![]() |
Hüseyin Erdoğan
Acaba! Bu Ben miyim?
bu gün hava soğudu birdenbire yüreğime de karakış girdi sanki tir tir titriyorum inan gittiğinden beri artık benim için mevsimler bire indi zaten benim tek korkum da sensizliğimdi beni ayazlarda bırakıp da neden gittin? hani benim solmayacak baharım sendin bir günde niye beni böyle uçurumlara ittin? gönlümdeki çiçekleri kuruttun bir gecede beni sabaha dek korkuttun durdun düşlerimde söyler misin ben nasıl dayanırım buna ömrümce? beni böyle darmadağın edersen gündüz gece kendimde değilim sevdiğim takatsizim halsizim gittin gideli soruyorum kendime acaba! bu ben miyim? 14.06.2005 Hüseyin Erdoğan |
Acelen mi Vardı?
öylesine zamansız oldu ki gidişin önümüzde daha uzun yıllar varken ben ne olduğunu anlayamadım bile bahar henüz renk vermeye başlamışken yavaş yavaş çiçekler de açacakken kırları ovaları yeşillikler saracakken acelen mi vardı? nereye yetişecektin böyle? gidince muradına erdin mi lütfen söyle? ben şimdi kiminle yürüyeceğim sahillerde? kiminle oturacağım kayalıkların üzerinde? el ele tutuşmayı çok severdim bilirsin şimdi beni bir görsen korkarsın irkilirsin sakın görme derindir hüznüm solgundur yüzüm vaz geçtim kış mevsiminden bahardan bile şimdi üşüyüp duracağım yaz mevsiminde kim bakacak gözlerime sensizliğimde? kim yüzecek sevgi dolu yüreğimde? bilmem ki ne yapıyorsun şu anda oralarda benden gidince kalmadın değil mi ayazlarda? derin bir uykuda mısın gittiğinden bu yana? *******i beni hiç gördün mü rüyalarında? ben şu anda denizlerdeki dalga olsaydım inan ki yine sahile her vuruşumda senin adını kazır dururdum kayalıklara eğer bu dünyada rüzgar olsaydım da sana aşkımı fısıldardım ömrüm boyunca estiğim yerlerdeki insanlara dağlara ovalara 19.03.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Açmayın Bana Maziyi
Korkutuyor beni rüzgarın sesi Hani nerde? sevgilinin busesi Uyku kalmadı,acaba! neyin nesi? Bu bana aşkın en büyük darbesi Bulamadım nedense hiçbir şeyi Ne aradığım aşkı ne de sevgiyi Belki buldum kıymetini bilemedim Ne olur açmayın bana maziyi Sakın üzülmeyin bana uzaktan Hiç umut doğmuyor artık şafaktan Ne fark eder hep karanlık olsa da Ben yandım zaten mazideki aşktan... Hüseyin Erdoğan |
Adın Yüreğime Hece Hece Örülüyor
gelişinle aydınlattın dünyamı sakın beni karanlıklarda bırakma doruklara çıkardın sana sevdamı bir gün çekip gidip de beni yakma sen bir ateş gibi düşüverdin yüreğime yangın çıkardın bedenimin her yerinde senin sevdanla yaşayacağım ömrümce yeter ki benden başkası değmesin ellerine gözlerim artık senden gayrısını görmüyor baktığım her yerde yalnızca sen varsın canım adın yüreğime harf harf hece hece örülüyor sensin benim sevdiğim inan sensin tek aşkım 06.09.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Adını Kazıdım
seni tanımadan önce geçen günlerim kaybımdır benim bil ki tanıştığımız zaman mutlu olacağız inan bak sen de beni seveceksin ilk gördüğün an sen bir güneşsin dünyama doğan bir ay ve yıldızsın gök yüzünden geceme renk veren kokunu bari bırak rüzgarlara seni getirsinler bana göreceksin seninkisini tanıyacağım binlercesi arasından adını kazıdım sahildeki kayalıklara ismini yazdım dağlara taşlara semaya aşkımı duysun diye tüm dünya 24.02.2005 Hüseyin Erdoğan |
Adını Yazdım Dağlara Ovalara
