![]() |
bu bir hasret yazısıdır 'seni çok özledim'
mektubudur.bu,özlemenin,sensiz hiçbirşeyin tadı olmuyor'un yazısıdır.*******le kavgalıyım,gündüzlerle aram iyi değil.sensiz yaşadığım dünya,açık bir hapishane gibi bana.bu kocaman açık hapishanede sensiz yaşama acısı çekiyorum.yokluğunu bilmek,hissetmek ve daha uzun bir süre gelmeyeceğini bilmek katlanılmaz bir acı veriyor ASKERİM. sensiz bu şehirde sürgünde gibiyim.güneş yerine hüzün doğuyor,yağmur yerine hüzün yağıyor,bulutlar kapkara.şimdi yoksun te |
gözlerini hiç görmek istemiyorum artık
yeniden yakmsın beni sözlerini duymak istemiyorum artık yeniden üzmesin beni ellerini tutmak istemiyorum artık yeniden yarı yolda bırakmasın beni |
KeŞke Sen Ben Olsan,bu Kadar Sevmenİn Ne Kadar Zor OlduĞunu
Anlasan...keŞke Ben Sen Olsan,bu Kadar Sevİlmenİn Tadini Çikarsam.!!! |
AyriliĞa AĞlamazdi GÖzlerİm Gİtsemde Gerİye Bakmazdi GÖzlerİmÜzÜlsede
Sislamazdi YÜreĞİm Senden Ayrilmamakti Tek DİleĞİm İstemesemde Gİdİyorum "neyleyİm" |
dalgalar denizin ortasından gelip
denizin bitiminde duran kaya parçasına her çarptıklarında dağılır ve su taneciklerine dönüşürler bir kısmı kumsala bir kısmı denize düşer farklı iki yöne düşen su tanecikleri bir daha tarih boyu buluşamazlar............ eğer sen kumsala düşen su parçazı isen ben kum dağı ............ eğer sen denize düşen su parçası isen ben okyanus eger sen kayaya çarpacak dalga isen ben en büyük kaya olayım........... sadece farklı iki yöne düşen su parçal |
Seni çok seviyorum hayatimdan çok ama çok seviyorum sensizyaşayamam
sen benim herşeyimsin sengidersen ben na parim sen benim için dünyada tek gezel kızsin sen kalbibi iste sen veririm sen yaşa yeterki sen ölme ben ölürüm sen yeterki kara topraklara girbe bensenin yerine girerim |
Nice büyük ozanların ölümsüzleştirdiği;
Sevgilerin üstüne Bülbülün güle olan aşkına şakıdığı o nağmeler üstüne, Gurbette kalmış turnaların sıladaki sevgileri üstüne koyda aşkımı ÖYLE DİNLE EY SEVGİLİ BU AŞK ŞARKIMI... Ne gözlerinin güzelliği nede saçlarının, Ne gülüşün yaktı beni nede nazarın... Olmasaydı elime dokunan o incecik parmakların. Ne gülüşüne ne gamzene vurulurdu, Yüreğim şimdi darmadağın.... Ne kağıtlar yetet oldu yazmaya aşkımı, Ne de kelimeler anlatmaya duygularımı, |
hiç gitmedigim kentlerin
bilmediğim *******ini getirdin bana karanlığa karşı durdu aydınlık gülüşlerimiz mum sönerken, yanan bir şeyler kaldı aramızda sen yudumlarken içkileri ben sarhoştum gözlerinde.. öyle ki; ısığı tutmaya, yıldızları saymaya kalktım bir tutam kır çiçegi göküldü gözlerinden yüzüme korkmasaydım senden, kendimden korkmasaydım, gülüşlerindeki yangınları toplayacaktım. sonra, uzak denizlerin martılı akşamlarına götürdün beni. bir avuç denizkabugu bir |
Aşhqq kırıntılarrıı
Her şey zaman içindeyken güzel ve anlamlıdır aslında bense şimdi zamanın içinde olup olmadığımı düşünüyorum anlam bulamıyorum bir an için yaşadıklarıma hissettiklerimin yanında yaşadıklarım çok saçma geliyor hayal kurduğum bütün aşklar sahte bir oyuna dönüşüyor artık sadece tek bir şey benim için çok önemli; oda senin gidişinde bıraktığın AŞK KIRINTILARI… sevgi;onun için doğmak---aşk;onun için ölmektir!!! |
Aşkın romanıydı sanki bnm yaşamım
oyuncuda olmuştum koca hayat içinde uzaklardan bir slmını beklerken çaresizce sevgimi büyütüp içimde seviodum bn hep seni Bir gülüşün değerdi bütün ömrümü vaat etmeye bir bakışın yeterdi bütün aşkımıza bir nefesin ise değerdi bütün yaşamıma!!! unutma! görmek kolay bakmak zordur tıpkı sevmenin kolay aşkın zor olduğu gibi… |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:25 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.