıkıp; "Bu bölümde tam bir dallama gibi davrandım. Generalin sözünü dinlemedim, başımız bitten götümüz sitten kurtulmadı" deyip günah çıkarması ve mesaj vermesi ile son bulur. Hepimiz nefis bir yarım saat geçirmenin verdiği mutlulukla televizyonun karşısından ayrılıp, odamıza gidip, kapıyı kapatarak elimize bir cetvel alır, yukarıya kaldırır ve o özlü sözleri söylerdik. Annemizin cart diye kapıyı açması ve "Aman da benim oğlum Hiimen olmuş" demesiyle kahramanlık karizması sıfıra iner, mal gibi yemeğe oturmaktan başka çaremiz kalmazdı.

Şeker Kız

Ah eski çizgi filmlerden Şeker Kız Kendi'yi hatırlayan yok mu? Hani kimsesizdi de evlat edinildiği evde gayda çalıp etek giyen Antoni'ye aşıktı. Sonra Antoni ölmüştü, nasıl ağlamıştık, ilk aşk acım gibiydi. Bi de güzel jenerik şarkısı vardı: Hoten baytarua raişüti- hüritti küritti raişüti - vataşiva vataşiva kendi.

Yakari

Amanın ne idi o ole yaa!! Siyu kabilesinden olduğunu sandığım bir veled, kendi köyünde ne olduğunu değil çocuk halimle şimdi bile anlayamadığım abuk bir olaydan dağlara ovalara çıkar hayvanlar alemi ile, at,kuş,kartal neyim ve tüm börtü böcek ile sohbet ederdi. Asıl önemli olan oradan bir ders mutlaka çıkardı. Yahu bir kartala neden bilmem birşey soruyor ve kartal; "kuriku kukiruku kukkuriku" türünden laf ediyor ve sonuç toplumsal bir kural çıkıyodu.

Yakari hayvanların dilinden anlayabilen ermiş bir kızılderili şoparı idi. Bu Yakari'nin bir de atı vardı. Fakat atın kişneme seslerini bizim seslendirmecilerden biri "Aaaiiii, Aaaiiii" şeklinde yapıyordu ki, beni en çok sevindiren bölüm bu idi!

Ne dedigini anlamak mümkün degildi. Ana avrat küfür de ediyor olabilirdi. Bir tek cümlelerin sonunda YAKARİ adı geçerdi. O zaman anlardık. Bi de garip bi cıngılı vardı. "...tendu yakari" diye biterdi.

Uykudan Önce'nin sonunda çıkardı. Bi kızılderili çocukcağızdı, atının kişnemelerini tercume ederdi falan. Bi de bi kız arkadaşı vardı. Ortada konu falan da yoktu iyi mi!! Tam Uykudan Önce yani!

Tonton Ailesi

Bunlar da bi garip aileydi. Şekline asla anlam verilemeyen yaratıklardı. Şu anlarda başımıza peydah olan Aymar yaratığı büyük ihtimal buradan esinlenerek yaratılmıştır. Bıngıl bıngıl, gerektiğinde yuvarlanmasını bilen güzel şeylerdi. Bu ailenin bireyleri; "Hop hop hop. Değiş Tonton" diyerek değişirlerdi. Bunlar ata, böceğe değişseler gene iyi. Otobüse, oturma grubuna bile dönüşebilirlerdi. Mesela ailecek pikniğe gidecekler ama taşıtları yok, hemen baba minibüse dönüşürdü. Evin oğlu da "Liselim" çıkartması haline gelerek babasının kıçına yapışırdı. Keşke modern zamanlara da taşınabilselerdi. Ayran yapmak isteyen ev hanımının "Blendır"a dönüşmesini zevkle seyrederdik.

Biberleyelim

Süper bir şeydi. Sadece tek bir hikayeden oluşan, devamı falan olmayan bir çizgi filmdi. TRT akşamüstleri bişey bulamadığı vakit cart diye bunu sürerdi ekrana. Bir beyzbol topunun hayatı işlenirdi. Beyzbolcular "Haydi şunu biberleyelim" diyerek bu topu birbirlerine atarlardı. Zaman zaman canı yanardı minik topun. Çok önemli bir maçta çok önemli bir oyuncu tarafından sahanın dışına atılması ve imzalanıp özenle saklanması ile biterdi. Çok severdim çok. Okulda bizden daha zayıf kişileri ele geçirmek ve "Şunu biberleyelim ha ha ha" sesleriyle birbirimize atmak gibi ayıca bir eğlence sağlamıştı bizlere. Seni hiç unutmayacağız minik top.

