![]() |
Hakan Şengün
Acaba
Biten her yağmurun ardında ki gecede Sen aklımda kalırsın. Yansa da şehrin tüm ışıkları Kortutan bir sensizlik dolarken kollarını boynuma Gözlerime düştüğün o ilk çıplak halinle Sen aklımı alırsın. Yazık olduğuna düşündüğüm bir sevdaya ağlarım Tutunamam son bahar yaprakları gibi gözlerime Kayar düşerim Nefesinde sakladığın bir sıcaklık sanki dudaklarımı yakarken Konuşturmayan beni, Gözlerin ay misali yıldızların arasında mı ki hala Teleşımı görme diye Ardından koşturmayan beni. Hakan Şengün |
Acılar beni yutmadan
En güzel hayallerle Yarattığın dünyada yapayalnız bıraktın Hani yağmurlu bir gün Hani düşen her damla Hani aşk hiç bitmezdi, tükenmezdi zamanla. Yeminler ne içindi Gözyaşlarımız kime Bu kadar vefasız olma Yazık değilmi kalbime Yokluğunda kahroldum, yandım kül olup bittim Yokluğunda kendime, ne kötülükler ettim Yeminlerimi bozup, günahlara karıştım Beni yerden yere vuran acıya bile alıştım Yokluğunda bir serhoş, bir berduş oldum gittim Yokluğunda İstanbul, çekilmedi terkettim Her yanımda ayrı dert, ecele sığınmadan Haydi gel kurtar beni, acılar beni yutmadan Hakan Şengün |
Adımlarım Koşar Sana
Güneşin doğuşusun sen, batışı değil Gerçeğe en yakın olan, asla düş değil Ellerimde hayat bulan beyaz narin gül Sevgiyi anlatırsın, ayrılık değil. Karmakarışık olup dolanmış yüreğime Bir düğümsün içimde, çözülmez değil Mutluluğu ararken hasret *******inde Elimin altındasın görünmez değil. Şimdi artık umudu tüketen ben değilim Başımda esip duran hasret rüzgarı değil Gözlerimi kapatsam hissederim kokunu Kulağımda çalan şarkı ayrılık için değil. Gamze gamze gülüşlerin yakıyor bedenimi Seni sevmeme neden yeşil gözlerin değil Hiç bukadar istekli hissetmedim kendimi Sana koşar adımlarım, artık yürüyerek değil. Hakan Şengün |
Adını Sen Koy
Kaderin zorlar seni istemediklerine Diyemezsin merhaba her yeni güne Giden sen değilsin sen zorla götürülen Lanetler edemezsin sevdiğin güne. Yağmur olurda bazen yağmak istersin Çünkü umudusun sen kurumuş toprakların Şimşekler çaktırıpta sevincini haykırırken Lanetler edemezsin doğduğun güne. Bir tomurcuk olup açmak istesin Çiçeğinin kokusu hüzünler katar güne Koklamak yetmez seni sever iken delice Sen lanet edemezsin açtığın güne. Hakan Şengün |
Affet
Özür dileyemem; Sen yinede affet beni. Savruldum düşünmeden Acemi ömrüme ver. Düşünmedim sonunu Durulmamış gönlüme ver. Damarlarımda durmayan Akıp giden kana ver ettiklerimi; Affedecekmisin beni? Gözlerinden anlarım Şimşekler çakar o an yanaşamam. Duruşundan anlarım Fırtına öncesi halin, beklerim dinmesini Sarılamam. Git desende inanmam Kızgınlık halin hani; İnan canım çok acıyor Ne olur affet beni. Hakan Şengün |
Ağlayamıyorum
