![]() |
eski sevgiliyi unutmak.....
Hala sevdiğiniz ama unutmak zorunda olduğunuz birini nasıl unutursunuz?
|
baska kisiler le birlikte olalakk onu unutmak icin hic duygusal olmamak gibi seyler bbence ama sizde bi söleyinn fikirler aynımı bakalım
|
eger hala sevıyosam nası unutabılırmkı once kalbı susturmak gerek sonra beynınden sılmemek gerek tabı bunu basarmak kolay olmasa gerekk....!!!!!
|
Alıntı:
|
unutmadım unutmak istedim ama olmadı başka kişilerle birlikte oldum durumu anlattım unutamnıyorum dedi.... olmuyo yane kalbimin derinliklerinde o duruyo çünkü... sadece onun ustune gelirler onun o ordan çıkmaz
|
her sevgili kalbimden bir parça aldı götürdü,yakında pek birsey kalmayacak o kalpten geriye.......!
|
unutmak ne kadar boş bi söz dimi???
|
valla ben hatalıysa affedilmeyecek şekilde ayrıldıysak ozaman bir kalemde silerim adını ağzıma bile almam ama kötü ayrılmadıysak hmm yaşamak lazım :D
|
Kuzen Çok GÜzel MÜzİk Setİn Var
|
saoll
|
sevdiğimiz kişiyi hiç bir şekilde sevgimizi silmeden ve o kişiyi silmeden unutamazsınız!!!
|
cok dogruu !!!!
|
Sevgİ Nedİr Kİ Ben Anlamamda
|
seiyorum unutamıyorum unutmamımda mümkün olduğunu sanmıyorum!!
|
ben hala unutamadım ama
|
ÖNCE KENDİNİ ONU UNUTACAM DİE ŞARTLANDIR...SONRADA ONU KALBİNDEN SİLEMEYE ÇALIŞ...ÇOK ZOR AMA OLMAYACAK BİŞİ DEİL UNUTMAYALIM...
|
ya yapmayın arkadaşlar bizler insanız taş değil.bişeyler ol diyince olmaz.her insanla ömrümüzün sonu kadar beraber olacak değiliz ama bişeyler paylaştığımız insanları neden unutalım.bizi biz yapan o insanlar ve anılar değilmidir.o anılarıda unutursak biz diye bişey olmaz bence.çok mutlu anlarınızın olduğunu düşünün ve siz o mutlu anları hayatınızdan çıkarıyorsunuz
|
baska bırını seversem unuturum :D
|
HERKES SENİ UNUT DİYOR UNUTTUM;AMA SENİ UNUT DİYENLERİ UNUTTUM teşekkür ederim
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:45 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.