Kalsaydınız bişeyler yerdik...

Vallaha sarıda geçtim memur bey...

Kazanmak önemli diil mühim olan yarışmaya katılmaktı...

Dünya ahiret bacımsın...

Şuan 65 milyon bizi izliyor...

Bu son sigaram...

Bütün kadınlar güzeldir...

İki saat kapıda bekledim, açan olmadı...

Seni düşünmekten bütün gece gözüme uyku girmedi...

Sen bi de beni gençliğimde görecektin...

Ağlamıyorum... Gözüme bişey kaçtı...

Yemezsen arkandan ağlar...

Seni leylekler getirdi yavrum...

Akşama erken gelicem...

Bu aldığım en güzel hediye...

Bi oturuşta iki büyük devirirm...

Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için...

Ağzıma sigara sürmedim...

Ben almiyim rejimdeyim...

Eee ne zaman gidiyoruz içmeye?...

Kadınlar en çok kel erkeklerden hoşlanır...

İşim bitsin ben seni ararım...

Bir kez olsun yüzüm gülmedi...

Hayatımda hiç ilaç almadım...

İhraç fazlası bunlar...

O elinizdeki tek kaldı, başka yok...

Bi`tanem...

Seni Seviyorum...

Beni seçerseniz size...

Ben de tam seni arayacaktım...

Bi şey olmaz...

Ben eski yüzücülerdenim...

Bizi davet ettiler ama gitmedik...

Valla bu size çok yakıştı...

Senin annen bir melekti yavrum...

Bana yan bakan daha anasının karnından doğmadı...

Merak etme hayatım sekreterimi görsen çok çirkin....

Büyük ikramiyeyi kazanmak istemiyorum önemli olan alın teri...

Merhaba karıcım, mesai yeni bitti de...

Üzülme sevgilim evlenince anneni yanımıza alırız...

Evi boşaltın! Almanya`dan oğlum geliyor...

İki gözüm önüme aksın ki...

Kilolarımla barışığım ben böyle mutluyum!

Formu doldurun biz sizi ararız

Bu sene üniversite soruları çok basitti, keşke sınava girseydim...

Ben her bahar aşık olurum...

Gerçek aşkı sende buldum...

2 saat bekledim...Gelmedin!

Üşüyosan ceketimi alabilirsiniz...

Seni anlıyorum.

Hatırası var, bunu sana veremem...

Arkasından değil, burda olsa yüzüne de söylerim

Her bedene uyar bu...

Gol atmayı sevmiyorum.Asist yapmak daha çok hoşuma gidiyor.

Senin eline kimse su dökemez..

Öğretmenin vurduğu yerde gül biter

Şöyle bir arabam olsun milyarlarca borcum olsun...

Benim için önemli olan ruh güzelliği

Hediye olmasa inan verirdim.

Bi arkadaşa bakıp çıkıcam, istersen kimlik bırakayım...

Mektup gelmedi mi? Ama ben kendi elimle postaya attım...

Belki biraz sıktı ama hiç merak etmeyin kullandıkça açılır...

Kitaplarıma bir daha bakayım ama kitabı sana verdiğimden eminim...

Onun için bişeyler yapmayı çok isterdim... Ama malesef... Elimden bişey gelmez...

Sensizlik canıma tak etti...

Ben hiç yalan söylemem

Akşam elektrikler kesildi, dersimi yapamadım...

Bunun garantisi biziz abi...

Telefon şehirlerarasına kapalı

Ben zaten böyle olacağını biliyordum...

Bi kereden bişey olmaz.

Biz sadece arkadaşız.

Kuran çarpsın bu son sigaram

Son biletler bunlar

Hiç acıtmayacak.

Daha önce hiç kimseyi böylesine sevmemiştim.

Sizin mutluluğunuz bizim mutluluğumuz...

Sayısaldan para çıksa, önce kimsesiz çocuklara sonra da yaşlılara bağışlarım...

Haaa bi de okul yaptırırım...

Abi kızı görücen bi içim su...

Adem Bey şu an toplantıda... Kim arıyodu?

Sizden iyi olmasın bi arkadaşım vardı...

Kuru ekmek bana yeter... Yeter ki huzurum yerinde olsun...

Dış transferleri 15 gün içinde bitiricez....

Aradım... Çaldı çaldı açan olmadı...

Dünyanın en mutlu çifti olucaz...

Devletimiz güçlüdür..........

Failleri en kısa zamanda yakalanacak......