Ne diye çıktın sevda yoluma Şimdi artık, neden artık ağlayamıyorum. Bir bahanem yok artık gözyaşı dökmek için Beklememe gerek yok yeniden sevmek için Vaktinden önce gelen Bahara benziyorum. Ağlayamıyorum. Ne diye sildin gözümde yaşı Şimdi artık, neden artık ağlayamıyorum. Buğulu bakmıyor artık gözlerim gözlerine Düşmüyorki yağmurlar hiç benim üzerime Zamansız yaprak açan Bir güle benziyorum Ağlayamıyorum. Ne diye verdin mutluluk bana Şimdi artık, neden artık ağlayamıyorum. Hep hayal zannettim ben bir gün güleceğimi Olursa bir sevgilim ne çok seveceğimi Duası kabul olan Bir kula benziyorum Ağlayamıyorum. Hakan Şengün |
Aklım Şimdi Sende Kaldı
Yüreğini ben götürdüm ayrılırken yanından Ama benim yüreğim senin yanında kaldı Bu ilk kaçışı değil, onu benden kimler aldı Biliyormusun tek fark aklım şimdi sende kaldı. Alamadım onu senden, koparamadım bilesin Dönecekse şayet geri, sen de onla dönmelisin Benden beklediğin ne, özlemlerin, dileklerin; Sanki benmişcesine, ona bir bir demelisin. Ondan bir yağmur dile, yıkasın günahları Ondan mutluluk dile, yeşertsin yaprakları Ona deki korkarım karanlık gökyüzünden Senin için donatsın gökyüzüne yıldızları. Sen bir gülsün, korkarım elimde dökülürse yaprağın Sen gökkuşağı gözlerimde, henüz dinmiş yağmurların Senki bir kuş göklerde, özgürlüğü yakarışların Sen bir heyecanısın inan kalbimde, deli çırpınışların Hakan Şengün |
Alınma Bana
Ben buyum. Halimin nedeni değilsin sen. Bana her günde gelsen, beni en çokta sevsen ; hep dert olursun sol yanıma. Alınsamda sana Alınma bana. Fallarına yandığım papatyasın ölümü bekleyen halinle tuttuğum ellerimde. Nedenini bilmediğim bir dokunuş, soluşunla beraber canlanır bedenimde. Satırlara dökemediğim sevgimi Ne-on ışıklar ile yazamasamda gökyüzünde sana Alınma bana… Bir yerdesin işte kalbimin içinde, bende yabancısıyım; Yerini sorma bana. Dünya bir yana, ben bir yana Bazen varlığını unutsamda yanımda Alınma bana. Hakan Şengün |
Alışamadım
Sen, takvim yaprağı gibi Bir günlük aşkların kadınımısın? Hangi ay, hangi günüm Sensiz kaçıncı doğum günüm Mutsuzum hala Farkındamısın? Sen deli bir rüzgar gibi Bir günlük fırtınaların kadınımısın? Ne bir diken, ne bir gülüm Sen içimde bir kördüğüm Çözemedim hala Farkındamısın? Alışılmayan yokluğuna Alışamadım gitti Bir film gibi Defalarca seyrettiğim gidişin; Her seferinde Son yazarak bitti Sen, tebessümü çok gören Acıklı sonların kadınımısın? Ne yaşama hevesim var Ne de ölmek istiyorum Buhranını yaşadığım bir yasın Son demini yaşıyorum Farkındamısın? Hakan Şengün |
Alışmamışım
Unutulmayan bütün aşklara.... Alışmamışım; Duramam kapalı odalarda Gökyüzüne bir pencereden bakmakla doyamam Nasıl dalgaların sesini duyupta ay ışığında Sevişmeden duramadığım gibi kumsallarda. Yaşamamışım; Kalamam sevgilerin uzağında Uzaklardan koklayarak Kardelen’e doyamam Nasıl yağmurun sesini duyupta Islanmadan duramadığım gibi rüyalarda Ben yağmur kokmadan duramam. Hakan Şengün |
Ama yinede!
