www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Komik Yazı Ve Hikayeler (https://www.cakal.net/showthread.php?t=82687)

GooD aNd EvıL 08-23-2007 03:01 PM

Ingiltere'nin Dorset limanina gectigimiz nisan ayinda gelen ve George adi verilen bir erkek yunus baligi, biranda ada halkinin sevgilisi oldu. Herkesle oyunlar oynayan George ciftlesme doneminde birden degisti.

Kadinlara karsi cinsel istek

Ancak Georg'un sorunu ciftlesme doneminin gelmesi degil, ciftlesmek icin insanlara saldirmaya baslamasi. onceki gun bir kez daha kiyiya gelen yunus, kadinlara yaklasarak sarkintilik etmeye baslayinca ortalik karisti.

Duyanlara 'Olur mu canim oyle sey' dedirten olay Ingiltere'nin Weymouth kentinde meydana geldi. Kentin Dorset limanina gectigimiz nisan ayinda gelen ve George adi verilen bir erkek sise burun cinsi yunus, insanlarin sevgilisi oldu. Fakat herkesle oyunlar oynayan George son donemde birden degisti cunku ciftlesme donemi geldi. Ancak Georg'un sorunu ciftlesme doneminin gelmesi degil, ciftlesmek icin insanlara saldirmaya baslamasi. 10 yasindaki 180 kiloluk yunus, israrla kiyiya geliyor ve insanlara yaklasiyor. Yunus uzmani Ric O'Barry, "George'un insanlara duydugu cinsel istek tehlike olusturuyor. Bircok kez yuzenlerle ciftlesmeye calisti" diye konustu. O'Barry, ozellikle bayan yuzuculeri uyardi: George bayan yuzuculeri etraflarinda daireler cizerek kiyidan uzaklastiriyor sonra da saldirip ciftlesmeye calisiyor. Bogulmaniza neden olabilir. Dikkatli yuzun, denizde size sarkintilik yapabilecek bir yunus var uyarisinda bulundu.

GooD aNd EvıL 08-23-2007 03:01 PM

kadın bonyoya girmek için soyunmuştur kapı çalar mercekten bakınca mahallenin körü olduğunu görür ve nede olsa kendisini göremeyeceğini bildiği için kapıyı açar kçr adam elini uzatır ve KIVIRCIK ANNEN EVDE Mİ DER?

GooD aNd EvıL 08-23-2007 03:02 PM

Gecenlerde ünv'den bır arkadaşın doğum gününe gıttık. Ona muhabbet kuşu aldık. Dışarda bir işimiz vardı. Kuşu kutunun içinde eve bıraktık ve çıktık. Geldığimizde ise ilk önce eve ben girdim ve baktım koyduğumuz yerde kuş yok. Hemen arkadaşın babaannesine döndüm.
Arkadaşımın da babaannesı yaşlı; direk teyzeme yöneldim:
- "Teyze"
dedim:
- "Ne yaptın kuşu?"
- "Aa"
dedi:
- "O kuş muydu. Ben onu pasta sandım buzdolabına koydum"
Ben:
- "Ne"
dedim:
- "Buzdoabına mı koydun?"
Direk buzdolabına koştyum kapağını açtım baktım kuş karşımda. Neyse kuşu donmak üzereyken aldım. Biraz daha geç kalsam kuş donarak ölecek. Her neyse kuşu alır almaz arkadaşımın evlerinin altında veteriner vardı. Kuşu veterinere götürdüm. Yanımda bir arkadaşım da geldı. Veteriner benı kapıdan içeri girer girmez gördü:
- "Bu ne hal?"
dedi. Ben olayı kısaca anlattım:
- "Arkadaşın doğum günü vardı, arkadaşa doğum günü hediyesi olarak kuşu aldık"
dedım.
- "Kuşu masanın üstüne bıraktık, dışarıda bir işimiz vardı, onu hallettik. Eve geldiğimizde kuşu masanın üstünde değil buzdolabında bulduk. Arkadaşımın babaannesi yaşlı, kuşu pasta sanıp buzdolabına koymuş. Ben de alır almaz getirdim.
- "Ben de"
Dedi
- "Benzın var alın şu benzini kuşun gagasını açın bir damla damlatın bişi kalmaz"
Neyse benzini aldık kuşu eve götürdük. Daha sonra eve geldik kuşun gagasını açtık, bir kac damla benzin damlattık, benzin damlatır damlatmaz kuş kutunun içinden bir fırladı, evin içinde 4 dönüyoo. Şanssızlık işte balkon kapısıda açık kalmış. Kus balkon kapısından bır kactı o hızla karsıdada apt duvarı var kuş o hızla giderken apartman duvarına bır çarptı:((
- "Sence ne olmuştur?
- "Oldu mu?
dediğinizi duyar gibiyim.
- "Ölmedi, benzin bitti be yaww walla.."

adamın biri lokantaya gıdıp çorba içmiş çorba içerkende tam 10 adet ekmek yemiş çıkıştada kasaya çorba kaç lira demiş
zara edceğini anlayan kasiyer
sen yediğin ekmeklerin parasını verde çorba bizden olsun demiş..

