![]() |
şiirler
İçimde kıyıya vurmayan batık bir gemi... Kimseye anlatamadığım
acılarım gibi!!! Ne el sallarım ardından... Ne de bir haber!!! Gidişine üzülmeyecek kadar!! Nasır tuttu yüreğim....!!!!!!!! |
ağlıyorum işte için rahat olsun
ağlıyorum işte ağlamaman için şimdi diyorum ben bunları hak ettim mi? öğrenci olduk fayda etmedi fedakar olduk, evet demedin. serseri olduk para etmedi. peki ne yapayım? ağlamam için çektiriyorsun ağlıyorum işte. sana betdua etmem çümkü insan kendisine betdua ettmez. sen canımın bir parçası hayatımın anlamısın ağladım hergün fayda etmedi haykırdım deli dediler;ama yine deeğer şimdi gidiyorum arkama baka baka, ağlaya ağlaya sevmek suçsa ağlamak, su |
sende git bir tanem..............
bakışların hatıra kalsın gözlerimde bir şiir ol dilimde kuşlara fısıldadığım bir şarkı ol yalnızlığıma söylenen bir bahar ol hiç gelmeyecek rüzgarlara bırak hayallerimi yağmurlar ıslatsın gözlerimi bir yalnız çoban söylesin şarkımızı bir rüya ol hiç göremediğim bir acı ol yüreğimde hiç bitmeyen unutsun gözlerim gözlerini ateşe versin kalbim hayallerini tutmasın ellerim ellerini seni beklesin yollarım gelmeyeceğini bilsede bir başkası çözsün düğümle |
Ben seni sonsuzca sevdim
Her dakika her saat Delicesine Öyle sessizce Ümitsiz,utangaç... Dalıp gittim gözlerine Sanki her an benimmişcesine O yüzün,o bakışın Ellerimi tutup gözlerime dalışın... Sevdim seni herşeyinle sevdim Bugünsüz,yarınsız Delicesine... |
Gözlerin yalan söylüyor bu akşam.
Gözümü kapatsam açsamda ayrılmamış olsam.. Ayrılık vakti olsam..gece olsam karanlık olup Sabahın kirlerini kapasam. Ama yapamam geldi ayrılık çattı gözlerini.. Dudakların haykırı verdi beni sevmediğini. Ne yapsanda yinede aklımdasın. Ama sadece uzaktasın. Olmuyor sensiz olmuyor!!.. Sensiz bu yüz gülmüyor.. Dokunmak ellerine bu kadar zor değildi. O!güzel gözlerin var ya bi zamnalar benimdi! Bu günherşeyi yapmayı göze aldım Senin için yanmaya bile |
hayatımın tadı sendin bi zamanlar
şimdi hayatın tadı da yok sende yoksun be sevdiğim beni böle çaresiz hayata küskün bıraktın gittin... artık kimseyi senin gibi sevemiorum kimsede senin gibi sevmio seni o kadar çok özledimkiii artk rüyalarımda sen baktıım heryerde anılarımız canlanıo sanki hatıralarımız hiç gitmio gözümün önünden bazen geçtiimiz yollardan geçiorumda gittiğimiz yerlere gidiorum içim kan ağlıo be sewglim seni o kadar çok seviorumkiii sen benm ilk ve son aşkımsın.... |
beni bana bırak
bırak hüzünleri umutları hayelleri unutalım gitsin tüm yaşanmışlıkları yeter ki bitsin birtek beni bana bırak al herşeyi tüm eşyaları tüm resimleri her anıyı her dakikayı sadece beni bana bırak......... |
Yaşamak yeni bir güne gülerek başlamaktır
Ağlayarak değil Yakan günaşin altında yürümektir yaşamak Koklanmayı bekleyen çiçekleri koklamaktır Koparmak değil Yağan yağmurun altında ıslanmaktır Sırılsıklam aşık olmaktır Yaşamak sevmeyi bilmektir Sevdiği için ölebilmektir Parasız ama insanca yaşayabilmektir Para için satmak veya satılmak değildir yaşamak Hayal kurmaktır yıkmak değil Herşeye sevgiyle yaklaşmaktır İçten sevmektir Samimice Özlemektir yaşamak Sevdiği için gözyaşı dökmek |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak |
SENİ SEVİYORUM GÜLÜM !!
