![]() |
T uğçem dedim sevdim seni.
U ğ uğ diye bir ses geçti kalbimden. Ğ u dedi uğ dedi kalbim senin için. Ç arptı kalbim senin için çarptı. E ğer sen beni sevmez isen ölrüm tuğçem Seni öyle bir sevdimki ben Hasretinle yandım Seni bildim seni sevdim ben. Ah dedim vah vah dedim Bendeki bu kalbin anhtarı sende. Sensin benim sevdiğim. Sen beni sevmedin ben seni sevdim, TUĞÇEM DEDİM SANA TUĞÇEMMMMMMMMMM |
Ölüm allahın emri acılar olmasaydı
Kurşunlar dokunmazdı sancılar olmasayadı Bütün kapıları kapattım sende kaldı ahtım!!! Emek verdim karşılık yok Sevgi verdim ihanet çok Geleceğinden ümit yokkk!!! Ölüyüm mezarda değilim Diriyim hayatta değilim Bilmem ki ben ne edrim şu yalancı dünyada!! |
Gidişim neyi değiştirecek bilmiyorum, ama gidiyorum...
yüreğimde söylenmemiş sözlerin acısı, ellerimde ellerini tutamamış olmanın sızısı gidiyorum... boğazımı düğüm düğüm eden bir cümle şimdi "seni seviyorum!"söylenmedikçe nefes almamı engelleyen, kulağına ulaşmadıkça anlamını yitiren bir cümle şimdi... "seni seviyorum!" içimde "seni seviyorum"un söylenmemiş acısı gidiyorum.... yaz yağmurları dökülüyor yollarıma. tenindeki yaz kokusu benimle geliyor. b |
Biz çok sevdik çekemediler...Sonunda ayrıldık Ama yapamadık Ne
zorluklara katlandık Üstesinden gelmeyi başardık Biz çok sevdik birbirimizi Ne o benden Ne ben ondan Birbirimizden kopamadık... |
Meğer ne çok beklemişim seni.
Uğruna şiirler yazıp bir kalemde söylemeyi Razı oldum kaderime..Sana ve sevgine Ayrılık belki sonumuz..Bitmemelisin yinede. Tahammülüm yok başka birini sevmene. Kalsan yanımda üşümüş ellerimi sarsan. Üstümü örtsen bu gibi bir akşamda. Bağlansa ellerimiz sımsıkı sonusuza. Razıyım dedim ya üzsende ağlatsanda. Aşkımm..benimsin.veremem uzaklara. |
Bİr Sonbahar RÜzgari Esse
Yapraklar Gİbİ DÖkÜlse Umutlarim Sariya Çalsa GÖzlerİmİn Rengİ Batsa Bİrdaha DoĞmasa GÜneŞ Senlİ Şarkilar Çalinmasa Parklarda Çocuklar GeÇmese ÖnÜmden Arkamdan SoĞuk İklİmlerİn BaŞlangiÇdÖnemlerİnde Gİtse Uzaklara Lİmanlardakİ Gemİler Martilardan BaŞka Soranim Olmasa Bense Bu HirÇin Dalgalara SensİzlİĞİmİ Bİr Haykirabİlsem Bİrgecenİn Karanlik Kolllarinda Odamin Penceresİnde Senİ DÜŞÜnsem Senle YaŞadiĞim Anilari Anlatsam Şehİr OtobÜslerİ Durm |
Tutabİlİrmİsİn UÇan YaŞami
Zaman Dururmu Evrene İnat GÜn Denİlen Zİncİr Bİleklerİnde Sensİz YaŞamaya DeĞermİ Hayat GÖrdÜnmÜ Bulutsuz YaĞan YaĞmuru DoĞa YeŞerİrmİ Topraksiz Susuz Varlikta Kurulur Mu?yokluk Hayalİ DÜŞ GÖrebİlİrmİsİn Uykusuz Karanlik Olmazsa IŞik Ayriliksiz Özlem Olmaz Anilar KÖk Salarken Yillara Derlerkİ Su Akmassa Durulmaz Buruk Şarkilar Dudaklarda GeÇmİŞe GeleceĞe KuŞkusuz Ben GeÇmİŞ Sen Gelecek OlduĞun SÜrece Ne Yazik Kİ Bu AŞkimiz "umutsuz" |
Yanımda olmadan gülermi yüzüm
Ne gecem bellidir nede gündüzüm Kahrede kahrede geldi bak güzüm Şaçlarımda şafak söküyor gülüm sev sev ama yazın açıpta kışın solmasın |
Yalnızlığı öğrendim.farkettim ki her insan tek başına.
Yalnızlık benim kaderim sensizken öğrendim. Bir günlük gelmişsin yüreğime.Misafirim olup gitmişsin sonra. Nasıl bir duygu ki bu?Yaşayanmı bilir yaşamayanmı? Galiba ben yaşıyorum o duyguyu..Zamansızmı yaşadık herşeyi? Biraz dahamı bekleseydik sence?Biraz dahamı oynasaydık kaderle? Neye şaşıyorum biliyomusun??Bir damla yaş akmadı gözümden.. Bu isteyeceğim en son şey ama hiç mutlu olma olurmu?? |
bu dönüşün neye yarar neyazık çok geç geldin bende senli arzular
bittikten sonra geldin. unutuldun zamanla ne olur beni anla gözümden damla damla düştükten sonra geldin. Alışmışken hasrete değmezdi bu zahmete sevgim artık nefrete döndükten sonra geldin... |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.