![]() |
Kalp sevmekten yorulmaz
Kalp sevmekten yorulmaz Acilara dayanan o Insanlara aciyan o Bizi aglatan o Biraz dayan diyen o Bukulen bel dogrulmaz Asiga ask sorulmaz Yillar gecse bile Kalp sevmekten yorulmaz Yeter artik dayanirmi bu yurek Søyledigim hersey gercek Bir karsilik beklemeden sevsek El ele gøz gøze diz dize gezsek Gelde bunu anlat kalbine Yasiyormu yasamiyormu diye Cildiracagim her gece Kalp sevmekten yorulmaz |
Seviyorum
Gidemem sana kolay gelir git demek gidemem Yapamam unutamam seni yeni bir aşkla Yalan olabilir derse dilim inanma Benim yerim senin yanın beni asla bırakma Seviyorum deli gibi seviyorum Gözlerinden yol aldım yürüyorum Yokluğuna alışmayı düşünemem Ölüm olur ayrılığın biliyorum |
KORKUYORUM
Vakit geçmiş değil bulsam kendimi Şöyle bir hesaba çeksem diyorum Nereye harcamış benim sevgimi Konuş nefis hadi ben dinliyorum Yaradan yaratmış kulum diyerek Her hayatın sonu ölüm diyerek Gidilecek mekan yolum diyerek Harcadın ömrümü ben inliyorum Bulsam da kendini son deminde ah Nedamet faydasız olmaz ki sabah Ağlasam inlesem boşadır eyvah Ölüm yakın bana evet korkuyorum |
kardelen
sen karların içinde açan kardelenimsin özensin tüm çiçekler senin yanlızlığına yanlızların aşıkların dili oldun kardelenim kartaneri dökülür üstüne hayat verir kardenele ben sana hasrettim sen bahara kardelen kavuşur mahşerde ellerimiz kardelenim |
gÜl'Üm
Sen; Bahariydin GenÇlİĞİmİn Sen; Yasak BahÇenİn,gÜlÜydÜn.. Sen ; Karli DaĞlarin Ardinda ZÜmrÜdÜ Anka KuŞumdun... Ve Sen; Hayallerİmİn AŞki Babasinin Sari Prensesİ... Benİm Kizil GÜl'Üm Sakin, Sakin VazgeÇme Hayattan, Dayan..varsin İkİmİze Gelsİn Gelecek İse Kara ÖlÜm!... |
BU YEMINLER BENIM
Her sabah yeni bastan acilarini yoklugunun bana verdigi eziyeti gözlerimden akan damla kani yasiyorum sensizligin azabini Patlayan volkanlar gibi bana sensizligin üstüme gelen dertleri her saniye düsüncen aklimda dertler yakar benim her zerremi Ben benligimden vazgectim her gece aglarken senin icin seni sevmektir benim cesaretim nasil sorgularsin beni sevgilim Ugrunda yollara aksin kanim seninle ben herseye varim ne olursa olsun seninleyim bu yeminler degilmi benim Senden baska kimi sevebilirim tek sevdigim, ugrunda ölebilecegim sen yoksan yine asigimdir gülüm senden sonra en son askim ölüm Senin umudunla yasayamayacaksam baslamadan bitiririm ben kendimi senin icin doya doya aglayamayacaksam bir deli kursun bitirsin yar beni Her karakisin bir sonu var biliyorum sensizligin sonrasi bahar soguk *******ime günes olsan benim yasli avuclarimda dualar |
YALVARSAM GELIRMISIN
23 YALVARSAM GELIRMISIN Bir aralik kapi gönlüme senin icin biraktim gel diye üsüyen bedenimi sensizlikte *******i olsun isit sevginle Tuz olur hasretin yaralarima kuslar gibi uzak diyarlarda ben senden cok cok uzaklarda yalvarsam gelirmisin yanima Hasretini giyinmis yollardayim halen sol yanimda carpar durur özledigimsin, her gün ictigim acin yoklugun saniye saniye vurur Iki yerde rahattim dünyada bunu anladim su mezarimda ilki dogmadan önce anam karninda ve dertlerimi unuttugum kollarinda |
gönül gerekçe istemez
bu senden ayrı ilk geçen gece bu aşk dediğin sanki bir bilmece anlıyorum herşeyi zaman geçtikce hoşlanır sever gönül istemez gerekçe baplanır birden farkında olmadan kesilir tüm bağların kesilir hayattan çeker kurtarır seni bu yalnızlıktan gönül gerekçe istemez mutludur yaşamaktan bir şarkıdır söylenen yada bir şiir yalnızlık insanı içten içe yer bitirir ne yaılmışsa kadere o çakilir gönül itiraz edemez çektiği kaderidir |
bİr Ben Mİyİm?