Enflasyon düşecek.......

Bu kış komünizm gelecek.......

Memuru enflasyona ezdirmeyeceğiz......

Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz......

Benim işçim, benim köylüm, benim memurum...

GooD aNd EvıL 08-21-2007 10:22 AM

birgün üniversiteye giden minibüse bindim. Tabi minübüs tıklım tıklım dolu. Biraz gittikten sonra polis minübüsü durdurdu.

Kapıyı açtı ve şoföre :
yahu bu ne hal üst üste bindirmişin bunlar insan değil mi?

şöför sakin bir şekilde bunlar öğrenci dedi.

GooD aNd EvıL 08-21-2007 10:22 AM

Internet'de sık karşılaştığım yazarı belli olmayan pek eğlenceli bir evlilik ve bilgisayar hikayesi.

Kime: Teknik Servis Birimine
Konu: Yazilim Problemleri

Gecen yil, Kizarkadas 7.0 programindan Hanim 1.0 programina sistemimi upgrade ettim ve gordum ki yeni program beklenmedik cocukca surecler baslatarak cok fazla yer ve sistemimin kaynaklarinin gereginden fazlasini kullanmaya basladi. Bu olay urunun brosurunde soylenmemisti. Hatta Hanim 1.0 programi kendini butun programlara install ediyor ve sistem kapanip acilirken otomatik olarak calismaya basliyor ve tum sistem aktivitesini kontrol ediyor.

Poker Gecesi 10.3 ve Cocuklar Gecesi 2.5 ve Cumartesi Futbolu 5.0 artik calismiyor, bu programlar calistiginda sistem otomatik olarak cokuyor. Hanim 1.0 programinin arka planda calismasini istemiyorum, aksi takdirde diger favori programlarimdan vazgecmem gerekecek, Kizarkadas 7.0 programina geri donmeyi dusundum ama Hanim 1.0 uninstall etmiyor.

Lutfen bana yardim edin.

Tesekkurler.

Sevgili Kullanici,

Yasadiginiz problem butun beylerin sikayet ettigi bir problem olmakla birlikte cok yaygin bir yanlis anlama dayaniyor.

Pek cok kisi Kizarkadas 7.0 programindan Hanim 1.0 programina gecerken hanim 1.0 programinin sadece bir oyun ve eglence programi oldugunu dusunuyor. Oysa Hanim 1.0 programi aslinda bir Isletim Sisitemi olup tum uygulamalari uzerinde celistiracak sekilde tasarlanmistir. Yani Hanim 1.0 programindan vazgecip Kizarkadas 7.0'a donmeniz pek mumkun olamayacaktir.

Gizli uygulama programlari, Kizarkadas 7.0 programinin Hanim 1.0 gibi calismasina neden olacagindan pek bir sey kazanamayacaksiniz. Bu isletim sistemini silmeniz, formatlmaniz veya uninstall etmeniz olasi degildir.

Kizarkadas 7.0 programina geri donusunuz de pek olasi gorunmuyor cunku sistem geri donus olacak sekilde tasarlanmamistir.

Bazi kisiler Kizarkadas 8.0 ve Hanim 2.0 programlarini denemisler ama baslangictaki programlarinin kat kat fazlasi ile karsilasmislardir. Kullanma kilavuzundaki "Uyarilar-Cocuk olma Durumu" kismini dikkatle okumanizi tavsiye ederim. Hanim 1.0 programini muhafaza edip durumu idare etmeniz yarariniza olacaktir.

Hanim 1.0 programini hazir kullaniyorken "Genel Ortaklik Hatalari" GOH'ler kismini dikkatle incelemenizi tavsiye ederim. Butun hatalat ve problemlerin sorumlulugu size aittir, nedeni her ne olursa olsun.

Bu tur durumlarda C:OZUR DILERIM komutunu kullanmaniz en akilci yontem olacaktir. ESC komutunu pespese kullanmaniz bir sure sonra C:OZUR DILERIM komutunu etkisiz hale getirebilir. O nedenle ESC (Kacis) tusuna fazla basvurmayiniz.

GOH'lerin tumunun sorumlulugunu almaniz durumunda sistem yumusak bir sekilde calsmasina devam edecektir. Hanim 1.0 cok buyuk bir programdir ama bakiminin surekli tam olarak yapilmasi gerekmektedir. Hanim 1.0 programinin performansini artirmak icin Cicekler 2.1 ve Cikolatalar 5.0 programlarini ayrica kurmaniz ve sIk sIk calistirmaniz yararli olabilir.

