![]() |
Aydanur Başcı
....Derken
Sevmeye kıyamam derken Eller aldı seni benden Yar yar diye inlerken Ben geçtim ben kendimden Şafak söküyor derken Evren hala karanlıktı Ellerim titriyor derken Gözlerim kan ağlıyordu Dokunmaya kıyamadım Sadece benim sandım Oysa ki eller kıymış sana Biçareyim sana yana yana Dokunmaya kıyamam sanarken Eller çaldı seni benden Ah ah diye yanarken Ben geçtim ben kendimden Gün doğuyor derken Düşüncem hala kararsızdı Başım dönüyor derken Kalbim vakitsiz sızlıyordu 17.11.2003 Pazartesi 18:00 Aydanur Başcı |
...İçin için
Tek tesellim sendin Sende gittin ya, şimdi ben Yanarım için için Sende vurdunya, habersizce sırtımdan Şimdi ben, ağlarım için için Sende terkettin ya, Vefasızca, bencilce Şimdi ben, kahroluyorum için için Karagözlüm neden, çok gördün Yaşamayı bana Şimdi ben, ölüyorum için için Seninle doğmuştum, ben Seninle ölmeliydim Ama, sen beni Senden önce öldürdün. 2002 Aydanur Başcı |
Acılar
Karanlık bir odada, seni düşünüyorum Kadere yenik düşmüşlüğün, acısını yaşıyorum Kimbilir belki de; acılarımı gömmek,silmek Yaşamaktan daha zor ve; Daha acı verecek. Acılar yok olmaz, biliyorum. En sonunda, kalbimin bir köşesinde; Bir hatırası kalacak ve bu hatıra; Kalbimin bir köşesinde kalacak ve; Benim seni unutmamı, engelleyecek. 2000 Aydanur Başcı |
Aklıma Sen Gelince
Dudaklarım ismini söylerken Hece hece, kelime kelime Resmini elime alırken Aklıma sen gelince Taşlara ismini yazarken Harflerle, cümlelerle Oturupta gök yüzüne bakarken Aklıma sen gelince Duvarda asılı resmine bakarken Ağlaya ağlaya, yıkıla yıkıla Mutlu günlerimi düşünürken Aklıma sen gelince Gözlerim gözlerine bakarken Sevinçle, neşeyle Kalbim senin için atarken Aklıma sen gelince 1999 Aydanur Başcı |
Anla Artık
Ben sensiz yaşayamam Bir an bile yapamam Ne olur anla beni Anla artık Allah aşkına Bu soğuk şehrin ıssız Yalnız köşesinde Ansızın ölebilirim Anla artık Allah aşkına Duymuyormusun sesimi Hissetmiyormusun, acılarımı Ne olur anla beni Anla artık Allah aşkına Yağan yağmurun altında Durmadan ıslanıyorum Bir de gök gürültüsü yok mu... Anla artık Allah aşkına Çöken karanlığın içinde Yok olup gidiyorum Ölmüme yol almışcasına Anla artık Allah aşkına 2002 Aydanur Başcı |
Anladım ki
Anladım ki herşey unutulmuyor Ne bugün nede yarın Herşeyi bir anda siler, Unuturum sanmıştım Oysaki yanılmışım İşte benim unutamadığımda sensin Sen beni öyle etkilemişsin ki Unutmak, vazgeçmek mümkün değil Senden ayrılınca sadece, Karanlıkla avundum, Onunla arkadaş oldum Sensizliği, yalnızlığı paylaşırcasına Anladım ki herşey, Karanlıkla paylaşılmıyor Hiçbir şey senin yerini doldurmuyor Unut, unut, unut diyorlar ama, Unutmak kolay mı Kolay olsa bende unuturdum elbet En sonunda bende unuttum ama, Seni değil unut diyenleri 2001 Aydanur Başcı |
Anlamadan...
