![]() |
Asuman Durbin
....Ve son
…ve artık sensiz mi uyanacağım yeni güne günaydin canım diyen şen sesin olmayacak mı kömür karası gözlerin bakmayacak mı sevdayla gözlerime teninin kokusunu ellerinin sıcaklığını hissetmeyecek miyim söylesene kacabilecek misin sevdadan silebilecek misin ANILARINDAN....... 16/08/2006 Asuman Durbin |
__Sormasınlar-__
sen seni özlemenin ne olduğunu anlayamazsın bana sor istediğin dilde bin bir gece de anlatayım özlemi sayfalar dolusu yazayım ne olduğunu yalnızlığı sensizliğin nasıl acıttığını sor,sorsunlar anlatırım saatlerce günlerce ama bilmem vuslata ermenin mutluluğunu sormasınlar anlatamam duymadım teninin kokusunu tatmadım dudaklarının sıcaklığını sahi sıcakmı dır dudakların kor alevler gibi yakar tutuşturur mu tenime değdiğinde yoksa buz kesmiş gibi soğuk mu dondurur mu dokunduğunda dudaklarımı ellerin nasıl okşar bilmem ki narin bir çiçek tutar gibi mi yoksa hoyratça mı seversin bilmem ki hiç sarılıp uyumadım bilmem işte vuslatı sormayın bana sorun hasreti bana nasıl büyür çığ gibi içimde özlemini anlatayım sormuyorlarsa çıkarım dağlara taşlara gökte uçan yalnız kuşlara anlatırım özlemimi martıların kanadında yollarım sana sevgimi sormayın bana mutluluğu nedir bilmedim ben hiç vuslata ermedim ki......... 31-01-2005 Asuman Durbin |
Agorada sen
karar verdim gök gözlüm seni unutacağım meyhanelerin en dertlisinde agora meyhanesinde karşimda oturacaksın sessizce bizim şarkımız çalacak öylece dinleyeceksin konuşmaya gücün yok suskunluğunu bozacak hüzün kokan kahkahalarım şerefine kadeh kaldıracağım ve gideceğim agora meyhanesinde pıkapta bizim şarkımız sen masada kalacaksın dönüp bakmayacağım geriye hoşçakal diyeceğim yüreğimden yüreğine sessizce...... 22/01/06 Asuman Durbin |
Arasan
dolaşıyorum sokaklarda gece karanlık caddeler kalabalık arar durur seni gözlerim adını sayıklar hecelerim nerdesin bir tanem nerdesin hangi ulaşılmaz yerdesin aklım yüreğim sende neden bir kez aramazsın nerdesin ne haldesin sormazsın yer yokmudur bana yüreğinde sığdıramazmısın bir köşeciğine oysa durup bir arasan bir sorsan bulacaksın beni sende 1/10/2004 Asuman Durbin |
Aşkı sordular
bana seni sordular aşkı hatırlattılar seninle ilk tanışmamızı sonbaharın renklerini kızıllıkları yağmur sonrası çıkan gökkuşağı renklerin en güzelini yansıtan gülümseyen güneş ve gözlerin sonsuzluk gibi içinde huzur olan gözlerin ilk buluşmalarımız çocukça kahkahalarımız birbirimizi tanımaya çalışmalarımız başka gözlerle bakabilmeyi öğrenmemiz yaşama karşı bana aşkı sordular güzelim tek seninle paylaştıklarımı hatırladım sevmenin ne olduğunu yasadım seninle mutluluk göz yaşlarım geldi aklıma yüreğimin senin sevginle var oluşunu her mevsimi seninle yeniden sevdim bana aşkı sordular canım aklıma sana olan sevdam geldi yüreklerimizde söndüremediğimiz yangınlarımız kilometrelerde olsa arada sevgiyle yakınlaşmalarımız özledikçe daha da çok sevdiğimiz geldi........... 08-02-2005 Asuman Durbin |
Aşkın