senin yokluğunda yazdığım kaç şarkı var bilmiyorsun değiştin sen artık eskisi gibi rüyalara da girmiyorsun hem sebepsiz hem de nedensizsin ayrılığı özlediğin için yaşıyorsun ama yinede yaşlanıyorsun. yıllar sonra bir sabah yüzleşeceksin kendinle aynanın karşısında, siyah beyaz bir hayata sana ait olmayan gözlere bakacaksın ağlama şimdiden kader bu yaşlanacaksın mutlu yıllar dilerdim sana bilsem mutluluğa değer verenlerdensin belki kırmızı bir gül ama kıymet bilmeyenlerdensin yinede başarabildiğin sürece sevgiyle yani benimle kalmayı dene Hakan Şengün |
An gelir
Her anımı istesemde paylaşamam seninle Güz gelir sararırım başak tanelerinde Koşsamda yetişemem mevsimlerin peşinden Ardında kalırım yağmurların; Baharlar gelir geçerde ben hala yeşeremem. İstesemde ümitlerimi sana veremem gülüm. Kıvrımlarında kalırım yolun, yorulurum Rüzgarlara kapılırım hazan zamanı savrulurum Suzuz geçen yazlarda ellerinde kururum Nazlıdır gözlerim bakamaz uzaklara Her nekadar bilmesede acısını yokluğunun Pus çökmüş bir havada geceyi ısıtan soluğunun Ardında kalırdım herzaman, bilirsin yokluğunun Hakan Şengün |
Anlamı Yok Sensiz
Unutulmayan bütün aşklara Ayaz bastı yine Gece soğuk, gece sessiz Dağlara inerken sis Diken batar gözlerime Uykular tutmaz sensiz. Önce kokunu duyarım Başıma bela yaydığın mis Dağları basarken sis Yağmur düşer gözlerime Uykular tutmaz sensiz. Gururumun alevi yoluna salsa da is Sende bulamıyorsam; Demek anlamı yok sensiz. Yıldızların ışığı gecene salsa da iz Senle paylaşmıyorsam; Demek anlamı yok sensiz. Hakan Şengün |
Anmak Yeniden
Güneşin doğuşuna şahit olmak bir yerden Hissetmek sıcağın yakışını akarken damarlarında Ve aynalara bakarken gözlerdeki parlamaya Bir tebessümle şahit olabilmek yeniden... Önemi varmı bilmem ilk söylenen sözlerin Bir bahar sabahında tomurcuk açarken güller Nelerin uğrunda koşup yorgun düşer gönüller Bir tebessümle hatırlamak o anları yeniden. Hakan Şengün |
Ardıma hiç bakmadım
O kadar hızlı geçti çocukluğum Topu topu üç kare fotoğraftan Birini asla anımsamadığım Siyah beyaz günlerim oldu benim. Mevsimleri bilmediğim yıllar; Ve bilmediğim mevsimlere Sevdiğimi söyleyemediğim Dağınık bir çekmece Dağınık bir yatak Dağınık saç baş gibi Sıraya sokamadığım aşklarım oldu O kadar hızlı geçti çocukluğum Hakan Şengün |
Artık sana ait değil sol yanım
Yeminliyim ben Sevmeyeceğim Yeminim var sana geri Dönmeyeceğim Yosun gözlerine, bakmayacağım Allah’ım var artık sana tapmayacağım Yansa da içim Tütse dumanım Artık sana ait değil Değil sol yanım Dünyalar senin Olsa bebeğim Bir selama hasret yaşa Vermeyeceğim Selam versen, “ be aleyküm “ demeyeceğim Hakan Şengün |
Asla Solmayacaksın
Sonuna geldik demek güzel günlerin Benim için sen asla dünde kalmayacaksın Yeşermişti seninle bildiğim tüm ümitler Sen bir çiçek ellerimde asla solmayacaksın. Kitaplarda saklı olan hecelerde sen varsın Gerek yok fazlasına tekrar yazılmayacaksın Günleri kıştan çalıp bahara eklemek varken Yinede soğuk *******de asla solmayacaksın. Olur ya zaman gelip yaprakta dökeceksin Her bir yaprak ardından yeniden açaçaksın Ben çiçek açışını umutla beklerken gönlüm Bilki benim gönlümde asla solmayacaksın Hakan Şengün |
Aşk Unutulmuyor