sen benim gönlümde her sabah rengarenk açan her gün farklı kokan yemyeşil bir baharsın ömrümce soldurmayacağım bir tek yaprağını yüreğimi yakan narımsın beni ben yapan aşkımsın ne olursun ömrüm boyunca sakın kapatma bana o güzel kalbinin kapısını yüreğimi serdim geçeceğin bütün yollara ayaklarının bir tek parmağı bile incinmesin diye her basışında her adım atışında adını yazdım dağlara ovalara inan ki hasretin var her akan göz yaşımda yeter artık sevgili şiirim dayanamaz oldu yokluğuna kalbim bir sabah çıkıp gel de buralara rengarenk çiçekler açsın yüreğim sevdiğim bir tek beni kokla da sevgiler sevinçler saçsın bedenim ışıldasın gözlerim titresin ellerim ne olursun şiirim her anımda beni bana hissettir ölünceye değin 01.03.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Afrodit Sende Buluyor Dengini
bu gün dışarıda kar,gönlümde bahar var yüreğim sıcacık yaz,bil ki bakışların kadar seninle kalbimde tatlı tatlı esiyor bir rüzgar sakın beni yokluğuna mahkum etme ey yar sen bir goncasın dalında,açmalısın bir tek bana koklamalıyım seni ömrüm boyunca doya doya kırlarda bahçelerde açan tek çiçek sen olmalısın yılın dört mevsimi yaz olsa da hiç solmamalısın bil ki geldiğin günden beri düşüncelerim düşlerim sensin artık ben senim sen de sen değilsin inan ki sen bensin doğa senden alıyor rengini,afrodit sende buluyor dengini öylesine mutluyum ki yüreğim seninle yakaladı ahengini 26.02.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ah! Bir Sevgilim Olsaydı da
eğer sevgilin yoksa yanında uzattığın ellerin kalıyorsa havada sen de benim gibi üşürsün oralarda vallahi hiç acımam sana sevgilisiz yaşanır mı hiç bu dünya? haydi haydi sakın darılma bana aldırış etme sana kızdığıma sitem edip bağırıp çağırdığıma dün akşamdan bu yana zaten ben de yapayalnızım adeta donuyorum Armutlu'da ah! bir sevgilim olsaydı da dolaşsaydım el ele sahilde diye hayıflanıp duruyorum buralarda haydi seviyorsan eğer çıkıp gel de geceme ışık ver ya da beni elimden çek de senden tarafa beni de alıp götürüver yoksa yenik düşeceğim sensizliğime belki de yığılıp kalacağım bir yerde herkes birbirine soracak şair nerde? şimdi tek başıma çekildim kuytu bir köşeye düşündüm durdum seni derinden ve de sesizce ve de hiçkimseye söylemeden herkesten gizlice şu anda bir kez daha anladım ki yokluğuna alışamayacağım bu gidişle ömrümce 26.01.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ah! Bir Tutabilsem Ellerini
neden beni perişan ediyorsun böyle? sevmekse sevdim seni tutuldum sana senden ne istedim ki dostluktan sevgiden başka lütfen söyle beni sensizliğe mahkum edip de yaralar açma yüreğimde belki bir gün sen de anlayacaksın seni ne denli çok sevdiğimi belki de sen bir kez olsa da söylemeyeceksin bana beni sevdiğini keşke bir gün ben de o güzel kalbinde açıversem bir gonca gibi seni kollarımla sarıversem sarmaşık misali ah! bir tutabilsem ellerini inan ki yine doyamam sana ömrüm boyunca kollarımla sarsam da seni her gece koklasam da saçının tellerini 31.01.2005 Hüseyin Erdoğan |
Ah! Sana Sevdiğim Diyebilsem
her sabah uyanınca ilk seni düşünürüm gün doğumlarında güneşle yan yana seni getiririm inan ki canım sen daha parlaksın daha aydınlık daha sıcaksın güneşin yanında bil ki ben sensiz olunca yaz aylarında bile tir tir titrer üşürüm bir gün ansızın çıkarsam karşına sakın benden kaçma ne olur iki sevgiliymiş gibi hasretle atılıver kollarıma yoksa donar kalırım orada gecem bile gün olur sen yanımda olsan kışım bahar açar gelip bana sarılsan keşke yüreğine sıcacık sevgimi bir dolabilsem o güzel kalbine bir girebilsem hep sende kalabilsem ah! sana sevdiğim diyebilsem harika bir sevgili olabilsem bil ki ölünceye değin yollarına bakacağım umutla bir kez bile olsa da sana sevdiğim diyeceğim benden böyle hep kaçarsan da seni mahşerde bekleyeceğim 08.04.2005 Hüseyin Erdoğan |