aşkınla baharı getirmiştin bana kıpkırmızı açan güler misali tac edip takmışken başıma hasretin dağladı yüreğimi geçmiyor gurbetin günü gelmiyor özlemin sonu acarken solan kırmızı güller gibi solmadan aşkımız savurdu gitti rüzgar bizi aşkın buram buram hasret kokan sonsuzluğuna........ 03/09/2004 Asuman Durbin |
Ateşten gömlek
sevdan ateşten bir gömlek giydikçe yakan yaktıkça saran sardıkça ısıtan vazgeçilemiyen 17-01-05 Asuman Durbin |
Ayışığı
Seni sakladım sırlı *******imde Koynuma aldım sardım yüreğimde Kimseler bilmesin diye Güneş batarken dağların ötesinde Bulutlar bulanmışken kızıla Seni sakladım sadece kendime Görmesin kimseler diye Gece olup da örtünce aydınlığı Ay ışığı kuşatınca bizi Yaşarız sessizce sevgimizi Günler ayları aylar yılları kovalarken Geçip gitti yıllar Dilimde hasret türküleri Sigaramın dumanın da özlemin Sen benden ben senden uzak Sakladık sevdayı yüreklerimiz de Yok olurken ayışığında Bitiremedik bu özlemi... 20-01-2005 Asuman Durbin |
Babam...
babam ela gözlü yakışıklı adamdı... anlatırlardı gençliğini. ozamanlar çok canları yakmış.. yakmışdı da o birtek birtek sevdalısına.. anneme yanıkmış.. birtek onun hasretınden gözyaşı dökmüş kavuşacağı günü hasretle beklemiş.. ne sevecen adamdı babam... benim babam... doyamadan sevdasına, doyamadan yavrularına, doyamadan bu yaşama, hayatının baharında henüz 43 yaşında göçüp gitti başka diyarlara. geride sadece onun için gözyaşı döken sevdasını,yavrularını bırakıp bir gün geldi....... yanlızlık zor geldi ki aldı bir yavrusunu koynuna......... en çok özlediğini küçük bebeğini... doğumunu özlemle beklemiş ama görememişdi.. onlar şimdi bab-oğul yatıyorlar koyun koyuna karacaahmet'de rahat uyuyun canlarım ama bilin ki ikinizi de çok özledim...... 24/05/2004 Asuman Durbin |
Bana kalan
Zaman geçiyor Bana kalan Sensizlik Karanlıklar içinde Üşüyen yüreğimle Sel olup akan göz yaşlarımla Bırakıp gittiğin O sonu olmayan dar sokağın Köşesinde Beklerim seni Unutulmuş eşyalar arasında Hatırlarda dönersin diye 08-8-2005 Asuman Durbin |
Bebeğim
Benim canım.. Canım, birtanem Selvi boylum.. Gülüşüne Canlar feda edilirdi Bebeğim... Biz seni Ağlatmaya, Üzmeye, Sevmeye kıyamazdık Nasıl kıydılar Sana… Sana kıyan Seni vuran değil Silahı Çoluk çocuğun Eline oyuncak Yapanlar Böyle düzen olmasın Çoçuklar ölmesin.. Analar bacılar Sevdalılar artık Hasret özlem Çekmesin….. 15/05/2000 Asuman Durbin |
Bekle birtanem
yüreğim acıyor, canım yanıyor sen gittiğinden beri yüzüm gülmüyor canım.... özledim seni gülüşünü, bakışını bana sarılıp öpüşünü.. özledim hemde çok özledim gelmeni istesem gelebilirmisin? ama imkansız... istesende gelemezsin ki. o zaman bekle birtanem bekle...... yanına ben geleceğim özlemle,hasretle,sevgiyle yanına geleceğim günü bekliyeceğim. zamanı geldiğinde sonsuzlukda... hiç ayrılmamacasına sarılacağım sana yanında olacagım ben yanına gelene kadar sen.......... rahat uyu bırtanem.... 10/05/2004 Asuman Durbin |
Bekle gülüm