SÖyle Denİz GÖzlÜm Bİr Ben Mİyİm Uzaklara Hapİs Bİr Ben Mİyİm Hasrete M Ü E B B E T...! |
aşkımı yazdım
düşer gözlerine hasret buğusu limana ayak basar gecenin son yolcusu sen uykunda uyurken ben gece yarısı aşkımı yazdım sokaklara bilsinler diye karanlığın içinde bir köşe başında istiyorum seni yanımda kalpsiz olsanda senden değerli bir şeyim yok şu hayatta göklere yazdım aşkımı okusunlar diye zamanım geçmiyor kitaplarla hasret kalmışım sevdaya aşka hiç sevmedim kimseyi bu şekilde başka aşkımı kitap diye yazdım okusunlar diye |
Meçhule yazmalıyım
Vakit akşam olsun istiyorum. Yazmalıyım meçhule bilinmeyeni Tüm duygusallığımla yazmalıyım Bir de mum ışığı istiyorum Gölgeni görmeliyim odamda Bilinmeyeni yazmalıyım ben. Yıllardır yazıpta attıklarımdan olmamalı Bir kalp misali tek bedeni, Bir yüzük misali tek sahibi, Yazmalıyım meçhule... Bilinmeyeni... |
günağımsın
sen benim en büyük günağımsın hem sevincim hem gözyaşımsın tüm duygularımı söküp aldın günağın kadar sevmedin günağım her çağırdığında günağım beni kalbim gelmek istemesede söz dinlemez ayaklarım bilirmisin günağım bilirmisin yanına geldiğimde günağım yıldızlar kadar parlayan gözlerin beni benden alır günağım bilirmisin günağım bilirmisin sana olan aşkımı nefretimi her yanında ayrılışta günağım gözyaşım sel olur günağım bilirmisin günağım bilirmisin günağım günağı kadar sevmedi sen yıldız oldun gözümde ben senin için el oldum günağın kadar sevmedin günahım |
ALKOLİK *******
Alkolik *******de buldum çözümünü Sensizliğe dair tüm soruların. Külliyen yalan aşklardan sonra gelmiştin Ve belkide tek doğruydun bilinen. Bronzlaşmış İzmir *******inde Ve en azgın zamanında körfezin, Sığınılacak tek limandın görünen. Sen sevdaydın benim için, Yaşanmış ve yaşanılacak tek aşktın… Kolu kanadı kırık duyguların ardındaki Ezilmişliğe inat ayaktaydın dimdik. Gözlerin tüm kirlenmişliğe inat Tertemiz bakıyordu hayata Ve sen hala neden arıyordun aşkıma. Hiç düşünmemiştim nedenini aslında. Fikrini ipotek eden kiralık sevdalara Ve hasrete satılmış aşklara inat Seviyordum seni… Belkide delikanlı aşklara yardım etmekti maksat… |
Sana Hayaranım Ben
öyle mutluyumki seni tanıdığıma öyle hayranımki bakışlarına sevgiye böyle bağlanmana yüreğinle aşkı yaşamana sana hayranım ben nasıl sevdim seni anlatmak çok zor senden ayrı kalmak öylesine kor seni sevmemek öylesine çok zor bitmesin bu sevda bu aşk sana hayranım ben sensiz olmakmı asla senden kopmakmı imkansız senle yaşamak ise bir umut bir rüya seni sevmemek elde değil beni anla seni çok seviyorum beni anlamasanda SANA HAYRANIM BEN |
YILDIZ GÖZLERİNE KAHROLUYORUM