Unutulmayan bütün aşklara... Çok zor, unutulmuyor aşk. Fırtınalar çıkartıyorum rüyalarımda, kasırgaları getiriyorum hayallerimin yanında Yinede savrulmuyor, Gitmiyor aşk, kaçmıyor. Kuş olup aklımdan uçmuyor, Ağlıyorum hırsımdan Ama o gözlerimden düşmüyor. Çok zor Her geçen gün dahada zor oluyor Lanet olsun aşk Unutulmuyor.... Hakan Şengün |
Aşk Uzağa Gittikçe
Gitmem gerek bu gece Kal diye ısrar etme. Aşk yolunda yürünecek çok uzun yollarım var Sığamazsın gönlüme, benim gönlüm bana dar Sen bahara kal dedikçe, dinmedimi yağmurlar! Islanmak istiyorsun Sevilmek istiyorsun Sevildiğin için çok sevinmek istiyorsun. Aşkı kolay biliyor Yalnız senin sanıyorsun Bir kolumda aşk, diğerinde sen Birde içimi bilsen Tutmazdın beni böyle Kendin koyardın yola El sallaya sallaya. Israr etme kal diye Kaçmalıyım buradan Bir aklımda sen, bir dilimde sen Gerçeği bir görsen Sarmazdın beni böyle. Yağmurlar dinmedimi sen ıslanmak istedikçe Gönlün bende rehin kaldı daha fazla sevdikçe Gitmem gerek bu gece, kal diye ısrar etme Yeniden başlar yağmur AŞK UZAĞA GİTTİKÇE Hakan Şengün |
Aşkı bitti kendi gitti dedirtmem
Ayrıldık diye ağlayacak değilim Ben bu aşka göz yaşımı döktürtmem Dost kalarak öyle veda edelim Aşkı bitti, kendi gitti dedirtmem Yolun açık olsun dua ederim Rüzgar olup saçlarında eserim, Belki bir gün merak eder gelirim Aşkı bitti, unuttu gitti dedirtmem. Ne güzel günler yaşadık seninle Ben bu aşka böyle nankörlük etmem Kadir kıymet nedir sende öğrendim Aşkı bitti, vurdu gitti dedirtmem Hakan Şengün |
Aşkı İstanbul'a Gömdüm
Affet Allah’ım Ben bir aşkı öldürdüm. Ne bir gören oldu beni Ne de bir şahit. Aşk benim yüzümden Şimdi bir Şehit…… Henüz toydum, henüz çok genç Zaman şimdiki gibi kalmıyordu geç.. Aşkı buldum İstanbul’da Aşkı yaşadım. Ne o kural koydu bana Ne ben doymak nedir bildim ona… Her gün kendimden çok ona baktım aynalarda Ve o hergün istedi Benden çok, benden fazla. Kendimi içime attım, uçurumlardan değil Kendimden kaçar oldum, korkularımdan değil Dedim aşk bir kez olsun; kul olda önümde eğil …. Ne o kul olmak istedi bir günlük olsun bana Ne ben basabildim onu öldürmeden bağrıma. Aşkı İstanbul’da buldum, Aşkı İstanbul’da gördüm. Affet beni Allah’ım Ben bir aşkı öldürdüm. Şimdi şarkımda bitti, yüzümü dağlara döndüm O en çok sevdiğim Aşkı İstanbul’a gömdüm Hakan Şengün |
Aylardan Şubat 14.gün
Bu gün ne doğumgünüm, ne de bayram Ama içimde nedense bir karamsarlık Sanki dalgalı bir denizde bir sandalım hani, Kürekleri olmayan Neye benziyorumdur kimbilir uzaklardan..... Çalmasından korktuğum cep telefonu Ne olur Allah’ım titremesin diyorum...umutlarım Bu gün başka bir gün biliyorum; Sanki suymuşcasına içiyorum hasreti yudum yudum Boğulacağımı bile bile yemyeşil sularında, Ne yapayım gülüm vazgeçemiyorum. Aynı yollardan defalarca geçmekten olsa Kaybolduğumu anladım düşüncelerde adım adım. Gülecekse diyorum bir gün kara bahtım Dönecekse diyorum bıraktığım güne geri anılarım Kopartıp atacaksa içimden ürpertileri Neden olmasın diyorum Bu gün benim doğumgünüm. Hakan Şengün |
Ayrılık
