![]() |
Birol Hepgüler
Mahşere Kadar
Nasıl özlüyorum bir bilebilsen, Arkanı dönüpte bir görebilsen, Geliyorum deyip bekletme beni, Mahşere kadar beklerim seni. Hasret ve özlemek ne zormuş meğer. Seninle yaşamak dünyaya değer. Söz veripte bana gelmessen eğer, Mahşere kadar beklerim seni. Gözlerim yaş diye kanla dolsada, Simsiyah saçlarım beyaz olsada, Ecel hergün bin kere beni bulsada Mahşere kadar beklerim seni. |
İsyankâr Gözlerim
Beş yıl sonra ancak geldim mezarının başına, Utanıpta yüz sürmedim baş ucunda taşına, Üstündeki dikenlerin kopardım yaprağını, Saçlarını okşar gibi okşadım toprağını. Bir damla yaş dökemedi,isyan etti gözlerim. Bir ben birde Allah bilir seni nasıl özlerim. İnşallah yanında ki boş kabir benimle dolsun, Rahat uyu bir tanem,Bayramın mübarek olsun... |
Gökler Ağlıyor
Bu sevda burada bitmeli miydi? Sevdiğim el olup gitmeli miydi? Karanlık bulutlar sardı dünyamı, Benim bu kaderime gökler ağlıyor. İsyan etmeye bile kalmadı gücüm, Birde sen vurma zaten ölmüşüm. Bu sesler bir zevkin nağmesi değil, Benim bu kaderime gökler ağlıyor. Yalnız kadere değil sanada sözüm. Yüzüme bakmaya kaldımı yüzün. Yinede yaş dolmasın güzel gözlerin Seninde yerine gökler ağlasın. Bu ayrılık değil sanki bir zulüm, Bu zulümden kurtuluşun çaresi ölüm, Yıldırımlar benim için çakıyor bugün, Yağan yağmurlarla haykırıyorum, Başını kaldırda bak gökler ağlıyor. |
Kan Kustum
Sahip olduğum tek şey sendin, Senide kaybettim. Yükseklerden düşen bir yaprak gibi, Katıldın hoyrat bir rüzgârın önüne Peşinden koşamadım, Göremedim bile. Sanki korku filmi gibiydi, dondum kaldım. Psikolojim bozuldu, Ağlamak istedim, Ağlayamadım. Önce boğazım düğümlendi, Başım önüme düştü, Kan kustum. Kimseyede söylemedim Zaten anlamazlardı, Velhasıl Sen uçup gittin, Ben peşinden, bakamadım... |
Kokunu Duymalıyım
Gel yaklaş yanıma, Saçların yüzüme değsin, Gözlerin gözlerime. Sür sürüştür Kokunu duymalıyım, Öyle hasretim ki sana Teninin her yerinden Bin buse almalıyım... |
Ruh Nefesleri
Akşam oldu güneş yorgun,yavaş yavaş batıyor, Gün kendini beş paraya karanlığa satıyor, Sİmsiyah olmuş ******* binbir hüzün katıyor, Yorgun kalbim sabaha dek çeşit çeşit atıyor. Uzaktan uzağa böcek,belki rüzgâr sesleri. Bütün odalarım olmuş sanki kuş kafesleri. Beni çağırıyor gibi,giden ruh nefesleri. Doyamamış pek çoğunun dünyadan hevesleri... |
Nergis Kokuyor
Senin olduğun yerden geliyor bu rüzgâr, kokusundan anladım, nergis kokuyor. Öyle çok özledim ki seni, gelipte görsen, hasret yakıyor. Baş ucumda saklıyorum resmini, gönlüm özledikçe gözüm bakıyor. Bir türlü alışamadım yokluğuna, andıkça varlığım, varlığını arıyor... |
Zarif Palamut
Bu akşam,yine balık vardı rakıya hasret soframda. içmiyorum,bıraktım artık mereti, çok eski zamanlardan kalma, her günah gibi keyifli bir alışkanlıktı. Günah diye içmiyorum ama, banada günah oluyor, Balığa'da... Tuttum ayırdım kılçığından sıyrılıverdi bembeyaz etleri titreyerek göz kırptı bana uzandığı tabaktan. Ne rakı vardı ne sigara. şaşkın şaşkın baktım ot gibi yuttum odun gibi geçti boğazımdan sanki saman yedim, taş gibi oturdu miğdeme, çok zarif bir palamuttu. Ben balık yedim, balık zıkkım oldu... |
Sen Değilmiydin! ?