Bir şey var söyleyemiyorum Önce tatlı tatlı hayalini kuruyorum Sonra gülüp Yırtıyorum hayallerimi. Ne istiyorum seni Nede senden vazgeçebiliyorum. Öyle bir duygu ki bu inan Hergün biraz daha yok oluyorum. Bir şey var söyleyemiyorum Uzanırda her seferinde ellerim Tutmak isterken ellerini Ellerini çekende benim. Bir şey var diyorum İşte Dilim varmıyor,söyleyemiyorum Ve öylesine öylesine utanıyorum. Bir şey var,bu dafa ama söyleyemiyorum Görünce heyecanlanıyorum Sonra umursamazcasına -Hadi sende canım,diyorum. Titriyor bendenim,titriyor yüreğim Sanki birşeyler diyeceğim. Korkuyorum ürküyorum işte o an Allah'a sığınıyorum. Biliyormusun Birşey var söyleyemiyorum Önce tatlı tatlı hayalini kuruyorum Ama sonra kendime hiçmi hiç Yakıştıramıyorum. Dediğim gibi utanıyor Yada korkuyorum. Ve sonra köşe bucak kaçıyorum.. Sebebi sen değil gözlerin Gözlerin için yine Bu gecede kahroluyorum..... |
yalnizlar Rihtiminda
Senİ DÜŞÜndÜkÇe GeÇmİyor Zaman, GÜller AÇmiyor Dİkenlİ YaŞam. Ne Zaman DÜŞÜnsem GeÇmİŞ GÜnlerİ, Senİn Hasretİnle Yaniyorum Ben. Zamani Durdurdum Ellerİm Kanli, UĞruna ÖldÜrdÜm TÜm YaŞamimi. GÖnlÜm Sana Yazildi Kara Sevdali, Bu Fanİ DÜnyada TÜm ÖmrÜm Boyu. DayamiŞim Sirtimi Musalla TaŞina, Beklerİm Senİ Yanlizlar Rihtiminda, Kadehlerle ArkadaŞ Oldum Senİ Her AniŞimda, Beklerİm Senİ Yanlizlar Rihtiminda. |
TUT ELLERİMİ
Elimi tut yoksa düşeceğim, Bir bir yıldızları arkama takıp. Elimi tutu ki kıskansın gökyüzü, Güneşin ay üstünde ki hakimiyeti gibi. Mavi denizlere yelken açıp gideceğim, Gideceğim de nereye? Meçhul yollarda dolaşsam kime ne? Elimi tut yoksa düşeceğim. Sevda yollarından geçsem, Sensiz sırat köprüsü gelir bana. Elimi tut ki geçeyim, Tut da ebediyete akayım seninle birlikte. Mermer üstünden kayan su gibi, Yalnızlığı yaralım birlikte. Tut ellerimi tut ki, Cesaret alayım senden. |
SAKIN UNUTMA
Mutluluğu aradım yalnızlığımda, Birden sen çıkıverdin karşıma. Gökyüzünden düşen bir yağmur tanesi gibi, Çiğiverdin hayatıma… Önce kokunu hissettim, Sonra gözlerine baktım ve ben vardı, Tıpkı benimkilerde sen olduğu gibi, Huzur dolu ve mutluydu… Hatırlar mısın seninle ilk el ele olduğumuz günü, Birbirimize aşkımızı ilan edişimizi. Ve beni ilk öpüşünü, Kalbim nasılda yerinden çıkıpta kucağına konmuştu, Tıpkı bir serçenin çırpınışı gibi… İzin verir misin bu mutluluğun bitmesine? Bensizliğe sevgisizliğe dayanabilir misin? Kıyabilir misin aşkımıza? Ben kıyamam ne sana ne de sevdamıza, Sen benim alın yazımsın, İnsan alın yazısından kaçabilir mi? Ben sana gülüm demiyorum,o gül elbet solar, Canım da demiyorum o da bir gün çıkar, Ben sana aşkım diyorum alın yazım, O ebedi kalır benim fani hayatımda, Bir beni birde aşkımızı sakın unutma, Çünkü ben asla unutmayacağım, Ne seni ne sevdamızı ne de sensiz |
ÖzlÜyorum
ÖzlÜyorum Senİ Ben,ÖzlÜyorum Her Animda, Zamansiz Aniyorum,hatiralarda. ÖzlÜyorum Senİ Ben ÖzlÜyorum Her Animda, GÜl YÜzÜnÜ GÜlÜŞÜnÜ ÖzlÜyorum. Tutmak İsterİm Ellerİnİ, Bakmak İsterİm GÖzlerİne, Arayip Sormasan Da Benİ,Özlerİm Senİİİ. O Muhabbet BaĞindan,geÇsem GÖnÜl Sayfandan, Bulurmuyum Kendİmİ Bİlmİyorum. Sarsam Senİ Kollarima,alsam Senİ Hayatima, Mazİnİ Anlat Bana, Derdİnİ Anlat Bana. Tutunacak Dalim Oldun,senleyken Hayati Buldum, GÜlÜŞÜnle Çek Vur Benİ ,ah Vur Benİ Vur Benİ… |
