![]() |
Esat Erbil
Acı Yaşam
Kahr olsun Bu hayat Öyle geçerse İstemem onu, Sana mutluluk Bana da çile Sana Melekler Bana da şeytan. Ah sevgilim Dayanacak halim Kalmadı Gel paylaş yaşamı Benimle Acıda olsa... Mutluluktur bana Şayet sen Benimle olsan! Esat Erbil |
Acımadın
Dumansız bir ateş gönlüme koydun Neden bu halime acımadın yar? Aşkından titreyen yüreğim oydun Neden bu halime acımadın yar? Delice aşkına başsız atıldım Şadlık arzusuyla gama katıldım Altından pahalı ucuz satıldım Neden bu halime acımadın yar? Eyvah aşk yıllarım gitti boş yere İnsaf ola yoktur tikildim yere Yazıklar kalbımı kabladın kire Neden bu halime acımadın yar? Esat Erbil |
Aç Gözlerin
Susma Allah aşkına Aç dilin Sesini düyüm Beni delirtme Sana ne oldu? Çevren Kalabalık ve bozuk Uyma ellere Aç gözünü Teslim olma Özlemlere Gözlerinin rengine Baka bilmiyorum Çünkü: Maviliğinde boğulmuşum Kaç kere. |
Adım Yaşasın
Gurbetler ne yaptı neler yapacak Kuru gözlerime yaş dostluk etti Yeniden dünyama ortak tapacak Gam gönlüme sık sık baş dostluk etti. Kimden vefa sorup vefa görmedim Yalnızlığı sevmem kimsesiz kaldım Varlığı buldumda safa sürmedim Ruhsuz canlardan göçüp baş aldım. Çileyle gidertim otuz yaşımı Bulmaz oldum bir yar gönlüm okşasın Bin belanı saldım salmaz başımı Dostlar unutmasın adım yaşasın |
Ağlamam
Vefa görset beni salsan ağlaram, Seven gönlünm yalan söze bağlamam. Seni sevdim ömür boyu kalağın, Eglenceyle hoş hayata dalağın. Bir gün benden uzak olsan özlerem, Heyacanla yol başında gözlerem. Her gün gelip seni görmek isterim, Al gönlünmü sana vermek isterim. Kavuşmağın umuduyla yaşıram, Korkum çoktur hasretim çok taşıram. Aşkimize engel olma kavuşak, Gitme uzak küsülmüşsen barışak |
Ağlaram
Sensiz yaşanmaz bu hayat acı ******* yatmam yürekte sancı Dünya bir garip bende yabancı Ağlaram bilmez kimse derdimden Garip kovuldum baba yurdumdan. Sen alıştırdın aşka çırağım Çok yakın ettin yıllar irağım Seni seçmiştim hayat ortağım Ağlaram bilmez kimse derdimden Garip kovuldum baba yurdumdan. Diyar be diyar ardınca koştum Doğru mu yalan mı? bilmeden çaştım Bütün engeli hepsini aştım Ağlaram bilmez kimse derdimden Garip kovuldum baba yurdumdan. Esat Erbil |
Ahit olsun
Bütün ehlim senden pişman olursa Bağımdaki güller bir bir solursa Bütün dünya bana düşman olursa Seni alıp kaçacağım vad olsun Kör bahtını açacağım aht olsun. Sakın gitme uzaklara yar seçmem Beraberce olmayıncak ben içmem İki gözüm kör olsada vaz geçmem Seni alıp kaçacağım vad olsun Kör bahtını açacağım aht olsun. Sensiz sevgil yaşanılmaz kav gitmem Ömür boyu inan seni unutmam Son sözümdur bir an seni terk etmem Seni alıp kaçacağım vad olsun Kör bahtını açacağım aht olsun. Esat Erbil |
Alevlandım
