![]() |
Elvan Sarım
Ağlama Yavrum
Ağlama Yavrum Kıyamam Sana Dayanamam Akan Gözyaşlarına Biliyorum Üzgünsün İsyan Ediyorsun Kaderine Ama Şunu Bilmelisinki Suçlu Olan Sen Değilsin Düşünsene Bir Yavrum Suçlu Olan Bizleriz Sana Sahip Çıkamadık Sıkıntılı Zamanlarında Yanında Olamadık Yavrum Sana Bir Gün Olsun Kol Kanat Geremedik Ağlama Yavrum Sil Artık Gözyaşlarını Suçlu Olan Sen Değilsinki Suçlu Olan Bizleriz Sana Sahip Çıkamadık Elvan Sarım |
Ah istanbul
Ah istanbul sen hep aynı Bense darmadağın Bedenim haliç kenarında Ruhum beyoğlunda Ah istanbul sen hep aynı Bense darmadağın Sultanahmet karaköy Kasımpaşa hiç değişmedi Ah istanbul sen hep aynı Bense darmadağın O muhteşem ihtişamınla Sense aynı istanbulsun Elvan Sarım |
Allaha İsyankar Olma
Bu Dert Nedir Diye Sorma Allaha İsyankar Olma Acı İle Dertler İle Dönüyor İşte Bu Dünya Allah Yaratmış Bizleri Doğruluktur Hep Sözleri Mutlu Olup Sevmek Varken Kırmayalım Gönülleri Elvan Sarım |
Anlamadınki
Her Gece Aşkından Gözyaşı Döktüm Sen Hiç Benim Gibi Ağlamadınki Aşkın'dan Perişan Hallere Düştüm Sen Benim Halimi Anlamadınki Mecnun'un Leyla'ya Sevdası Gibi Kerem'in Aslı'ya Yanması Gibi Ferhat'ın Şirin'e Tapması Gibi Bende Sana Taptım Anlamadınki Severken Sevilmek Buydu Umudum Dizlerinde Çöküp Yatar Uyurdum Benmi Suçluyum Yoksa Seven Kalbimmi Ben Sana Söyledim Anlamadınki Elvan Sarım |
Anneciğim
Evimize Güneş Gibi Doğan Sensin Anneciğim Sonsuz Sevgi İle Hayat Veren Sensin Anneciğim Anneciğim Anneciğim Benim Canım Biriciğim Anneciğim Anneciğim Sensin Benim Tek Sevdiğim Yüce Tanrım Sağlık Versin Hasta Olma Anneciğim Ömrünce Hep Mutlu Yaşa Hiç Üzülme Anneciğim Anneciğim Anneciğim Sensin Benim Canım Anneciğim Anneciğim Sensin Benim Tek İlacım Elvan Sarım |
Annem
Yeryüzündeki en değerli varlıksın Sana değer biçilirmi hiç annem Evlatların için hayat verir can verirsin Hakkın inkar edilirmi canım annem Dokuz ay on gün hep karnında taşıdın Acı çektin sancı çektin bizim için annem Gece demeden gündüz demeden Uyumaz başımızda beklerdin annem Üzerimize titrer yavrum diye severdin Sevgi dolu yüreğinin bir eşi yok annem Bizim için ALLAH'a yalvarıp dua ederdin Cennet bahçesinin gülüsün annem Sana bakmaktan büyük ibadetmi olur Cennet ayaklarının altında annem Oğlun elvan olsun yoluna kurban Canımdaki cansın sen benim annem Elvan Sarım |
Ateş almış bütün ortadoğuyu
Ateş almış bütün ortadoğuyu Filistin yanıyor lübnan yanıyor Zalimler vuruyor çoluk çocuğu Yüreğim kanıyor canım yanıyor Elele vermiş zalimlerin her biri Acımadan bebelere kurşun sıkıyor Kahpe israilin kahpe askeri Bütün dünya söz birliği etmişcesine Seyrediyor bu insanlık dramını Lübnan beyrut filistin gazze Alev alev yanıyor Kahpelerin gücü bebelere yetiyor Amerika destek vermiş bekliyor Birleşmiş milletler denen kurum Bilmem neyi bekliyor Filistinde katliam var Lübnanda vahşet İhtiyar genç çoluk çocuk ölüyor Bütün dünya bu vahşeti seyrediyor Elvan Sarım |