Nasıl oldu bilmiyorum En sonunda söylüyorum Sana olan aşkımı, sevgimi İnanki yalan değil Nasıl olduğunu anlamadan Seni delice sevmişim Denedim, ama olamadım Senden başkasına yar Şu deli gönlüme Söz geçiremedim İnanki yalnız seni Seni sevmişim Nasıl olduğunu anlamadan Umutsuz bir son için Sadece yarını beklemişim Yarınlar hep güzeldir diye Beklemiş durmuşum ben Ne yazıkki, yaşadığım bu günler Yarınlar değilmiş 2000 Aydanur Başcı |
Anlamadım...
Sanmaki anlamadım Elveda deyip giderken Ellerinin titrediğini Gözlerime bakarken Beni hala sevdiğini Bana elveda ederken Sanmaki anlamadım Gözlerinin dolduğunu O kahveregi gözlerinden Dökülen yaşlar, senin Beni sevdiğini ele verirken Sanmaki anlamadım 1999 Aydanur Başcı |
Anlarsın...
Birgün olurda karşıma çıkarsan Başkası var deyip beni yıkma Çünkü, seni benim kadar seven olmaz Belki seviyor diye yanılırsın Belki de sevmediğini anlarsın Anlarsın, anlarsın ama Bana acı çektirdikten sonra Oysaki, ben senin için neler yapmıştım Sana herşeyimi vermiştim Gözlerimi seninle açmıştım Dünyaya seninle gelmiştim sanki Ama sen kıymet bilmedin O kutsal sevgimin değerini bilmedin 1998 Aydanur Başcı |
Arıyorum
Seni çok seviyorum ama; Kavuşmamız imkansız Seni çok özlüyorum çünkü; Aklımdan çıkmıyorsun Seni çok istiyorum, Herşeyden çok, arzuluyorum Arzuluyorum, bunu biliyorum Sokaklara, yollara düştüm Sadece seni; unutmaya çalıştım İnan ki; geçen yıllarımı değil, Kaybolan kendimi, benliğimi arıyorum. 1998 Aydanur Başcı |
Artık Biliyorum
Artık biliyorum; Ben ben değilim Şunu da biliyorum; Sende sen değilsin Yalan dolan desende İnanmak zorundasın sende Başka alemdeyim desemde Kabullenmek zorundayım bende Pembe bulutlarda karanlık, Mavi bulutlar gibi Ay da aydınlatmıyor artık Eskisi gibi ışıl ışıl 30.10.2003 Perşembe 12:30 Aydanur Başcı |
Başkasına aitmiş
Aşkın uğruna yandım Beni seviyorsun sandım Oysaki yanılmışım Sen başkasına aitmişsin Neden olmasın dedim Aşkımı anlatmayı denedim Maalesef geç kalmışım O başkasına aitmiş Bir bakışa kandım Yandım Allah'ım yandım İnanki anlamadım Meğerse başkasına aitmiş 15.04.2004 Perşembe 13:00 Aydanur Başcı |
Bekledim
Elveda deyip gitme Mahkum etme, beni bana Şu üç günlük dünyada Beni yalnız bırakma Yalnızlık beni kahreder Sensiz yaşamak Ölmekten de beter İsyan etmedim, feryat etmedim Hep seni, seni bekledim. 1997 Aydanur Başcı |
Bekliyorum