(Aşkım ÖZNUR İçin) Düşünüyorum GÜLÜM aklımda sen varsın GÜLÜM !! Düşünüyorum sensizliği Bu sensizlik geçmek bilmiyordu GÜLÜM !! Yalnız kaldığımda hep sana dalıyorum hep seni düşünüyorum Hayatım hep anlamsızdı taki sen hayatıma girene kadar Hayatıma anlam katan sen oldun Düşündüm seni aklımdan çıkmaz oldun Hep senin yanında olmak hep seninle yaşamak istedim Hayatı yaşamak istemezdim taki seni tanıdığıma güne kadar Ölümü düşündüm ölmek istedim bu hayat anl |
Sexgide ölümgibi be aşkım sen sevmeyi blirmisin be allahsız hiçççç
günah işledimmi kitapsız ben seni sevdim ben senin için ölüme bile gittim ben var ya ben seni sevdim haaa_ ölürsem var ya ben seni sevdimmi di artık sevdalı maşıma delicesine sevdimdi, sevgilim hayatım sensiz gecen hayatıma bir düşünce bile olsa yaşamdaki evren bile, dünya bile seni sevdfigim kadar yetişemezler ama aşkın ne oldugunu anlamıyosun ki bu aşkı bilmeyen ler için SENSİZİM SEVGİLİM ...... |
senin resmini gözlerime çizdim
nereye baksam seni görüyorum her yerde seni kokun senin sesin güneşim sensin yıldızım sensin dünüm sensein yarınım sensin **************************************** şaire ilham kebaba et sin sen güzel olanalarda eksik olansın sen sebebsizlere sebeb gçersizlere onaysın sen yaralara merhem develara çaresin sen |
hayatıma attıgın çiziklerden biri ,
bu son gidişin fazla geldi,her gidişin gibi nefret ettirdi,sensiz hergün oldugu gibi,hergün öldürdü, nekadar çok söledin beni sevmediğini, belki olur derler ya belki olur zamana kaydır,zaman kayar ama bana yardımcı olamaz,seni biran olsun unutturamaz,bukadar zaman silemediyse seni kalbimden,bir asır koyarmı sanıyosun,olamz sevdiğim olmaz mehtap seni unutamaz olsun herkez kolay sansın anca beni yananlar anlasın:(( |
varya nihal daha dün seni unutmam diyodun
ama diyeli iki gün olmadan unuttun tamam kabul sen unuttun ama ben ben ben ben seni hala unutamadım...... |
İstediğin kadar ayıpla beni ağladığım için
Beni alatmanın ayıbını silemezsin Öyle kederliyim,deliyim,divaneyim Öylesine yanmışım yıkılmışım bilemezsin... Nasıl düşünüyorum seni günler boyunca Nasıl doluyum seninle anlayamazsın Zalimim güzelim taş yüreklim benim Sev desem sevmezsin bilirim Ağla desem ağlayamazsın Bilirim |
seninle...seninle sözcükleri olumsuz kalsın
sen aşkın, sen umudun,sen özlemin,hayatın adısın şimdi içimde çoğalttığım sesimle haykırıyorum herkes duysun diye ___HİÇ KİMSE SEVDAMA SENİN KADAR YAKIŞMADI VE SEVDAM HİÇ KİMSEYİ SENİN KADAR YAŞATMADI!!!___ |
sevgi
adının baş harfiyle başlamak bismillah kadar sana yakın olmak,allah,a yakın olmak seni sevmek,yaradanı sevmek yarat,tılışından seni seviyorum limonun damakta bıraktığı etki kadar etkilendiğimde ve seviyorum elma kokusunu teninin ürettiğinde sevgi farklı bir anlatımdır sevildiğinde seni seviyorum herdefa sevildiğimde başakları seviyorum saçlarının her telinde sarımsı kokun ekmek kokusu fırında sana kurulmak sofrada alın teri ırgatın seni sevmek emeği sevmek emek ve |
Ben ne sevgiler gördüm ne aşklar yaşadım. Ne senin kadar güzeldi, nede
senin kadar vefasız. Ne bir umudum kaldı aşkından nede yüreğimde sevdan. Birtek tesellim var artık oda birdaha sevmemek. Hep seninle geçmesini istedim ömrümün, sana aşkım dedim canım dedim sende bana umut verdin ama gönlünü veremedin! Vefasız aşkım. sen varsın gece gündüz aklımda, gözyaşımda, o kadar sevda yaşasamda, hiç birinde ağlamadım sende ağladığım kadar vefasız aşkım. İlk görüşte vuruldum sana, yüreğime yara ya |
Utanacaksin!!!...