CUMARTESİ
En güzel aşklar bir bakışla başlar, En uzun yollar bir adımla. Ve sen geceyi yaran yarim, Bir gülüşle geldin bana… Birlikte yelken açtık sevdamıza, Yeni ufuklara, sonsuz yolculuklara. Bitmez tükenmez hırçın dalgalara, Göğüs gerdik birlikte tüm yalnızlığa… Ebediyete dalacaksın bir gün benimle, Uyandığımda yalnızca senin kollarında. Tenin tenime deyecek rüyalarımda, Benimle uyanacaksın yeni sabaha… Ve en sonunda bitecek her şey, Sen bitmez zannetsen de. Ben gömücem hüznümü, Her sonun bir başlangıç olduğu gibi… |
ASLI
Belki bir gün kavuşuruz diye seni bekleyeceğim, Elimdeki resmine bakıp maziyi anacağım. Geçmiş günlerin hesabını bu günden alacağım, Senin yokluğunda anılarla avunacağım. Ayrılığı sonum yapsam da gelmesem bir daha, Sakın ağlama sen, kıyamam göz yaşlarına. Leyla’nın aşkı gibi mecnun olsam da çöllerde, Izdırap çeksem de seni seveceğim. Aynı yıldızlar gibi bir gün bende kayacağım, Nasıl konduysam bu dünyaya öyle göçeceğim. Işık yalımı gözlerin de ebedi kalacağım, Lisanı olacağım aşkın sana haykıracağım. Aslı yalan olan her şeyden nefret edeceğim, Anılmak nasıl bir duygu belki hissetmeyeceğim. Gökyüzünde ki meleklere benzeteceğim yüzünü, Serçenin gözyaşları gibi, bir gün ben de öleceğim… |
güneşin her batışında
ah bu ******* sensiz geçmiyor unutayım diyorum ama bir türlü olmuyor bir çıkrabilsem seni bu yürekten belki o zaman kurtulurum acı cekmekten güneşin her batışında nasıl anlatsam sevgimi sana fakat sözler yetmiyor nasıl anlatsam aşkımı sana lakin cümleler bitmiyor güneşin her batışında otururum sahilde beklerim yıldızları sorarım onlara gördünüzmü yarimi belki bir umut onlarda duymuştur sesini ben özlüyorum o gül kokan tenini güneşin her batışında bekliyorum seni yanlızlıklar rıhtımında biliyorum döneceksin sende bana sensiz yaşamak haram bana sen beni asla anlamasanda güneşin her batışında |
ask bu olsa gerek
seni ilk gördügümde hoslandim önce... ama seni tanidikca asik olmaya basladim... biz birbirimizi seviyoeuz ama ikimizde iyi biliyoruz ki kavusamayiz bunu cok iyi biliyoruz... ama ne yapalim sevdik bi kere gönül verdik artik... sen bana aitsin bende sana aitim.. SENi COOOK SEViYORUM ASKIM... |
OLMAZ Kİ
bAKMA BENİM ÇEKER GİDERİM BİR GECE SESSİZCE VE ANSIZIN DEDİĞİME... BÜTÜN YOLLAR ÇIKMAZ SOKAK GÜL'ÜM USULCA, BAŞIM YERDE VE SÜKLÜM PÜKLÜM DÖNER GELİRİM BAKMA BENİM YARALI GÜLÜŞLERİME SANCILI AĞRILI BİR SIZI VAR YORGUN YÜREĞİM DE BİLMELİSİN Kİ GÜL'ÜM BEN SENDEN VAZGEÇEMEM Kİ OLMAZ Kİ OLAMAZ Kİ... |
BENİ SENDE SEVERSEN
BENİ SENDE SEVERSEN İlk aşkımsın çiçeğim Yaşadıkça seveyim Seni her an göreyim Beni sende seversen Sen koklanmaz bir çiçek Konan insan göçecek Gönül seni seçecek Beni sende seversen Elim sana süreyim Aşkını hep bileyim Gel'de her gün geleyim Beni sende seversen |