Gözyaşlarım, ağaran saçlarım Hepsi bir yana Ben hala bekliyorum Geçmesini bilmeyen Bir sonraki yılları Umutlarım, kırılan kalbim Hepsi bir yana Ben hala bekliyorum Geçmesini bilmeyen Bir sonraki ayları Yalnızlığım, kaybolan benliğim Hepsi bir yana Ben hala bekliyorum Geçmesini bilmeyen Bir sonraki haftaları Uykularım, kabuslu rüyalarım Hepsi bir yana Ben hala bekliyorum Geçmesini bilmeyen Bir sonraki günleri Odam, buz gibi yatağım Hepsi bir yana Ben hala bekliyorum Geçmesini bilmeyen Bir sonraki saatleri Mutsuzluğum, derbeder halim Hepsi bir yana Ben hala bekliyorum Geçmesini bilmeyen Bir sonraki dakikaları Kaderim, acı kaderim Hepsi bir yana Ben hala bekliyorum Geçmesini bilmeyen Saniyeler sonundaki ölümü. 21.06.2003 C.tesi 22:00 Aydanur Başcı |
Belki
Belki sana inanırdım Yalanların olmasaydı Belki aşkına inanırdım Aşkı tanımasaydım Ama sen öyle vefasızdın ki Aşkı, sevgiyi Yok edecek kadar Oysaki aşk, sevgi Gerçek sevenlerindir Ama sen, Bunu anlayamazdın Çünkü aşkı tanımıyordun Aşkı tanısan sanki ne olacaktı Sen hiçbir zaman Benim gibi sevemezdin. 1999 Aydanur Başcı |
Ben Bilirim
İnsan ölür, adı kalır Sanmaki bu dünya Ne sana kalır, ne bana Her cefanın çilesini Ben çektim, ben bilirim Ne sen bilirsin, ne başkası Her hasretin zulmetini Ben yaşadım, ben bilirim Ne sen yaşadın, ne başkası Her derdin ızdırabını Ben yaşadım, ben bilirim Ne sen bilirsin, ne başkası İnsana verilen cümle dertleri Ben çektim, ben bilirim Ne sen çektin, ne başkası Bir parça sevgi için savaşanları Ben gördüm, ben yaşadım Ben bilirim. 1998 Aydanur Başcı |
Benim gibi
Kaderim böyle yazılmış derim, O yolda yürümeye çalışırım, Açık kapı çıkmasada önüme, Engel olmaz hiçbirşey ölüme. Elbet bitecek birgün, İyi yada kötü bir sonla. Belki de inceldiği yerden, Yavaş yavaş kopacak, ansızın. Karalar bağlamak niye, Değiştirir mi yazılan yolu. Hiç gelir mi bu, gidişin sonu Elbette gelir birgün, İyi yada kötü bir darbeyle. Sürüklenip gitmekse eğer, Dünyada, gidene kadar yaşamak. Ya dünyaya gelecek, yaşayacaksın Ya da yaşamamak için, gelmeyeceksin Tabiki: tercih hakkın var ise. Yok ise eğer; İşte benim gibi, bu yolda devam edeceksin. 05.04.2004 Pazartesi 15:15 Aydanur Başcı |
Bırakmam
Kıyamam sana kıyamam Olamam sensiz olamam Ellere bırakmam, asla seni Yerlere atamam, asla seni Ölürüm uğruna ölürüm Yalnız kalamam Kalırım yanında kalırım Kovsanda beni Bırakmam seni Unutsanda beni Bırakmam yakanı 05.05.2004 Çarşamba 16:44 Aydanur Başcı |
Bilemiyorum
Seni başkasıyla görmek mi Yoksa; Kara toprağın olduğunu görmek mi Daha acı olur, bilemiyorum Buralardan çekip gitmek mi Yoksa; Kapını çalıp sevdiğimi söylemek mi Daha kolay olur, bilemiyorum Seni unutmak mı Yoksa; Unutmayacak kadar sevmek mi Daha zor olur, bilemiyorum Kaderimi değiştirmek mi Yoksa; Kendimi değiştirmek mi Daha basit olur, bilemiyorum. 20.06.2003 Cuma 01.00 Aydanur Başcı |
Bilir misin?