Belkİ O GÜn Benİ Arayacaksin Her An Her Yerde Benİ Soracak Fakat Benİ Asla Bulamayacaksin O An Kendİnden Utanacaksin ÇÜnkÜ Benİm ÖldÜĞÜmÜ Duyacaksin Bİr Vefasiz Kurbani Oldu Dedİklerİnde O Vefasizin Sen OlduĞunu Hatirlayacaksin Bİr Anda DÜnyan Yikilicak Haykirarak AĞlayacaksin Bana Yaptiklarin Aklina GeldİkÇe Mezarima Gelmeye Utanacaksin |
ilk gördüğün anda sana aşık olsum
gözlerine baktıgımda kendimi buldum tek bir engel vardı benden cok uzaktaydın ama seni bir tek seni içimde yasattım bilemezdik severek ayrılacagımızı bilemezdik birbirmizden kopacagımızı geridön desen hiç düsünmeden geri dönerim cünkü seni birtek seni canımdan cok severim istedigim bir tek sensin inan bana sevdigim bir tek sen sendin hayatıma anlam katan yasama nedenim olan öyle bir girdinki kalbime cıkmamak üzere yerleştin yüregime ne kadar |
Ne NamertmİŞ Be DÜnya
Ne Dertlİ Ne Kederlİ Ne NamertmİŞ Be DÜnya Hep HÜzÜn Hep Kavga Dolu Ne KÖyÜ Be Bu DÜnya Dostluktan Çok DÜŞmanlik Dolu Ne Bebat Be Bu DÜnya Hep Hasret Hep Keder Dolu... Nasil Be Bu DÜnya Nasil HÜzÜn Dolu Nasil Hasret Bİlmem Senİ Unutamam... Nasil Bu DÜnya Acimasiz Nasil Kendİne DÜŞman Nasil SÖyle Nasil Bu DÜnya Kİ BÖyle Dert Dolu Bu DÜnya... Nefret Ettİm Artik İyİlİk Yerİne KÖtÜlÜk Dostum Oldu Benİm BenlİĞİm Oldu... ....ÇÜnkÜ DÜnya Artik Nefret Do |
Hala umudu olanlara sesleniyorum!
