![]() |
Selçuk Sen
1Mayıs emekçi bayramı kutlu olsun
Umut ile koşarak hayata İşçi ve emekçinin peşinde Kanmadan,yılmadan, umuda Kutlu olsun bir mayıslara İşçiler emekçiler el ele Yürüyecek tek yüreklere Dolacak meydanlar can cana Kutlu olsun tüm emekçilere Bir mayıs emekçilerin bayramı Yürekler coşkun sarıyor umutları Coşkun haykırışlarla doldurarak alanları Kutlu olsun emekçi bayramı. Selçuk Sen |
Acı da var Tatlı da
ACI DA VAR TATLI DA Acı varmı var Tatlı o da var Yaşamak seni bende Hem acı hem tatlı yar. Selçuk Sen |
Adada
Aşık olduğum adada Şimdi anılar karşımda Kalbimin tek sahibi Hep canımda yanımda. Selçuk Sen |
Adam gibi adam
Adam gibi adam derler ya Bak o benim işte Sevdimmi ölesiye Güldürürüm yüreğimde Aşkımla....................... Adam gibi adam derler ye Bak o benim işte Önce insanım sevgimle İnsanlığımın erdemiyle adamım Yüreğimle..................... Adam gibi adam derler ya Bak o benim işte Benliğimle yüreğimden Işıl ışıl yansırım size Fikrimle.................... Selçuk Sen |
Akşam Dönüşü
AKŞAM DÖNÜŞÜ BİLİRMİSİNİZ AKŞAMIN DENİZDEN USULCA ÇÖKÜŞÜNÜ ŞEHRİN ÜSTÜNE BİLİR MİSİNİZ YEDİ TEPELİ ŞEHRİN USULCA TEK TEK YANAN IŞIKLARINI PEKİİİ BİLİR MİSİNİZ MARTILARIN ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA SEVİŞMELERİNİ VE OYNAŞIRKEN ARDINDAN ÇIRPINIŞLARINI GEMİNİN KAŞIK ADASINI BİLİRMİSİNİZ O KÜÇÜCÜK ADADAN YAYILAN IŞIĞI KARŞISINDA BURGAZ ADASI SESSİZCE KARŞILIYORLAR AKŞAMIN ÇÖKÜŞÜNÜ MARTILAR KOŞUYOR ARDIMDAN BAK SİMİT PARÇALARI BEKLİYORLAR BENDEN ÖZÜRLER DİLİYORUM MARTILARDAN SEVGİMİ SUNUYORUM SİZLERE AŞK İLE İYİ AKŞAMLAR İSTANBUL İYİ AKŞAMLAR ADALAR İYİ AKŞAMLAR MARTILAR MERHABA YALOVAM......... ....Selçuk Sen.... Selçuk Sen |
Alkol
ALKOL Seviyordum aşık ettin Yazıyordum Şair ettin Hayatı sen bana Yaşanası bir yer ettin .................Selçuk Sen........... Selçuk Sen |
Anlar
Anları yaşamalı Anları Düşünmemeli sevmeli Sonsuz sevgileri. Selçuk Sen |
Antoloji şairleri seçkisi
Arkadaşlar biliyorsunuz bundan üç ay önce başlattığımız ŞİİRCE ETKİNLİKLERİ adı altında tanışma,şiir dinletisi ve yarışma içerikli toplantımızın üçüncüsü 28 EKİM 2006 tarihinde yapılacak ayrıca bir duyuru ile sizlere bildirilecek. Dost Bahçesi ve Sevgiye Çağrı gruplarımız önderliğinde ANTOLOJİ ŞAİRLERİ SEÇKİSİ adı ile yepyeni bir etkinlik (kitap) düşünüyoruz.Bu etkinlik çerçevesinde belirli periyotlarla her biri farklı bir konudan oluşan seçki gerçekleştirilecektir.Bu seçki serisinin ilk konusu AŞK ŞİİRLERİ olarak düşünüldü ve ilk çıkacak olan Aşk Şiirleri içerikli kitabımızın şu başlıklarda olması benim önerim... & SEN BENİM KALBİMSİN (antoloji şairleri seçkisi) & İÇİNDEN AŞK GEÇEN KİTAP (antoloji şairleri seçkisi) & KALBİMİN SESİ (antoloji şairleri seçkisi) Ve kitabımızın elde edilecek gelirinin tamamı ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİne bağışlanacaktır.