Bildim soğuk oldun, oldum köz ateş, Sen sıcak olunca ben alevlandım, Mektubundan belli gönlün olmuş taş, Kadahlar dolunca ben alevlandım. Dediler küsülmüş yar sizden neden, Dedim ben aşığım o, nazik beden, Çileli bülbülüm bağında kadan, Gül açıp solunca ben alevlandım. Yüzünde bir sıyah bene vuruldum, Dertli olduğuma dertten soruldum, Koşup ardınca çokta yoruldum, Yar seni bulunca ben alevlandım. Aşkına düşeli yüz derde düştüm, Bildim ki hayalsın izinde koştum, Hasretle dudaktan gülüp öpüştüm, Öpüşün alınca ben alevlandım. Esat Erbil |
Altin Kafes
Sevgili annem halım yamandı Yar benden uzak başım dumandı Kimsesiz gönlüm aşkına yandı Oy ana ana kurbanın sana Sevdiğim yarı siz alın bana. Anneme dedim güzeldi yarım Şad eder bizi olursa karım Bir sensin bir yar dünyada varım Oy ana ana kurbanın sana Sevdiğim yarı siz alın bana. Anne hınna al yar eline koy Gam çile bitti karaları soy Nişanlım oldu nazlı çınar boy Oy ana ana kurbanın sana Sevdiğim yarı siz alın bana. Esat Erbil |
Amanın Yoktur
Bel bağlamam hiç sana İmanın yoktur felek Gözüm boyattın kana Amanın yoktur felek. Varmaz oldum murada Kaldım yalnız arada Koydun gönlüm yarada Amanın yoktur felek. Yalan gülüp güldürdün Gülüm birbir soldurdum Gizli derdim bildirdim Amanın yoktur felek. Yollarımı dağ ettin Hasta yadı sağ ettin Siyah saçım ağ ettin Amanın yoktur felek. Gençliğim gitti elden Konuşmaz düştüm dilden İki büküldüm belden Amanın yoktur felek. |
Andımız
Zülflerin kemend oldu İki gönül bend oldu Allahın kitabına Aramızda and oldu. Gel yanıma görüm yar Uzun saçın orum yar Gönlüm altın kafastı Seni ora kurum yar. Bağda gül dikesen yar Yaralar sökesen yar Allahtan dilerim ki Çektiğim çekesen yar. Sal kuşunu gitsin yar Bu ayrılık bitsin yar Allaha çok yalvarram Ömrün kısa etsin yar. Esat Erbil |
Anı Bir Sevda
Bir görüşte Kalbim kuşattın Direk kalbime girdin, Ben direnmeden... Teslim oldum Kanadıkça yaralarım Sultanlık tahtına geçtin Sen oldun Meleğim Hem de sultanım Bense... Söyle neler olmadım. Zor fermanlar Çıkardın Hep savaşlara Soktun beni En son Beyaz mendil Salladım İşte hep Gücümle Sana teslim oldum Anla gerçek aşk Nedir? Esat Erbil |
Anne Sevgisi
Uzun *******de bana bakardın, O, şirin uykudan yatmaz kalkardın, Ninniler okurken üstüm yakardın, Nakarat ... Anne, anne can anne Ben sana kurban anne Yüreğim çırpınıyor Adında her an anne. Beni büyütmede acılar çektin, Mutlu yarınlara fidanlar diktin, Dünyada ezildin belini büktün, Nakarat ... Anne, anne can anne Ben sana kurban anne Yüreğim çırpınıyor Adında her an anne. Seni seveceğim başım tacısın, Tüm ehlim içinde şirin bacısın, Biz hastalanirken tek sen acısın, Nakarat ... Anne, anne can anne Ben sana kurban anne Yüreğim çırpınıyor Adında her an anne. Esat Erbil |
Aşığım Ben
Sen dilberim şaka etme Hasretim çok dartar beni Nazeninim nolur gitme Gönlüm ağlar güler biçim Hasret çektim gülme bana Kız aşığım inan bana. Şad günlere hasret kaldım Anıları geçmiş saldım Aşka gece gündüz daldım Senden başka kimi seçim? Hasret çektim gülme bana Kız aşığım inan bana. Geldi bulut yağdı dolu Sarmaz boynum yarın kolu Yad ellerse tutmuş yolu İstiyorlar senden geçim Hasret çektim gülme bana Kız aşığım inan bana. Esat Erbil |
Aşık Olsaydım!
