![]() |
Işık German Ersoy
Acaba 1
Ulu Tanrım Siz Olmasaydınız Eğer Bizler Doğabilirmiydik Acaba |
Acaba 2
-Doktrin Dünyada ilk kez Antoloji.Com.da- Ben Eğer Başka biri Olsaydım Yine Ben Olurmuydum Acaba |
Acımak
Açlıktan nefesi Kirliliktende Teni kokuyordu Partal giysili Zavallı ihtiyarın... O sırada Yanından geçen Şık giyimli bir kadın Birden durakladı Ve çantasından Özenle çıkardığı Bir parfüm şişesiyle Bir paket jikleti Ona uzattı Gülümsiyerek... |
Açıklanmalı
-Doktrin Dünyada ilk kez Antoloji.com.da- Dünyada Kimlerin Neler Yaptıkları Değil Kimlerin Neler Yapamadıkları Açıklanmalıdır |
Açıl Susam Açıl
-Dünyada ilk kez Antoloji Com.da- Elindeki çuvallarla Mağaranın kapısına gelen Ali Baba -Açıl susam açıl- Dedi ama Kapı Devlet tarafından Mühürlenmişti |
Aferistler
-Doktrin-Dünyada ilk kez- Dünyayı Aferistler Yönetiyor Bizlerse Dürüst insanlar Onların uğruna Çoluk çocuk Harcanıp Ölüyoruz |
Affedilmez Tek İnsan
Görünüşün yabancı Bir hayal gibi acı Bu buruk yüz seninmi Yıllar geri gelirmi Sesin bile yabancı Yorgun yılgın ve acı Anlatma biliyordum Ben herşeyi yalancı Öylesine bitkinsin Sanki pişman gibisin Yeni bir yaşam seçip Ve de beni terkedip Koşa koşa gittiğin Nerde o sevdiklerin Hani kıskanacaktım Hani yeni yaşantın Sus hiçkimse duymasın Ama yaşamalısın Çektiğim acıları Şimdi sen tatmalısın Sus hiçkimse duymasın Yine yaşamalısın Çünkü sen benim için Affedilmez tek insansın |
Affet Beni
Aramızdaki Tek Suçlu Zamandı Sevgilim Sana Yetişemeden Geçen Affet beni |
Affetmek
Eğer Bana dönersen Sensiz yaşadığım Günlerimi ve *******imi Affedeceğim... |
Affetmem
Eğer O Tatlı dudaklarında Birgün Ağlamaklı Bir Titreşim Sezersem İnanki Kendimi Asla Affetmem |
Ağlamak 1
Ağlamayı Hissedemeyen Hiç kimse Ağlayamaz... |
Ağlamak 2
Matador Arenaya Niçin çıkarıldığını Bile bilemeyen Zavallı boğayı Kılıcının darbeleriyle Şişlerken Hipodrumdaki Küçük çocuklar Ağlamaya başlamışlardı Kocaman insanlar Oley oley Diye Bağırırken... |
Ağlamak 3
Hiç Ağlamayanı Varmı Acaba Bu Dünyada Hiçbir İnsanın Zengini de Fakiri de Ağlıyor |
Ağzı Kulaklarına
Adamın birinin Ağzı kulaklarına Varıyordu Bu yüzden de hiç Çorba içemiyordu |
Ahı Tutmak
Kadıncağızın Ahı Tutmuştu kocasına Ama Zavallı adam Ölünce Arkasından O da Ölüverdi |
Akbabalar
Kahkahaların Sessizleştiği Yerde Akbabalar Sıraya girer |
Aklında Olsun
Seninle İlk tanıştığım Güne Dönebilirsem Eğer O anda senden Seninle Birlikte yaşadığım Yılların hesabını Soracağım Tek tek Aklında olsun... |
Alev Alev
Kadın Alev alev Yanıyordu... Kocası ise Duygusuz Horul horul Uyuyordu... |
Allı Pullu
Düğününe Çağırmışsın beni... Birde, Allı pullu Davetiye göndermişsin Evime... Sana sonsuz Mutluluklar dilerim Ama, Ben orada Kiminle Dans edeceğim... |
Altın İğneler