Çıkacak olan kitabımızda şiirleri bulunan katılımcı arkadaşlardan öncelikle hiç bir ücret istenmiyecektir.Bu kitap hepimizin olacak,bu yüzdendirki katılımcı her şair arkadaşımızında elini taşın altına koyması gerekir.Kitabımız bir yayın evinde basılacak ve baskıdan çıktıktan sonra katılımcı şair arkadaşlara en az 20 şer adet kitap gönderip çevrelerinde satarak destek olmalarını isteyeceğiz. Bu şekilde en az 50 arkadaşımızın katılımını düşünürsek 1000 adet kitabımız satılmış ve yapacağımız bağışta sözde kalmamış olacaktır. Kitabımız en az 50 şair dostumuzun şiirleri ile 265 sayfa olarak düşünülüyor,katılmak istiyen şairlerimize en az 5 sayfa ayrılacaktır bu arkadaşlarımızın bize yazarak yada telefon ile ulaşarak isimlerini yazdırmalarını veee tasarımızın daha olgun hale gelmesi için hepinizin görüş ve önerilerinizi bekliyoruz. Şiirimiz kutsal işimiz İğnesiz ibrişimsiz Gergevsiz ipeklere İşlediğimiz Saygılarımla..........Selçuk Sen, Menekşe Gülay........... Bana ulaşabileceğiniz telefon numaram 0 542 4711774 Selçuk Sen |
Aşk
AŞK Çaldı kapımı bak yine O güzel yüreği ile Ateşi düştü içime Yaşanası sen ile .................Selçuk Sen...... Selçuk Sen |
Aşk Ateşi
AŞK ATEŞİ Aşk ateşi sarmış yüreğini Öyle bir ateşki kül eder seni Saygı ile bakıyoruz büyük aşka Kerem ile Aslı misali .............Selçuk Sen.. Selçuk Sen |
Aşk Bitti
AŞK BİTTİ Hiç üzülmedim biliyormusun Aramızdaki bu kopukluğa Oysa ne çok sevmiştim Delice aşıktım sana Aşk değildi belki Sanırım şakacı yüreğimin Bana yaptığı bir şakaydı Üzülmezmiydim aksi olsaydı Oysa ne çok sevmiştim seni Delice aşıktım sana Senin duyarsızlığın,sahteliğin Hiç üzülmedim biliyormusun,hiiiiiççççç ......Selçuk Sen...... Selçuk Sen |
Aşk Bu
AŞK BU Sevgin büyüttü aşk ateşimi Seviyorum seni deli gibi Aşkın bir virüs gibi sardı beni yok panzehiri Mutluluk sarhoşuyum seninle Ada vapuru hınca hınc Sevda seli bedenlerimiz Birleşmiş bak ölesiye Ayrılık vakti geldi yine Gün bitti senin sevginle Mutluluk sarhoşu bedenim Kalbim hep seninle. Delü selçuk yanmış bu aşk ile Eminim elbet sevildiğime Aşk ateşi yakmış yüreğimi Sevdiceğim anlasana. ................Selçuk Sen........... Selçuk Sen |
Aşk dediğin nedir ki
Aşk dediğin nedir ki Hiç yaşamıyacaktım sanki Aldım taa içime soktum Aşığım sana inan ki Aşk dediğin nedir ki Yaşamım öylesine deli dolu ki Gün be gün sararken ateşin Ömrümü versem yetermi ki Aşk dediğin nedir ki Masamda mezem ve rakım illa ki Sıcak sıcak yayılırken damarlarıma Aşığım şimdi doldur be saki. Selçuk Sen |
Aşk her yerde
Aşk her yerde Gönlümün görebildiği Alemde Gönül gözümün bebeğinde Aşk her yerde Uskumru ile süslü Rakı mezesinde Aşk her yerde Bir balıkçı meyhanesinde O en köşe masada. Selçuk Sen |
Aşk olalım hayata
Kıç tarafındayım yine gemide Aşkı içiyorum ölesiye Karşımda sevgilinin hayali ile kadehi İçiyoruz birlikte aşkı sevgiyi Güneş kızılca çökerken usulca Vuslata hazırlanıyor denizle Aşk ile öpüşerek batarken yine Şimşekler çaktırıyor yüreğimde Güzel yüzün güneş olmuş karşımda Köpür köpür yüreğim bir deniz ufukta Birlikte aydınlatarak karanlıkları Sevgi dolalım aşk olalım el ele hayata. Selçuk Sen |
