![]() |
galiba anlatmak zor!
belki de o yüzden yazıyorum bu satırları, ve ondan okuyorsun... sana sevgimi anlatmak zor ne kırmızı bir gül, ne de sevgi sözcükleri yalnız her bakışında yüreğimden havalanan kuşların kanat sesleri... anlatmak zor sevgiler kadar korkuları da anlatmak zor ne bir rüya, ne bir kabus, hayat bize kötü şakalar yapıyor ne ondan ayrı kalıyoruz nede onsuz yapabiliyoruz... seni kaybetmek zor, hani uçurumun kenarındasındır ve tutunduğun bir dal parçası seni hayata bağlar, işte |
Bir yaralı çocuktum sensizlikteyken... Kirli duvarlar,los ısıklar ve
ucuz şarapla tükettiğim ömrüm, amaçsız yuvarlanıyordu kuytu sokaklarında bir isimsiz şehrin.Adını anamadığım kabuslarıydı zamanın, ve sabah sisinde kaybolan umutlarımdı benden geriye kalan. Yaşıyor 'muş' taklidini üstlendiğim bir diğerinin aynı günler dizisiydi zaman.Ve kanayan tenimin altında her gölge ağlatırdı beni...Hiç geri dönmemecesine kaçmak isterdim bu geleceği olmayan insanlıktan.Ama ne kendimle, ne çevremle bitiremed |
Saatim on ikiyi gösterdiğinde,
Bir yağmurdur başladı burada. Gecenin gizeminde, Gizemli bir yağmur Gündüzü kasvetli bir hava, Yollar çamur. Saat tekrar on ikiye geliyor, Penceremin perdesini açtım, Pamuk serpilmiş yerlere. Sanki gök doğum günümü kutlamış, Hediyesini sermiş her nesnenin üstüne. Kimi sever yağmuru, Bereket der, Kimide sevmez. Bugün doğum günümdü. Yağmurla karşıladı gökler seni. Bulutla kolladı. Sevmezdim hiçbirini. Ama onlar seviyor ya beni, Bende seviyorum |
ben krala kral demem başında tacı olmadıkça ben adama adam demem
belinde silah olmadıkça ben guzele guzel demem guzel benim olmadıkça gıttım bır guzele dedimki guzelim senin seviyorum dediki hey serseri sevmek senin ne haddıne dedimki aramaa hayatın cilvesini bahane benim gönlum serseriyse sanane sanmaki serseri sevdigi için aglamaz agladımı kımse susturamaz iyi dinle sosyete guzeli iyi dinle HERKES SERSERİ OLAMAZ.... |
Geceyi zamana bıraksan silebilir misin anıları?
Yok edebilir misin çaresizliği? sen,yalnız baharların aşkı Hiç mi acımadı için bırakıp giderken onca baharı? Şimdi hiç bakma öyle gözlerime, Elbet gelecek bir gün var benim hasretime Susmak istesemde susamam ki, Haykırır içim işte delice Kanar durur öylece... Baharda yeni açmış bir çiçektim oysa Şimdi dalından koparılmış, Boynu bükük bir dalım. Nereye gitsem diye düşünür dururum Okyanusları aşsam da Unutmak mümkün olur mu acı mı? |
Akşamın karanlığında dökülen
Her bir gözyaşımda yeminim var sana, Aşka yenik düşen bir yürek var karşında Git demesi çok zor inan bana. Kolay gelir sandım başlarda Ama inan kolay değil bu elveda. Süre gelen zamanın aydınlığında, Sadece sen ol istedim yanımda. Ama gecenin karanlığı Öyle sarmıştı ki yüreğini Sen gitmeyi seçtin. Ben, Kal diyemedim sana... |
Yeni bir günün sabahına uyan
şimdi sevinçle Bugününü umutla besle ve yarını düşünme Elbet yarında gelecek sadece bekle hayat emek ister ,zor olanda gelecekse adımların atarken tabi düşeceksin ama umutlarından hiç vazgeçmeyeceksin ne kadar zorsada hayat kötüye karsı sevineceksin arkana bakmadan ağırca yürüyeceksin sözle çıkılmaz hayat merdiveninden kırıkları toplayacaksın birlesmez kendinden yılmayacaksın bırak konuşsun kendini bilen basararacaksın ama sen ist |
Ölürüm
gönlümü kaptırdım sana ... ne olur anlasana ... ben senin uğruna ölürüm ... ölürüm,ölürüm,ölürüm ... batan güneş doğmasa da ... yağmurlar yağmasa da ... ben senin uğruna ölürüm ... sensiz gecen günlerimi ... ben günden saymıyorum ... vallahi , billahi seni çok seviyorum ... varsın her an canımda ... hem canımda hem kanımda ... ben senin uğruna ölürüm ... belalım seni çok seviyorum ... |
Gökyüzündeki yıldızlar kadar uzak,fakat elini uzatsan yörüngemden
çıkıp sana gelecek kadar yakınım.Sabah olmasın diye güneşi elimle tutuyorum.gecenin karanlığında kalıp gökyüzüne elini uzatmanı bekli yorum... Ali BULUT MERSİN |
Masamda bir vazo,vazoda senden kalan, kurumuş bir kaç gül
Yaprakları sararmış,bir kaçı masa örtüsü üzerinde can çekişiyor Vazonun yanında bir şamdan, üzerinde titreyerek yanan bir mum Elimde kadehim,seni düşünerek içiyorum yavaş yavaş,yudum yudum... Karşımda bir sandalye üzerinde bana hüzünlü ve yaşlı gözle bakan hayalin Üstünde göz yaşlarınla ıslanmış kazagın,kazagın üzerinde dagılmış saçların Arkandaki duvarda gölgen,titriyor masada yanan mumun etkisiyle |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:56 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.