Deli divane
Yine mi basladim sensiz bir geceye Yeter artik bitsin bu cile Kalsin bu gunler mazide Olurum sensiz deli divane Biz de birleselim mutlu bir evlilige Yasamak zor geliyor sensiz bu hayatta Savasamiyorum sensiz tek basima Herkes gibi bende istiyorum sevgilimle olmak El ele tutusup, gezmek, beraber mutlu olmak Sevdigimin doyasiya gözlerine bakmak Ona onu sevdigimi kulagina fisildamak Onsuz oyle bir haldeyim ki Hayat yikiliyor, dunya batiyor sanki Pilsiz calismayan bir saat gibi Zaman akmiyor onsuz, takiliyorum Bu hasrette biter elbet ama ozluyorum Deli gonlum oylesine kapilmiski, seviyorum Sensizlik sanki olur bana iskence Asigim, seviyorum seni deli divane |
Ah Bu Şarkılar
ömrümün baharı solup giderken dudağımda hala senin adın var gönül seni çoktan unuturdu ya bizi bizden alan ah bu şarkılar... tam mutluyuz derken bir engel çıkar hasretin kor olur ruhumu yakar her notada ayrı bir hatıran var bizi bizden alan ah bu şarkılar... bitmeyen ******* bana yar olur saç ağarır beden ihtiyar olur her sözü sen isen şarkılar olur bizi bizden alan ah bu şarkılar... maziyi geriye getirmez zaman ateş olmayınca tüter mi duman benim gibi sen de için için yan bizi bizden alan ah bu şarkılar... bütün dualarım sevgiden yana isyan etme gönül sen yaradana işte bu şarkım da sevdiğim sana bizi bizden alan ah bu şarkılar... |
hayal
Gozlerden cok uzak, Kimsenin tatmadigi, bir guzellikler diyari, Yesilin her tonu ve mavideki o ihtisam. Renklerin dans ettigi bir yer ki, Iste sen orada guzelsin. Yuzune carpan gunes isiklari, gozlerimi kamastirir, Saclarin sanki meltem altinda dalgalanan uzun cimenler, Gozlerindeki mavilik gokyuzum iken, Beyazlar icinde sen bir bulutsun. Nefesin icimde hala, Ufak bir esintin beni alip goturur. Ellerim sana dokundugunda, Ruhum senin. Dusunceler olmadigi an da, Ask bizimdir... |
AŞKIN SEVGİSİ
Ey sonsuz güç Ey sonsuzluğun sebebi Ey kâinatın yegâne sahibi Ey çiçeklerin açma sebebi Ey kalbimdeki aşın yaratıcısı Sana sığınıyorum. Kalbim aşkla taşıyor Kalbim aşkın gücüyle titriyor Aşk güçtür Aşk sonsuzluktur Ask bir çiçeğin açması Aşk yıldızların ışıltısı Aşk dağların diz çökmesi Aşk sendendir aşkın sevgisi. |
En Hoş Hediyesin
Seher serinliĝi bekler yapraklar, Yaĝmura hasret topraklar misali. Ruzgarlarla taranırken başaklar, Zŭlŭfler gerdana dŭşer misali. Eski bir şarkıdır dudaklarımda, Avuçlarının temmuz sıcakıĝı, Gŏnlŭmŭn en hazin doruklarında, Gŏzlerindir yırtan kŏr karanlıĝı. Verilmez bir sŏz yarınlardan yana, Yokluĝun içimde tufan ertesi, Ah bir varabilsem ufuklarına, Gŭneş terketmeden al tepeleri. İlk hayalimdin sevgi mihrabımda, Şebnemler çimlere dŭştŭĝŭ zaman, Seven sultandır benim kitabımda, Kalbinde ihanetler ŏldŭĝŭ an. Mor bulutlar dŏnŭşŭrken şimşeĝe, Gŭl yŭzŭn titretir iliklerimi, Yıldızlar ŏtesi bir geleceĝe, Yŭrek kanımla yazacaĝım seni. İsmiyin ak yeşil yokuşlarında, Yŭrŭr bıkmadan tozlu ayaklarım, Savaşlar çıkar sevda burçlarında, Senin için dikilir bayraklarım. Maşallah yazılı senin kaşında, Sulara akseder ceylan nefesin, Yeşil yazma kŭçŭk gŭzel başında, Rabbimden bana en hoş hediyesin. |