Kayıp ederdim hep varlığım Ben sana aşık olsaydım Dönderirdim aç, Darlığım Ben sana aşık olsaydım. Sen istedin işveyle naz, Çok vermiştim sandın bir az, Dört mevsimin olurdu yaz, Ben sana aşık olsaydım. Ne söyledim sen yok dedin Yanlışlara bir bak dedin Penceme gönlün tak dedin Ben sana aşık olsaydım. Sana gönlüm getirirdim Gençliğimi bitirirdim Aklım baştan itirirdim Ben sana aşık olsaydım. Seninle görürdüm ölüm Harap olurdu düz yolum, Kayıp ederdim sağım solum Ben sana aşık olsaydım. Esat Erbil |
Aşık Olupsan
Kimseye inanmam sözüne kandım Yolunu bekledim neden gelmisen? Dillere düştüm oduna yandım Habersiz kalmışsın hale bilmisen? Çok hasut sevgimiz bozmak istedi Irak düşmemize ne hevestedi Gönlümden haber al bak ne yastadı Habersiz kalmışsın hale bilmisen? İstedim ölünce seninle kalım Verimli olsunda bahçede dalım Bu temiz aşkıma yar oldun zalim Habersiz kalmışsın hale bilmisen? Esat Erbil |
Aşk
Kırkbeş Yaşı doldurdum Anlamadım Yaşamın mutluluğunu Sordum O, zaman anladım Ki yaşam Bilenler için Çok tatlı iymiş! Nedenini aradım Dediler Aşktır. İşte o zaman Anladım ki Yaşam aşksız Bir pula değmez. Aşksız Yaşanmayacaktır Bu nedenle Bende sevmiştim Ama aşık olmadan Anladım yaşam nedir, Dünya nedir? İşta aşk beni Yaşattı Aşkta beni Öldürecek. Esat Erbil |
Aşka daldım
Seni gördüm hayal dedim Aşka düştüm sensiz nedim Öz köyümden nere gidim Bir ümide gönlüm bağlı Beçareyim sinem dağlı. Sevda nedi? bilmez iydim Sensiz inan gülmez iydim Kavuşsaydım ölmez iydim Bir ümide gönlüm bağlı Beçareyim sinem dağlı. Aşka daldım halım yaman Seni sevdim dedim aman Çok az güldüm bende bir an Bir ümide gönlüm bağlı Beçareyim sinem dağlı. Hayaldayım yar uyatma Çok nazlısın şerler satma Ölünce sev aşkım atma Bir ümide gönlüm bağlı Beçareyim sinem dağlı. |
Aşka İhanet
Aşkın beni daldırdı gece gündüz şeraba, Koştum varmadan sana benzer oldun seraba, Mutlu hayat üzleşti günden güne haraba, Göçülmüş diyarlardan verane il gibisin. Sevdan katıldı kana çırpıntılarla attı, Tan vaqtı gençliğimin doğmaz güneşi battı, Avare aşk elinden yazık ki vaktım bitti, Yandıran közün bitti o, kalan kül gibisin. Gönlüm taşıyan sevdan gözümden aziz tuttum, İçimin özlemlerin gizledim birden uttum, Yalnız sen hayalimde her şeyimi unuttum, Yazık yaprağın dökmüş kuru bir dal gibisin. Esat Erbil |
Aşkı Dediler
******* bir an hiç rahet yatmaz Yürekten sevip belli dediler Aşkına sadık gönülden atmaz Akşka katlanıp delli dediler. Aşık olanlar demezler aman Geceyle gündüz başları duman Gam çile keşler yarları yaman Böyle aşıklara ölü dediler. Kim geldi gitti kimler gidecek Aşk dünyamıza neler edecek Kim bilir bize sevda nedecek? Aşkı anlamaz yelli dediler. Yüzlerce aşka şehit ölenler Dünyanı saldı gitti bilenler Hayatı normal aşka gülenler Günde bir yarde illi dediler. Esat Erbil |
Aşkı Öğrendim
Ne zaman döneceksin yolun beklirem Artık dayanmıyorum sen bir az yaklaş Ayrılık yordu beni günün eklirem Artık dayanmıyorum gel aşkı paylaş. Gönlümde özel bir yer ayırdım sana Gözlerim güldürmeden boyattın kana Safa sür uzaklarda kimeden cana Artık dayanmıyorum gel aşkı paylaş. Aklımda gönlümdesin hiç sensiz kalmam Mazarıma götürüp aşkını salmam Sen ortağım olmadan başkasın almam Artık dayanmıyorum gel aşkı paylaş. Esat Erbil |