Asla ve asla Mini Etekli Sekreter 6.9 programini install etmeye kalkmayiniz. Bu program Hanim 1.0 sisteminin desteklemedigi bir program olup isletim sistemine geri donusu olmayan zararlar verebilir.

Iyi sanslar,

GooD aNd EvıL 08-21-2007 10:23 AM

-su anda uzerinde ne var hayatim
*-ciplagim canim banyodan ciktimda
-lan iki dakka fantazi yapacaktim sctin icine be

- şu anda üzerinde ne var aşkım ?
* üzerimde bisiklet yaka yavruağzı bi badi var. altımdada gri streç taytım var. şindi taytı bileklerime kadar indirdim...
- niye ki ??
* s..çıyorum...
- vaay bende diyorum ses niye yankı yapıyo...!

- şu anda üzerinde ne var hayatım?
* haydar var.
- nee..?
* bizim site bekçisi haydar canım,bişey yok sevişiyoruz.
- .......
* alo alooo... ses gitti...

-şu anda üzerinde ne var emre ?
* üzerimde bi ağırlık var canım.
- nasıl yani ?
* bilmiyorum hayatım.çok kötü gazım var. osursam rahatlıycam ama...
- hayvansın emre!!

- şu anda üzerinde ne var timur?
* aşağıdanmı başliym, yukardanmı...?
- aşağdan başla.
* kahverengi çoraplarım var. hani topukları incelmeye başlıyan, gerçi lastikleride biraz sıkıyo ama....
- dıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ııı ıııııııııııııııııııt
* kapattı..

- şu anda üzerinde ne var canımm....?
* kırmızı saten geceliğim vaar
- başkaa
* siyah jartiyerimi giydim.
- onun altında
* onun altında g-stringim var
- pekii onun altında ne va... aaa! hass...tir!!! köntür bitti...

-Su anda uzerinde ne var askum??
* Çatı var niyeki?

-şu an üzerinde ne var hayatım..
-çok kalın bir mont var ..
- sıcak olmasın çıkarsana ..
-ne çıkarcam manyak mısın be Sibiryadayım ..orası çok sıcak galiba?

- şu anda üzerinde ne var hayatım..?
* siyah bi helikopter var.
- ne işi var orda helikopterin yaa...
* bilmiyorum bişey göremiyorum üzerime parlak bi ışık tutuyolar..
- hiiii.....kaç aşkım hemen ordann. çabuk koş koşş
* şaka yapıyorum kızım ne helikopteri, pijama var üstümde
- çok kötüsün aşkım yaa
* sende salaksın ben sana bişey diyomuyum

-şu anda üzerinde ne var? bitanem
-koyunlar var aşkım
-ne ??
-uykum gelsin diye onları sayıyom be aşkım
-haaa..

-şu anda üzerinde ne var tatlım
-hemen sayayım
-yards tan aldığımız hani geçen sen aldığımız mavi kot
-mavi den aldığımız tsort
-pazardan aldığın beyaz çorap
-içimdekleride sayayımmı
-sus artık
-ama sen say demiştin
-hiç romantik değilsin işte

-fatma ne var üstünde kız
-yok hüseyin bişey
-belli oluyor çıplak çıkmışsın kız, lan rezil ettin beni cümle ahaliye, çabuk gir içeri
-ama sen demiştin hüseyin, soyun diye ya

-Şuan Üzerinde Ne Var Hayatım?
-Kıllarım Var
-aLLah beLanı Wersin

-Şuan Üzerinde Ne Var Hayatım?
-paçalı don
-oooww deme ne kadar seksapel olduğunu hayal edebiliyorum

-Şu an üzerinde ne var hayatım?
-Boğazlı kazak,kotum,montum.Niye ki?
-Çıkarsana onları.
-Niye ya?Deli misin...Anladım ben ,anladım.Sen ben hasta oliim evde yatıyım istiyosun.Sen dışarda kızlarla geziceksin dimi
-Ee pes valla...Hayalgücüne hayranım canım

-şu anda üzerinde ne var
-hiçbişey yok bebegım ama keske sen olsaydın
-ayyy aşkııımm
-üst rafa boyum yetmıo bılıomusun..kitabımı alacamda o bakımdan
-hayvansınnnn
-biliyorum

-şu anda üzerinde ne var?
-sarı tulum,beyaz göynek,kafamdada baret vardır.nıe sordunki? -ay yanlış numara..