Bundan 3 Sene Önce Saglik Meslek Lİsesİ 2.sinif Ögrencisiyken Cok Ama Cok Komİk Aksarayli Olan Bİr Kiz Arkadasim Vardi.2sene Boyunca Attigi Her Adim Olay Olurdu Ve Herkesİ Gulmekten Kirip GeÇİrdİ.takİ Kİ;gÜnler BÖyle Fadİmelİ GeÇerken,bİzİm Hastane Stajlarimizda Devam Edİyordu,sonunda Fadİme FadİmelİĞİnİ Yapti Ve Hastanede Bir Bayanin Kalp Grafisini CektİĞİ Bİr GÜn Bİlİyoruz Kİ Hepİmİz Kalp Sol Da Olur Dogal Olarak Bİzİm Fadİme Sol Taraftan Kalp Grafİsİnİ Cekmek İÇİn Hastayi Hazirlarken Hasta Bayan:''kizim YanliŞ Yapiyosun''demİŞ.
Ama Bİzİm Fadİme Israrla ''teyzecİm DoĞru Yapiyorum''demİŞ. Kadin Sonunda Dayanamayip ''kizim Benim Kalbim SaĞ Da''dİyİnce Fadİme''gercekten Mİ Teyze Pekİ DoĞustan Mi Yoksa Sonra Mi?'''diyince Gulme Krizi Ortaligi Yakip Kavurmus.bu Olayi Uygulama Hocamiz Dersteyken Anlatti Bİzlere Ve Sonunda Hocamiz''karadenİzİn Ve Temelİn Fadİmesİ Vardi Ama Artik Bundan Sonra Aksarayinda Bir Fadİmesİ Var Dedİ.''
(fadime Arkadasimiza Burdan Sevgilerimizi İletiyoruz Su An Nİsanli Allah Nİsanlisina Sabir Versİn.amİnnnnnn)

Adamın biri her eğileni hellediyomuş. Yine bir gün hallederken melek gelmiş merhamet sınırlarını zorladın bi daha yaparsan seni cehenneme atarım demiş. adam tamam demiş. Herzamanki ğibi ne akıllanırkı yine egilen kadını halletmiş melek gelmiş onu cehenneme atmış. Ama kadın hamile kalmış gel zaman git zaman çocuk doğmuş oda babası gibi her eğilen kadını halletmiş. derken oğluda cehenneme atılmış ama bi tuhaflık varmış çocuk demiş ki: Benim bildiğim cehennem sıcak olur ama burası buz gibi yoksa affedip cennetemi getirdiniz beni?melek demişki:Ne cenneti baban egilip odun atmamıza izin vermiyo ki..

Adamın biri işten ayrılınca aslan terbiyeciliğine başlamış.Bu iş için eğitim alıyormuş.
Eğitimci şu şekilde eğitim vermiş:
Aslan sana yan bakarsa sende ona yan bakasaksın.Aslan senin etrafındadönerse sende onun etrafında döneceksin.Aslan patisini kaldırıp vuracağı anda alacasın boku suratına atacasun.
İşçi sormuş boku nerden bulacağım?
eğitimci:
o zamana kadar altına sıçmış olacaksın.demiş

GooD aNd EvıL 08-23-2007 03:03 PM

BU OLAY TRABZON FARABİ TIP FAKÜLTESİ'NDE AYNEN YAŞANMIŞ BİR OLAYDIR.
Acil kapısının önünde kornalar çalarak 2-3 araç geliyor.İçinden insanlar fırlayarak "doktorlar nerede sedye getirin."şeklinde bağrışmalar oluyor.öndeki arabadan çıkan bir kişi arkadan gelen arabadakilere hastayı arabadan çıkarmalarını söylüyor ve arkadakilerin yanıtı "SİZİN ARABADA DEĞİL MİYDİ?"
YANİ VATANDAŞLAR HASTAYI RİZEDE BIRAKIP DİĞER ARABADA OLDUĞUNU SANARAK RİZEDEN YANİ 1 SAATLİK YOLDAN SON SÜRAT GELMİŞLER...

ARKADAŞLAR BU YAŞANAN TAMAMEN GERÇEKTİR;
Yunus Emre mahallesinde oturuyorum.Bir gün minibüse bindim eve varmaya yakın bir durak önce kravatlı bir adam inmek için ayağa kalktı ve Şoför'e Bey müsait bir yerde indirirmisiniz dicene ''Mükemmel bir yerde inebilir miyim? '' dedi millet bir koptu ama daha komiği Şöför durdu ve adama ;'' Tabi buyrun size layık değil ama'' dedi gülmekten kafa tasım hala arıyor...

Adamın biri uçakla seyahat ederken uçağı bozulmuş ve üstünde uçtuğu adaların birine zorunlu iniş yapmış.Adayı biraz keşfetmiş,karnını doyurmuş.Telefonlarda adada çekmiyormuş kimseye haber verememiş.Adada ıssızmış kine ne ıssız aslanlar kaplanlar her vahşi hayvan varmış.Neyse o geceyi atlatmış.Ertesi gün bunu yerliler kendi topraklarında görünce bunu öldürüp yemeyi düşünmüşler.Yerliler adamın üstüne geliyormuş.Adam eyvah ayvayı yedim demiş.Arkadan bir ses gelmiş. Korkma! Henüz ayvayı yemedin demiş.Yerdeki mızrağı al kabile şefini kalbinden vur demiş.Adam mızrağı alıp yerlilerin şefini vurmuş.Arkadaki sese bu sözü söylemiş.Eeeeee noldu!Daha hala yerliler üzerime geliyorlar ya demiş.Arkadaki ses:Esas şimdi ayvayı yedin demiş.

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:35 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.