![]() |
Kimleri uğurladım penceremden
Gidenler gitti artık Dönüşü yok ayrılığın Su yeşili bir rengi Beyaz bir sevgiliyi bazen Gençliğimin en genci savruk adamımı Nenemin ölürken verdiği çocukluğumun mendilini Anmaktan eskir yüreğim Kış güneşi ayarken beyaz evimizi Odandaki televizyonu hatırlarmısın Minik tekir bebekti koynunda Sen hala çocuk Gözleri ayrılığa uyanmamış Kahvaltılarımızı hatırlarmısın Yaşamı dibdibe tükettiğimiz günlerde Sonraları aniden Çok bekledim yolunu Ayaz kış *******inde Niye gelmedin Gidenler tercihimdi Sen yaşama sebebim Ben seni ayrılığa dahil etmedim ki gözbebeğim... |
Bir köse basinda avuç açmak umutlara
Sonra da katmer katmer yanmak acilarla Hasret yanginlariyla kanka olmak Ardindan okumak gözlerinden tüm gelecegi Sevdamin yankisiyla ruhumu acilara gark etmek Yasamin agirliginin çökmesi omuzlarima Ve yigilip kalmak bir kaldirim tasina Ama her seye ragmen umutlu olmak Gülümseyerek bakmak hayata Bir çocugun ürkek bakislarinda yakalamak meraki Kalbini bir zincirle boynuna asabilmek gösteristen uzak Hayalimdeki sana dokunabilmek gerçeklige inat Parmak uçlarimdaki hislerin yansimasi yüzüme Ey içimi yakan günesim Ne kadar yaklassam sana küle dönerim Uzaklasirsam senden ayazda kalir yüregim Sevmek, çok ama çok sevmek Alip basimi bu sehirden gitmek Ve seninle bir ömür geçirmek Hayal mi? Gerçek mi? Ya umut? Suskunlugum diz boyu. Tüm bunlar ne biliyor musun? Sevmek..sadece sevmek.. Her seyi bir kenara birakip Tüm acilari uçurumdan atip Delicesine sevmek.. Bu kadar çok seviyorum demiyorum Böylesine seviyorum seni diyorum. Biraz hayat, biraz gerçeklik, biraz ask Ve en önemlisi vuslat arkasi gelen hüzün Ortaya çikan ise devasa bir sen. Seni çok degil kocaman degil Böylesine seviyorum iste Masal degil hayatimin ta kendisi Gelecek göz kirpiyor omuzlarinin üzerinden Sen hayatsin, hayat da sen. |
Sustum!
Ne kadar susulacaksa o kadar sustum! kendimle konuşuyorum şimdi yalnız... yalnız yüreğimle dokunuyorum sesime kimse duymuyor... sustum! sustu dudağımdaki şarkı, gözlerimdeki şiir yaraları yalayan rüzgar sokaklarında kahrolduğum şehir gözlerim konuşuyor yalnız sustum! bin ah sürüp dudaklarıma ne kadar susulacaksa o kadar sustum! sustu benimle deniz, sustu deli dalgalar, sustu martılar... umutlarımı sarıp rüzgarlara uzaklara savuruyorum her gece yıldız yapıp serpiyorum gökyüzüne Sustum! tuz basıp yaralarıma! sustum içinde volkanlar taşıyan bir derviş gibi yaslanıp yalnızlığın duvarına gül döküp kalabalıklara kimsesiz geziyorum gönül ülkemi her gece kimse bilmiyor.. kimse görmüyor sustum! sustu benimle gök, sustu dağ, sustu toprak acılar konuşuyor şimdi yalnız yaralı gönlümün sızıları konuşuyor tutup öldürüyorum içimdeki sevdaları bir bir atıyorum uçurumlardan kimse hissetmiyor... sustum! saçlarını kokluyorum rüzgarların dudaklarından öpüyorum hayatı içimde incecik bir sevgi ürperiyor sarı hüzünler dökülüyor gönül bahçeme gelmiyor beklediğim bahar yaralar merhem tutmuyor gözyaşı olup dökülüyorum kaldırımlara mendil silmiyor yağmur dinmiyor sevdiğim