![]() |
ÇAKAL.NET POLEMİK CAFE...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
herkes kendi çapında haklı.
diyeceğim birşey yok... |
Alıntı:
adminler her zaman değil ama buraya girdikleri ve müsait oldukları zaman sürecinde ilgi gösterebilirler... ayrıca belli bi tarih verilir bu tarihe kadar olana başvurular değerlendirilir... ve o tarihe kadarda belli kişilere bu yetki dağıtılıp süre de kısıtlı olabilir bunlar sadece önerilerim.. neyse çok fazla başınızı ağrıtmış oldum.. çözüm için katkıta bulunmak istedim..muhabbet cafe olduğu için başkalarınıda rahatsız etmek istemem.. iyi geceler diliyorum herkese... |
pardon biraz geç kaldım bilgisayar sorun verdi de
problem boy benim yerime yazmış aslında ama ben de söyliyim elbetteki biz burda sizler için çalışıyoruz ve bütün bu konular yönetimce tartışılıyor biraz anlayış istemekte de haklı olduğumuzu düşünüyorum forum büyük olduğundan bu dediğiniz şey gerçekten zor ve bu nedenle yönetimce böyle bi karar alındı sanırım konu burda kapanırsa iyi olur |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
neyse millet geç oldu. daha bayram namazına kalkcaz. işimiz gücümüz war.cok geç olmadan siz de yatın derim.
HERKESİN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR,YENİ YILDA HEP GÖNLÜMÜZCE YAŞAMAYI DİLERİM... :001_tongue: :001_tongue: :001_tongue: İYİ BAYRAMLAR...:001_tongue: :001_tongue: :001_tongue: |
Günaydın millet.nasılsınız bir bayram sabahında?
|
gunaydın
|
günaydın arkadaşlar hayırlı günler dilerim...
|
nasılsınız millet??
|
slm cakal.net sakınlerı
ıyı bayramlar;) |
slm sana da iyi bayramlar ve mutlu seneler...
|
yaf neden kimse muhabbete gelmiyor şuraya.bakıyorum da 2 mesajdan 1 i benim,hepsi de aralarından saatler gecilerek yazıldı.
eskiden Muhabbet Cafe nin tadı daha bir güzeldi sanki... |
Alıntı:
|
bir sen warsın zaten:)
başka elemanla muhabbet ettiğimi hatırlamıyorum burda:) sen de sağolasın. |
Alıntı:
|
şu an yeni yıla girdik galiba:))))
|
evet 2006 mı bize biz mi ona girdik bilmiyorum:D
|
herkese günaydın millet..
|
GÜnaydinn.....
|
günaydın arkadaşlar...
|
iyi geceler millet herkese...
|
arkadaşlar günaydın.
birşey soylemek istiyorum.bu muhabbet cafe nin tadı cidden kacmış ya. bakıyorum da en son atılan mesaj dun değil ondan onceki gun atılmış.eskiden boyle miydi?hep muhabbet olurdu burda... |
Günaydın Millet Tatil bitti bana artık burdayım..:biggrin:
|
eywallah hoş geldin
|
Nasılsın ZumruduAnka
|
sağol iyidir. sen nasılsın??
|
ii deilim yaa bayramda Sadece Dün Arkadaşlarla birlikte gezebildik sinir oldum Bu günde iş war yine işe başladık Adaletmi La bu..
|
günaydın (: parmaklarım ağrıdı :D
|
Sabah Sabah o kadar konu koyarsan böle olur Demli Abicim:biggrin:
|
Alıntı:
tatil tatil nereye kadar birazda çalışmak lazım (: nbr len erkencisin bugün |
Alıntı:
Abicim bugün biras geç kaldım yoksa oooo hem cakal hemde Sari-laci'yi Doldurmuştum bu saate kadar ama ben yarın Sabah başlayacam mesaiye :biggrin::biggrin::biggrin: |
Alıntı:
|
günaydın millettt...
|
Günaydın Hoşgeldin PrObLeM_BoY
|
Alıntı:
|
h.b kardeş...yavv yeni kalktım napiim zaten acayip belim ağrıyor:D
|
Bayram günü bu Saat erkendir :biggrin: :biggrin: :biggrin:
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:39 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.