Aşk olsun ibadetim
Sevgi kadar kutsal Sevmek kadar yüce Ne var bu dünyada Aşk olsun ibadetim Neden verdin acıları? Hep sevmek Hep sevişmek varken Aşk olsun ibadetim Acı da var tatlıda Hüzün de var neşe de Her dem yaşamımızda Aşk olsun ibadetim Sevgi ile bakıyorum Hayatı seviyorum Çok güzel yaşamak biliyorum Aşk olsun ibadetim. Selçuk Sen |
Aşk sarhoşu
AŞK SARHOŞU Sevgileri içiyorum Yudum yudum Aşk oluyor Sarhoşluğum Haykırıyorum adını Dağlara denizlere Aşkım,bitanem Seni çoookk seviyorum. Selçuk Sen |
Aşkın sarhoşuyum
Dopdolu kadehim taşıyor yine Sevdamı içiyorum sensizliğimde Aşkın sarhoşuyum,Kadehin değil Çırpınıyor yüreğim sevda denizinde Selçuk Sen |
Ay idim
Ay idim Ay idim karanlıkta Gün oldum,aydım Işığıyla güneşin Sevdalara uzandım. Selçuk Sen |
Babama
Babama SENİ DÜŞÜNÜYORUM BABACIĞIM ÇOK KÜÇÜKTÜ ANILARIM HATIRLADIĞIM GÜZEL YÜZÜN SEVECENLİĞİN BEN EN ÇOK SENİ SEVDİM BABACIĞIM SENİ DÜŞÜNÜYORUM BABACIĞIM BANA OLAN YAKLAŞIMINI SEVGİNİ BİZİM İÇİN VERDİĞİN MÜCADELEYİ BEN EN ÇOK SENİ SEVDİM BABACIĞIM SENİ DÜŞÜNÜYORUM BABACIĞIM HASTALANDIĞIN O SON GÜNÜ VE O GECENİN ACI SABAHINI BEN EN ÇOK SENİ SEVDİM BABACIĞIM SENİ DÜŞÜNÜYORUM BABACIĞIM DOYASIYA SİNDİREMEDEN SEVGİNİ YANLIZ KALIŞIMI SENSİZLİĞİ BEN EN ÇOK SENİ SEVDİM BABACIĞIM SENİ DÜŞÜNÜYORUM BABACIĞIM KÜÇÜCÜKTÜM GİTTİĞİNDE BAK BÜYÜDÜM SENSİZ DE BEN EN ÇOK SENİ SEVDİM BABACIĞIM SENİ DÜŞÜNÜYORUM BABACIĞIM BAK BENDE BABAYIM ŞİMDİ BANA VERDİĞİM TEMEL İLE BÜYÜYOR TORUNLARIN BEN EN ÇOK SENİ SEVDİM BABACIĞIM Selçuk Sen |
Balıkçı
BALIKÇI Biliyorum işin bu İnsanoğlu düzen bu Acımadı bak çapari Sevdiğinden ayırdı istavriti .......Selçuk Sen.... Selçuk Sen |
Bebeğim
BEBEĞİM Öylesine büyük'ki sevgim sana Aşkı yaşıyorum kana kana Dem dem sevgim yüreğimde Çırpınıyor kalbim aşkın ile İlk aşkımsın bebeğim Hep sevecek seni yüreğim Sonsuz olsun ebedi aşkımız Bırak seninle öleyim. Hiçbir engel tanımıyorum Seni seviyorum ağlamıyorum Sevgi özveridir biliyorum Hep veriyor hep seviyorum .....................Selçuk Sen......... Selçuk Sen |
Ben aşık'mıyım
Ayrı iken hüzünbaz Yanında iken sihirbaz Oldum bir hokkabaz, Ben aşık'mıyım neyim? Düşümde özlemim Özümde sevgilim A benim güzel delim Ben aşık'mıyım neyim? Beni deli ettin Yüreğine hapsettin Sen beni ne zannettin Ben aşık'mıyım neyim? Hapsoldum gözlerinde Buram buram yüreğimde Adın hep dilimde Ben aşık'mıyım neyim? Özümde,gözümde Sazımda,sözümde Takılmışım ben sende Ben aşık'mıyım neyim? Deli Selçuk derki Aşk bu demekki, Doldur be saki. Ben aşık'mıyım neyim? Selçuk Sen |
Bilemezsinki