Sen, Sevgi nedir bilir misin? Ya sevilmeyi Senin bildiğin tek şey, İnsanları aldatmak Sen, Aşk nedir bilir misin? Sevgiyle başlayan Senin bildiğin tek şey, İnsanları ağlatmak Sen, Umut nedir bilir misin? Günlerce beklenilen Senin bildiğin tek şey, İnsanları umutlandırmak 1999 Aydanur Başcı |
Bilmezdim ben
Bilmezdim ben Yıldızların bu kadar uzak ve yalnız olduğunu Karanlığın ise, insanı derinlere götürdüğünü Bilmezdim ben Yolların bu kadar uzun Sokakların ise, sessiz sedasız olduğunu Bilmezdim ben Sevmenin bu kadar güzel Unutmanın ise, ölüm kadar acı olduğunu Bilmezdim ben Ayrılığın bu kadar zor Ölümün ise, dayanılmaz olduğunu Bilmezdim ben Hayatın bu kadar güzel Şarkıların ise, doyumsuz olduğunu Bilmezdim ben Herşeyin bu kadar güzel olduğunu Çıkmadan önce, dört duvar arasından 2000 Aydanur Başcı |
Bilmiyordum, bilseydim
Bulutlar sadece pembe değilmiş Aralarında mavi olanları da varmış Bilmiyordum, bilseydim Pembe bulutlarda dolaşırken Kendimi mavi bulutlarda bulmazdım Aşklar sadece karşılıklı değilmiş Aralarında karşılıksız olanları da varmış Bilmiyordum, bilseydim Düşünmeden delice severken Kendimi yapayalnız bulmazdım Her şey gönüller bir olunca değilmiş Aralarında şan, şöhret, para da varmış Bilmiyordum, bilseydim Kapılmazdım, kaptırmazdım kendimi Bir çift göze, tatlı bir gülüşe Sevgi bir çeşit değilmiş Aralarında şıp sevdiler de varmış Bilmiyordum, bilseydim Yanmazdım, kahrolmazdım belki de Sarı saçlarına, tek gamzene Leyla ile Mecnun hikayesiymiş Aralarında bunu kullananlar da varmış Bilmiyordum, bilseydim Oltaya gelir miydim acaba Kuşlar gibi özgür uçarken balık gibi Hep derdim unutmak neymiş Aralarında unutanlar da varmış Bilmiyordum, bilseydim Böylesine yada öylesine kendimi Aldatan sözlere, gözlere inandırmazdım Beni yalanlar değilmiş Acı gerçekler korkuturmuş Bilmiyordum, bilseydim Yalnız, yapayalnız kalır mıydım Taştan bile soğuk yatağımda 22.07.2003 Salı 16:45 Aydanur Başcı |
Bilmiyorsun
Karanlık, gözyaşlarımı gizliyor Kimseler acılarımı bilmiyor Seni sevdiğimi dağlar, taşlar biliyor Ama sen bilmiyorsun Gittiğim her yolun Sonu gelmek bilmiyor Sevginle yanan kalbimin Ateşi, sönmek bilmiyor Sensiz günler geçmiyor Saatler tükenmek bilmiyor Dertlerime, dertler ekleniyor Birtek sen olmayınca Gündüzlerim, gece oluyor Yaşamanın anlamı kalmıyor Hayatın en acı tarafını Bir ben anlıyorum Belki bir umut, bir yaşam Bulmak için, yola çıktım Kader, peşimi bırakmadı Ve hiçbir zaman bırakmayacak 1999 Aydanur Başcı |
Bilmiyorum
Aşkın içine düşmüşüm Deli divane olmuşum Bilmiyorum ne yapsam Başım alıp nere gitsem Acılar sarmış dört bir yanımı Derdim desen, almış gidiyor başını Bilmiyorum ne yapsam Başım alıp nere gitsem Öfkem kadere değil, rüzgara Derdimi estikçe uzaklara götürmedi diye Bilmiyorum ne yapsam Başım alıp nere gitsem Kalemimin yazdığı, tek şey sen Yüreğimi yakan yine sen Bilmiyorum ne yapsam Başım alıp nere gitsem Kalbimden sökemediğim tek şey sen Günleri bana zehir ettiren, yine sen Bilmiyorum ne yapsam Başım alıp nere gitsem 2002 Aydanur Başcı |