Ağaçların gölgesinde uzun uzun yatanlar, Yanyana dizilmişler, kıbleye bakar başları, Baş uçlarında var, köhne, kırık mezar taşları, Her biri mahsun ve yalnız nerde arkadaşları.. Sen değilmiydin benle bir yastıkta kocayacak. Bırakıp gidiverdin bak, kim kaldı acıyacak. Öyle ağır bir yük vurdu ki, sırtıma şu felek, Ne gücüm kaldı bunu, ne kudretim taşıyacak... |
Ruhum Uçurumlar Kenarında
Elimi böğrümde bırakmıştın, hatırlasana. gözümü kanlı,yaşlı. bir tokat felek vurmuştu, birde sen. bir evim barkım yıkılmıştı, birde ben. artık ne gündüz güneş görüyorum ne gece mehtap. El yordamıyla yaşıyorum hayatı bilemezsin. hiç durmuyor,sel oldu gözyaşlarım, silemezsin. Senin elinde değil biliyorum gel desem, gelemezsin. içim gönlüm sıkılıyor, ruhum uçurumlar kenarında. Adresim belli, Bari rüyalarıma gir, Girde halimi gör... |
Alacakaranlık
Alacakaranlıkta Kızıl bir meydandayım Yere basmaz ayağım Yüksekten bakmaktayım Mahşer olmuş yeryüzü Karıncadan adamlar Sanki her bir bedenden Kovalarca su damlar Şimdi herkes matemde Şimdi cihan ağlıyor Terketmişim evimi Terketmişim yurdumu Öz elime almışım Kendi öz tabutumu Sıra sıra dizilmiş Süvariler yayalar Saf saf olmuş önümde O ve bu dünyalılar ........ Derken o hengâmede Bİr kapı açılıyor Karanlığım içine Bir güneş saçılıyor Kalabalık içinde Cismini görüyorum Sen o mahşer yerinde Ay parçası gibisin Beyazların içinde Sanki melek gibisin Seni çok özlemişken Ben kendimden geçmişken Arkamdan biri gelip Omzuma dokunuyor Birden aklım duruyor Dudaklarım kuruyor Ulu ulu kişiler! Benden hesap soruyor Demek ki aldanmışım Yiyip içip dünyayı Ben hesapsız sanmışım Nefesim daralıyor Aklım çare arıyor Çoluk çoçuk dostlarım Bugün benden kaçıyor Onu ordan almışım Bunu burdan bulmuşum Affet beni Ya Rabbim Ne günahkâr kulmuşum Kalmışken kederlerde Çare ararken derde Bir ezan sesi duydum Ter içinde uyandım Demek rüya görmüşüm Ben rüyamda ölmüşüm... |
Eylül
Yine Eylül! Çiçekler kokmuyor artık Güneş gölgelendi. Yapraklar bir bir sararmakta, Birazdan yağmurlar başlar, Üşürüm. Hava erkenden kararır, Ne kuş cıvıltısı kalır, Ne böcek vızıltısı. Onlar bile farkında Hazan ve hüzün bir arada, Ben yalnızım Özlerim.. Mevsim bitti. Neşeli, sıcak,cıvıl cıvıl günlere elveda, Seneye kadar. İyi ama,ben daha yazı yaşamadım ki, Nerden çıktı sonbahar... |
Son Yolcu
Bu son tren olsun,bende son yolcusu Şu kısacık elem dolu hayatın Epeydir bekliyordum gelecek diye, -Kes biletimi biletçi,gideyim. Benim bekleyenim çok uzaklarda. Üçüncü mevki bile olsa razıyım, Ayakta bile giderim. Ne yemek,ne sigara molası, Hiç bir istasyonda durmasın İşim acele.. Uçarak gitsin raylardan, Göz açıp kapayana kadar, Rüzgârlarla yarış etsin ne olur, En sonunda teslim etsin beni, Aldığı gibi,varacağım yere... |
Kader İzin Vermiyor
İkinci adresim olacaktı kabrin. Mezar taşınla konuşacaktım yıllarca, Nereye kadar giderdi bilemem, Kader izin vermedi.. Deniz kuşlarına diyecektim derdimi, Dalgalara anlatacaktım aşk hikâyemi, Rüzgârlara söyleyecektim şikâyetimi, Kader izin vermedi.. Karanlık *******de,ıslak kaldırımlarda, Sabahlara kadar dolaşacaktım,elimde sigaram. Yağmurlarla yarış edecekti gözyaşlarım, Kader izin vermedi.. Sahilde,banklarda sabahlıyacaktım. Güneşten evvel uyanacaktım her sabah. Yaşarken faniliğe karışacaktım, Kader izin vermedi.. Zehir gibi içecektim sensizliği, Haykıracaktım sen yokken çaresizliğimi. Acımı ikiye katlayacaktım. Kader izin vermedi.. Bir elinle tut da mezar taşını, Azıcık kaldırda bak güzel başını, Uzatıp sağ elini,sil gözyaşlarımı. Diyeceğim ama, Kader izin vermiyor... |