Aşkım Anlattım
Aşkım anlattım mecnun dalana, Nasihet olsun aşık olana, Gönlümü götür çare bulana, Ayrılmam senden darılma benden, Seni sevgilim severim candan. Aşkım anlattım sen nazlı yara, Gönlüm dayanmaz bu ahu zara, Nesip olaydın ben bahtı kara, Ayrılmam senden darılma benden, Seni sevgilim severim candan. Aşkım anlattım bağda güllere, Sevdamız destan düştük dillere, Şayet gidersem uzak yollara, Ayrılmam senden darılma benden, Seni sevgilim severim candan. Esat Erbil |
Aşkımız
Uzaklaş benden Allah aşkına Halimiz döndü garip şaşkına Kader bağladı aşkım aşkına Ye birden bire aşkımız bitsin Yoksada kavuşup çileler gitsin. Yazıktı sevgil uzak kalağın Genç yaşımızda game dalağın Bu ayrılığa çare bulağın Ye birden bire aşkımız bitsin Yoksada kavuşup çileler gitsin. Birden vuruldum ela gözüne Gönlüm çırpınır baksam yüzüne Güzelim uyma eller sözüne Ye birden bire aşkımız bitsin Yoksada kavuşup çileler gitsin. Yeter naz etme gücüm kalmadı Doğru sevenler yarın salmadı Acep ben sevdim nesip olmadı Ye birden bire aşkımız bitsin Yoksada kavuşup çileler gitsin. Esat Erbil |
Aşkımız Bitmesin
Sevdemizin ömrü uzun böyle erken bitmesin Yar verdiğim emkleri nankör olma itmesin Gömülmesin topraklara gidenlerden gitmesin Çok yazıklar aşkımıza ömrü böyle kısaydı! Söz vermiştik hayat boyu aşkımızda kalağın Bu dünyada kef safaya her ikimiz dalağın Bir birmize sadık olup yaşıyıp ya öleğın Çok yazıklar aşkımıza ömrü böyle kısaydı! Ara bozan çok zalimce girdi bizim araya Hasret çektim derde düştüm gör açılan yaraya Sensiz kaldım yana yana sen aldandın saraya Çok yazıklar aşkımıza ömrü böyle kısaydı! Esat Erbil |
Aşkına Çırpan Gönlüm
Gönlüm söz eler geçer Bağrımı deler geçer Küsülme yar gönlümden Bilmesen neler geçer. Gözlerim yarda kaldı Ağladı zarda kaldı Aramızda kitap var Yeminin nerde kaldı. Gözünü daldirdin yar Bakandam kaldırdın yar Aşkına çırpan gönlüm Ne zalim öldürdün yar. Esat Erbil |
Ata Yurdum Kifri
Söz verdiniz birleşmeye Ata yurdu Kifri’ nizde Göçe hayır yerleşmeye Ata yurdu Kifri’nizde. Bizim ocak selam söyler Siz Kifir’ de olanlara Hep mutluluk ona diler Kifri ‘mizde kalanlara. Yardımcısız düşen dosta Tarih boyu bu bellidir İş başında sizler usta İnanmaya o, dellidir. Yalan yoktur sözünüzde Türkçülüktür öz işiniz Dava iman özünüzde Millet salmaz hiç peşiniz. (Esat) Yazdı tarih için Tanımayan yoktur sizi Gönlün ezdi tarih için Unutmayın anın bizi. Esat Erbil |
Avareyim
Aşki bilmezdim Normal biriyidim Sen öğrettin Doğru aşk nedir, Seni tanıyalı gariplerle Dost oldum... Kimsesizleri tanıdım Yurdum Dostum Her şeyim gariptir Uçurumlara vardım Gel kurtar beni Öz evimde bile Avare olmuşum. Esat Erbil |
Aynada Geçmiş
Zaman aynasında durup konuştum, Geçmişle görüştüm sorup tartıştım, Bir an dalıp güldüm, bir an vuruştum, Bir ses duydum dedi: Yüreklere dol, Gönül tellerinde sazlar gibi ol. Anla geçmişini, bil geldiğini, Boş yere harcama, tüm bildiğini, Hatırla anında, ne olduğunu, Kendin unutmadan gururunu sal, Kulaklar okşayan sözler gibi. Dinlemezsin atan, öğütün eğer, Kaybedersin dostum saygıyla değer, Günler baltasıyla başını döğer, Sevin dostluğa, gönülden aç kol, Ziyaret edilen gözler gibi