-şu anda üzerinde ne var?
-bi üzerimde bölüm şefi var onunda uzerınde genel mudur var aşkım.niye sordunki
-sormadım bişi ben.
-nası ya?

-şu an üzerinde ne var hayatım
-bir sürü adam var necdet,belgrat ormanlarındayım.kurtar beni necdeeeet!

-su an üserinde ne var hayatim?
-ne önemi var üserimdekilerin içimdekiler dururken
-sabret lam oraya da gelecez herhaldee...
-yok biz seninle saadet dolu yolumuzda yüreyemecegiz fikret biliyorudum zaten beni sadece dis görünüsüm için sevdiiniiii nelvedaaaa
-yok bee nerden cikartiosunn nalannnnnnnnnnn gitmeee....

+Şu an üzerinde ne var hayatım???
-Hayri beyler
+Ne hayrisi ya!!!!???
-Çocuklarıda çok tepiniyo
+Ne mustafada mı orda????!!!
-Ya tatil için gelmiş bide arkadaşı var
+Oha be kadın
-Ahhh ben napayım üsteki ev alır mı hiç onları dedim dinlemediler, bana ne bağırıyosun
+Ev mi ohhhh ben de başka bişey zannettim

+Şu an üzernde ne var hayatım?
-Bi armani gömlek bi adidas ayakkabı.......
+Ne nası aldın bunları
-Kredi kartını evde unutmuşsun bende kaç günden beri istiyodum aldım ama bi ortu alamamıştım noldu acaba...
+Limiti mi aştın yoksa oha be kadın 2 milyar limiti nasıl aştın
-Amaaaann, aldığım iki-üç poşat şey sende

+suanda üstünde ne var hayatim?
-hilmi eve gel saat kaç oldu!!!
+suanda üstünde ne var..hadi hayatim!
-zıkkımın kökü var hilmi! Allah bildiği gibi yapsin seni, iktidarsiz herif!

HAYALIMDEKI SEVGILIYI BULAMADIM DIYE ÜZÜLENLERE

-Seni mutlu etmek icin her$eyi yapicak birini istiyosan,
BIR KOPEK AL

-Gazete kapiya geldigi anda, spor sayfasina atlamadan once sana getiricek birini istiyosan,
BIR KOPEK AL

-Seni gordugu zaman ordan oraya ko$turucak, sevincten deliye donucek birini istiyosan,
BIR KOPEK AL

-Onune ne koyarsan bayila bayila yiycek ve "annem daha guzelini yapiyo" demiycek birini istiyosan,
BIR KOPEK AL

-Ne zaman nereye gitmek istersen aninda hazir olucak birini istiyosan,
BIR KOPEK AL

-Hirsizlari silah kullanmadan korkutup kaciricak, seni ve kom$ulari
kahramanca koruycak birini istiyosan
BIR KOPEK AL

-TV kumandasina elini surmiycek, pazar ak$ami "heryerde futbol var"diye ekrana yapi$miycak ve en sevdigin a$k filmini 50. kez oynatirlarken senle hayran hayran ekrana bakicak birini istiyosan
BIR KOPEK AL

-Gece yatakta sana sicacik sokulucak ve horlarsa bi tekmede a$agi
atilabilicek birini istiyosan
BIR KOPEK AL

-Yaptigin hicbi$eyi ele$tirmiycek, iyi ya da kotu gorunmenle
ugra$miycak, agzindan cikan her kelimeyi dunyanin en onemli bilgisiymi$ gibi dikkatle dinliycek, ve seni her $artta cok sevicek birini ariyosan,
BIR KOPEK AL

-Bu arada... cagirdiginda hic orali olmiycak, odaya girdiginde kafasini
cevirip bakmiycak, her tarafa killarini dokucek, eve sadece yiyip icip
uyumak icin gelicek, ve sen bu dunyaya ona hizmet etmek icin
gelmi$sin gibi davranicak birini istiyosan
O ZAMAN DA BIR KEDI AL!!! :)))

Benimle Çıkar mısın?
Bu soruya bir bayanın verebileceği cevaplar ve bu cevapların gerçek anlamları :

1-Olmadığı için üzgünüm; ama lütfen arkadaş kalalım.
(İstediğin şey mümkün değil. Ama yanımda olmaya devam et. Beni evime getirip götürecek, güldürüp-eğlendirecek, eğlence yerlerinde eşlik edecek, faturalarımı yatıracak ve tamirat işlerimi yapacak birisine ihtiyacım var. Merak etme; bir erkek arkadaşım olduğunda da arada sırada ararım seni.)