Bak geldin oturdun karşıma işte Bilemezsinki seviyorum seni içten içe Yüreğim pır pır şimdi seni görünce Haykıramıyorum aşkımı gönlümce Yerinden çıkacak yüreğim Gözlerim üzerinde Yeter artık bir ışık Bir ışık ver yüreğime Sevmek seni ayrı bir mutluluk Ayrı bir heyecan yüreğimde Yaşıyorum seni sensiz,bende Bir bilsen bendeki seni,sende. B i l e m e z s i n k i............... Selçuk Sen |
Bir yer var
Bir yer var Suyun rakıyla yıkandığı Görmeli orada İnsanları ebruli Bir yer var Raksettiren hüzünleri Bulut bulut yükselen Arşa doğru hayatları Bir yer var Sade saf ve tertemiz Darmadağın duygularla İçtiriyor hayatı yalın Bir yer var Düşlerimi uyandıran Yaşamımı çıldırtan Hayatı ruhumda demleten. Bir yer var Suyun rakıyla yıkandığı Orasııııı.... Mazlum abinin meyhanesi. Selçuk Sen |
Bordosunda tahtalının
Bordosunda oturmuşum geminin Güneş kızılca batmada ufukta, Elimde bira,gönlümde sevda Aşk ateşi delice sarmada Biliyorum cennetteyim her gece Akşam lacivertçe çökmede Sevgi doluyor aşk oluyorum Ufkunda sevda denizinde. Deli Selçuk benim adım Aşk ile coşar dolarım, Damarlarımda alkol yudum yudum Sımsıcak sevdalara sararım. Selçuk Sen |
Bu gün de harikasın hayat
Mutluluk ile uyanarak güne Bir gün daha çaldım senden Bu günde yansıtarak sevdalarımı Yaşıyacağım seni HAYAT. Sevda türküleri söyliyerek Ruhum dolup taşacak Yaşadığım günün güzelliğiyle Sarılacağım sana HAYAT Sensin ruhumla bütünleşen Güzellikleri gönlümde süsleyen Ömrümün sevda bahçesi Bu günde harikasın HAYAT Çok büyük sevgilisin bende Öylesine sevgi dolusunki Mümkünmü sevmemek seni Seni çok seviyorum HAYAT Selçuk Sen |
Bu gün yine çok güzelsin hayat
Bir başka uyanış bugün bende Müjdeliyor ay ışığı günü gökte Coşkun sevda yalımı yüreğimde Bu gün yine çok güzelsin hayat. Güneş parlıyor yararcasına sabahı Işıl ışıl sarıyor sevdamı Arzu dolu mutluluk ateşi Bu gün yine çok güzelsin hayat. Kahvaltımda bir sevda türküsü Sevmelere açık gönlümün gözü Daima edelim sevda sözü Bu gün yine çok güzelsin hayat. Her sabah doğum günü bana Her yeni gün hediye bu cana Sevgi ile büyüyerek yüreğimde Bu gün yine çok güzelsin hayat. Selçuk Sen |
Bugünde çok güzelsin hayat çoookk
Bu gün yine çok güzelsin hayat çoookk Mutlu başlıyorum güne Isınıyor yüreğim güneş ile Harika bir gün yine Çırpınıyor yüreğim neşe ile Besledim yine Burgazadalı kargayı Kıskandı martılar attım onlarada lokmayı Sabah neşesi yüreklerimizde Söyledik sevda türküsü birlikte Sımsıcak deniz ve bulutlar Günüme renk getirdi martılar Ben şiirini yazdım sabahın Onlar maviliklere uçtular Bu gün yine çok güzelsin hayat çooookkk.. Selçuk Sen |
Buğumu sandın aşkı
Hohlayıp silebileceğin Buğumu sandın aşkı Oynama yüreğimle O sende şaştı Nice sevdalar yaşadı Kavruldu bu gönül Yaralı yüreğim Kanadı taştı Anlamıyorsun aşktan Acı veriyorsun baştan Vicdan uğramamış yüreğine Kalbin olmuş taştan Hohlayıp silebileceğin Buğumu sandın aşkı. Oynama yüreğimle O sende şaştı. Selçuk Sen |
Canım benim
Sevgilim canım benim Seni ne çok özledim Sensiz geçmiyor ******* Karanlıklar bitmiyor Seni çok seviyorum Sensiz sabah oldu Upuzun bir geceden Bekle canım benim Geliyorum sana ben Selçuk Sen |