Bir insan
Başımı yastığa koyduğumda Mutluluk hayallerini kurardım Bir barışır bir küserdim Sonra seni seviyorum derdim Oysa ki senin ruhun bile duymuyordu Gece olunca iki yıldız seçerdim Sen ve ben diye Ben her defasında kayardım Sen ise karışıp giderdin Oysa ki senin ruhun bile duymuyordu Kaç gece, kaç gün, kaç yıl Durmadan ağlar, bir insan Neden, niçin, kime Kahrolur gider, bir insan 16.07.2004 Cuma 12:25 Aydanur Başcı |
Bir kez daha anladım ki
Bir kez daha anladım ki Acı gerçeklerle yaşamayı öğrenmeyi Her ne kadar dramatik olsada Gerektiğinde bağrıma taş basmayı Düşündüm çoğu zaman Ne talih ne de mekan Anladım ki bendeki figan İnanmak istesemde, istemesemde Acı gerçeklerle yaşamayı öğrenmeyi Birgün bir yerde mutlaka yaşayacağım Herşeyi kapalı tutmakta anlamsız Ansızın geliverir çalar kapını Hiç istemediğin anda zamansız Önceleri kabullenmek istemezdim Sonraları ben kendimi kandırıyorum derdim Her ne kadar; Giriş,Gelişme,Sonuç birbirine bağlı olmasada Önemli olan sadece sonuçtu, benim için Ben insanların daha doğrusu senin Maskeni görememişim Onlarda benim gibidir demişim Oysaki ne çok yanılmışım Herkes bir değil bin maskeliymiş Utanıyorum herşeyden, herkesten En çok da senden Derler ya; Ne yardan geçerim, ne serden Belki de önce can sonra canan Bilmiyorum ne desem Kafam arap saçı gibi karışık Herşeye rağmen Bir kez daha anladım ki Acı gerçeklerle yaşamayı öğrenmeyi 16.10.2003 Perşembe 08:15 Aydanur Başcı |
Bir ömür
Bekledim de gelmedi Gelip te beni bulmadı Derken; çat kapı Geliverdin zamansız Nerelerdeydin sen Bu zamana kadar Şimdi artık çok geç Sen ise çok genç Olmaz desemde Kalbim vuruldu sana Hadi git desemde Unutamam artık seni Yanımda kalsanda Bu saatten sonra Ne gelir elden Giden gençlikten sonra Yaşasak ne yaşarız Bunca zamandan sonra Yinede yaşarız belki Kalan ömrü beraber Yaşar mısın benimle Bir ömür beraber Kalır mısın yanımda Bir ömür beraber Olur musun benimle Onca zamandan sonra Sever misin beni Bu halimle bir ömür 05.05.2004 Çarşamba 16:22 Aydanur Başcı |
Biri var burada...
Baş ucunda hayalinle Duvarında resminle Kalbi aşkınla dolu Yaşayan biri var burada Sonsuz bir aşkla Yılmadan bekleyen Durmadan ağlayarak Kahrolan biri var burada Bir yandan kahroldum Öbür yandan yılmadım Sabret gönül sabret diye Kendimi avuttum Avuttum kendimi Avuttum yılları Avuttum herşeyi Bir dokunuşuna bin defa Feda olurdu bu beden sana Bir bakışına bir ömür Köle olurdu bu yürek sana 12.01.2005 Çarşamba 16:45 Aydanur Başcı |
Bizim için...