ZAMANSIZ SEVGİMİZ
Yıllar önce bir gün Ansızın Girdiğin dünyamdan Yine öyle ve ansızın Gitme ne olur... Veripte tutmadığın sözlerin Duruyor hala... Biz seninle Kelepçeli Aşıklar'' gibiyiz,bilmelisin.. Anahtarı kayıp Özgürlüğe yolculuk varsa bu sevda da Amansız ve zamandan öte Tut sözlerini önce ...Ve öyle git! Diyorsan ki illa^gideceğim... Gitme Bebeğim...Gitme Gül'üm...Gitme Aşkım..! Anahtarı Yüreğimde saklıdır ''Kelepçemizin'' Seni salamam... Sensiz bir dünya da Ben zaten yaşayamam Yaşanması gereken ne çok şey var aramızda Bilemezsin... Herkese,herşeye inat Sevdim seni Ve sen ; ZAMANSIZ SEVGİLER yaşattın Bana Gül'üm Dün sevmiştim seni Hala seviyorum bilmelisin Ve yarın da Ve sonsuza dek Daima Seveceğim..Kahretsin'... Gitme Gülüm,Gidersen Andolsun;Ardından GELECEGİM... |
İKİ ÖLÜM
Ben seni hiç açılmamış Aşk günlüğümün içine Altı çizili sözcüklerle Sonsuzluğa kadar Açılmamak özere gömdüm. Gamzeli yanaklarını Işık saçan gözlerini ürkek yüreğini koklanmamış tenini kısacası seni kara topraklara yar ettim. Hanı gömülenin Bir daha çıkmadığı Hanı gözlerini kapatanın Bir daha açamadığı Hanı geri dönüşümün Hiç olmadığı yere gömdüm seni. Kimseyle paylaşamadım seni Şimdiyse mezarının yanını paylaşamadım Kimse yanında yatmasın diye Önce belediyeye Sonrada kentin en yüksek yerine Sonrada çakıl taşı gibi yere düştüm. Beyazlara bürünen sen misin yoksa? peki bulutlar neden bu kadar alçak? Neden herkes o cesettin başında |
SAAT
Kolumda bir saat Dakika başı gözüm onda Doğruyu söylemek gerekirse Gözüm ne akrepte Nede yelkovanda Gözüm saate baktığımda Bana gülümseyecek olan Sevgi yıldızında. Ondan bana kalan tek hatıra Tabi eğer içime gömdüğüm aşk olmasa. |
Elif Elif Gülleri Kokar
Öyle uzak sevdiğim ki Sinemde yazılı ismi Elif kokan dilleri var Seller ile çağlasa da İki gözüm ağlasa da Elif kokan gülleri var Öyle güzel bir yüreği Ol bahçenin has eriği Elif kokan dalları var Burnunda taşır hızması Başındadır al yazması Elif kokan elleri var Taşımıyor artık dizler Yusuf ‘um yar yolun gözler Elif kokan yolları var |
Gel
para yoktur iş bulunmaz hal kesat ela gözlüm geleceksen güzün gel çanakçı bol el musibet köy fesat alacak san al anandan izin gel günler yetmez oldu ikimize bilesin sabahı çoktan akşam erken edesin kapıları kilitledik demir sürgülerle alacak san al anandan izin gel yarim derim kulakların çınlasın şehrin kalabalıklarda çıkasın eşe dosta kuşa haberler salasın alacak san al anandan izin gel |
İsTeRim ki ...