Bu kaçıncı ayrılık yarim Her seferinde uzuyor yollar Ve daha uzun çekiyorum dumanı ciğerlerime Öldürmekmi istiyorum ne sensiz günleri Belkide soldurmak sensiz açan tüm gülleri.... Gökyüzü bir açıp bir kapıyor Sanki gökyüzünde gezer karmakarışık içim Yetinin diyorum yeşilliklere birkaç damla ile Ben ki nasıl yaşıyorsam birkaç hatıra ile Benki nasıl susuyorum birkaç damla gözyaşına Sizde susayın diyorum gözlerim kapalıyken. Hakan Şengün |
Ayrılık ateşi
ayrılık ateşi yanıyor şimdi ağladım ,deneme öyle sönmüyor. hüzüne boyanmış katran ******* yaşadım güzelim kolay geçmiyor. bilinmez meçhule gidiyor bak yollarım ağlamak derdime çare olmuyor. saçlara ak düşen o uzun yollar yürüdüm güzelim bitmek bilmiyor. Gelmedin büyüyor gözümde uçurumlar dönmedin dönseydin olmazdı yalnızlıklar sevgilim yaşanmış onca mutluluklar siliyor hepsini yaşanan ayrılıklar Hakan Şengün |
Ayrılık böyleymiş demek
Zamanın geldi işte, düşüyorsun göz yaşımda Ne diye bu acelen, yanlışsın kararında Kurumuş yaprak gibi ömrüm, tozarken avuçlarında Ayrılık böyleymiş demek, senin ilk baharında Şimdi yağmur olsaydı, ağlasaydım utanmadan Kanadım olsaydı keşke Uçardım ardıma bakmadan Keşke bitseydi bahar, keşke öyle gitseydin Benim sevdam nasıl biter, gözünle görmeseydin Okyanus gibi gözlerinde büyüttüğüm sevdama Yağmur yağsa ağlardım; Düşen yakomazlarda Nasıl hayal ederim ki seni başka kollarda Ayrılık böyleymiş demek, senin ilk baharında Hakan Şengün |
Az gelir
Dayanamam yalnızlığa, karanlık onunla gelir Sana taptığımdan değil, ayrılık bana zor gelir. Batarsa batsın şu dünya, inan hiç umrumda değil Biterse bitsin tüm rüyalar, hayaller ardından gelir. Rüzgarlar essede benim başımda Savrulmam bana vız gelir. Aşklara hasret susamış gönlüm Tek bir aşkla yetinmez, bana az gelir. Hakan Şengün |
Ben Hüzün Denizinin Ortasında Bir Ada
Yalnızlığı bilirim anlatmana gerek yok Toplasanda çıkarsanda sonunda tek kalırsın Gece soğuk, gece sessiz, şafağa saatler kala Ben hüzün denizinin ortasımda bir ada^^. Hasret nedir bilirim tarifine gerek yok Paylaşmayı tattığım saatler yetmez bana Yaşanmış geçmişimi taşıyorken yarınlara Ben hüzün denizinin ortasında bir ada^^. Sevgi nedir bilirim yaşamama gerek yok Aşk taşar gözlerimden karışır yağmurlara Umudumu haykırırken yüksek uçan kuşlara Ben hüzün denizinin ortasında bir ada^^. Hakan Şengün |
Ben olayım
Açık kalan camından içeri esen rüzgar Ben olayım perdeni oynatan sağa sola Kalbinin toz tutmuş kapısındaki sevgi Ben olayım çalıp duran kıracakmışcasına. Kapanmış gözlerinde başlayan tatlı rüya Ben olayım mutluluk benimle gelsin sana Ellerinde sımsıcak hissettiğin umudun Ben olayım veren sana bıktırcasına. Kurumuş bir çiçeğin yakarışları gibi Ben olayım damla damla yağan topraklarına Hayalinde yaşayıpta gerçeğe gelemeyen Ben olayım sevgilin tapacakmışcasına.... Hakan Şengün |
Ben yanarım
Verdiğin son umudu harcamak üzereyken Elimden aldılar güzel Allahım; Gençliğim elimden kaçıp giderken Zamana koş diyen kimdi Allahım! İmrenirken dalında açan çiçeğe Yağmamış yağmurlara nasıl doyarım Yeşili hayranlıkla dökerken şiirlere Yaşil yerine başka bir renk nasıl koyarım.. Deliyim döner döner hep kendime sararım Dertler beni kovalar, ben dertlerden kaçarım Bir rol vermiş kader bana oynamam için Nezaman iner pere ben ozaman yanarım. Hakan Şengün |
Bende yoruldum