Sana gitme demeyeceğim Çünkü bu defa, Kararlısın Sana gitme demeyeceğim Çünkü bu defa, Bende kararlıyım İster arkana bak git İstersen bakmadan Kapıyı çek ve git Bu gidişin, Acı olmayacak bu defa Benim için. Dönüşü olmayacak biliyorum Bu son gidişin Sen giderken, Ben arkandan bakacağım Karanlığın içinde Kaybolana dek Ardından, Bende kapıyı çekip çıkacağım Karanlığın içine doğru Belki birgün Yine bir karanlık gecede karşılaşır, Yıllar sonra Maziye döner, geçmişimizi hatırlarız Belkide birbirimizi tanımayabilir, Çoktan unutmuş olabiliriz Kimbilir belkide Hatırlarız ama, Tanımamış, unutmuş gibi Arkamıza bakmadan, çeker gideriz O zaman anlarım ki Bu birbirimizi son görüşümüz Çünkü bizim için, Yaş yetmiş, iş bitmiş olacak.... 2003 Aydanur Başcı |
Boşluk
Adını bilmediğim bir yerdeyim Tanımadığım, tuhaf bir yerde Aslında; kalabalık bir şehir Ama nedense, bana ıssız geliyor Kimse yokmuş gibi. Dört tarafı da denizlerle çevrilmiş Bir adadayım sanki Belki de bana öyle geliyor Kimbilir belki de, içimdeki boşluğu dolduramıyorum Bu öyle bir boşluk ki; Dünyalar benim olsa dolduramam. Bu öyle bir dert ki; Dünyayı dolaşsam çare bulamam. Bazen düşünüyorum da; İçimdeki boşluğa sarılıp yaşamak mı? Yoksa, içimdeki boşlukla birlikte yok olmak mı? daha kolay İkisi de anlamsız geliyor, Birisi yenilmek, diğeri ise kabullenmek gibi Herşeye rağmen direnmek, İçimdeki boşluğu yenmek zorundayım Bazen de içimdeki boşluğun, Anlamsız saçma olduğunu düşünüyorum. Düşünmekle geçip gidiyor günlerim. Bir sonuç, bir çare bulamıyorum. Beni böyle çaresizlikler bitiriyor, yok ediyor aslında Birşeyler yapmalıyım diyorum, kimi zaman Düşünüyor düşünüyor bulamıyorum, çaresini Düşündüklerimi gerçekleştirmek belki kolay Bunu biliyorum ama; yapmaya gücüm yetmiyor Artık anladım ki tek sorunum güçsüzlük Önce güçsüzlüğümü sonra da; İçimdeki boşluğu yenmeliyim Kendi kendime diyorum da, derdim bir iken iki oldu. Şimdi çık çıkabilirsen işin içinden. En iyisi herşeye boş verip, Kendime yeni bir hayat kurmalıyım. Çünkü; dertlerle boğulup gitmek istemiyorum. Bende yaşamak, yaşamak istiyorum. Tıpkı; içimdeki boşluğu yaratan gibi. 2003 Aydanur Başcı |
Bu aşk
Unutulur mu unutulur mu? Senin gibisi Unutulur mu unutulur mu? Benim gibisi Unutulur mu unutulur mu? Bizim gibisi Yaşanır mı yaşanır mı? Böyle bir aşk Yaşanır mı yaşanır mı? Böyle bir sevda Yaşanır mı yaşanır mı? Böyle bir serüven Unutulmayacak bu aşkı Biz yürüğimizde yarattık Yaşanamayacak bu sevdayı Biz kalbimize gömdük Göğsümüzü gerdik Başımızı dik tuttuk Adım adım ilerledik Aşıklar köPage Rankingüsünden Bazen darıldık Bazen kırıldık Bazen yanıldık Ama; Hiçbir zaman yılmadık 12.12.2004 Perşembe 13:25 Aydanur Başcı |
Bulamam
Unuttum desemde Sözlerime inanma Gözyaşımı silsemde Ağlamıyor sanma Her gün batımında Duygularım kararır Yorgun bedenimde Tenim seni arar Ararım ararım bulamam Seni heryerde soramam ******* kabusum olur Yinede arar bulamam 08.05.2004 Cumartesi 19:50 Aydanur Başcı |