Sevgiler kopunca Onları Altın İğneler bile Onaramaz |
Ampul
-Dünyada ve Antoloji.Com da ilk kez- Bir ampul Bir mum gibi Yavaş yavaş Sönmez Birdenbire patlar Sönen mum Yeniden yakılabilir Ama Patlayan ampul Asla |
Anı
Hiçbir Anı Kalmadı Senden Bende Bilenler Varsa Onlardan da Uzak Dur |
Anılar
Anılar Keşke Hiç Doğmasaydınız Anılar |
Aniden
Hergün Düşündügüm ölümüm Öylesine aniden Olmalıki O an Düşünemedigim |
Anlayan Nerede
Çocukluğumda Babam beni Söz veya Gövde gösterisiyle Değil de Hep Her hafta sonu Çalışma masamın Üzerine Özenle bıraktığı Harçlığımın Yanına iliştirdiği Bir notla Eleştirir Veya Yüceltirdi Nur içinde yatsın Bende Onun gibi oldum Ama Anlayan nerede |
Anneciğim
Eğer Yeniden Dünyaya Gelirsem Yine benim Annem Olurmusun Anneciğim... |
Anneler Günü
Tanrı Sevgisinden sonra, Dünyadaki En kutsal sevgi Anne sevgisidir... Yaşasalarda, Yaşamıyorlarsa da... Yılda bir kez kutlanan Anneler gününde, Onlara herşeyden öte Vereceğimiz en Anlamlı armağan, Yaşıyorlarsa Ellerini,yanaklarını Yaşamıyorlarsa Nur içinde yatsınlar Mezarlarındaki topraklarını Doyasıya öpmektir... |
Annelerimiz
Ahhh... Annelerimiz Yokmu bizim Hem Bizleri evlendirip Sonra da Ayrılmalarımıza Nokta koyan Annelerimiz Yokmu bizim Ama onlar Yine de Annelerimiz Değilmi Bizim |
Annem
Siz Olmasaydınız Eğer Bende Olamazdım |
Anyon
-Dünyada ve Antoloji Com.da ilk kez- Dünyada Anyonlarla İdare edilen Hiçbir ülkede Birliktelikten Asla Söz edilemez |
Aradığım Ol Lütfen
Doğduğumdan Beri Asla Arayamadığım Ama Ölünceye dek Hep Aradığım ol Lütfen |
Aradım 1
Bir gece Beni Böldüler Bin parçaya O an Yıldızları aradım |
Aradım 2
Seni Heryerde Aradım Keşke Aradığım Yerlerde Bulmaz Olaydım |
Asla Affetmemeliyiz
Ölüm Tanrının emridir Ve de Ona karşı Boynumuz Kıldan incedir Ama Bir takım Kansızların da Şerefli Kanlarımızla Sulanmış ülkemizde Kan Akıtmalarını Yediden yetmişe Asla Affetmemeliyiz |
Asla Maceraya Girmeyiniz
Yeni bir Birliktelik Eskisini Aratacaksa Eğer Asla Maceraya Girmeyiniz |
Asla olamaz
Olabilecek En kötü şeyden Daha kötüsü de Olabilir Her an Ama Olabilecek En iyi şeyden Daha iyisi Asla olamaz |
Asla Onunla Olamadı
Sevgilisi olmuştu Düşlerinde Kalemi olmuştu Yazabildiğince Sonra da Meze yapmıştı Onu Dinlediği Tüm şarkıların Arasında Meyhanelerde Ama Asla Onunla Olamadı |
Aşığa Bağdat
Aşığa Bağdatı sormuşlar O da Elindeki sazı Kaldırıp Kafalarına geçirmiş... |
Aşık Reyhani
-Nur içinde yat Yaşar Yılmaz- Zengin isen Suyun veren çok olur Fakir isen Arkan dönen çok olur Aşık isen Sana derman saz olur Uğurlar olsun sana Aşık Reyhani |
Aşıksınız
Güneşle Islanıp Yağmurda Terliyorsanız Eğer Siz Gerçekten Aşıksınız |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:02 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.