Hakikaten var mıydı yoksa öyle mi sanıldı? Hala umudu olanlara şaşıyorum! Hayat ummak mıydı yoksa umduğumuz gibi yaşamak mı? Hala umudu olanlara bakıyorum! mutluluk umuda mı bakardı yoksa ansızın doğar mıydı? Hala umudu olanlara gülüyorum! Yoksa gülmek için de mi umuda ihtiyaç vardı? Hala umudu olanlara YAZIYORUM!!! Benim tüm umutlarım dikenli tellere takıldı... |
ÖLÜYORUM
Unutulur mu gökyüzü Yitirir miyim bu gül yüzü Birer birer neyim mi kalır geriye baksam da Solar mıyım gündüz gece Güneşim yoksa bu son hece Birer birer neyim mi kalır geriye baksam da Zehirlendi dudaklarım Çocukken nasıl ağlardım Birer birer neyim mi kalır geriye baksam da Ne kaldı bak ellerimde Biliyorum gülüyorsun Her adımım daha derine Ölüyorum... Törpülenmiş tırnaklarım Güçsüzdüm ben de avlandım Birer birer neyim mi kalır geriye baksam da Her şeyim olmuş bilmece |
eski bir rüya gibisin hep hatıralarda kalan ve hep seni görüyorum
rüyalarımda ama biliyorumki uyanınca yanımda olmayacaksın.işte o anı yani seni yani sensizliği asla ve asla kaybetmek istemiyorum hayal olsan bile.... |
Seninde kanıyormu yüreğin
Bensiz kaldığın her saniyede Yoksa ağlamayı bilmeyen o gözlerin Akıyormu sızlarcasına derinde bu yeni bestem tüm sevip te ayrılanlara gelsin bu dünya yalanmış senden öğrendim |
Sanmaki ben hep gözlerine bakacağım
Senin için yaşlar dökeceğim Bana ne yaparsan yap Yinede seni hep seveceğim Güzel gözlerine bakıp aldanmayacağım Seni hep sevip unutmayacağım Yanımda da baş ucımda da olmasanda Yinede seni hep seveceğim |
birgün beni sevebilirmisin
yüreyinde banada yer verecekmisin kalbinin kapılarını bana aralar mısın bir gün beni sever misin başımı omuzuna yasladığımda okşarmısın saçları mı çiçeğin toprağa hayat verdiği gibi sende beni birgün sever misin seni seviyorum delicesine sevmeye varmısın |
HÜzÜn Yildizlari Parliyor Bu GÜn GÖkyÜzÜnde,
Bu Gece Yİne İÇİn, İÇİn Yaniyorum, OturmuŞ Senİ DÜŞÜnÜp AĞliyorum, Senİ , GİdİŞİnİ , SevİŞİnİ , HerŞeyİnİ... Unutamiyor İŞte Senİ Şu Yarali Kalbİm, Yaptiklarini Hatirlayip, PİŞman Oluyor... Senİ DÜŞÜnÜyorum Bu Gece , Karanlik GÖk YÜzÜnde... Sİmsİyah GÖhyÜzÜnde Parlayan Yildizlari Seyredİyorum, Onlari Sana Benzetİyorum, KararmiŞ Kalbİmİn Bİr Kenarinda Yanan MeŞale Mİsalİ... Dedİmya , Senİ DÜŞÜnÜyorum Bu Gece , Benİ SevdİĞİnİ, Bana Nasil Bakt |
Ağlayan gözlerle bıraktın beni
Bir yığın hüzün göz yaşı Bilmek neydi, varlığını Hssetmek, dokunmak mı? Yaşamamıştım belki ama sevmiştim seni Yalan mı? Cevap verecek dermanın yok belki Vicdan azabı çekiyor olman neyi değiştirir ki Hiçbir şeyi Bırakıp gittin ya beni sevgimi... |
hayatımın ilacı sandım,
dertlere derman günlüme ilaç, ama sen bana dert, bana karanlık getirdin. hayat bu ne yapalım bize gülmeyecek. dikenli olsan da, ********lik yapsan da yine bu kalp seni unutmaz. kalp bu başka birşey değil silsende yine izi kalır. hayat diyelim geçsin. nasıl olsa kader bize gülmeyecek bari ağlayarak ölelim |
Gözlerin yalan söylüyor bu akşam.
Gözümü kapatsam açsamda ayrılmamış olsam.. Ayrılık vakti olsam..gece olsam karanlık olup Sabahın kirlerini kapasam. Ama yapamam geldi ayrılık çattı gözlerini.. Dudakların haykırı verdi beni sevmediğini. Ne yapsanda yinede aklımdasın. Ama sadece uzaktasın. Olmuyor sensiz olmuyor!!.. Sensiz bu yüz gülmüyor.. Dokunmak ellerine bu kadar zor değildi. O!güzel gözlerin var ya bi zamnalar benimdi! Bu günherşeyi yapmayı göze aldım Senin için yanmaya |
İyİ Kİ TanimiŞim Senİ.