sen diye sarıldım hayallerine koynumda her gece senle uyudum her sabah ayrı bir deprem içimde yıkılıp durmaktan bende yoruldum bir sigara gibi dudaklarımda son nefesine dek seni soludum her sabah bir başka hüzzam şarkıda ağlayıp durmaktan bende yoruldum ne bayram bilirsin, ne hatır sormak aşkların kaderimi sararıp, solmak mademki sen yoksun, yok artık durmak sensiz yaşamaktan bende yoruldum Hakan Şengün |
Beni Allah Affetsin
Ne acıyış be gülüm ardında miras kalan Ben özlüyorum ya şimdi hasret kokan sensin Gözyaşlarım tükenmiş ki ağlıyamam kahretsin Seni üzdüm biliyorum, beni Allah affetsin.. Her kadahte bir bir tüketirim sandımda seni Bakarken saatlere tükendim yudum yudum Seni her anışımda hasreti estiren sensin Ardımda koydum seni, beni Allah affetsin Hakan Şengün |
Beni bir daha yarat
İnanmadım sana Hata yaptım Seni hem üzdüm hem yıprattım Pişmanım Ne yapsan az Sana diyecek sözüm yok Yaramaz cocuk gibi Yatır kucağına döv beni Ağlat Kalbinde eriyen bir mum aleviydim ya Söndür onu Ve kalbinden at Yeterki beni Bir daha yarat Hakan Şengün |
Beni Böyle Yaşatma
Nasıl olsa öleceğim senin ardında kalıp Ayrılık acısını bana böyle yaşatma Hasret ordularının başına geçsen bile Yüreğim zaten düşmüş, Boşuna hiç kuşatma. Nasılsa kapanacak gözlerim ardın sıra Özlemin acısını bana böyle yaşatma Hayallerin eline versende beyaz bayrak Yüreğim vurulmuş zaten Sonu fazla uzatma... Ben sevgi savaşının kaybetmiş kumandanı Nasıl kaybettiysem savaşı, Öylede yitirdim umutları. Şimdi yalıyım artık yüreğim teslim olmuş Umutların yerinde yıkıntılar duruyor. Acıyorum, kanıyorum, Artık geçmişe yanıyorum duman duman Geçmişi andığım gibi eskilerde zaman zaman. Nasılsa kül olacağım geçmişimle beraber Mazinin ateşini bana böyle yaşatma Söylesende serhoş olup zafer şarkılarını Canımdan akmışsın zaten Beni böyle yaşatma. Hakan Şengün |
Beni Gizle
Ben koca bir dağ; Çöküver üzerime sis gibi Sar beni, ört, gizle Sen bile bulmak için Rüzgarın sesini izle Aldırma bana; Üşüt beni, ıslat, titret İstersen ******* boyu beklet Ve beni öylece beyazlara gizle Sen bile bulmak için Rüzgarın sesini izle Sen hiç gördünmü Yıkıldığını dağların Ama yinede Yık beni, parçala Yerin dibine gizle Sen bile bulmak için Rüzgarın sesini izle Toprağım, suyum, ağacım Bir umut kalmadı tutunacağım İnanırmısın öldüğüne dağların. Tutukla beni Sen yargıla, ve sen as Ama arkamdan sakına tutma yas Çünkü, Sen istedin diye değil Seni çok sevdiğimden öldüm Yine sevsem Yine ölürdüm Hakan Şengün |
Beni Unutma
Taşısada umutların seni başka yerlere Geri dönerim diye kendini boşa yorma Zamandır acı getirir, zaman huzur bitirir Arzuları kamçılarken ak düşürür saçlarına Aynalarda dağıtırken gülüşleri hoyratça Beni Unutma; Uçursada kanatların seni mavi göklere Isıtmak için yüreğini güneşe sakın sokulma Güneş yakar eritir, güneş geceyi özletir Isıtırken yüreğini buhar eder bedenini Gün gelirde yağarsan çatlamış tıpraklara Beni Unutma; Kaçırsada hayallerin seni sahillerimden Huzurluyum deyipte dalgaları kudurtma Dalgalar ses getirir, dalga kayaları bitirir Ürpertirken *******i tuz düşürür yanağına Kağıtlara yazarken bildiğin tüm isimleri Beni Unutma: Hakan Şengün |
Beni Unutma Demeyeceğim
