![]() |
Sevmek, inanmaktır,sevmek yaşamaktır
Sevgiliye, bir ses,bir nefes kadar yakın olmaktır Mademki seviyorum,mademki yaşıyorum Sen sevgi kaynagım,sen yaşama sevincimsin demektir…. Sevmek, aglayan göze tebessüm olmaktır Sevmek, sevgi denizinde sevgiliye el uzatmaktır Mademki gülüyorum,mademki el uzatıyorum Sen aşk pınarım,sen sevgi deryamsın demektir… Sevmek, sevginin anlamını,yüceligini bilmektir Sevmek, sevmeyi ve sevilmeyi hak etmektir Mademki anlamını biliyorum,m |
Yar Gİdİyosun Demek Gİt Bana Ne Kadar Geldİysen O Kadar Gİt.ama Sakin
DÖn Me Bana.gİrmesİn GÖzlerİn Mevzİlİme Bİlİrsİn Benİ Ben Aglamam Aglarsam Kiyamet Kopar GÜlÜm.ve Şİmdİ Sen Gİttİn Umrumda Mi DÜnya Ben Senİ Deyİl KaybetmİŞİm GÖz YaŞlarimi.bekle Zalim Yakindir Kopmasi Kiyametİn........ |
Yine gece doğuyordu, Umutlarımın üstüne Güneşe,hasret kalarak.
Perdeler çekilmiş yarınlara Ben, görmeyeyim diye. Yalnızlık, geçmiş karşıma Gülüşler fırlatıyor. Artık, benimsin diye. Yapma ey hayal! Beni senden mahrum etme. Gitme ey sevda! Beni özleme terketme. Kucak açtım sevgiye Düşsün kollarıma diye. Hüzünleri, bağladım dar ağacına Ölsün artık diye. Ben kaçmadım ki mutluluktan Beni bulsun diye. Artık, sevinç yollarında yürümeliyim. Gözlerim, güneşle başlamalı Yeni bir güne. |
Ne olurdu saadetlerin en büyüğü
İşte ellerimde al, diyebilseydim Anlardın ve hiç gitmezdin, değil mi Bir gün olduğun gibi kal diyebilseydim. |
Aglama arkadaş bir derdinmi var seni terk edip giden sevgilinmi var
kalk gidelim dertsiz meyhanemize degmez be arkadaş sevmeyen sevgiline bir zamanlar bende sevmiştim senin gibi sevdim güldü yüzüm mutluluk benim dedim seviyorum dedi yalanmış bilemedim terk etti bir daha göremedim otur şöyle arkadaş bugün bendesin kahrolan sen seven yine sensin bu gece beraber içsek ne dersin biliyorum arkadaş dertler bitermi bu günden sonra yüzün gülermi kaybettigin sevgilin geri dönermi kalbimdeki acı burada bi |
ya tam ortasındayım hayatın yada en başındayım aşkın sevdaya doğru
yürüsem yol yamaç sonu soğuk sessiz ve karanlık yine hüzün yine ağlamak geri dönsem zevki yok yalnızlığın hayatın anlamı Kalmıyor kendi karamsarlığımda boğulmuşum bir ışık var ama biliyorum ışığın ne olduğunu yine ağlamak yine yalnızlık yİne aşkın acısı terketmek terkedilmek yada arkadaş kalmak hepsi yalan hepsi saçma |
sen gittiğinden beri
adını anmadım bir daha resimler yırttım tek tek seni unutmaya yemin etmiştim her seyden sildim seni kalbimden silemedim bir tek adını yazdım boş duvarlara yanlızlığım kaldı senden hatıra kanayan kalbimin göz yaşlarıyla yaşayacak sevgim sonsuza kadar |
bıRAK gITSIN zATEN gERI gELMEYECEK,
bIRAK uNUTSUN ZATEN aSLA sEVMEYECEK, bIRAK dAGITSIN tOPLAMA yÜREGİNİ, ZAteN ÖMÜr bOyU dAgILMAYACAK MI? lANET ETTİM sEVGİNE ÖLÜMSÜZ dEdIGIN O SAHTE AŞKINA , bIRAK DAGINIK kALsın sen tOPLAMA ,zATEN TOPlayaMAZSINda , dAGITMAK yaKışır SAna insan kendine yakışanı yapar aslında , verdiğin degerden fazlasını verirsen insana kayıpların fazlalıgından başka karın olmaz, bırak ne o olsun hayatında ne de yalan sevgiler yalanlar hiçbişey katmaz insana , yalanlar aglatır insanoglunu ,isyan ettirir ,inan bikerecik olsun güldürmes bırak kalbın atmayı versın sahte atacaksa o kalp olmayı versin , ama inanırsan bulduguna işte ozaman bırak istediği gibi nefes alsın |
yine sensizlikle dolu bir geceye merhaba diyecek gönlüm yine
dinlediğim şarkılarda duyacagım sesini ve yine gözlerin dogacak karanlık *******ime elimi uzatsam tutamıyorum yaklaşsam dokunamıyorum dert dolu bir gecede ben yine sana seni yazıyorum...yüregimmm sızlıyor aglamak istiyorum sana verdiğim sözler geliyor aklıma aglayamıyorum göz yaşlarım gönlüme akıyor ah bir bilsen o her damla gönlümü nasıl yakıyor....biliyorum askerim geçecek bunlar ve öyle bir gün gelecekki yalnızca birgün kalacak o ge |
kadin olmanin ayricaliklari
sigaradan sararmis biyiklarimiz yok... kisiligimiz kullandigimiz arabanin beygir gücü ile dogru orantili olarak degismiyor kirmizi isikta yanimizdaki arabanin bizden önce çikmasi, yada bir aracin bizi sollamasi hiçbir sey demek degildir istedigimiz her yerde, ve her kosulda ağlayabiliriz dünya yerle bir olsa önce kadinlar ve çocuklar! *haha* a$ik oluyoruz... korkmadan sünnet olmayız birinden hoslansak da " |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.