Ayrılığı Sen Çıkardın
Ayrılığı Sen Çıkardın Birden Bire Başımıza Acımadın Melek Yüzlüm Sevgi Dolu Aşkımıza Seven İnsan Terkedermi Sevdiğini Hiç Üzermi Bir Başka Sevda Uğruna Sevdiğinden Vazgeçermi Unuttunmu Sevgilim Sen Mutlu Geçen O Günlerimizi Ayrılığı Yaratıpta Yıkma Hayellerimizi Elvan Sarım |
Ayrılık
Yaralı Bir Kalp Aşk Hüzün Gözyaşı Ve'O Kahrolası Ayrılık Elvan Sarım |
Ayrılık Varmış
Bu Kutsal Sevgiden Yanlız Hatıra Mutlulukla Gülen Bir Resim Kalmış Üzülme Sevgilim Ne Gelir Elden Bu Aşkın Sonunda Ayrılık Varmış Hayatın Tadını Alamaz Oldum Mutluluk Doluyken Birden Kahroldum Bir Çiçek Misali Sarardım Soldum Bu Sevda Sonunda Ayrılık Varmış Üzülme Sevgilim Sakın Üzülme Demekki Kaderde Böyle Yazılmış Hayat Denen Bu Dikenli Yolda Aşk İle Gözyaşı Ayrılık Varmış Elvan Sarım |
Babam
Bize Hayat Veren Rabbim Senden Razı Olsun Babam Hiç Durmadın Dinlenmedin Çalıştın Çabaladın Bizim İçin Ömrünü Harcadın Babam Ne Yapsakta Sana Hakkın Ödenmez Bize Yaptıkların İnkar Edilmez Senin Yokluğunda Bizler Bir Hiçiz Bizi Hasretine Koyma Hey Canım Babam Elvan Sarım |
Bakmayacağım
Hasret Kalsam Bile Senin Yüzüne Bir Gün Bile Dönüp Bakmayacağım Yalanlarla Dolu O Sözlerine Bir Gün Bile Olsun Kanmayacağım Martılar Konuşup Gelseler Dile Acımaz Haline İnsanlar Bile Taş Basıp Ben Seven Kalbime Bir Gün Bile Adını Anmayacağım Elvan Sarım |
Başkasını Sevemem
Sevdiğim Sen Canım Sensin Damarımda Kanım Sensin Benim Aşkım Yanlız Sensin Başkasını Sevemem Ben Bana Hayat Veren Sensin Benim İçin Çok Özelsin Seni Sevdi Deli Gönlüm Başkasını Nasıl Sevsin Senden Başka Birini Ben İnan Asla Düşünemem Dünyaları Verselerde Ben Başkasını Sevemem Elvan Sarım |
Ben bir küçük ceylanım
Ben bir küçük ceylanım Tek başıma yaşarım Annem babam yok benim Hep üzülüp ağlarım Zalim bir avcı vurdu Annem ile babamı Ne istedi onlardan Bakın dağıttı yuvamı Şu küçücük yüreğim Çok acılar yaşadı Zalim avcı yüzünden Bu ceylan öksüz kaldı Hem keder hemde hüzün Gizlidir gözyaşımda Ben şimdi ne yaparım Tek başıma ormanda Elvan Sarım |
Ben güzelim demesin
Neşeliyim çok neşeli Ben bu aşka düşeli Benim canım sevdiğim Dünyaların güzeli Ben güzelim demesin Sevdiğimi görmeyen Bende sevdim demesin Yar uğrunda ölmeyen Altın sarısı saçları İnce kalem kaşları İnan beni öldürecek O güzel bakışları Elvan Sarım |
Ben dedemin torunuyum
Ben dedemin torunuyum Sevgi merhamet doluyum Övünmek gibi olmasın ama Türk oğlu türk oğluyum Bu cennet vatan bizim için En değerli varlıktır Tek amaçımız İlerlemek Silahımız uygarlıktır Kim bu cennet vatana Ediyorsa ihanet ALLAH onu kahretsin Gülemesin ilellebet Varmı bizden daha büyük Varmı bizden daha yüce ALLAHIN izni ile Kavuştuk biz bu güce Gelin birlik olalım Gelin dimdik duralım Zaman birlik zamanı Beraber tek yumruk olalım Düşmanlar sevinmesin Üstümüze gülerek Vatanımızı koruyalım Bir araya gelerek Elvan Sarım |