Aklım Çivili Kaldı Sende
her dalıp gidişimde bir tek seni bulurum düşüncelerimde sen çıkarsın karşıma her yerde inan ki artık sen gölgem gibisin bende bil ki aklım çivili kaldı sende sen günümsün güneşimsin sen benim yüreğimdeki eşimsin senin gelişinle kalbimde sevgi yeşerdi gönlüm mutluluğa senin sevdanla erdi bu şairin artık kalmadı bir tek derdi geldiğinden beri gözlerim ışıl ışıl artık aşkınla yüreğim pırıl pırıl aydınlık gecem gün oldu mevsimim de yemyeşil bahar bende de seni seven koskocaman bir yürek var ben akşam üstülerini artık hiç sevmiyorum her gün batımında sensizliğime isyan ediyorum herkes sahillerde sevgilileriyle el ele dolaşırken ben yokluğunda hasretinle boynu bükük geziyorum 05.09.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Aklımda Yine Sen Vardın
geçen akşam üzeri toplantım geç bitmişti dışarı çıkıp baktım ki hava çok serindi Pendik'te otobüs durağında bekledim bir süre üşümeye başlamıştım ki otobüs geldi bakmadım bile gidiş nereye atladım hemen içeriye binince sordum şoföre Kadıköy'e dedi zaten benim yolum da güzergah üzerindeydi bir ohh çektim ışıl ışıldı her yer sahil yolunu takiben ilerliyorduk hızlı bir şekilde o gece yol alırken baktım ki sağımda Dragos solumda Marmara bakmaya doyamadım Adalar'a aklımda yine sen vardın sevdiğim inan ki bir tek sensin bir nefes gibi benim istediğim Bostancı'ya varınca tam Adalar İskelesi'nin karşısında otobüsten indim yavaşça bakındım sağıma soluma kararsızdım canım ah! sen olsaydın yanımda dedim kendi kendime üzülüp durdum derince en azından otururduk seninle sahilde bir yerde bir şeyler yer içerdik sohbet ederdik öylesine özlüyorum ki seni çölün yağmuru özlediği gibi söyler misin sevdiğim? bir gün bitecek mi sana hasretim? yoksa yoksa sevgili şiirim hep böyle mi sürecek ölünceye değin? 11.04.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Aklına Düşersem Eğer
bazen sessizliğin deli eder beni sabaha değin meraklanırım seni sen gelemeyeceksen canım yanıma çağır da ben geleyim bari ya da bir fotoğrafını gönder bana beni buralarda etsin teselli günlerin geçsin bir meltem gibi hiçbir şey asla üzemesin seni sağlıklı ve mutlu yaşa ömrünce arada bir olsa da aklına düşersem eğer bana da bir merhaba deyiver yeter 21.02.2005 Hüseyin Erdoğan |
Aklına İlk Gelen Ben Oldum mu?
şu anda hemen çıkıp da balkonuna bir bakar mısın lütfen semaya? yükselen alevleri görüyorsun değil mi? hani bana bırakıp gitmiştin ya hasretini yangını görünce aklına ilk gelen ben oldum mu? gözlerin nemlenip de yaşlarla doldu mu? ben buralarda ne mi yapıyorum şimdi? inan ki sen gittiğinden beri arkadaş dost edindim kendime özlemini yokluğun öylesine kavuruyor ki bedenimi doktorlar çok araştırdılar durdular amma gittin gideli bir türlü bulamadılar merhemini içlerinden birisi çıkıp da dedi ki getirin getirin bu adamın sevdiğini başka yerde aramayın tedavisini artık herkes seni aramaya çıktı çevreye oysa hiçbiri bilmiyor ki ben seni saklıyorum gözlerimde yüreğimde seni sevdiğimden aşık olduğumdan beri bil ki seni arasalar da gündüz ve de gece seni hiçbir kimse bulamayacak ömrümce mahşerde bile saklı kalacaksın bende 22.03.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Akşamları Gün Batıp Karanlık Çökünce
