![]() |
MsN ÇaLMaK ÇoK KoLaY
Evwt arkadaşlar byu yöntem çok kolay verildiyse üzgünüm.İlk önce bir yeni msn hesabı açıyoruz.Örneğin:[email protected] diye...
Sonra o hesabı açıyoruz sonra msnsini çalıcağımız kişiye şöyle bir mail atıyoruz. Sayın hotmail üyesi,hotmaildeki teknik arızadan dolayı parolanızı iki gün içinde [email protected] adresine yollayınz(tabiki açtığınız msnye).Aksi takdirde msn adresiniz kapanacaktır. TEŞEKKÜR EDERİZ... NOTTTTTTTTTTTTT:arkadaşlar lütfen kek kesime hitap ediniz |
güselmişde bunu yiyen sazan varmıdır acep:)))
|
hehhehehhe sazan çok kanka
|
hehe yiyen vardır bunu
|
hahah komik olmuş sağolasın kankam
|
arkadaşlar bnden bi tavsiye size msn alırken fln o msn adresin içine msn veya hackyardm gibi bişey yazarsanız daha bi etkili olur bizim keklerden bilyorm hadi kolay gelsin...:D
|
BİKAÇ HAFTA ÖNCE DENEMİŞTİM HERHALDE ADAM PROYDU:d:d:d ÇOK ACAİP SÖVDÜ:D:D:D:D:D saolasın emek vermişsin
|
bende denedim ama bi cevap alamadım
|
yaaw kankalar millet gözünü açmış :)
|
ben de onu dün düşündüm yaptım tutmadı yaws
|
merci
|
kankalar hiç bu takdiği uygulamayın bunu yutan yok uğraşmamanız açısından yani ben ne teknikler denedim genede olmadı bunu hiç yutmazlar hepinizi öptüm mucuk bye bye
|
Alıntı:
meuheuehuehuehueheuhe ben yedirdim birader ya,dehşey budur işte,buduuurrr |
bende yedirdim ama ne gerek varya başkasının msn adrsini çalsak neyapcaz boşverelim bu işleri kankalar
|
yemezler bunları yaa
|
sakın denemeyin ugraşmak istemessiniz zaten
|
olmuyooooooo
|
acaba yiyen oldumu arkadaşlar
|
eee yuh artık bunuda yiyecek adam varsa bu alemde valla pes yani
|
güsele beznzio
|
teşekkürler.
|
http://çığlık bunu biliyordum ama teşekkürler djoussan
|
herşey içi teşekkürler
|
bakın ben size verebilirim adres 18 kişiye yutturdum sizede veriim adresi
[email protected] eğer bu adrese giripte mail atmak isteyen varsa bana msn'den ulaşıp şifreyi istesin msn: [email protected] |
saol be kanka
|
ehehhehehe:D:D
2kişiyi hackledim:D:D |
yaw bunu anca tüyü bitmemiş yetime yedirirsin ...
|
bana da geldi bu mesaj da yiyen çok az dır bunu anca acemi çaylaklar yer bunu
|
sen sazan sole dolu:D
|
bulamadım ki nerde
|
mutlaka vardır ya
|
yardım
slm ben hakan arkadaslar bizim bi hocanın msn sifresi lazım bu konuda bana yardımcı olabilecek varmı cevabınız evet ise benim mail [email][email protected] cok acil bi zahmet
|
yardım
slm ben hakan arkadaslar bizim bi hocanın msn sifresi lazım bu konuda bana yardımcı olabilecek varmı cevabınız evet ise benim mail [email][email protected] cok acil bi zahmet
|
5 kişi yedi hehehe gzl numara saol kanka
|
bunu yiyen adam varmıdır acaba
|
yedirebilirsek güzel saol paylaşım için
|
saol kanka
|
tesekkurler emegine ama bunu kımse yutmaz
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:04 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.