Cila
CİLA Geceydim gün oldum Karanlıktım aydım Pas tutmuş yüreğimi Parlatan sen oldun. ..................Selçuk Sen... Selçuk Sen |
Çiçeğim oldun
ÇİÇEĞİM OLDUN Güneşim oldun,denizim oldun Önümde süzülen martım oldun Hayatta sevdiğim her şeyim oldun Gönlümü süsleyen çiçeğim oldun Sevda selin sardı beni Yıkıyor bak derdimi kederimi Dolduruyor sevgin özlemimi Özlediğim sevdamın çiçeği oldun Delü selçuk sevdi kime ne gerek Hasretti aşka ona bu gerek Büyüttüm aşkımı renk ve renk Menekşe bahçemin çiçeği oldun Selçuk Sen |
Çim Tohumu
ÇİM TOHUMU Çim tohumuyum Atıldığım toprakta Yeşeren ot değil Umutlarım bir bağlamda Yeşerdi bak işte Toprak ile su ile güneş ile Yaşamı sindirdim özümde Renk ve renk menekşeler ile Yemyeşildi,topraktı kokum Yaydım ışığımı karanlıkta yokum Sevgi toprağında yeşeren Çim tohumuyum. ..................Selçuk Sen...... Selçuk Sen |
Çökerken akşam
Usulca çökerken akşam şehrin üstüne Gidiyorum Üsküdar,Eminönü gemisinde Günün yorgunluğu,mahmurluğu çöktü üzerime İçeceğim şimdi adalar-Yalova gemisinde Öylesine güzelki ay en hilalinde bu gece Mezem olacak coşacak düşlerimde Bir başka güzel sevgilimin yüzü önümde Aya baktım bembeyaz,sevgilim gözlerimde. Alacağım içkilerimi dolacağım bu gece Mezelerin en güzeli hilal üzerimde Dolacak benliğim sevgiliyle düşlerimde Aşkı içeceğim kana kana yüreğimde. Selçuk Sen |
Deli dediler
İçiyordum sarhoş dediler Seviyordum aşık dediler Nice sevdalar gördü gönlüm Şimdi bana deli dediler. Selçuk Sen |
Deli ediyor beni
Gök mavi deniz mavi Maviler arasında adalar Deli eder beni. Sevda türküsü martıların sesi Bak yunuslar yarıyor mavi'leri Deli ediyor beni deli............ Selçuk Sen |
Düm Tek
DÜM TEK DÖNÜYOR SEVDALARIM ALLI GÜLLÜ,RENK VE RENK İŞTE BENİM SEVMELERİM DÜM TEK,DÜM TEK......... ELBET USLANACAK BİR GÜN DELİCE ÇIRPINAN YÜREK. GİTMEYECEK HEP BÖYLE ELBET DÜM TEK DÜM TEK............. DELÜ SELÇUK DERKİ KİME NE GEREK BEN BÖYLE İYİYİM ARKADAŞ HEP DÜM HEP TEK............. .......Selçuk Sen... Selçuk Sen |
Düzmece hayat
Öylesine bir geceki bu gece İçtiriyor beni bilmece Soruyorum nerede gerçeklerim Hayat bu hepsi düzmece Selçuk Sen |
Ebedi Aşkım
Aşk bu sardımı sarıyor arkadaş Delice çılgınca hayalimde sevgili Seyrederken önümde yürek gibi çırpınan denizi Yanımda mezem düşümde sevgili Buğu buğu uçuyor eski aşklar gözümde Bir sevda türküsü yüreğin bende Öylesine dolu ki gönlüm sende Saracağım içeceğim aşkımızı hep seninle Buram buram yanıyor yüreğim Seni çok seviyor,özlüyorum bebeğim Deli gibi çılgınca seviyorum seni Sevda denizinde köpük köpük yüreğim. Deliyim evet deli hemde zır deli Delü Selçuk bu hep seviyor seni Açtım kalbimi tüm sevdalara Senin yerin bambaşka bende,ebedi. Selçuk Sen |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:00 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.