ömrümce ne sisler perde çekebilir gözlerime ne de sen set olabilirsin benim önüme biliyorum,sen de bil ki bir tek seni göreceğim gece yarısında bile baktığım her yerde benim dünyamda yalnızca sen varsın sabahları günüme bir güneş olup sen doğarsın akşamları gün batıp karanlık çökünce de ay ve yıldız gibi gökyüzüme sen çıkarsın hiç sensiz olmadım ben seni sevdim seveli ya her gece rengarenk düşlerime ne demeli? rüyalarımda bile seninleyim sabahlara değin zaten benim sonum olur bir gün bile sensizliğim başını çevir işte ben burdayım dimdik ayaktayım seveceksen sev beni benden söylemesi sana ben bin ömür olsa da delicesine sevilecek bir adamım yarın deme ki şair bunu baştan neden söylemedin bana al işte çok geç olmadan öğrendin beni bir tek mısrada pişman olup da dönemesin geri bundan sonrası kaldı sana ömrün boyunca yarabbim ben ne yaptım diye dövünüp durursun çok dikkatli ol mutluluğu bulacağım derken vallahi kaybolursun 03.05.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Al Götür Beni Hayallerinde
uzanıversem ansızın yanı başına gece yarıları bütün gözlerden uzakta hiç beklemediğin bir anda sarsam seni kollarımla sımsıkıcasına anlatsam sana duygu ve düşüncelerimi istemezsen sen bana hiç söyleme sevdiğini yalnız al götür beni hayallerinde her gittiğin yere ah! bir girebilsem senin düşlerine *******i hiç çıkmamak üzere kollarımda uçururum seni gök yüzüne bir daha dönmemek üzere geriye Hüseyin Erdoğan |
Aldığım Nefes Gibisin
bir bahar rüzgarı gibi günlerden beri esip duruyorsun gönlümde artık sen benim uzaktan da olsa yanan tek ışığımsın ömrümde şelalelerin akışını güneş'in batışını seyredeceğiz seninle birlikte aşkımız günden güne dilden dile dolaşacak her zaman her yerde kainatı büyüleyecek güzelliğin derman olacak bendeki bu derde haydi uzat bana o güzel ellerini ne olursun bekletme beni aldığım nefes gibisin bir bahar gibi seviyorum seni neden öyle uzaklardasın? sensizliğe mahkum etme şairini durdur,durdur saatleri, sen gelmeden hiç geçmesin zaman en mutlu şair ben olacağım inan bil ki yanıma çıkıp geldiğin an 30.09.2005 Hüseyin Erdoğan |
Alevlenir Durur Sevda Ateşim
bu şehirde senin bir tebessümünle iklimler değişir birdenbire mevsimler yeşillenir şenlenir kırlar bahçeler renklenir kar lapa lapa yağarken bile sen gülümseyince henüz yere düşmeden erir bir saat olsa da sensiz kalamam soluk alamam hele bu bir güne çıkarsa vallahi buna katlanamam düşlerimde olsa da bir tek gece bile bil ki yokluğuna dayanamam inan ki sensiz yaşayamam sen uzaklarda olsan da benden yana her bakışında güneş doğar benim de dünyama ısınır yüreğim sıcacık olur bedenim alevlenir durur sevda ateşim kendimi çöllerde hissederim ben senin sevdanla yanarım aşkın uğrunda ölüme de varım seninle bir tek geceye bile razıyım hatta bunun için sevgili şiirim kalan ömrümü vermeye hazırım 01.02.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Alıp Gideceğim Başımı
bir gün sabah erkenden henüz gün ağarmamışken alıp gideceğim başımı bu güzel şehirden artık kurtulacaksın benden bil ki kimseye bırakmayacağım kendim yaptıracağım mezar taşımı sevda çeke çeke öldü yazdıracağım sen de gün gelecek beni arayacaksın bu kentin caddelerinde sokaklarında artık beni bulamayacaksın bir daha ağlayacak ağlayacak hep ağlayacaksın şiirlerim çın çın çınlayacak kulaklarında her şiir okunuşunu duyduğun anda irkileceksin hemen kendine geleceksin biliyorum kendi kendini yiyip bitireceksin acaba! o mudur Allah'ım diyeceksin? ne yazık ki beni göremeyeceksin değerimi hiç bilemedin nedense? ben gidince bunu da öğreneceksin amma amma beni kaybettiğin için de ömrün boyunca hep dövüneceksin 13.04.2005 Hüseyin Erdoğan |
Alışamadım Yokluğuna
