![]() |
benim tek istegimdin sen sana sarılmadan ayrılmak yoktu hani sen beni
bizi bıraktın şimdiden yapayanlız annenle şimdi biz sensiz bu dünyanın ne kadar acı oldugunu görüyoruz ama sen daha bizi bile görmeden gittinm cennetine yolun acık olsun möercan gözlüm seni şimdiden cok özledik biz seni cok seviyoruz sen her zamna kalbimizde yasayacaksın |
Hey kumral ve güzel kız
Kara gözlü şirin kız Hey güvercin , nedir bu telaş ve acele Neden beklememektesin hiç kimseyi Güneşin ışınları sahtedir Ve burda çok karanlık Yüksek dağları gökyüzüne asayım Ve yaşamı yaratan toprağı Oradan yeryüzüne bırakayım Ve yersiz kaldığımda oraya yerleşeyim Eski zamanların rüzgarında Ve yüzümü kavuran sıcaklara verdim Gel artık gitme deli divane Yazın sıcak kırkında gel Birçokları gelmedi senin gibi Ölüm müjde değildir |
ayrılığı seçtin mi
herşeyi götüreceksin yanında söylenmemiş sözler kalmamalı biriktirdiğin yerde.. gittin mi.. adam akıllı gideceksin hiç bir özlem kalmamalı dönüşleri emziren Demem o ki! böyle gidilmez zalim büyük olmalı ayrılıklar |
gözlerin bir kilit vurdu gönlüme
senden başkasını hiç sewemem ne engeller koydu kader önüme yine de ben senden vazgeçemem aşkın ateş oldu kahrolmam için hasret kurşun oldu vurulmam için günler asır oldu vurulmam için yinede ben senden vazgeçemedim ne büyük bir aşktın anlatamadım kimler gelip geçti unutamadım uğrunda mevsimler yıllar harcadım yinede ben senden vazgeçemedim |
Yine sensiz geçen bu gecemde
Göz yaşlarım benimle birlikte Elimde senin resmin Dalar giderim yine eski günlere Hayat sevince,sevilince güzelmiş Ben sevdim sevilmedim Bu yüzden bütün umutsuzluğum,kırgınlığım Birtek ona nefretim Sevdiğinin yolunu beklemekmiş zor olan Sevilmeyi ümit etmekmiş beni ağlatan *******i ağlarımya ben hani Yıldızlar şahidim olsun diye belkide... Zaten birtek onlar şu karanlık gecemi aydınlatan Birtek onlar ben kaybolmuşken yol gösteren Sadece on |
BİrgÜn Bİr Sela Verİlecek Merak Edİp Dİnleyeceksİn.bu DuyduĞun İsİm
Sana Çok Yakin Gelecek Ve Senİ Çok Üzecek.bu İsİm Ben OlacaĞim...gÜndÜzlerİ Hayalİn,*******İ Kabusun OlacaĞim.uykunun En Derİn Yerİnde Kanter İÇİnde Uyanip Bİ Sİgara Yakacaksin.bİrgÜn Dayanamayacak Mezarima Geleceksİn.geldİĞİnde Kocaman Bİr Mezar TaŞigÖreceksİn.mezar TaŞimin ÜstÜnde'benİm Hayİn Sevgİlİm Kaderden Dİyemezsİn Benİm YÜzÜmden Dersİn'yazacak.herzaman TuttuĞun GÖzyaŞlarini Tutamayacak AĞlamaya BaŞlayacaksin.bİr Sİlah A |
GerÇekten Seven Gİdebİlİrmİ
Ardina Bakmadan HerŞeyİ Sİlebİlİrmİ GeÇmİŞİ HİÇ YaŞanmamiŞ Gİbİ Sevgİlİsİnİ Terk Edebİlİrmİ AŞk Nedİr? Dİye Sorsam T Terkeden Cevap Verebİlİrmİ Aci Çekmeyİ Tercİh Edİp Yanimda Olabİlİrmİ Benİ Kollarina Sarip Buradayim Dİyebİlİrmİ.. GerÇek Seven İnsan Gİdebİlİrmİ?.. Ne Gİttİm Ne Kaldim Sen Gİderken Ardindan Sadece Baktim AliŞamadim Yokluguna Biraktim Kendİmİ SonsuzluĞa... |
BugÜn Bİttİ Sna Olan Sevgİm
Şu Son Dakİkalar İÇİnde Bİttİ.. Artik Sevİ Sevmİyorum Unuttum ÜzÜlmÜyorum GeÇmİŞİmİ Hatirlamak Bİle İstemİyorum Bİr Hataydi Deyİp GeÇİyorum Adini Artik Heryere Yazmiyorum SenİnŞe İlgİlİ BİrŞey Duyunca Heycanlanmiyorum BugÜn Bİttİ.. Sana Olan Sevgİm Şu Son Dakİkalar İÇİnde Bİttİ.. KÜllenmez Dedİgİm AŞk BugÜn İÇİnde Btİİ.. Senİ Kalbİmİn Derİnlİklerİne GÖmdÜm HİÇ Mutlu Olmadim Kalbİne Gİrdİm Gİrelİ Ama Hep Bİr Umutla Bekledİm Artik İnanmiyorum Hayalm |
sevgi ve aşkın ömrü sevdikçe ve sewvildikçe uzar.
sevilmeyen güller bir anda solar. kadınlarda birer güldür. onları çok sevin arkadaşlar. çünkü yeter ki dünyadaki güller solmasınlar. çünkü onlar sizler ve yarınlar için varlar. |
kimeydi bu kinin söyler misin
ne günahı vardı aşkımın nasıl kıydın bir gece vakti gözlerime bir selamı esirgerken telefonun ucunda senin istediğin oluyor artık ben yokum geçmişe gömdüm seni gidiyorum bu kez feryadımı duyamayacaksın çünkü dün gece duygularımı vurdum bir tek göz yaşımla nasıl bu kadar vicdansız olabildin bumuydu senin sewdan bumuydu sewgin nasıl kıydın bir gece vakti tüm umutlarıma bir selamı esirgerken telefonun ucunda gönlümün ateşinde koca bir ömür bitiyor |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:16 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.