Kaderle Kumar
Bir kumar oynadım kaderle bugün, Bedeli aşkımmış seni kaybettim. Böyle bir oyunu kazansam bile, Bedeli aşkımmış seni kaybettim. Elimde kız vardı,kader as çekti Bir kız daha çektim, kader rest çekti. Kimsenin suçu yok,ben kendim ettim. Bedeli aşkımmış seni kaybettim. Bir oyunu daha kader kazandı, Çünkü o kader oyun bozandı. Bir koyup on katı kazansam bile, Bedeli aşkımmış seni kaybettim... |
Yalnızların Meyhanesi
Hazin bir aşk hikâyesi, Hayatımın on senesi. Son durağım oldu şimdi. Yalnızların meyhanesi. Burada bitmez çileler, Burada geçmez *******. Neler gördü neler neler, Yalnızların meyhanesi. Dertlerimi meyler alır, Kederlerim onda kalır. Hayatta tek sırdaşımdır Yalnızların meyhanesi. Acı dolu günlerimin İşte budur hikâyesi Son durağım oldu şimdi. Yalnızların meyhanesi... |
Islak Kaldırımlar
Gökten sel gibi iniyor yağmur, çakıyor yıldırımlar. kaldırmak istesende yerinden, kalkmıyor kaldırımlar. hep ezildiler onlar ayaklar altında, ta ezelden beri. hep ezilecekler,ta ebede kadar. kâh güneş yakacak,kâh yağmurlar ıslatacak. yazın ısınacak,kışın üşüyecekler. karanlık basınca bir hüzün alır ıslak sokakları, soluk sokak lambalarının loş ışığında parlar, simsiyah *******in kimsesiz kaldırımları. kimleri gördü,daha kimleri görecekler. en güzel,en alımlı,en bakımlı kadınları, onlar seyretti en yakından en güzel adımları! en sefih, en berbat,en bedbaht sarhoşlarıda. kimi tepinde üstünde, kimi dans etti, kimi raks. hep cefa çekti,çok ezildi,çok yoruldu onlar. çok şey gördüler, yalansız ve dolansız. herkesi bilirler,kim vicdanlı, kim vicdansız.. kirletip tükürürsem yüzlerine, ayaklarım titrer basarken üstlerine. utanıp bakamam bir daha gözlerine. böyle hissederken kalbimde çarpan yıldırımları, eski bir dost gibi selamladım ıslak kaldırımları... |
Kardelen
Kardelenim, Zİrvelerde ki asil çiçeğim, Öyle çok aradım, Öyle zor buldum ki seni, Bembeyaz karlar içinde bile Gelin gibisin. Meğer,ne kadar zormuş sana ulaşmak, Leyla'ya bile,daha kolay inan kavuşmak. Nedendir bilmiyorum, Senin yapraklarında, Benim gözlerimde yaş. Ne olur bu kadar çabuk gitme Oluveririm şuracıkta taş... |
Dost Kalalım
Bu aşk beni vazgeçirdi canımdan. Ümidim kalmadı yarınlarımdan Yeter,çektiklerim senin elinden. Başıma gelenler senin yüzünden. Hayatım alt üst oldu seni görünce. Ne kadar mutluydum ben senden önce. Şimdi hatırlarım o günlerimi, Sen bana zehir ettin yarınlarımı. Ne olur,beni benle başbaşa bırak. Ne olur anlaşalım,gel konuşarak. İkimizden birine yazık olmadan, Ne olur ayrılalım,biz dost kalarak... |
Av İle Avcı
Melek gibiydi yüzü, Şiir gibi her sözü, O bir dünya güzeli Ahuya benzer gözü. Temmuz güneşi gibi, Kavurdu yaktı beni, O bir ceylan ben avcı, Peşine taktı beni. Yarışıyor gül ile, Gülümsemesi çile, İnanmıyorum yoktur, Bu naz Leyla'da bile. Meğer ben yanılmışım, Meğer hep aldanmışım, Av benmişim o avcı, Kalbimden vurdu beni... |