bilmiyor... sustum! sustu benimle sarı sabır, sustu hasret, sustu zaman sustum yalnız gözlerimle dokunuyorum hayata kimse anlamıyor... sustum! ey beşiğini sallayıp boğduğum hayat kucağımda büyütüp öldürdüğüm sevgi yaralar merhem tutmuyor ******* avutmuyor ben sustum acılarım konuşuyor yalnız... ben sustum! susmuyor yüreğimi kavuran kasırga pencereme vuran yağmur damlaları susmuyor her gece dışarda inleyen rüzgar gelmiyor bahar kuşlar sevinmiyor yıldızlar küs ay üzgün güneş doğmuyor acılar dinmiyor içimde binlerce şiir kanıyor her gece kimse bilmiyor... sustum! sustu benimle sarı sabır, sustu hasret, sustu hayat sustu zaman acılar konuşuyor yalnız acılarım konuşuyor kimse duymuyor... duymuyor... duymuyor... duymu... duy... |
Ben kim miyim?
Yaşadıkça öğreneceksin Gözlerimde ki yaşlar mı neden? Beni ben de öğreneceksin... ........................... Seni nasıl unuttuğumu, Göz yaşlarımı kuruttuğumu, Seni kalbime gömdüğümü, Ben ölünce öğreneceksin! .......................... Hayata nasıl bağlandığımı, Uçurumun kenarından son anda döndüğümü, Ellerimi tutup bırakmadıgını, Benden degil ondan duyacaksın! SENİ UNUTTUM!!!!.... |
korkuyorum yar...
seni sevmenin acısı,yeniden üşütürmü buzları erimiş yüreğimi, yağmurları dost edinen kentime ateş düşer mi, tutuşur mu ıslandığın kaldırımlar. ya bir gün yitersen,alışırmıyım sensizliğin azabına, dönermiyim sırtımı gittiğin yollara... korkuyorum yar... gardım düşüyor yasak kentlere,göğsüm üşüyor, hangi uzaklara uzansa düşlerim, esir düşüyorum olmayışına. zindanlar yutuyor zifiri karanlığı... boğazına gark etmez mi? bu kadar karanlık,ey zindan!... katliamlara terk ediliyorum. olay yeri tespitlerde tebeşirle çizilmiş bir cinayeti oynuyorum, faili meçhuller saklanıyor, ben bulamıyorum... kriminal testlere tabi tutuluyorum, yüreğime sokulan,pas tutmuş bir neşter yarası bozuyor bu oyunu. kanıyorum... kalbinle aklının başlattığı anlamsız bir savaşın ortasında kalmış bir canlı bombayım şimdi. fünyem yüreğinde, patlat hadi, katlet beni, bitsin bu anlamsız savaş... dinsin bu gözümdeki yaş... hadi,patlat beni yar... namluma sürdüğüm mermilerim,vursun artık gitmelerini, bu savaşın zaferi,yüreğinin olsun. duvarlarını yıkalım aklının,ürkek düşünceler aksın içinden. bu sefer giden sen olma yar, bu aşkın faili sen olma... |
Noktalara sığınıyorum,
Biliyorum yetimlik kadar yakmaz yüreğimi cümleler... Anacığımın bağrından koparılışım geliyor gözlerime... Sıkıyorum dişlerimi, Sıktıkça eziyorum kinle büyüyen sözlerimi... Selam istemiyorum. Ömrüme vurulan yitik hecelerim ve ben... Hani şu tozlu sokaklarda, Serseriliğimin en fazla olduğu günlere gittim... Kırılmış sevda satıyordum yetimliğime inat! Gülüyorlardı, Hatta alay ediliyordu, Ağlamıyordum! Şimdi anlıyor musunuz neden hırçınım dağlar! Duymazlıktan geliyorum o ucuz sözleri. Bağrımda üç delik... Biri anam biri yüreğim biri de SEN! Topluyorum yetimliğimi sokaklardan! Gölge düşüyor gözlerime tekrar... Yoluma çıkıyor serseri sevdam! Aldırmıyorum alay edildiğim güne inat, Onu arka mahallede bırakıyorum |
bekle ......