ol. Dedelerden aldın, bu yüce şanı, Tarih yaprakların oku bir tanı, Vatan korumaya döktüler kanı, Yollar aydın eden, dostlarını bil, Parlayan ışıklı, yüzler gibi ol. Çoklar milletinin yolunu bekler, Bilimle beyniniz marifet ekler, Başarmadan alma sırtına yükler, Belini salmayan yürek yanan bul, Çökülüp kırılmaz, dizler gibi ol, Para her şey değil, insanlık ara, Dem günde yıkılan dostuna yara, Hayın olanların yüzünü kara, Dilekler bir olsun yüz bilek bir kol, Parlat geleceğin bizler gibi ol. Esat Erbil |
Bahar Oldu
Bahar oldu sürü çıktı çöllere Aşık bülbül kondu gonca güllere Ardınca yar koştum bitmez yollara Halsızım yar dilsizim yar görüşüne muhtacım Hasta düştüm ilacım yok öpüşüne muhtacım. Bahar oldu yeşillendi dağ dere Vurğun oldum hilal kaşlı dilbere Sana geldim dertlerime bül çare Halsızım yar dilsizim yar görüşüne muhtacım Hasta düştüm ilacım yok öpüşüne muhtacım. Bahar oldu kuşlar uçar dalından Gözüm duymaz yanağının alından Tadmadım yar dudağının balından Halsızım yar dilsizim yar görüşüne muhtacım Hasta düştüm ilacım yok öpüşüne muhtacım. Esat Erbil |
Bak Kadere
Ölüm ayırmadan bir buluşalım Uzaktı yolumuz gel görüşelim Neden kader koymaz biz kavuşalım? Kız atma gönlünden aşkımız dursun Hasudler çatlasın sevdamız sursun. Gel inadı burak şeytana uyma Hoş günler yaşalım zor güne koyma Yaram bitevlendi yeniden oyma Kız atma gönlünden aşkımız dursun Hasudler çatlasın sevdamız sursun. Aşkımız kutsaldır bozma özünü Kirletme o nazük ayna yüzünü Sana anlatmıştım aşkın düzünü Kız atma gönlünden aşkımız dursun Hasudler çatlasın sevdamız sursun. Esat Erbil |
Bakılmaz - Gazel
Boy çınar yüzün benli gözün ceylan kiprik ok Vay çatılmış kaşlara hüsnüne de bakılmaz. Naz eyleme ne olur aklım gönlümü aldın Yüz güzel tuzak kursa kalp onlara takılmaz. Saç uzun yere değer zülfün kalbımı yoklar Sevda sarayın bende hiç kimsele yıkılmaz. Sözün şeker kaşın yay kalmadı bende taket İnan yandığım gibi kimse böyle yakılmaz. Yüz benden kaç uzak dur bin bir kapıda saklan Hayalın beni salmaz senle yürek sıkılmaz. (Esat) etme şikayet başına bela açma Sen sevdin sen beğendin bu sevdadan bıkılmaz. Esat Erbil |
Bayram Günü
Ne mutlu bayram geldi, Kalplere neşe saldı, Gam cefanı unuttuk, Her kes keyfine daldı. Erbil'de bayram hoştur, Düşmanlık sonu boştur, Kardeşçe mutluluktan, Gönüller sevgi coştur. Küsülenler barışır, Dost dostuna kavuşur, Ezelden efendilik, He bizlere yakışır. Tophane, Tekiye, Saray, Karşında Teyrava say, Sabah nemazdan sonra, Başlar bizde yeni ay. Küçük, büyük bezenir, Süslenip te düzenir, Evde bayram gününde, Sohbetimiz uzanır. Baba bayramlık böler, Nene, bacılar güler, Bir yetim güldürüncek, Gönül sevinçten dolar. Aşıklar çıkar çöle, Sarmaşıllar kol kola, Yar yara kavuşunca, Rebi mübarek ola. Bayramnız kutlu olsun, Günler umutlu olsun, Gönlüne gam yükleme, Yüzünüz mutlu olsun. Esat Erbil |
Bayramını Kutlarken
Daldıkça gözlerine gönlüme sevinç saçar Hasretli günlerimden konuşma artık yeter Ümide bağlı gönlüm mutluluk kapsın açar Çile yıkmaz insanı güçlü kal oda biter. Gönlüm senin vurgunu anıların ne mutlu Her güneş doğuşunda kavuşmaya umutlu Gel canan bayramlaşak bayramın olsun kutlu Yürek çırpıntılarım gülüşlerinle atar. Kavuşmak arzuları içimde çile boğar Benim sevde dünyamda günde bin umut doğar Bakışın toplar bulut susuz gönlüme yağar Çevrende olan güneş dünyama ışık katar. Esat Erbil |