Gözlerim yağmur bulutları her an akıtacak yağmurlarını bekle gülüm toprağına akıtacağım gözyaşlarımı deli rüzgârlara yükleyip sevdamı yüreğimdeki hüzünleri özlemleri yollayacağım sana sabret gülüm gönlümü koymuşum ben bu yola ******* boyu rüyalarımda attığım şen kahkahalarımda yürüdüğüm sokaklarda içtiğim suda aldığım her nefeste baktığım her yerde hep sen sensiz olmuyor be gülüm bekle beni geleceğim esen deli rüzgâr misali fırtına olup eseceğim bekle gülüm. yanına geleceğim…. 24/10/2004 Asuman Durbin |
Beni bırakma
beni sakın bırakma tek başına koma sensizlikler de yokluğuna alışamam bir tanem gözyaşlarımı saklayamam kendimi avutamam sensiz asla olamam suskunluğumu bozamam geceyi güne eklerim güneşi umutlarıma martılara yanarım derdimi ulaştırırılar bir gün sana an olur da aklına düşersem beni düşünme ben. burada seni beklerim yeter ki bir gün geleceğini bileyim.... 30\12\2004 Asuman Durbin |
Berkay'ıma
Müjdeler olsun dostlar Bugün önemli bir gün.. Herkesler duysun Yıllardır beklediğimiz Biriciğimiz Berkay'ımız dünyaya geldi.. Bugün aramıza katıldı artık.. Bir kara oğlan.. Gözleri yumuk, yumuk Saçları kara,kara Bir burun ki sanki düğme.. Sevmeye,koklamaya Doyulmayan bir varlık işde.. Hoşgeldin canım hoşgeldin. Ailene neşe mutluluk getirdin. Nice mutlu yaşamlar sana... 28/08/2001 Asuman Durbin |
Bırakacagım
Gidiyorum Dönüp arama sakın Bakma hangi köşe bucakta Hangi uzak diyardayım Sen olan hiçbir yerde Olmayacağım Kırlar bizsiz Yağmurlar boşa Kollarım düşük Güneşin gölgesinde Birikse de özlemler Özgür bırakacağım martıları Papatyaları acıtmayacağım Kulaklarıma dolacak Çiçeklerin ağlayışı Sana ait olanlara Uzandığımda Tozlu kitap gibi görünecek anılar Hani olur da özlersem çığlık çığlığa Dokunacağım kendime Sen gibi …haberin de olmasın boşver Zemheri saatlerde Üşürken sen Göğsümde tütecek Sevda yanığım İsine bulayacağım Sen olan yanımı Seni soluklamayacağım artık 9-1-05 Asuman Durbin |
Bilmiyorlar
bana deniz kokuyorsun diyorlar oysa bilmiyorlar ki ben sadece sen kokuyorum deniz gözlüm bana neşeyle gülüyor mutlulukla bakıyorsun diyorlar oysa anlamıyorlar ki bakdığım her yerde seni gördüğüm için mutlulukla bakıyorum neşeyle gülümsüyorum yanımda olmadığını düşündüğün her anda bile benimlesin ya 22/08/04 Asuman Durbin |
Bilsenki
c bir gülüşün güneş gibi aydınlatacak bahçemde solan çiçekleri mi bir bakışın yeniden yeşertecek içimde büyüyen özlemine bir dokunuşun son verecek bakışın gülüşün dokunuşun bana yeniden hayat verecek o zaman işte o zaman gelirmisin gelebilirmisin sen olmadan yitip giden dünyama yeniden hayat vermeye özlemi bitirmeye gelirmisin 26/07/2004 Asuman Durbin |
Bir damla yaş
gözlerimden yüreğime sesizce bir damla yaş akıverdi sen giderken hissetmediğin saklamak istediğim garip bir sızı girdi yüreğime çözemediğim kelimeler düğüm düğüm boğazımda haykıramadığım haykırabilseydim tutabilseydim ellerinden dur gitme diyebilseydim sadece sessizce güle güle birtanem diyebildim sen giderken ardından....... 09-10-2006 Asuman Durbin |
Bitti