buralarda havalar serinleyince ellerimi siper ederim yüreğime sen üşütüp de hastalanmayasın diye sonra ben de yokum yanında ilaçlarını kim verecek sana? hem de hiç sektirmeden zamanında geceyarıları kim bekleyecek başında? kim örtecek üzerini açıldığında? inan aklım hep senin oralarda haydi bırak da gel artık yanıma zaten kış da yaklaşıyor,ihtiyacım var sana protein yüklü sevgini enjekte et bana sen dolaşmalısın bütün damarlarımda yoksa bir gece donup kalacağım yatağımda bil ki alışamadım alışamam yokluğuna 16.09.2005 Hüseyin Erdoğan |
Anamur'da
sen ve ben dolaşıyoruz el ele mehtaplı bir gecede Anamur'da sahilde İskele'de kıyıya vuran dalgaları seyrederek uzanıyoruz sere serpe kumlar üzerine rüzgarın dağıttığı saçlarını okşuyorum tatlılıkla gün doğumunu bekliyoruz oracıkta bir ürpertiyle,bir korkuyla doğruluyoruz yerimizden yoo sakın korkma dalgalar çok iyimser dedikodu yapmazlar bizi yakmazlar birileri gibi canım sevdiğim Hüseyin Erdoğan |
Anladım ki
anladım ki beni unutmuşsun artık bundan sonra dünya bana karanlık ağlayacağım her gece yüreğim yanık ne olur beni böyle bırakma sevdiğim hem kalbi kırık ve dökük hem de yıkık kendime daha fazla söyletmem sana seni sevmiş olsam da taparcasına seni kırdım mı yoksa varmadan farkına? lütfen beni bağışla canım Allah aşkına bana kötü davranma beni üzme canım bana zindan olmasın olgunluk yıllarım birlikte mutlu yaşamak istiyorsak eğer birbirimize sevgiyle sarılalım yeter 25.05.2005 Hüseyin Erdoğan |
Anladım ki Sen de Yanıyorsun
bir kez bile sektirmeden her gece düşlerimde geldin bana ta oralardan konuştuk seninle şurdan burdan anladım ki sen de yanıyorsun hasretinden senin bir tek sözün bile heyecanlandırıyor beni ömrümüzce doruklarda yaşayalım sevgimizi sevdamız dillerden düşmesin mahşerde de sürsün sen yüreğimdeki hiç solmayacak tek gonca gülsün öylesine sıcacıksın ki bir güneşsin sanki her bakışında yakıp kavuruyorsun beni o kadar mutluluk ve umut dolusun ki baktığım her yerde ışıl ışıl görüyorum gözlerini bil ki hiç kimse sökemeyecek sana aşkımın köklerini 10.04.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Anladım ki Sensizlik Yarı Ölüm Demekmiş
artık sen *******ime bile girdin sabahlara değin düşlerimdesin hayatımda öylesine varsın ki bir türlü içinden çıkamıyorum ben sen miyim? sen ben misin? söyle sen buna ne dersin? gördüm ki senden güzeli yok kainatta yüz doya doya ömrün boyunca yüreğimdeki sevgi denen okyanusta sen gerçekten kadınların hasısın yokluğunda bu şairin tek yasısın tipiye tutulmuş gibiyim gittin gideli bana değmedi bile bir başkasının eli her şeye katlanıyorum da nedense hiç dayanamıyorum sensizliğe ne olursun beni sevdana yenik düşürme anladım ki sensizlik yarı ölüm demekmiş yokluğunda buralarda eksik yaşıyorum şaşıyorum ben bu özlemi nasıl taşıyorum kaderde bu da varmış demek ki bu şair çilesini bu dünyada çekecekmiş hasretin beni çıra gibi yakıp kavuruyor şimdi gittiğinden beri bunu sen de biliyorsun değil mi? 04.12.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Anladım ki Yüreğim Yüreğine Denk
seni sevdiğimden bu yana kendimde değilim bir bakar mısın senin oralara ben sende miyim? seni sevmek cesaret ister hele seni sevdiğini söyleyebilmek en büyük zafer senin ellerini tutabilmek bir ömre bile değer dün gece düşlerimde gene seninleydim hem de sabaha değin uyandığıma gün boyunca isyan ettim neyse ki hayallerimde seninleyim işte bu oldu benim tek tesellim sen benim dudağımdaki tebessümümsün ömrüm boyunca koklayacağım tek gülümsün anladım ki yüreğim yüreğine denk aramızda olacak muhteşem bir ahenk sen de yaşadıkça her sabah erkenden bir gün bile olsa da hiç sektirmeden bir tek benim için açmalısın rengarenk 11.04.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ansızın Neden Çekip Gidiverdin Böyle?