hemen gitme ne olur.. birazdaha kal yanımda... sözlerim , şiirlerim var sana daha.. hiç duymadığın.. yüreğimin kuytusundan gelen.. türküler söyleyeceğiz daha.. hüzün , hasret ve sevda üstüne... el ele yürüyeceğiz daha... yağmurlu bir günde ıslanarak.. arnavut kaldırımlarında.. yalvarırım gitme hemen.. bekle... daha aşk ı yaşayacağız seninle.. öpüşeceğiz... saçını okşayıp... gözlerine vurulacağım daha... dur hemen gitme ne olur... daha seni seviyorum diyeceğim.... |
Gece boyunca Seni düsündüm
Sevda BakisLim.... KaranLik odamda, penceremin basinda oturup geceyi seyrederek... Dışarida hafif bir Rüzgâr vardi ve senin Hasret Kokun esiyordu... Basimi pencereden disari uzattim Hasret kokuLu Rüzgâra doymak icin... KISADA OLSA YETINDI KÜCÜK KALBIM...! GözLerim gecenin mavi perdesine daLarak, senin hayaLini kurdu... BUNUNLADA AVUNDU YÜREGIM...! Sevda BakisLim... GönLüm artik, senin Hasretinden, baska bir yük tasiyacak haLde degiL. Ama dayanmak zorunda! Seni cok özLüyorum Sevda BakisLim... |
Alın yazım,
Söyle! Mutluluğu satın alabilir misin? Yaralı kalplere ilaç, sevgilere umut olabilir misin? Eğer çok seviyorsan arkana bakmadan yürür müsün? Siler misin tek kalemde her şeyi,,, Yoksa boş ver deyip esip geçer misin? Konuş susmayan sessizliği bozarcasına Haykır dağlara, taşlara, insanlara.. Tüm kalbinle, ruhunla sev.. Sev ki mutlu olasın, Sev ki sevilesin.. Ey sevgili! .. Neden susuyorsun Duymaz mısın içimdeki çığlıkları.. Görmez misin bulutların ağlamasını İçin sızlamaz mı, üzülmez misin? Dermansız derdimsin benim şu kalbimde Kanayan yaram sönmeyen ateşimsin, Söyle sevgili hala üzülmez misin? Düşünmez misin beni anlamaz mısın? Kaderim.. Derdime dert ekledin gidişinle Dönüşün hep umut oldu kırık kalbimde Dönmesen bile hep yaşat beni içinde Anlat beni boş sokaklara, yalnız sahillere Anlat ki azalsın acım kederim Bilesin ki ben hep seni sevdim. |
Yanında olabilmeyi isterdim her çağırdığında
Uzayıp giden yollar üzerinde uçmayı sana doğru... Ama elimde değil. Anladım şimdi eskilerin dilini Bazen hayat kayıp gider ellerimizden Tutamayışları... Zamana bırak git sinleri Boş ver , Buna da üzülmeleri... Sen düşünme geçer bunları da. Anlam kazandı şimdi öğütler Demek özlemek gerekmiş Sevdiklerinden uzaklaşmak... Yitirmek lazımmış en vazgeçilmezleri Zorla vazgeçirtilmekmiş içini asıl acıtan... Şimdi daha çok istedim sana sarılmayı Yanında olmayı Yolları katlayıp sandığa kaldırmayı |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:57 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.