Beni Affet
Ne Oldu Biranda Darıldınmı Bana Dün Yoktun Bugün Yoksun Yarın Acaba Dayanamaz Kalbim Hiç Yokluğuna Bir Hatam Varsa Ne Olur Beni Affet İstersen Hiç Konuşma Ama Beni Bir Dinle Sonra Beni Affettiğini Söyle Elvan Sarım |
Benim Canım Öğretmenim
Annem Gibi Babam Gibi Canından Can Verir Gibi İlgilendin Hep Bizimle Benim Canım Öğretmenim Hiç Kızmadan Sabredersin Uslu Durun Yavrum Dersin Anne Baba Hakkı Gibi Emek Verdin Öğretmenim Okumayı Öğretensin Haydi Yavrularım Dersin Bizim İçin Çok Özelsin Benim Canım Öğretmenim Elvan Sana Dua Eder Öğretmenim Canımsın Der O Mübarek Elin Öper Benim Canım Öğretmenim Elvan Sarım |
Benim Yanlızlığım
Hani Seninle Beraber Dolaştığımız O Sokaklar Varya Şimdi Sensiz Bomboş Çok Sessiz Kalmış Elele Kolkola Senle Beraber Islanıp Gezindiğimiz O ******* Varya Şimdi Sabah Olmazmış Bütün Bunlar Neden Biliyormusun? Senin Yokluğun Benim Yanlızlığım Aynı Zamanda Senin O Zamansız Gidişinin Yüzünden Vefasızlığın Kitabını Yazdın Övünebilirsin Çünkü Sen Vefasızın Birisin Elvan Sarım |
Benim canım çocuklarım
Allah verdi sizi bize Neşe kattı evimize Layık olun sevgimize Benim canım çocuklarım Şükredelim hep Allaha Düşürmesin bizi dara Fayda verin bu vatana Benim canım çocuklarım Hakkım size helal olsun Yarınınız mutlu olsun Bayramınız kutlu olsun Benim canım çocuklarım Elvan Sarım |
Bırakıpta Gidiyorum
Bu Son Gecem Benim Seni Ben Terk Ediyorum Herşeyi Bir Kenara Bırakıpta Gidiyorum Tan Vakti Ağarmadan Girdaplara Dalmadan Vakit Çok Geç Olmadan Bırakıpta Gidiyorum Mutlu Mutsuz Geçmişimi Neşe Hüzün Kederimi Sende Olan Herşeyimi Bırakıpta Gidiyorum Elvan Sarım |
Bir dilek diledim barıştan yana
Bir dilek diledim barıştan yana Kardeş gibi yaşasın Yeryüzündeki tüm insanlar Savaşlar olmasın Çocuklar vurulmasın Kızmadan,üzülmeden Beraberce bir arada yaşayalım Gelin elele verelim Herşeyi bir tarafa koyalım Düşmanlık yapmayalım Kalleşlik yapmayalım İnadımızı bırakalım insanları sömürmeden Kardeş kardeş yaşayalım Öyle bir dünya kuralımki İçinde yanlızca sevgi ve saygı olsun İnsanlar sarmaş dolaş anlaşıp koklaşsınlar Savaşsız kavgasız kardeş kardeş yaşayalım Bu iş hiç zor değil Gelin beraberce deneyelim Ne kaybederizki Konuşarak sorunlar çözülse İnsanlar ezilip üzülmese Herkes mutlu olsun yüzü gülsün Kimsenin aklına kötülük gelmesin Mutlu bir dünya için Gelin birlik olalım İnsanları insan gibi insanca sevelim Kardeş kardeş yaşayalım Elvan Sarım |
Bir çığlık duyuyorum filistinden