Sensİz Ben Hayati YaŞamazmiŞim MeĞer. İyİkİ Varsin. GÖzlerİmdekİ YaŞi AŞkinla Erİttİn. BÜtÜn BenlİĞİmİ Sevgİne KÖle Ettİn. Ben Senİn KÖlenİm. En GÜzel Hayat KÖlesİ. YokluĞunun Tek Çİlesİyİm. SevdİceĞİm.......... |
Yİne YaĞmurlu Bİr GÜnde Aradim Senİ
Öylesİne ÖzlemİŞİm Kİ İÇİmdekİ Dertlerİ Bİle ,senle KaplamiŞim. Ben Senle YaŞiyormuŞum. Senİnle BaŞlamiŞim Bu Hayata. Ben Senle Unuttum Her Şeyİ. Tek Derdİm Oldun, İÇİmde. SÖnmeyen Bİr AŞk Şarkisiydin. Dİlİmdemden Gİtmeyen. GÖzlerİne Tek Hasret KaldiĞim. Sendİn SevdİĞİm......... |
Yasarmi sandin sensiz bu beden
Umudumsun herseyimsin sevgilim Sensiz olmaz bu hayat sensiz yasayamaz Unutmam unutamam imkansiz Feryadimsin canimsin hayatimsin anlasana!!! |
Yine yokluğun kapıma vurmuş
gözlerimde yaş,yokluğunun bekçiliğini yaparım. her yere adını yazdım. haftaları ,ayları,yılları saydım. ama sen yoksun. beni yanlızlığımla baş başa bıraktın. şimdi ben sensiz ne yaparım. |
bugün yağmur yağacak istanbulun üstüne
toprakla kucaklaşıp dereler çağlatacak. çiçeklerin kokusu büyülüyor ruhumu ihanetin burkusu yüreğim ağlatacak... yalnızlığı yanıma arkadaş bildim yağmura karışan akan yaşları sildim. yenilmem yıkılmam ben yine ayaktayım geçmişler olsun sana seni dünyamdan sildim... |
şimdi başladı aşk akşamlarımda
gece sen,gecede sev bir gülden medet ummak kalbini çalmak,bir türküye sığınmak hoş seni sevmek çocuklaşmak duygularda gülümsemek mevsimi dört yaşamak baharda yedi iklimi dört kıtayı ana karayı sana dair bütünleşmek memleketle küskünsüz yeşerdikçe yeşermek avuçlarında sevgili seni seviyorum yağmuru,rüzgarı karıyorum hayatı anılarla sen oluyorsun fotoğraflaşıyorsun gözlerimde her karesi sen ömrümün gülümseyişlerini sığdırıyorum satırlarıma oku |
Zor mudur? ağlarken gülmek,
Sevmek zor mudur? İçe dönük yaşamışım, her şeyden habersiz Deneyerek öğrenmişim, ayakta kalmayı Bozmadan, kendi yiğitliğimi Ve seni tanımışım... Boşa yaşamışım gülüm Aşkı, sevgiyi bilmeden, boşa kürek çekmişim Dönüpte geriye bakınca, Yerimde saymışım hep, kendimi kandırmışım Aşkı, mutluluğu gözlerinde okumanın Herkesin içinde seviyorum, diye haykırmanın Güzelliğine varmışım, sevinçten ağlamışım İyi ki varsın gülüm Okyanusta bir çöp ik |
Ben ne sevgiler gördüm ne aşklar yaşadım.
Ne senin kadar güzeldi, nede senin kadar vefasız. Ne bir umudum kaldı aşkından nede yüreğimde sevdan. Birtek tesellim var artık oda birdaha sevmemek. Hep seninle geçmesini istedim ömrümün, sana aşkım dedim canım dedim sende bana umut verdin ama gönlünü veremedin! Vefasız aşkım. sen varsın gece gündüz aklımda, gözyaşımda, o kadar sevda yaşasamda, hiç birinde ağlamadım sende ağladığım kadar vefasız aşkım. Ne benim gibi severler! nede ettiğini |
olanlar oldu yakalandık
firtinadan yara aldık olanca sevda bir kalemde silinip gitti yıllarca aynı rol aynı perde yıllarca aynı ew ayını yerde sevdımde katlandık bunca derde ama çok yanlıştı adı yanlış aşktı ama suç hep BENDE =( |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:51 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.