![]() |
biliyorumki bir daha sevmeyeceksin sevilmediğini
düşünerek... Düşünüyorumki beni artık görmeyeceksin Anlamsız bakıldığını hissederek... Hissediyorumki başkasını seveceksin Bir daha üzülmeyeceğini düşünürek... Anlıyorumki unutacaksın Çoktan unutulduğunu sanarak... Sanıyorumki kalbin başkasının olacak Onunkininde sende olduğunu sanarak... Biliyorum kalbin acı gerçeği anlayacak Benliğini bir yalnızlık saracak... |
Gözlerim senin bağımlın
Yüreğim uğruna feda Bir canım var al oda senin Al gülüm al senin olsun Sevginle yanan kalbim Aşkınla kavrulan yüreğim Başkasını görmeyen gözlerim Al gülüm al senin olsun Susuz yazım bitmeyen hasretimsin Seninle olduğumda bile özlemimsin Aldığım nefesim damarımdaki kanımsın Al gülüm al senin olsun bu can SENİ SEVİYORUM GÜLÜM BİR ÖMÜR BOYUNCA SEVECEĞİM CANIMI ALMADAN ÇIKMAZ BU SEVDA |
-----BİTTİN SEN-----
Kaybetmek bu olsa gerek Tam kazandım derken her şeyin bitmesi gibi Sabah oldu derken karanlıkta kalmakmış İşte sende ölesin bende Tuttum ellerinden bıraktın ellerimi Kavuştuk dedim ayrıldın benden Bitti dedin ve gittin. Kolay mı her şeyi bitirmek bir anda Yaşadıklarımız o günler biter mi Tek kelime kadar basit mi her şey Anladım kolaymış senin için Git o zaman hiç durma Pişman olacaksın Geri dönüp arayacaksın beni Gezdiğimiz yerlere bakacaksın Ama |
Görüyorum,
Uzak diyarları görüyorum Sadece senle benim olduğumu görüyorum Bize adanmış bir ülke görüyorum, Sensiz ama hala güzel bir ülke Senin gibi canlı Senin gibi rengarenk, Her an mutluluk saçan bir diyar Pamuklar kadar yumuşak tenine Dokunduğumu hissettiriyor bana Ilık esen rüzgar Teninin kokusu yayılıyor her yere Hayat nefesim oluyor her an Masmavi gökyüzü Yeni umutlar açıyor yüreğimizde Yaşam suyumuz Nehirler gibi çağlıyor tabii bunların hepsi sensiz oluyor |
bir gün ağlasan yada üzülsen
ellerim kollarım bağlanır sanma yakarım dünyayı bırakmam seni benim olduğunu sakın unutma kıyamam gözünden akan yaşlara benzemez benimki başka aşklara kanımsın canımsın sen herşeyimsin senin olduğumu sakın unutma hani nerede kaldı o hatıralar dayanamaz artık yüreğim kanar bu ayrılık hasret nereye kadar bir can olduğumuzu sakın unutma sen yoksan yanımda güneşüm doğmaz sanki çöldeyim sensiz yağmurlar yağmaz sen olmazsan olamam beni unutma |
öyle yalnızlıklar gördümki senden önce
hiç biri yaşatmadı böyle kendini acıtmadı *******ce ağlatmadı ve ben böyle ıssızlığın çığlıklarını hç duymadım her sesi sana yordum her rengi sende buldum seni aradım duyduğum sesle avundum ama yıne yoktun ve sabahlar. gecenın teslimiydi belkide acısıydı tum tesellilerin belkide hesabıydı geçmiş koca ömrün rengim siyahtı hayat ise senin ödülün aklımdaydın yıne o sokaklarda gezerken evet belkıde sarhoş oldum *******ce bir su damlası gibi koca den |
Sana bugün daha fazla ihtiyacım var
Dünden ondan önceki günden de fazla Anlamadın belki gittiğin günden beri yalnızım Anlasana bugün sana daha fazla ihtiyacım var Gelsen görsem tutunup dokunsam Çözülecek belki de tüm düğüm Nefes alamıyorum nefesine sesine ihtiyacım var Anlasana bugün sana bir başka ihtiyacım var Buz gibi oldu ellerim daha çok sıkılıyor yüreğim İçimdeki çocuğun acıyor kanıyor bir yerleri Bugün sana dünden de önceki günden de fazla ihtiyacım var |
YaŞanmaya Haster Ne Kadar Duygu Varasa Senİnle YaŞayacagim...senden
Öncem YokmuŞ Senİnle Varolacagim...olurya GÜl YÜzlÜm Ayirir Haİn ÖlÜm Bİzİ...bİlkİ Toprak Altindada Hep Adini Sayiklayacagim |
seni seviyorum ama gitmeliyim dediğinden beri yangınlar kopar
yüregimde son bakışını esirgeyip kendini aldıgından beri benden gözyaşlarım sel olur akar bagırmak isterin engel olur sevdan isyan etmek isterim gem vurur anılar seni düşünmemek isterim ama yinede aglatır tüm şarkılar artık yoksun ya ben kendimle savaşlardayım gelmiyeceksin biliyorum o yüzden yeni başlangıçlardayım |
bendeki en kalıcı izin parçalanmış hayatım oldu.bı izinde en büyük
cezası birdaha kimseyi sevememek oldu.onunda bedeli paylaşamamak oldu.sonra adım bencile çıktı sonucu sevilmemek oldu.içimdeki nefret çınarı hergeçen gün göz yaşlarımla sulanıyor ve büyüyor.sen bilmiyorsun ama o nefretinde bedeli kocaman bir yürek oluyor |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:16 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.