Adını Anmasınlar
Gittiğin günden beri Yaşıyor sanmasınlar. Yüreğim elem dolar, Adını anmasınlar.. Sevgileri harcadım, Acı kaldı elimde. Herşeyi unuttum da Adın kaldı dilimde.. Dertleri biriktirdim, Haram ettim uykumu. Sabahlara sakladım, Şu sensizlik korkumu. Bir gün dönersen eğer! Ve bende yaşıyorsam Mutluluktan ölürüm Bu kalbi taşıyorsam... |
Affet
Bu sefer kabahatin büyüğü bende, senden af dilemeye yüzüm kalmadı, pişmanlık bende kalsın,büyüklük sende, yüzüne bakmaya yüzüm kalmadı. Ben maymun iştahlının biri değilim, önüme geleni mavi boncuk vereyim. üzgünüm sana buz gibi yalan söyledim, ama sonradan pişman oldu bu yürek. Aşığım biliyorsun sensiz olamam, uzaklardan bakamam sensiz kalamam hayatımda bir defa yanlış yaptım ben sana, içim titrer yalvarırım son bir fırsat ver bana. Sana bir daha yanlış yaparsam boğaz köprüsüne çıkıp '' BEN ALÇAĞIM'' diye bağıracağım... |
Ağlama Sakın
İki damla gözyaşı gördüm gözünde, Hüzünden al al olmuş masum yüzünde, Sen ben meleğimsin bu yeryüzünde, Kederimden ölürüm sakın ağlama. Seni çok seviyorum dünyalar duysun. Seni sevmiyorsam bu kalbim dursun. Yalanlara kanarak bu aşka kıyma, Kederimden ölürüm sakın ağlama. Ellere inanırsan terk edipte git, Beni böyle yaralı bırakıpta git, Her şeye katlanırım sen mutsuz olma, Kederimden ölürüm sakın ağlama... |
Ağlarım Susturamazlar
tutuşup kor olana kadar, yanıp ta kül olana kadar, sararıp solana kadar, hatırlatmasınlar bana, gittiğin günü. ağlarım, susturamazlar |
Ağlarım Şimdi
Bırakıp giderken haber vermedin, Yıllardır beklerim hâlâ gelmedin, Beni arayıpta sorarsan eğer, Başımı avcumun içine alıp, Kuytu köşelerde ağlarım şimdi... Zannetme sevgilim seni unuttum, Zannetme kalbimi sensiz avuttum. Bİr umut veripte gelmessen eğer, Seni özleyerek hayâle dalıp, Kuytu köşelerde ağlarım şimdi... Şimdi Mecnun gibi karanlıktayım, Çaresiz kalmışım sokaklardayım. Perişan halimi bilmezsen eğer, Son nefeste bile adını anıp Kuytu köşelerde ağlarım şimdi... |
Akıllı olun
Sen hiç yalın ayak dolaştın mı sokaklarda? Eğilip su içtin mi, dağdan akan derelerden? Sen hiç okuldan kaçıpta, balık tuttun mu? Odun yakıp ta tenekede, midye pişirdin mi? Sen hiç daldan düştün mü, erik toplarken! ? Sahi sen kuzu kulağı, ısırgan otu nedir bilir misin? Sen hiç siyah derby lastik çizme giydin mi? Çelik çomak oynar mısın, topacı bildin mi? Sen hiç patlangoçla çitlenbik attın mı? Sen hiç ne bileyim aç karnına yattın mı? Domates,elma,biber, kavun karpuz sattın mı? Sen hiç ekmeğin arasına tuzla kekik ektin mi? Top oynarken düşüpte ara sıra sektin mi? Sen bilir misin tel dolabı kilimle gramofonu? Af buyur, sen hiç leğen de yıkandın mı? Kuru ekmek yerken boğulup tıkandın mı? Sen hiç üç kardeş bir yatakta yerde yattın mı? Şu kısacık hayatında binbir acı tatın mı? Kar yağdımı üstüne camı kırık evlerde? Neyse... Biz çok sonra tanıdık buzlu dolabı. yirmi yaştan sonra ancak tattık koka kolayı. Biz giymedik lakostu benettonu,vakkoyu. Hiç görmedik kinetiksi adidası nike yi. Bilemeyiz ananası bananayı kiviyi. Televizyonda duyduk avakadonun adını hâlâ daha bilmeyiz buzlu çayın tadını. Ağalar! Biz yaşamadık sizin gibi Hamdedin. Allah vermiş yiyip içip şükredin... |