kadın denince ilk ve tek sen gelirdin aklıma sevginle gündüz gece kan pompalar dururdun damarlarıma sevdandı ruhuma canlılık veren bir gün bile olsa da beni sevginden mahrum bırakmazken daha önümüzde çok uzun bir yol varken ansızın neden çekip gidiverdin böyle? acelen mi vardı yoksa lütfen söyle? hasret denen şey seni özlemekmiş meğer bunu sensiz kalınca daha iyi anladım yüreğim adeta kaynamışken sana bu beden artık dayanamıyor yokluğuna baktığım tek yer senden yana olan yöndü gidişinle dünyama verdiğin ışık da söndü gönlümdeki bahar da şimdi hazana döndü aylar oldu sesini duymayalı seni görmeyeli serçem bil ki sen buralardan gittin gideli zambaklar erguvanlar papatyalar açmaz oldu hayallerim de bir çiçek gibi birer birer soldu şuramdaki minik yüreğim de hüzünle doldu benim için sensizlik sonu görünmeyen bir yoldu zifiri karanlıklar içindeyim sensiz herşeyim kayboldu 22.01.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ara Beni
bu gün her yerde göz yaşı var İstanbul'da hüzünlü insanlar dolaşıyor caddelerde sokaklarda kuşlar bile göç edip gitti dayanamadılar yokluğuna siren sesleriyle bütün insanlar uyanmışlar ayaktalar sanki ağlıyor duvarlar ağaçlar arabalar dönmeyeceğin korkusu sarmış buralarda herkesi beni sardığı gibi panik halinde bütün canlılar koşuşuyor sağa sola ara beni geri döneceğini söyle hiç olmazsa telefonda sevinç çığlıklarımızı duymak istersen oralarda yoksa hep yas içinde olacak insanlar İstanbul'da Hüseyin Erdoğan |
Arkadaş Edindim Hasretini
zifiri bir dünyam vardı senden önce sevdan beni aydınlığa erdirdi razıyım aşkın yaksın kavursun beni ömrümce sevgin ruhuma müthiş bir canlılık getirdi gecenin karanlığında ışıldayan yıldızımsın sen her gece çıkmalısın gökyüzüme sevgim yemyeşil kalmalı yüreğinde ebediyen yaşadıkça hep ışık olmalısın gözüme aşkın kör kütük sarhoş etti beni ayılmam mümkün değil sen gelmeyince kendime arkadaş edindim hasretini inan ki hep seninleyim gündüz gece senin gözlerinle bakıyorum dünyaya bakışların aydınlatıyor *******imi her anımda dalıp gidiyorum senli hülyaya bil ki sabaha dek sen süslüyorsun düşlerimi 01.08.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Artık Anlasana
havalar soğudu birdenbire kalın giyin dışarı çıkarken sakın üşütme oralarda aklım kalmasın sende hastalanırsan üzersin beni de ilaçlarını kim verecek sana? hem de hiç sektirmeden saatinde kim çekecek yorganını üzerine yatağında sıcacık dinlen diye hani söz vermiştin bana bende kalacaktın kış aylarında neredeyse mevsim geldi ortalarına sen ufukta bile görünmüyorsun hala gelmekten vaz mı geçtin yoksa? sen bilirsin diyemeyeceğim sana zaten yokluğunda yaz bile kış buralarda sensiz yapamıyorum artık anlasana 13.12.2004 Hüseyin Erdoğan |
Artık Senden Gizleyemiyorum
ne de heyecanlı gezilir el ele çamlar altında Yalova'da Termal'de uzanılır sereserpe çimenler üzerine sevda bir başka yeşerir gönüllerde aşkların en güzeli yaşanır bu yörede ben bir sevgi bulutuyum gök yüzünde yağmurlarımda ıslatmak istiyorum seni bil ki susamış bir çorak toprağım ben de sen de sevginle sulayabilir misin beni? bir sırım vardı uzun zamandır sakladığım artık senden daha fazla gizleyemiyorum bilmem ki buna dayanabilecek mi yüreğin? işte şimdi sana söylüyorum.'seni seviyorum...' 25.04.2005 Hüseyin Erdoğan |
Aşığım Sana