Bed dua
Yalvarma önümde kabahetin çok Ben seni aff etsem allah aff etmez Hep yıktın yaktırdın yüz aklığın yok Ben seni aff etsem allah aff etmez. Sevdim yüreğimden vuruldum sana Sen benden kaçarken sürüldüm sana Naz edip ardınca yoruldum sana Ben seni aff etsem allah aff etmez. Zanetme ölürken göke uçarsın Her ne dikipsin onu biçersin Bana çektirdiğin kendin çekersin Ben seni aff etsem allah aff etmez. Elim duadadır erken bişersin Kendin anlayıpta kötü yaşarsın Ben gibi sevdaya bir gün düşersin Ben seni aff etsem allah aff etmez. Esat Erbil |
Bekledim
Koyma gözlerim yolunda kalsın Kalbım istiri muradın alsın Geceyle gündüz hep sana dalsın Bildim dönersin yolun bekledim Çileni çekip gamın yükledim. Gidip söz verdin birde dönmeye Kalbımı okşa salma yanmaya Kuştan kanat aldım size konmaya Bildim dönersin yolun bekledim Çileni çekip gamın yükledim. Bekledim seni haddinnen fazla Öldürdün beni inan yar nazla Beni kandırdın o, şirin sözle Bildim dönersin yolun bekledim Çileni çekip gamın yükledim. Esat Erbil |
Beklerim
Birde ayrılmam severim candan Seni terk etmem yolun beklerim Hayat ortağım bağlandık kandan Seni unutmam yolun beklerim. Bütün sevenler muradın aldı Sevmek umudu bizlerde kaldı Benim oluncan bahtımız güldü Seni unutmam yolun beklerim. Çok kara günler sensiz çekmişim Gam defterini çoktan bükmüşüm Sevda bağında bir gül dikmişim Seni unutmam yolun beklerim. Esat Erbil |
Bekleyiş
Bütün seven yolu bekler, Kervan gelsin yar içinde, Güçleniyor doğru ekler, Bizler sayak nar içinde. Bahçemizde solmaz güller, Güzel öter hep bülbüller, Bağımızdan kestik seller, Türlü türlü bar içinde. İman dolu yüreğimiz, Bükülemez bileğimiz, Babagürgür dileğimiz, Arsalanlar var içinde. Zaman Dalıp hep bizlere, Sağırız boş laf sözlere, Gönlü temiz bak yüzlere, Kardan beyaz kar içinde. Duyguların yakut inci, Sizden öğrendik sevinci, Hocasınız biz öğrenci, Adımız er,er içinde. Not: Nar = Ates anlamidir Gurgurbaba = Kerkuk sehrinin dogal gaz kaynagi. Esat Erbil |
Ben Neyim?
İnsanlığı hep severim Güzellerden Çekinirim, Varlığıda hiç sevmerim Ondan gelir Hep firtına. İçim, aklım Güzel olsun. Yaşam rolunu Görenler beni Bilsinler İki iki dört eder Dört dört yükselir Milyonları aşar İnsan diye Bir birine Saygı değer duyar Bende Onlardan birsiyim. Esat Erbil |
Ben Ölürken
Ben ölmeden Bana söylediler Ölürken iki melek Gelip... Sana soracaklar! Ben onlardan Korkamam. Birinciye söylerim: Kalbi temiz bir aşık insanım İkinci meleğe: Meysiz bir serhoşum Komuya da götürseler Sadece Dudaklarım yakılacak Çünkü Ben Öpüş delisiyim Bu benim suçum değil Tanrı öyle Yaratmış... Beni. Esat Erbil |
Ben ve Sen
Senin için... Gönlüm çırpar Gizlilerim........ Sana açar. Yanlızlıkta Yüzlerden de olsam bile Senden başkasını gözüm göremez. Tek yoldaşsın....... sır dostumsun Başımda olan ağırlıkları Sana aşkar edip Hemen Şaşarsın En derin... En içli..... En etkili.... Ve güzel Sözcüklerle Ağ yaprakları, Not defterimde siyahlarsın Gönlümden çıkan anda. Esat Erbil |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.