Bir çığlık duyuyorum Gecenin bir yarısında Kulaklarımı yırtarcasına İçimden birşey koparcasına Yükseliyor MESCİD-İ-AKSA'dan Bütün dünyaya Çaresizce kimsesiz kalmışcasına Filistinli kardeşlerimden Vurulmuş kahpece insafsızca Körpecik bedenlerinden Oluk oluk kan akıyor Vurulan bedeninden Bir yardım eli bekliyor Biz müslüman kardeşlerinden Bu nasıl bir vicdan Bu nasıl bir düşmanlıktır Kundaktaki körpe bebeler Kanlar içindeler Cansız bedenlerinden Bir bir çıkarılırken Acımasız mermiler Bense hiç bir şey yapamıyorum Ezildikçe eziliyorum Filistinli kardeşlerim Birer birer vurulurken Ben ve benim gibiler Daha ne bekliyoruz Daha kaç masum vurulacak Daha kaç tane bebek ölecek YÜCE ALLAH'IM sen yardım et Filistinli kardeşlerime Elbette seninle birlikte Filistinim gülecek Çok yakın bir zamanda Kahpe israil'inde sonu gelecek Yaptığı bu vahşetlerin Katlettiği bebelerin Hesabını verecek Elvan Sarım |
Biraz çabuk olalım yarın çok geç olacak
Bu ne hırs böyle bu ne düşmanlık Güçlü olan güçsüze hep eziyet ediyor Nerde sevgi saygı nerde insanlık Kendimize gelelim vatan elden gidiyor Haydi birlik olalım hep elele verelim Kardeş kardeş yaşayıp bir araya gelelim Hep beraber ağlayıp hep beraber gülelim Biraz çabuk olalım yarın çok geç olacak Kanmayalım yalana düşmeyelim hataya Sığınalım ALLAH'A uymayalım şeytana Baş komutan Atatürk ne söylemiş bizlere Yurt'ta sulh cihan'da sulh bu sözleri unutma Elvan Sarım |
Bizi bekler
Dört yanı ağaç kaplı Bir bahçe düşünsene İçinde neler yokki Elvan elvan çiçekler Dallarında uçuşan Rengarenk kelebekler Bu sevgi bahçesinde Oturmuş bizi bekler Elvan Sarım |
Bizim Sevda Şarkımız
Ömür Boyu Bu Özlemle Yaşayamam Ben İnan Sen Orada Ben Burada Dayanamam Ben Biran Sevmek Mutluluk İse Ayırmaz Ölüm Bile Senin İle Aşkımız Dolaşıyor Dilden Dile Bir Benmiyim Vefasız Yaşanmıyor Sevdasız Ömür Boyu Söylenecek Bizim sevda Şarkımız Elvan Sarım |
Bu Can Sana Kurban Anam
Anam Anam Canım Anam İnsan Üstü Melek Anam Rabbim Senden Razı Olsun Bu Can Sana Kurban Anam Sevgin İle Hayat Verdin Bize Canım Yavrum Derdin Uyumaz Hep Bizi Beklerdin Bu Can Sana Kurban Anam Merhamet Dolu Yürek Sende Şefkat Dolu Gönül Sende Canımdaki Cansın Bende Bu Can Sana Kurban Anam Ne Yapsakta İnan Sana Ödenmez Hiç Hakkın Ana Hasret Koyma Varlığına Bu Can Sana Kurban Anam Elvan Sarım |
Bu Hasret Bitsin
Sevmek Ne Demektir Sevenler Bilir Bu Duygu Ne Demek Sen Bilirmisin Hasret Ne Demektir Çekenler Bilir Dön Artık Bu Hasret Burada Bitsin Sevgilim Bizimde Yüzümüz Gülsün Bir Keder Bir Hüzün Kaplar İçimi Dönüpte Maziye Şöyle Bakınca Anladımki Zormuş Sensiz Yaşamak Dön Artık Bu Hasret Burada Bitsin Sevgilim Bizimde Yüzümüz Gülsün Sensin Bu Halimin Sebebi Sensin Genç Yaşta Beni Çökerten Sensin Kulak Ver Sen Benim Bu Feryadıma Dön Artık Bu Hasret Burada Bitsin Bu Zalim Acılar Bizi Terketsin Elvan Sarım |