Aklın Başından Gider
Hava ansızın kararır bir rüzgar çıkar en kuvvetlisinden yapraklar,toz toprak birbirine karışır ağaçlar sanki yerlerinden sökülür simsiyah olur gün ortasında gündüz sağır eder sanki gök gürültüsü kulakları yıldırımlar çakar etraf aydınlanır gökten kova kova boşalır yağmurlar insanın içi ürperir kanı donuverir dengeleri değişir sistemi çöker tabiat mahlukatın felsefesini bir anda değiştiriverir herkes yaradanını hatırlar çakan şimşeklerde insanoğlu bu korkar tırsar,pırsar çok mutlu olurum çoook daha çok daha daha çok çaksın şimşekler çok daha kuvvetli olsun gök gürültüleri göz bebekleri büyüsün kalbi deli gibi çarpsın kanı donsun insanın başına gelsin dağılan aklı yağsın,yağsın yağmurlar çaksın,çaksın yıldırımlar işte tam benim havam! MESELA DEDİK. |
Aldanma
Bakıpta aldanma sen,sakın yüzüme. Doğru değil,inanma her sözüme. Öyle büyük bir acı varki içimde, Uyku girmez gece gündüz gözüme. Yüzümü güler görüp mutlu mu sandın? Soyadım Hepgüler, ona mı kandın? Hem hasret,hem hicran,hemde aklar saçımda, Hâlimi bir defada bana sorsaydın. Hüzünlüyüm,kederliyim,derdim çok. Hamdolsun çileden yana gönlüm tok. Söyleyemem diye derdim bilinmez, Şükrederim Rabbime şikâyetim yok. Talih kuşu hiç konmasın başıma, Kimseler bakmasın gözyaşlarıma, Hiçbir şey yazmasınlar mezar taşıma, O da yirmi senem gibi boş kalsın... |
Alır Başımı Giderim
Öyle hasretim ki sana, anlatamam. sözler biter kelimeler firar eder. cümleler kifayetsiz, dilim ağzımda lâl, gözlerim kör. ............ Yokluğunda yaşarım seni, çölde serap misali emanet bırakırım canımı hayâlin kuşatır dört bir yanımı uzatırım,tutamam ellerini göremem gözlerini anlarım ki boşuna ararım seni çoktan unutmuşsun beni akıtırım gözyaşımı dönüp arkama bakmadan alır giderim başımı... |
Anlatamam
Kime anlatayım ah Şu perişan halimi, Sevmişim bir kara kaşlı Kara gözlü zalimi Bülbülleri kıskandırıp Ona güller getirdim Bu aşk beni deli etti Ben aklımı yitirdim Uyku tutmaz,sabah olmaz Gece gündüz inlerim Esir oldum köle gibi Her sözünü dinlerim... |
Anlatması Zor
Papuçlarım gıcır gıcır, Çoraplarım rengarenk. Bana gülümsüyor sanki Toprak,çimen,asfalt. Göz kırıpıyor kaldırımlar. Yürümek ne güzelimiş, Zıplamak, Koşmak,atlamak. Bilemezdim bunların Ne büyük nimet olduğunu, Bu illetle Tanışmadan önce, Bilemezsiniz Sizde... |
Anlayamadım
-Sanki dün gibi,gittiğin gün. sıcaklığı duruyor ellerinin, ellerimin içinde. Yanıyorum.. -Ne yazlar geçti,ne güzler. ne kışlar,acımasızca. hepsinde de vardın. ben bilirim.. -Ilık ılık konuşurdun,arada konuşunca, keşke biraz daha geveze olabilseydin. benim gibi. ama olsun, sesinin o güzel rengi halâ kulaklarımda.. -Dizlerimin üstüne bile çökemedim. direk yıkıldım. demek ki bütün dayanağım senmişsin, şimdi anladım.. -Haydi bir çay koy diyeceğim geliyor bazen! sonra... sende üzülürsün,bende, biliyorum. hem zaten dokunuyor, vazgeçiyorum.. -Hergünümde,her anımdasım. Birolmuşum seninle, sarmaş dolaş. biliyorum sen bensizsin ama, ben hep seninleyim.. -Azar azar döküldü ve, oldum ak saçlı, ve gözlerim hep yaşlı, arada sırada da........ ne yapayım duygulanıyorum işte.. -Ben böyle yaşıyorum hayatı,gördüğün gibi bir senli-bir bensiz. yalnız şunu bil ki, bu dünya çok- tatsız ve tuzsuz inan ki sensiz.. -Gözümü açınca yanımdasın, gözümü kapayınca daha çok. dirimisin,benmi öldüm, anlayamadım... |