Bir gün biri çıkıcak bana Gerçek aşkı anlatıcak Kim bilmiyorum ama kesin anlatana aşık olucam isterim ki sevdigim bir insan olsun isterim ki duygularımı anlata bilecegim biri olsun isterim ki beni mezara dek sevsin isterim ki ben öldükten sonra mezarma sadece 2 kırmızı gül koysun Biri BEnim Bİri Senin için İsTerim ki Bu şiiri okuyan bana gerçek aşkı anlatsın |
HERSEYIMSIN
Bir Hüzün var Kalbimde gelmedin diye, Günes eskisi Dogmuyor sen yoksun diye, Yildizlar parlamiyor *******i isil isil, Gülmüyor yüzüm artik sen yoksun diye. Insanlar ne güzel, yalan olmasa, Dünya ne güzel, Kader olmasa, Sevmek sevilmek ne güzel, aldatilmak olmasa. Gözümde Gözyasi, dudagimda yeminimsin, Yasamak icin solugum, Soframda ekmegimsin, Uykumda rüya, Gündüzleri Hayalimsin, Kisacasi sen benim HERSEYIMSIN |
gÜlÜm Papatyam
Sabah Çiktim Senden Sonra Papatya İÇİn DaĞ YamaÇlarina Fakat Bulamadim Buralarda Takilabİlecek SaÇlarina Papatya Yerİne Dedİm Olsun GÜl GÜl BÜktÜ Boynunu Usul Usul Birak ArkadaŞ Dedİ Fisil Fisil SevdİĞİnİn GÜlÜŞÜ Eder Bİn GÜl Sen Uyurken Her Gecenİ SÖyleyeceĞİm Ben De Nİnnİnİ SaÇinin Telİne Gelİrse Zarar KaragÜmrÜk Yerİne Yakarim İzmİrİ |
Sen yoksun
Bu dunya ya aglamaya mi geldim? Yoksa ölmeye mi? Bu dunya ya yasamaya mi geldim? Yoksa gulmeye mi? Ne eyleyim ki ben? Sen yoksun Sensiz bu dunyam kararsin Solsun gunes, acmasin cicekler Olmasin yuzumde hic gulucukler Yorulurum ama sen yoksun Hasretim senin için Yazar durur mürekkebim Sensin benim tek nefesim Kumlar kadar yalnizim Sen yoksun ismin yazili gönlüm de Beklerim seni ömrümce Resmin yokki yanimda Ben asigim sana ama sen yoksun Ellerim den tutsana, Canim feda olsun sana Gel artik yanima günes batinca Asklarin en büyügünü tasir gönlüm Hadi gel yagmur gözlüm SEnsiz hayat bana haram olsun Gözlerimden akan kan olsun Yüregim de kalan SEN olsun Gel nolursun, sen yoksun |
Gözlerin
Gözlerin,en çok sevdiğim, Düşmeye başlayıp da, Dibini bulamadığım, Bir kayboluş derinde, Daha da derinde. Özlediğim, Gözlerinin derinliği kadar, Sevdalanışım. Gel, gözlerinle birlikte gel, O sıcacık bakışlarını da kat gel, Sen ve gözlerin,ayrı ayrı sevdiğim, Sen gözlerinle gel, Bekliyorum,hep bekledim Gözlerini al da gel. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.