Bitti artık--- Bu sevda bitti, bitmelide Vakti gelmişti Gitmelerin… Sus artık Söylenecek ne kaldı Geride--- Birkaç güzel anıdan başka Bırak --- anılar temiz kalsın Kelimeler kirletmesin geçmişi------ Güne gülümseyerek doğan Güneş gibi sıcacık Yağmur sonrası Oluşan gökkuşağı gibi Rengârenkti hayat bize okuduğum kitabın arasına sıkıştırdığın papatyalar gibi solmasın yaşanalar---- yaşandığı an kadar güzel kalsın anılarda----- 15/05/05 |
Bu son matemidir gönlümün
Bu son matemidir gönlümün Umudun son hüznü düştü yüreğime İzin vermeyeceğim gelgitlerine Susturacağım yüreğimin çığlıklarını Unutturacağım seni Yok sayacağım yaşananları Sileceğim anıları Sensiz olmak zor Biliyorum ..........yinede Unutacagım Hasret yağmurlarinda yıkansada yüreğim Katran karası *******de Yalnızlık acıtsada canımı Ellerim arasada ellerini Aldırmayacağım Son kez matemini tutacağım Ve Yüreğimim derinliklerine Gömeceğim ................seni 17/08/2006 Asuman Durbin |
Cansuyum
canıma can katanım cansuyum...... yasam pınarım kokusuna doyamadığım tadına varamadığım vuslatları tattıramadığım yüreğine hüzünleri saldığım canımsın cananımsın sen yaşama kaynağım cansuyumsun............ 13/02/05 Asuman Durbin |
Çiçekler
çiçekler biriktirdim gökkuşağı renklerinde her bir yaprağına iliştirdim bir anı acı tatlı nefes nefese geçip gitti de zaman anlamadın seni ne cok sevdiğimi zemheri *******de sana olan hasretimi özlemi mi yıldızlar kadar uzakta olsan da bir nefes kadar yakın olduğunu elimden tutan çoçuk misali sana muhtaç olduğumu sabah ezanlarında edilen dualar kadar seviyorum seni. 26/02/06 Asuman Durbin |
DoğumGünü
bugün doğum günün sevdiğin gibi hazırladım masayı her şey tamam eksiksiz ama eksik olan tek şey sensin be gülüm .................. 02/08/2004 Asuman Durbin |
Dostum
dostluk nedir dediler güven dedim sevmek dostum dediğini uzak bile olsak aynı gözlerle bakabilmek aynı sözlerle konuşmak ağladığında omuzunu uzatabilmek aradığında yanında olabilmek ona can olmak acısını içinde hissedebilmek sevincini yüreğinde duyabilmek daha sözünü bitirmeden anlamak dediğini istemeden verebilmek beklemeden sevebilmek düşerse yanında olabilmek sımsıkı sarılabilmek konuşmadan anlaşabilmek...... ne mutluyum ki varsın diyebilmek......... çocukluk arkadaşım can dostuma hitafen iyiki varsın canım uzakda olsan hep yanımdasın acın benim acım.......... 31/11/2004 Asuman Durbin |
Döneceğim
kızma gidişime küsme döneceğim birgün bekleyebileceksen gözlerin ufukta takılı ellerin duada beklemeye varsa sabrın döneceğim buzullar eridiğinde kor ateşler küle döndüğünde yeterki bekle sabırla umutla ne olursa olsun birgün yolları düz edip yüreğimi ısıtıp döneceğim sana........ 27/01/06 Asuman Durbin |
Döneceksin
hoşcakal dediğinde canım öylesine yandı ki; sen yaban ellerde yalan kollarda olamazdın.. benden uzaklarda.. oysa gittin çok uzaklara vazgeçmeyeceğim döneceğin günü bekliyeceğim yolunu kaybedenlere gökteki yıldızlar gibi yol göstereceğim bende yolunu bulman için ateş böceklerinden ışık yapacağım döneceğin güne kadar bırakıp gittiğin yerde bekliyeceğim ve bir gün ışığa karşı duramayıp döneceksin... Asuman Durbin |