2 - Ama ben seni kardeşim gibi görüyorum.
( Bir daha asla bu konuyu gündeme getirme.)

3- Duygusal sorunlarım var; önce onları çözümlemem gerek.
(Senden başka birkaç kişi daha var; ama bir türlü karar veremiyorum.)

4 - Böyle bir ilişki için henüz hazır değilim.
(Henüz alemlerin tadını yeterince çıkaramadım. Beraber olmak istediğim birkaç yüz kişi daha var. Beklemeye devam et. Daha iyisini bulamazsam belki gelirim...)

5- Seni yeterince tanımıyorum.
(Tipin falan tamam ama ya diğer özelliklerin? Araba senin üzerine mi? Evin-yazlığın var mı? Kaç para kazanıyorsun? Bankada paran var mı, vs...)

6- Teklifine sıcak bakıyorum ama şimdi olmaz. Zamana bırakalım...
(Saz heyetinde on sekizinci keman olarak çalmaya devam et. Gencim, güzelim, çekiciyim. Bunların tadını en dibine kadar çıkarmak istiyorum; diğer taraftan senden daha iyi birisini bulamamaktan da kaygılanıyorum. Gözaltı torbalarım ortaya çıktığında kabul edeceğim.)

7- Seni seviyorum. Ama ben çok seçici birisiyim; kolay kolay beğenmem. Hemen karar vermemi bekleme.
( Ben İngiltere kraliçesinin soyundan geliyorum. Bana layık olmak çok zordur. Superman - Brad Pitt - Prens Rainer - Bill Gates karışımı bir erkek arıyorum. Güç, karizma, zenginlik, zeka, statü, fizik, kimya, falan hepsi birarada olmalı. Kız kurusu olmak pahasına da olsa arayacağım. Eğer bulamazsam can simidim olursun, değil mi kerizciğim?..)

8- Hayatım şu anda karmakarışık, israr etme.. Ben seni ararım.
(Birkaç erkeği aynı anda idare ediyorum. Fazla kurcalama. Habersiz eve gelmeye falan da kalkma, ikimiz de dayak yeriz valla... )

9- Aşk bana göre değil...
( Kendime güvenim yok. Bir ilişki sürdürmek için çaba harcamaktansa evde televizyon izleyip, pasta-börek yerim. Nasılsa ailem zamanı gelince birisini bulur.)

10- Aynı işyerinde çalıştığım biriyle birlikte olamam.
(Hiç tipim değilsin. Ama ileride yöneticim olursun da burnumdan getirirsin diye açık açık söyleyemiyorum.)

11- Şu sıralar kariyerime konsantreyim.
(Yaptığım iş dışında hiçbir konuda söyleyecek sözüm yok.)

12- Ben nişanlıyım.
(Ne güzel eğleniyorduk. Neden üzerime geldin ki sanki. Sonunda doğruyu söylemek zorunda kaldım işte...)

13- Evet, kabul ediyorum...
(Dürüst bir bayan)

14- Hayır, kabul etmiyorum.
(Dürüst bir bayan daha)

Türk usulü ingilizce yazisma örnegi ve cevabi

Dear sir,
We send our company information attached to the mail (as pdf).
But the cost of operation you have foreseen is very low. This may take
more expensive. If you send drawings of your current product,
we can find the real cost including shipping.

Kind regards.

Cevap:

Sugar brother
(Şeker kardeşim),
Be a young man for two minutes
(iki dakka delikanlı ol).
We put you in a man place , you become Tempra
(Adam yerine koyduk hemen arkanız kalktı).
No need to be artist
(Artizliğin lüzumu yok).
We know that this work takes much money, too
(Bu işlerin çok para tuttuğunu biz de biliyoruz).
No, why do you creating tension anymore , subtree?
(Hayır da , daha ne diye gerginlik yaratıyorsun ki , dallama?).
I eat all of you nobody understand.
(Alayınızı yerim haberiniz olmaz).
You not understand the word , you eat the grass where I put you .
(Laftan anlamıyorsunuz , hala koyduum yerde otluyorsunuz)
No drawings mrawings my brother !
(Proje mroje yok kardeşim! )
You make 3 kurush work camel.
( 3 kuruşluk işi deve yaptınız)
I understand we can not understand with you .
(Anlasıldı biz sizinle anlaşamayacağız. )
But , if you go with this head to army , you take NAH as diploma.
(Ama, siz bu kafayla giderseniz askere nah alırsınız teskere. )
Here that much !
( İşte o kadar! )

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:30 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.