Arkanı Dönüp Bakma
Oyuncak ettin aşkımı zalim, Yaraladın bak kanıyor kalbim, Perişan olur gidersen halim, Zaten yanmışım birde sen yakma, Gidersen arkanı dönüpte bakma. Seviyorum seni,benle oynama. Aşkımı çiğneyerek bana sokulma. Canımı alda gururuma dokunma. Beni düşünüpte kafana takma. Gidersen arkanı dönüpte bakma... |
Asırlar Geçti
Çok uzun yıllar geçti biz ayrılalı, Sen orada ben burada yalnız kalalı. El olmadın,yel olup uçuverdin. Ansızın göklere kaçıverdin. Sana olan özlemim hiç bitmeyecek, Gözlerin,gözlerimin önünde hiç gitmeyecek. Benim için en güzelden de güzeldin. Doyamadım gözlerine bakmaya. O gözlerin göz önüne gelince, Başlar gözler ırmak gibi akmaya... |
Ateş Düştüğü Yeri Yakar
Ateşin düştüğü yerim,yanarım. Kurşunlanmış yara gibi kanarım. Gece gündüz hatıranı anarım, Çölde Mecnun gibi divaneyim ben. Sabah akşam deli gibi gezerim, Sanki derdin deryasında yüzerim, Kimseyi üzmem,ben,beni üzerim. Yolda Kerem gibi avareyim ben. Hayâlimden hayâlini atamam! Gece biter sabah olur yatamam. Şu gönlümü kimseyle avutamam, Dağda Ferhat gibi biçareyim ben... |
Ateş Sönene Kadar
Güneş batarken Sen doğarsın Kapkaranlık geceme, İsyankâr kalbim mücrim gibi hep seni özler. Bir ateş yakarsın gelişinle, ah sevgilim deyişinle, yanar ışık aydınlanır gönül bahçem. açılır,leylaklarım,güllerim, serinlenir yanan bağrım. durulur kalbimde sızılarım,ağrım. Bütün dualarım, sabah çabuk olmasın. vakit hemen dolmasın. benim için mutululuk, benim için yaşamak, ne ay batana,ne yıldız sönene, ne güneş doğana,ne gün uyanana, ateş sönene kadar... |
Ay Işığım
Karanlık *******de beklediğim, Ey,bir damla ay ışığım, Ey,gönlümün gelini, Yalnız sana aşığım. Ah, bir gelsen. Sona erse hasretim. Sarsam ince belini, Seyre dalsam gözlerini, Duyabilsem sözlerini. Çiçekler üzerinde dans etsek seninle, Gökte yıldızlar. Gözlerin gözlerimin içinde, Bir gecede bitirsem özlemimi. Uykuya dalarsam kollarında, Uyandırmadan git. Dayanamam gidişine, Bu mutlulukta bana, Yeter, ölene kadar... |
Bambaşkaydın
Ben o anda gibiyim, donup kalmışım. saat,o saat gün,o gün yıl,o yıl koparmıyorum yapraklarını takvimlerin zaman durmuş, gittiğin günden beri. farkında bile değilim, sensizliğin,yalnızlığın. öyle kanıma girmişsin ki, tanımıyorum kimseleri. benzemezdin, sen bambaşkaydın... |
Bana Günah Değil mi
Vurgun yedim gözlerinden sanırım, Alev aldım o dudaktan yanarım, Her haline her sözüne kanarım, Söyle güzel bana günah değil mi? Bazen derya,bazen gökte ararım, Aşık oldum sana, bahtı karayım, Bırak seni doya doya sarayım, Söyle güzel bana günah değil mi? |
Bana Kral Oldun Elaleme Kul
Bana kral oldun elaleme kul, Ne diyeyim sana Allah'ından bul. Saltanatın banaymış,zulmün hep bana, Geri dönüş yok artık,bunu iyi bil.. Başına taç taktım tahtta oturttum. Önünde diz çöktüm,sana kul oldum. Kırıldı artık kalbim dargınım sana, Şimdi geri dönmeyi sen aklından sil. |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:33 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.