Bu Memleket Hepimizin
Bu Memleket Hepimizin Nedir Bu Kin Bu Öfke Neden Artık Kenetlenelim Haydi Tutun Ellerimden Elele Verelim Biz Bu Vatanı Sevelim Büyük ATATÜRK Ne Demiş Çok Çalışıp Üretelim Hep İleri Gidelim Et İle Tırnak Gibiyiz Ayrılmaz Bir Bütünüz Düşmanların Oyunu Bu Biz Bu Oyuna Gelmeyiz Güçlüyüz Biz Yenilmeyiz Bu Memleket Bizim İnsanları Sevelim Biz Elele Verelim Düşmanların İnadına Biz Bu Vatanı Sevelim Elvan Sarım |
Bu Gönül Kapısı Artık Kapandı
Seviyorum Derken Yalan Söyledin Yaşanan Herşeyi Sildin Biranda Ardına Bakmadan Çekip Giderken Bu Gönül Kapısı Artık Kapandı Düşünmen Lazımdı Gitmeden Önce Pişmanım Diyerek Dönmek Nafile Karşımda Diz Çöküp Yalvarsan Bile Bu Gönül Kapısı Artık Kapandı Çok Büyük Bir Hata Yaptın Giderken Nasıl Oldu Böyle Candan Severken Aydınlık Dünyamı Kararttın Birden Bu Gönül Kapısı Artık Kapandı Elvan Sarım |
Büyüklerinize biraz sevgi,saygı gösterin
Gençler benim size bir çift sözüm var Kulak verip beni iyi dinleyin İnsanları hor görüp küçümsemeyin Büyüklerinize biraz sevgi, saygı gösterin Hep saygılı olun hiç kusur etmeyin Gönülleri kırıp sakın üzmeyin Yaşlı genç herkese sevgi besleyin Büyüklerinize biraz sevgi,saygı gösterin Birlikte elele verip hepimiz İçimizde büyüsün insan sevgimiz Yarınların sahibi siz gençlerimiz Büyüklerinize biraz sevgi,saygı gösterin Bu günler geçipte çok geç olmadan Yaşlılık gelipte sizi bulmadan Kahredip zamana pişman olmadan Büyüklerinize biraz sevgi,saygı gösterin Elvan Sarım |
Can Arkadaşım
Bir Bütün Ekmeği İkiye Bölerdik Üzülünce Ağlar Sevinince Gülerdik Can Arkadaşım Ne Güzel Günlerdi O Günler Ne Kadar Çabuk Geçtiler Bu Acımasız Hayatta Bizi Kurban Seçtiler Can Arkadaşım Çok İyi Anlaşırdık İki Kardeşmiş Gibi Herkes Gıpta Ederdi Bizi Ne Çok Severdi Can Arkadaşım Şimdi Ne Oldu Bize Biz Neden Ayrı Düştük Nazarmı Değdi Yoksa Koptuk Birbirimizden Can Arkadaşım Elvan Sarım |
Canım Efendim
Gönüllerin sultanı Sevdiği sensin Aşkı ile huzur Bulduğu sensin Karanlık *******in Sabahı sensin Bu can sana Kurban olsun Canım EFENDİM Elvan Sarım |
Canım annemsin
Güneş gibi doğarsın Çiçek gibi açarsın Yıldız gibi parlak Deniz kadar berraksın Şeker gibi tatlı Kelebek gibi narinsin Sen benim herşeyim Ölümüne sevdiğim Canım annemsin Elvan Sarım |
Canım Türkiyem (bilirsin)
Dimdik tut eğme başını Sen övgülerin en büyüğüne layıksın Bilirsin canım türkiyem Geçmişin kahramanlıklarla doludur Aldanma kahpe fransızın yalanlarını Bilirsin canım türkiyem Senin kadar merhametli bir topluluk Yeryüzünde yoktur Bilirsin canım türkiyem Önce kendi pisliğini temizlesinler Ermeni uşağı fransızları Bilirsin şanlı türkiyem Ey namussuz fransa ******** avrupa Nasıl iftira atarlar kutsal yurduma Bilirsin şanlı türkiyem Fransızlar kadar kalleş Avrupalılar kadar hain yoktur