Dur
--Dur Gözlerinde bir başkasını ellerinde başka elleri dudaklarında başka dudak izi tenine sinmiş başka bir koku mutluluğuna, tebessümüne benden başka bir neden olmasın bir tanem -dayanamam dayanmaz bu yürek bu kadar acıya gizlemeye çalışsam da sevgimi üzerini örtemem saklayamam gözlerim ışıldarken sevgimden kuytu köşelerde gizleyemem duysun bilsin herkes- ---isterim haykırmak dağlara taşlara çağıl çağıl coşkun akan sulara martı kanadında yol almak uçsuz bucaksız gözlerin kadar maviliklerde sonsuzluklara varmak seninle birlikte………….. 13-04-2005 Asuman Durbin |
Duymaz mısın
mor dağların tepesini kızıla boyadığında güneş şahikalar gibi sessiz çığlıklar yükselir yüreğimden çaresiz adını haykırır duymaz mısın? gün kararıp ay ışıyınca yıldızlar geceye yoldaş olduğunca haykırsam gecenin sessizliğine gel desem duyup da gelmez misin ? yüreğini yüreğime vermez misin? 17-07-2005 Asuman Durbin |
Düşlerim
Düşlerim vardı... Ateşten kırmızı düşlerim.. Sevdalarım,umutlarım vardı... Hepsi birbirinden güzel. Hepsi birbirinden renkli Nerede o sevdalarım. Umutlarım,düşlerim.. Yıllar nasıl geçtiniz Sevdalarımı,umutlarımı,düşlerimi Hepsini benden Birer birer alarak Nerelere gittiniz........ Asuman Durbin |
Elveda
Dur bekle! gidemezsin.. elveda demeden emanetlerini.. bana verdiklerini benden almadan gidemezsin.. senden bir anı kalmamalı bende yüreğimde filizlenen kırmızı güller gibi yeşeren sevdanı seninle olan düşlerimi, güzel anılarımızı hoş sohbetlerimizi mutlulukla geçen tüm zamanlarımı al hepsini sana veriyorum seni mutlu kılsınlar diye sonbahar hüzün mevsimi hüzünler bende kalsın sana mutluluk ve KOR ateşten Buseler... 18-09-2003, Asuman Durbin |
Eşime
Bugün 26 ağustos gülüm 17 yılı geride bırakdık sanki 17 kısa gün acısı ile tatlısı ile bunca yıl tanısmamızı hatırlarmısın ne acele davranmısdık tanısalı üç gün olmasına karsın evlenmeye karar vermisdik bir ay gibi kısa bir sürede de dünya evine girmişdik ne güzel günlerdi hele kızlarımız onların aramıza katılmaları evimizi nede güzel neselendirdi kızımızın rahatsızlığı bile bizi yıldırmadı daha sıkı bağlandık birbirimize daima biz olduk ben olmadık her zaman şükrettim seni dünyaya getiren ailene benim karşıma çıkaran şansıma seninle tanışdığım güne o gün kü en güzel gün canım kendimi daima çok şanslı buldum seninle evlendiğim ve iki harika kıza sahıp olduğum için TEŞEKKÜRLER.. canım bana ailemize böylesine güzel bir mutluluk yaşattığın ve yaşadığımız için bu mutluluğun sonsuza dek sürmesi en büyük dileğimiz.. 09-09-2003 Asuman Durbin |
Gece
gece zifiri karanlık ben sensizim gene oysa şimdi gelmeliydin yanımda olmalıydın gök gözlüm gece gözlerin kadar kara ama gözlerin kadar sıcak değil üşüyorum sensizliklerde gel artık gel ki karanlıklar aydınlıklara dönüşsün gecenin karanlığında ay ve yıldızlar şahidimiz olsunlar sırdaşımız olsunlar saklasınlar bizi tüm kem gözlerden 6/10/2004 Asuman Durbin |
Gece soğuk