Çabuk ol
Hatırlıyorum o eski günleri Ağlıyorum üzgünüm kabyettiklerimize Geri dönmeyeceğini bildiğim O eski yaşam dolu günlere Düşünüyorum yaşanan günleri Yanıyorum şimdi sensizliğe Geri dönmeyeceğimi bildiğim Gidiyorum çaresiz yalnızlığa Üzgünüm çok üzgün İçimde bitmez hüzün Hani nerde senin sözün Sözün nerde sen nerdesin Gidiyorum çabuk ol Yalnızlık ülkesine Geriye dönüşü yok Biliyorsun bu yolun 08.06.2004 Salı 12:36 Aydanur Başcı |
Çok karışık
Artık sana kızamıyorum Nefret bile duyamıyorum Ne yapacağımı bilemiyorum Kafam çok karışık Bugün sensiz yapıyorum Yarını düşünemiyorum Herkesten fikir istiyorum Kafam çok karışık Mavi bulutlara çıkıyorum Sana el sallıyorum Tabiki rüyamda görüyorum Kafam çok karışık Seni galiba göremiyorum Ben kendimi kaybediyorum Ecel bu biliyorum Kafam çok bulanık 03.10.2003 Cuma 23:10 Aydanur Başcı |
Çözemedim
Ağardı saçlarım, dinmez gözyaşlarım Hergün ben, ben yolunu beklerim Dermansız dizlerim, bağlı kaldı ellerim Yalnız ben, ben yolunu beklerim Beklerim yolunu, bulamam sonunu Ne yapsam olmuyor, çözemedim bu oyunu Niye gelmiyorsun, hiç mi sevmiyorsun Yalnızım ben, hep yapayalnız Kapıda beklerim, hep yolunu gözlerim Hergün ben, yalnızım ben yalnız. 03.05.2004 Pazartesi 12:45 Aydanur Başcı |
Demeden
Ağlıyorum Gece, gündüz demeden Senin için değil Saflığıma ağlıyorum Yanıyorum Sıcak, soğuk demeden Senin için değil Saflığıma yanıyorum Ölüyorum Azrail, ecel demeden Senin için değil Saflığıma ölüyorum 2003 Aydanur Başcı |
Dinlesene
Bitmeli, bu aşk bitmeli Yetmeli, gücüm yetmeli Bu aşkı bitirmeye Sonu yok seninle Kader benden yana Güle güle, Sözüm sana dinlesene Dur dinle, dinlemeden gitme Yüzüme bak, bakmadan gitme Gideceksen eğer Sonu yok seninle Kader benden yana Güle güle, sözüm sana dinlesene Olamam, seninle olamam Kalamam, seninle kalamam Bu aşk bitmeli Sonu yok seninle Kader benden yana Güle güle,sözüm sana dinlesene 07.03.2003 Aydanur Başcı |
Diyorlar
Sevme artık diyorlar Beni dinlemiyorlar Sevmek, sevmek Sevmek istiyorum Bana unut duyorlar Kolay sanıyorlar Unutmak, unutmak Unutmak istemiyorum 2003 Aydanur Başcı |
Doğum günüm
Bugün benim, doğum günüm Bir yaşıma daha girdim Aslında; yaşım genç Ama; gönlüm ihtiyar ve yorgun Bu yorgunluk, yaşadıklarımdan Rüzgar misali, geçti seneler Bir dokunsalar, bin ah işitirler Hem sevinçliyim, hem de üzgün Biraz da hüzünlüyüm çünkü; Bugün benim, doğum günüm 05.08.2002 Aydanur Başcı |
Dön
Aşık oldum sana Halimi anlasana İki gözüm iki çeşme Gözyaşımı silsene Ağladım çok ağladım Hergün kendimi avuttum Dönmedin hala Seviyorum seni Seviyorum Dön gel artık Bekliyorum Dön artık bana Hasretim sana Duy beni gel bana Seviyorum anlasana Bekledim çok bekledim Hergün yolunu gözledim Dönmedin hala Seviyorum seni Seviyorum Dön gel artık Bekliyorum 2003 Aydanur Başcı |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:53 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.