Bilirsin canım türkiyem Üç beş oy için kendilerini satarlar Utanmadan altlarına yatarlar Bilirsin şanlı türkiyem Sen yüce dağlar kadar engin Kahramanlıklarla dolu bir geçmişin Uğrunda şehit olmuş askerlerin var Bilirsin canım türkiyem Sen bir mücevher,bir pırlanta,eşi bulunmaz elmassın Sen boynu eğilmeyecek kadar Temiz bir geçmişe sahipsin Bilirsin canım türkiyem Sende bilirsinki sana dil uzatıp Demokrasi dersi vermeye kalkanların Vahşet ve utanç dolu geçmişleri var Bilirsin şanlı türkiyem Sen dünya yüzünde bir tanesin Sen türkiye cumhuriyetisin Bilirsin büyük türkiyem Elvan Sarım |
Çaresi yok artık susmayacağım
Hep itilip horlandım bu genç yaşımda Hiç yüzüm gülmedi mutlu olsamda Aldatılmak çok acı bunun yanında Çaresi yok artık susmayacağım Seviyorum diye haykırdım durdum Seven bir insanım sensin umudum Hakkımı aramak benim sorunum Çaresi yok artık arayacağım Yıllardır bekledim gülerim diye Yanımdan geçmedi tebessümle bile Bu dertsiz başıma bu dertler niye Çaresi yok artık kurtulacağım Elbette bozulur bir gün bu kader Benim kapımıda çalar belki ümitler Bu mutsuz gönlümde açar çiçekler Çaresi yok artık solmayacağım Elvan Sarım |
Çiçektepem
Sen Cennetten Bir Köşesin Benim Canım Çiçektepem Sen Gönlümde Bir Neşesin Benim Güzel Çiçektepem Senden Uzak Gönül Viran Yaşanmıyor Sensiz Biran Hayat Verdin Bize Heran Benim Canım Çiçektepem Sevdalıyım Sana Köyüm Sende Geçsin Bütün Ömrüm Varsın Gelsin Sende Ölüm Benim Güzel Çiçektepem Elvan Derki Sen Özelsin Manzaranla Çok Güzelsin Yeryüzünde Cennet Sensin Benim Canım Çiçektepem Elvan Sarım |
Çile Çekmek Yaşamaksa
Çile Çekmek Yaşamaksa Acılarla Yaşıyorum Eğer Sevmek Sürünmekse Sürünerek Yaşıyorum Çile Dolu Hayatım Var Ne Bir Dostum Ne Sevenim Var Bunca Dertle Bir Başıma Boğuşarak Yaşıyorum Elvan Sarım |
Çocuk'tum Daha Henüz
Çocuk'tum Daha Henüz On'iki On'üç Yaşlarında Umutlarım Vardı Gelecekten Geleceğimiz Aydınlık Olacaktı Herkes Gülüp Oynayacaktı Her Akşam'ın Sabahında Yine Güneş Doğacaktı Çaldılar Çocuk'luğumu Daha Hiç Yaşamadan Çocuk Yaşta Hep Ezildim Oynayamadım Doyasıya Okuyamadım Her Yoksul Gibi Çocuk'luğumu Yaşayamadım Hep Ezilip Acı Çektim Gün Yüzü Göremedim Ömrüm Boşuna Geçti Çocuktum Daha Henüz Yaşadığımı Bilemedim Elvan Sarım |
Deli Gönül
Deli Gönül Derler Senin Adına Tutulursun Her Gördüğün Kadına Uslan Artık Deli Gönül Ey Gönül Bu Sevdadan Vazgeç Allah Aşkına Söyle Neden Deli Gönül Ey Gönül Bir Aşk İçin Tüketirsin Bir Ömür Söyle Bana Deli Gönül Ey Gönül Bir Aşk İçin Tükenirmi Bir Ömür Darbe Yersin Her Sevdiğin Güzelden Ömrün Biter Birgün Yüzün Gülmeden Dinle Beni Deli Gönül Ey Gönül Vazgeç Artık Karşılıksız Sevgiden Elvan Sarım |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:59 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.