Gece soğuk Fırtına kokusu var Derinliklerinde Nice aşklar feda ettik Ağıtlarla yırtarken Gecenin perdesini Fırtınalar içinde Yasadık da Kızıl günün önünde Yasayamadık Mutlulukları 24/10/05 Asuman Durbin |
Gelemedin
gelemedin sevdiğim gelemedin affedemedin hataları yok edemedin hüzünleri yer acamadın yüreğinde sığdıramadın kabullenemedin sevdamı kıyamazken bana cezaların en kötüsünü sensizliği sundun unuturmu yüreğin beni özlemez mi ellerin ellerimi hatırına gelirsem uzaklaştırırmısın düşüncelerinden yoksa dalıp gider misin hayallere affetmek istermisin yok yok istemem affetme ben affedemedimki beni sen de affetme sevdiğim sen mutlu ol ben olmasamda yanında mutluluk senin hakkın bense yaşarken sensiz bir dünyada ölümü hakedenim........... 07-10-2006 Asuman Durbin |
Gelgitler
yüreğim yangınlarda sensizlikler de kalmışım med cezirleri yaşıyor ruhum gel gitlerin arasında kaldı sevdam gözyaşı sel olup akarken sesin gelir kulaklarıma işte o an var ya gökkuşağı renkleri kuşatır da beni mutluluk getirir hisseder yüreğim seni dudaklarım kıvrılıverir bir küçüçük tebessümle.... 18-01-2005 Asuman Durbin |
Gibi..
senı sevmek su gıbi berrak ve coşkulu sana hasret ölüm acısı gibi çaresizce bekleyiş yüreği derinden acıtan bir hançer gibi oysa bilsen sen geldıgınde gökkuşağının yedi rengi daha da canlanacak çiçekler daha bir güzel açacak kuşlar dereler daha da coşacak ah bir bilsen bir bilebilsen.. 23/07/2004 Asuman Durbin |
Gidişin
hayalin gitmez gözümden gidişinle ben kanadı kırık yalnız kuşlar gibi kaldım buralarda hala penceremde geri döneceğin anı umutla beklerim sevgili... Asuman Durbin |
Gidiyorum
Gidiyorum Dönüp arama sakın Bakma hangi köşe bucakta Hangi uzak diyardayım Sen olan hiçbir yerde Olmayacağım Kırlar bizsiz Yağmurlar boşa Kollarım düşük Güneşin gölgesinde Birikse de özlemler Özgür bırakacağım martıları Papatyaları acıtmayacağım Kulaklarıma dolacak Çiçeklerin ağlayışı Sana ait olanlara Uzandığımda Tozlu kitap gibi görünecek anılar Hani olur da özlersem çığlık çığlığa Dokunacağım kendime Sen gibi …haberin de olmasın boşver Zemheri saatlerde Üşürken sen Göğsümde tütecek Sevda yanığım İsine bulayacağım Sen olan yanımı Seni soluklamayacağım artık 9-1-05 Asuman Durbin |
Gitme.....
gidişin hala gözümün önünde birtanem yaralayan öldüren bakışların deliriyorum mu ne sevdadan içimi sıkan ne boğazımda düğümlenip kalan uzak da olsan sevmek güzel donmeyeceğim unut diyorsun kolay mı unutmak sevdayı bir kalemde silip atmak oysa gözlerınde gördüm en parlak ışığı söndürme ışığımı koyma karanlıklarda bakmıyorsun artık gözlerime yüreğim kördüğüm olmuş yüreğinde çözemediğim ellerim kenetlenmiş ellerine kollarım dolanmış boynuna gözlerini arar olmuş gözlerim başım yaslanmak ister omuzuna olmuyor sensiz bitanem ya sen gitme ya da bırak beni sen de kalayım sen olayım senin olayım yaşam yolunda yanıbaşında varolayım......... 29-01-2005 Asuman Durbin |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:54 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.