![]() |
Bir kadinla bir adam ayri ayri arabalarinda giderlerken Çarpisirlar. ikisinin de arabasi mahvolur ama sans eseri ikisi de hiç yara almadan kurtulur. Arabalarindan sürünerek çikarlar ve kadin adama bakip: " Çok ilginç! Sen erkeksin ben de kadin.Arabalarimiz mahvoldu ama ikimizde hiçbir sey olmadi.Bu belki de tanisip,dost olup,hayatimizin sonuna kadar huzur içinde birlikte yasamamiz için bir isarettir" der. Müthis heyecanlanan adam: Evet, galiba haklisin" diye cevap verir. KADIN saskinlikla "Bak, arabam hurdaya döndü ama bir sise sarap sapasaglam. Bu kesin bir isaret. Bu sarabi içip sansimizi kutlamaliyiz" DERKEN, sarap sisesini adama uzatir. Adam siseyi alir, açar ve yarisini içip kadina Verir. Kadin hemen sisenin mantarini kapatip adama geri uzatir. Bunun üstüne adam sorar: "Sen içmeyecek misin ?" kadin cevap verir: "Hayir, ben polisi bekleyeceğim!"
|
Bir Karadenizli "Life TV Show " adli yarisma programina katilir.
1.000.000.000.000 TL (1 Trilyon) Siz de bir deneyin... Sunucu asagidaki sorulari sorar: 1. Tarihteki Yuzyil Savaslari ne kadar surmustur? A 116 Yil B 99 Yil C 100 Yil D 150 Yil * Karadenizli bu soruda pas gecme hakkini kullanir... 2. Panama Sapkasi hangi ulkede kesfedilmistir? A Brezilya B Sili C Panama D Ekvador * Karadenizli seyircilerin yardimini istemistir... 3. Ruslarin Bayrami olan Ekim direnisini hangi aydadir? A Ocak B Eylul C Ekim D Kasim * Karadenizli telefon hakkini kullaniyor ve baska bir Karadenizliyi ariyor... 4. Kral Georg IV dogru adi nedir? A Albert B Georg C Manuell D Jonas * Karadenizli, iki yanlisi goturme hakkini kullaniyor... 5. Kanarya Adalari `nin ismi, hangi hayvandan gelmistir? A Kanarya B Kanguru C Fare D Fokbaligi * Karadenizli oyundan cekiliyor. Not: Okurken gulduyseniz dogru cevaplara da bir goz atin: 1. Yuzyil Savaslari 116 Yil surdu (1337 ile 1453 arasi) 2. Panama sapkasi Ekvador`da kesfedilmistir 3. Rus bayrami "Ekim direnisi" 7 Kasim`da kutlanir 4. Kral Georg IV `un asil adi Albert. Kral 1936 yilinda ismini degistirmistir 5. Kanarya adalarinin Latince adi "Foklarin" adasidir ve bu isim "Fokbaligi"`ndan gelmistir. Ne oldu...? Bir an kendinizi Karadenizli`den daha mi zeki sanmistiniz...? |
bır gun yaslı bır bayan pazara balık almaya gıtmıs pazarcı "canlı balık canlı balık"dıye bagırıyormus kadın sormus evladım taze mı adam yıne bagırır "canlı balık canlı balık"kadın yıne sorar evladım taze mı adam sınırlenerek cevap verır teyzecım ıkı saattır burda calı balık dıye bagırıyoruz kadın cevap verır evladım bende canlıyım ama taze degılımmm
|
Olay Odtu'de geçiyor. Disarıda bahar
havasi; amfide kalkülüs dersi, hem de ıngilizce. İnsanlar seçimlerini doğru yönde kullanmis olacaklar ki, 100 kisilik siniftan anca 15-20 kisi var içerde. Onlar da kağıt falan oynuyolar. Bir tek en önde bi kızcağız dersi dinliyor... Aklina bisey takiliyor, hocaya ingilizce soruyor. -Şurdaki nevaleyi tekrar anlatir misiniz diye... Hoca eyvallah diyor, dönüyor... Basliyor bütün konuyu yeniden, ama bu sefer türkçe anlatmaya. Bitiriyor... Kıza dönüp;" simdi anladin mi?" diye soruyor. Kizdan gelen cevap yarim yamalak bi türkçeyle ;"ama hocam siz türkçe anlatiyor ben anlamadi." Hoca durur, amfi yerlerde... |
Kadın feryat ile bağırır:
"Yetişin doktor bey oğlum canlı bir fare yuttu." Doktor: Sakin olun hanımefendi oğlunuzu yere yatırarak yanına bir peynir koyun ben hemen geliyorum. Doktor eve gelir. Doktor: Hanım efendi siz ne yapıyorsunuz?Ben size peynir dedim balık değil. Kadın: Bende zaten fareyi değil kediyi çıkarmaya çalışıyorum. |
Abimiz deri, yarım bot ve koyu kahverengi ayakkabıyı alıp kasaya yanaşıyor... Kasadaki bayan botları poşete koyarken, sayın Abimiz de soruyor;
- 43 lira değil mi?... - Kız, "Ne münasebet" der gibi bakıyor ve "Bunlar orijinal deri...İndirimli fiyatı 180 lira..." Abi'mizin bitiş cümleleri, kızcağızın kopuş anına denk geliyor; -Olur mu hanımefendi, altında 'Size 43' yazıyor... |
Erzurum'a bilgisayarın daha yeni yeni gelmeye başladığı zamanlara ait bir anıyı Erzurum Kültür Kurumu İlköğretim Okulu'ndan Mansır Bey anlatıyor... Bir işyerine bilgisayar ve stok programı satılır. Teknik servis elemanı bilgisayarı işyerine kurduktan sonra stok programının kullanımı ile ilgili bilgi verir ve ayrılır. Aradan bir iki saat geçer, işyerinden telefon:
- "Kardeşim sizin anlattıgınız kimi yapirem fegat program düzgün çalışmiir." Teknik servis elemanı sorar: - "Nasıl yapıyorsunuz?" - "Senin anlattıgın kimi." - "Hata ne?" - "Yazdıgım bilgiler kaydetmeme ragmen saklanmiir." - "İşlem basamaklarını tek tek anlatır mısınız?." - "Tamam" diyor ve başlıyor, anlatmaya. - "Programı açirem. Malın adı bölümüne adını, adedi bölümüne adedini, birim fiyatını vb. yazirem. Hepsini yazdıhtan sonra senin anlattıgın kimi kayıt bölümüne basirem. Ekrana bir yazı geliir: Kaydetmek ister misiniz? E / H yazısı çıkir. Ben de diyirem Hee |
birgun temel ile dursun camdan sarkma yarisi yapiyorlarmis.yarismayi rahmetli dursun kazanmis...
|
ordeğin biri bir gun bir yemci dukkanına girmiş sormuş ordek yemi varmı. dukan sahibi hayır demiş ertesi gun yine aynışey olmuş dukkan sahipi yok diyerek onu kovmuş ertesi gun yine aynı şey olmuş dukancı kızarak bıdaha bu soruyu sorarasan seni çivi ile duvara asacam demiş ertesi gun ordek gelir ve derki çivi varmı dukan sahibi şaşırarak yok der ordek derki ozaman ordek yemi varmı demiş...
|
Bir gün temel bir taksiye biner ve taksi hareket eder. sonra belli bir hız dan sonra süratle aşşaga inen taksini freni patlar ve araba son hızla gider. temel adama bagırır ... durdur şu arabayı der. şöför durduramıyom der.
temel :hacan bari taksimetrei durdur. der |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:00 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.