her gün açıver bana güller gibi kollarına alıp sarıver beni aşkımın kökleri öyle derin ki sökemezler asla içimden seni gönlümde esen bir meltem yelisin sanki seni benden gizler gibisin inan ki benim tek ilacım sensin gitme kal yanımda ömrüm boyunca her sabah uyanınca gülümse bana ısınsın yüreğim sevgin dolunca solmasın asla kalbimdeki gonca aşığım sana artık anlasana Hüseyin Erdoğan |
Aşık Oldum Diye
düşlerimde bile kırma kalbimi aşık oldum diye ağlatma beni sensiz ne gündüzüm ne gecem geçti nefesim bitse de ölürüm senli ağlamasın sana gülsün gözlerim inan ki yalnızca sendedir kalbim senden başkasına değmedi elim dokunmayacak inan inan güzelim güneş hiç doğmadı gittin gideli sabah da olmadı eylül geçeli bu güzel şehire geldim geleli ilk kez güleceğim dönersen geri Hüseyin Erdoğan |
Aşıklar Yolunu Kapatırdım Senin İçin
bu sabah sahil yolundan Pendik'e gelirken şiirim yine seni geçirdim aklından her zamanki gibi tatlı bir meltem yeli eserken keşke dolaşsaydık seninle el ele Marmara Sahilleri'nde diye düşündüm durdum içimden bazan gün batımını seyrederdik Dragos Tepesi'nden bazan da atlardık vapura geçerdik birlikte Adalar'a inerdik Büyükada'ya varınca uzanırdık seninle sereserpe çimenler üzerine çamlar altında sarmaş dolaş olurduk oracıkta sonra kalkardık yerimizden küçüktur büyüktur derken zaman hızla akıp giderken mutluluk içinde el ele yürürken aşıklar yolunu kapatırdım senin için sorarlarsa bana neden? niye? niçin? hasretim sevgili şiirim için derdim bil ki sevdiğim ben mutluluğun tadına seni sevince sana aşık olunca erdim sen benim taparcasına sevdiğimsin inan ki sana sevdam sürecek ölünceye değin 01.12.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Aşk Ateşi Yüreğimde Yanmışken
gönül bahçemdeki çiçekler açmışken sakın kalbimi hazana döndürme aşk ateşi yüreğimde yanmışken ne olursun alevleri söndürme güneş dünyama pırıl pırıl doğmuşken günüme geceye çevirme ben sevdana kapılmışken beni sırtüstü devirme beni aşkına yenik düşürüp de bu yaşta el alemi bana güldürme sen gelince duracak zaman mutlu olacağım sen kollarıma atıldın an ben sensiz yarım bile kalamam inan ne olursun çıkıp gel bir gece ömrüm dolmadan sensiz mutluluk mu olur bana? yokluğunda merhem bulunmaz şuramdaki yarama bil ki ben mahşerde de seni bekleyeceğim sen de bu dünyada benden başkasını arama beni göklere çıkarmıştı gelişin sakın toprağa gömmesin gidişin ne de güzeldi aşkı seninle yaşamak sana seni seviyorum diye haykırmak beni mutlu kılıyordu uzaktan da olsa gülüşün bir gün beni terk etmen gerekirse eğer ne olursun gitmeden önce birkaç kez daha düşün 15.10.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Aşk Çıralı Bir Ateşmiş Meğer
beni böyle sevda ateşine atıp da sakın arkana bakmadan çekip gitme yüreğimi hasretinle yakıp da günümü bile zindana çevirme beni çekilmez dertlere düşürme sözüm geçmiyor artık sol yanıma tutturmuş ille de sen diyor gece gündüz beni yiyip bitiriyor gel istersen bir de sen dinle yüreğimi sor bakalım bir tek neden seni istiyor? aşk çıralı bir ateşmiş meğer bunu yıllar sonra seni sevince anladım içimdeki bu yangını söndürmek istersen eğer şairim ben de seni delicesine seviyorum deyiver anladım ki şuramdaki yaramın merhemi senmişsin iyi ki bir anda karşıma çıkıp da beni sen sevmişsin senin gelişinle kalmadı hiçbir sızım inan kesildi ağrım söyle canım sen olmasaydın ben sensiz nasıl nefes alırdım? 04.05.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Aşk Dikenli Bir Yol Olsa da