Beni unutma, Demeyeceğim sana Çünkü, benimde bir yüreğim var. İnsan insana benziyormuş ya Seni unutmak için Güzel bir sebebim var. Ne kaldı senden, verip de almadığın Bir deprem vurdu sanki, yüreğim darmadağın. Hani paylaşacaktık, nerde benim olanlar Canımı yakmazdı hani Rengarenk yalnızlıklar. Unuturum seni Unutacağım Sebep bırakmadın ki Ağlayacağım Unutulacak Düş olacaksın Sonbaharı görmeden Kış olacaksın. Ben kışı sevmem Anla yok şansın Akılda kaldığın günler Sende hatıra kalsın Hakan Şengün |
Benim için dua et
Biliyorum yüreğinde Hala benim aşkım var İnkar etme ne olur Ayrılık kime yarar. Tadına doyulmaz sevda Seninde yüreğin var Sebepsiz ayrılığın Çok büyük günahı var Seviyorsun kabul et Benim ki aşka davet Ben allahın lutfuyum Benim için dua et Unutmadın kabul et Yüreğinde beni hapset Ben allahın lutfuyum Benim için dua et Hakan Şengün |
Bırak bende Yaşasın
Bazen kayboluyorsun düşüncelerim içinde Neden diyorum bazen, neden bu çaresizlik Senin hayatının bir parçası olmak için Yenidenmi doğmalıyım senin avuçlarında.... Senin her anında var olmak için; Senin gözlerindemi kalmalıyım diyorum bazen. Ya yaş olursam sen de, akarsam gözlerinden Ya da aşk olurda kalırsam sende..! Sen hep benim içim de sevgisin gülüm... Seni sevmek her an.. benim kalbimde Senin olmak her an senin sevginde bölüm bölüm Ne önemi var.. gerisi masal.. ve sonu nasılsa ölüm... Ben seni sevgi denizinde bulmadım Yaşamak.. seni ama, fazlasını dilemeden.. Seni yoklukların ortasında... yıldızların mavi ışığında Bir deli dalganın köpükleri arasında buldum sırılsıklam. Seni sevdim, senin oldum, Gerektiğinde seninle doydum bir yudum hasret ile Ne önemi var gözlerinde olmamın.. Ne önemi var yanında kalmamın... Bildikten sonra sana olan aşkımın kudretini Bırak bende yaşasın aşkımızın hasretini... Hakan Şengün |
Bırakıp gitme
beni bir daha bırakıp gitme sensiz hayatımın bir anlamı yok bilirsin bir parçam tutuklu sende senden ayrı atacak bir yüreğim yok tutulu verir dilim, eksik konuşurum sen bir soluk al yeter ben içine doluşurum bir kağıt karalarsan gökkuşağı rengiyle yağmurların ardından koşar sana kavuşurum hasretin adı kalsın, hiç yaşanmasın razıyım yüreğim sende tutuklu kalsın başımı yastığa her koyuşumda işlenmemiş günahlar benle uykuya dalsın tutuklu yüreğim, yaşartır gözlerimi yanımdaymışcasına öper dururum seni şarkı söyle uzaklardan ölümsüz aşklara dair sesini duyarsam aşkın arar bulurum seni Hakan Şengün |
Bırakma Ellerimi
Korkularının nedenini söylemezsen sen bana Öyle durma sebepsiz, haydi yaklaş yanıma. Peşin sıra yıkılmadan yürüyorsam yanında Ellerinde sebepsiz bir korkunun bedeli Kaybetmek üzer seni, bırakma ellerimi. Sararmıydın bende olsa mazinin anahtarı Erimiş buzulların sıcak sularıyım ben Ne zaman ben giderim burukluk sara seni İstemiyorsan kaybetmeyi, bırakma ellerimi. Salıver korkuları bırak kaçsınlar senden Ellerinde bir sıcaklık hissetmezmisin benden? Vurulurken gözlerinde sınırdan kaçanbiri Işıklar sönmesin diye bırakma ellerimi. Yarın olur geç olur, uykular gelmez olur O günlere taşımak istemezsen keşkeleri Rüzgarımda savrulmadan bırakma ellerimi. Hakan Şengün |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:25 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.