![]() |
özgürlük diye bağıran gözlerine,tutsak kalmaya taamülü olmayan
yüreğine,insanca yaşamaya çalışan benliğine sonsuz sevgimi gönderiyorum gerçek aşıkara... |
bir gün yıldızlar sonecek bulutlar yağmuru kuşlar uçmayı gün ağarmayı
unutacak fakat ben seni unutmayacağım.. |
gecenin siyahı örtüyor herşeyi,yorgun şehir dinlenmeye çekiliyor kendi
karanlığında,herkes uyuyup unuturken herşeyi bir ben unutamıyorum seni |
Aska dair üç bes kelime
Etmek yarasmaz garip gönlüme Adını anmak yakısmaz dilime Ahtım olsun söyleyin o zalime Seviyorum demekle yetmez Askı yasamayan bilmez Gerçekten seven terk etmez Zalim olanlar zaten sevmez Üç bes günlük heveslere kapıldık Giden gider yinede yıkılmadık Zalimlerin vefasız askına mi kaldık YALNIZRACÜL_-_ İSMAİL |
Hani gözler varya sözleri anlatır, Hani sözler varya gözleri aglatır,
Hani anlar varya değeri geç anlaşılır,Bir de aşk varya seni bana anlatır.. |
bir gün yanına geleceğim,bir elimde gül.bir elimde silah,ya o silahı
alıp beni vurursun,ya o gülü alıp benim olursun |
aşk bir tiyatro dediler her kese bir rol verdiler en zoru bana nasip
olanmış önce sev sonra unut dediler ben rolumu oynuyamadım seni sevdim ama asla aşkımı unutamadım (sevdamm)seni çokk seviyorummm |
Yine sensiz bir gece
Saat tam yirmidört Hayallerimde sen, seninle birde ben Seni düşünüyorum Şiir yazmak istiyorum Ellerim kanarcasına Gözlerim uykudan kapanırcasına Yazmak istiyorum sana Seni özlüyorum seni istiyorum Çünkü seni seviyorum Mümkün olsa şu anda yanında olsam Sana sarılabilsem doya doya Çılgıncasına sarılabilsem Dansetsek gecenin sessizliğinde Biliyorum duyarız o melodileri Yaşarız en içten sevgileri Engin denizler gibi coşar Irmaklar gibi çağlarız Biliyorum sevgil |
LİSELİM 1.MEKTUP
Aklıma sen geldin birden bire Bırakıp gittiğimden beri ne yapıyorsun Lİselim? Hala bana lanet okuyor musun? Yoksa özlemim yakıyor mu içini Beni kolay unutamıyor musun? Gözlerine dolan yaşları gizlemek için Saf saf toz kağıdı değişini hatırlıyor musun? Attığın her adımda adımı heceliyor musun? Arkadaş grubunda ben konuşulduğumda Gözlerin kızarıp doluyormuş Liselim? Ben her zamanki gibiyim |
Güneşi sevdiğini söylüyorsun,
Güneş çıkınca, gölgeye kaçıyorsun. Yağmuru sevdiğini söylüyorsun, Yağmur yağınca, şemsiyeni açıyorsun. Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun, Rüzgar çıkınca, bir yere sığınıyorsun. Bende bu yüzden korkuyorum sevgilim; Çünkü BENİ SEVDİĞİNİ söylüyorsun. |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:16 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.