keşke bir sevgilim olsa şu minik yüreğime sevgi dolsa aşk dikenli bir yol olsa da korkmadan yürürüm ömrüm boyunca zifiri *******de uykusuz kalsam da bazen kollarımla saramasam da ara sıra bana küsse bazen de beni kırsa da acıtmaz beni dikenleri batsa da hiçbir zaman ona darılmam asla yeter ki o da beni bir dinlese bir anlasa 11.01.2005 Hüseyin Erdoğan |
Aşk En Büyük Heyecandır
isterim sensiz olmasın bir tek düşüm seninle dopdolu olsun her gülüşüm gözlerimi senin güzelliğin bürüsün senin sayende de şair diye benim namım her yerde alsın yürüsün işte şair işte şiir işte sevda aşk en büyük heyecandır bu dünyada insan sevince sevdalanınca erer bahara gelip de merhem olmazsan tez zamanda ömrümce iyileşmeyecek şuramdaki yara gecemin bittiği yerde günüm bir tek sensin akşam olup da hava kararınca sen gecemsin seninle ışıldar seninle aydınlanır karanlığım bil ki düşlerimde hecelediğim bir tek senin adın sevgi denen şey doğal bir besinmiş meğer bunu halsizliğim geçince daha iyi anladım bir gün bile olsa sevda yaşamak çok şeye değer inan ki ben atardamarlarımdan sana bağlandım 20.08.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Aşk İnsanı Vururmuş
gözlerim adeta çivilendi senden yana yüreğim kaynayıverdi sana eğer her sabah uyanınca gülümsemezsen bana inan ki güneş doğmaz olur benim dünyama ne olursun hüzün düşürme sevdama sakın beni zifiri karanlıklarda bırakma sen benim için gök yüzündeki her şeysin gündüzümsün gecemsin sevdiğimsin ecemsin binlerce bahçe olsa da sen ömrüm boyunca dalından koparmadan koklayacağım tek çiçeğimsin sevgiyle dopdoluyum bil ki ben bir okyanusum gel de doya doya yüz sularımda ben bir sevgi yağmuruyum beni yüreğine al da seni sırılsıklam ıslatıp durayım sağnaklarımda anladım ki sevgilinin hasreti bu denli çekilmez olurmuş dünya böyle bir sevdanın önünde diz çöküp dururmuş el alem görüp de inansın şimdi aşk insanı kurşun gibi işte böyle tam isabet vururmuş 28.12.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Aşk Yazardım
keşke tıp doktoru olsaydım aşk ve sevgi yazardım bütün reçetelere antibiyotik yerine öğretmen olsaydım da sevmek ve sevilmek fiillerini öğretirdim hatta ezberletirdim yer yüzünde herkese hasretin öylesine yakıyor ki içimi galiba benimkisi aşkın acı biçimi hiç tutmasan da üşüyen ellerimi bir gün sen de çok çok iyi anlayacaksın sevgimi okudukça şiirlerimi Hüseyin Erdoğan |
Aşka İnanmam Deme
sakın ölünceye değin bir defa dahi olsa da aşka inanmam deme bu iş yaşa başa bakmaz ha bir gün gelir de sen de düşersin bu tatlı derde sonra bana dönüp de şair beni daha önce neden uyarmadın deme onunla dolaşır durursun gece gündüz her yerde inan onsuz yaşayamaz olursun bir tek düşünde bile bahar hiç açar mı? sevginin olmadığı sevdanın yaşanmadığı yerde? sabahları ne güneş doğar *******i ne de ay çıkar yıldızlar da görünmez olur şu muhteşem gök yüzünde eğer karşındakiler de gülümsemiyorsa sevgiyle hele sevgilin de yanında olmazsa çekip gitmişse uzaklara geri gelmemek üzere bir daha artık dönme umudu da hiç kalmamışsa hiç yoksa çekilmez olur bu harika dünya zindan gibi gelmeye başlar insana günlerin de birdenbire döner zifiri geceye şimdi bir kez daha anladım ki sevgi de hava su ve de besin gibi en temel gıdalardan biridir bence dilerim sevgi yağmurlarında sırılsıklam ıslanırsınız ömrünüzce 20.01.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:10 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.