![]() |
Yusuf Kemal Çetin
Acı Hüzün
Ben sevgi heyacanımı yitirmişim, Geçerli sebeplerim var yaşlıyım. Ben senin yaşının dengi degilim, Bu o kadar önemli olmasada, Bir çıkar yol degil. Ben seni sevmek için gençte degilim'ki. Bu seninle olmama engel bir gerçek. Ben ölürüm seni seven yalnızlıgımla. Hadi açıl git güzelim, Yep yeni sevdalara.... |
Adak
Sana alıştım. Vazgeçmem imkansız. Seninle çok büyük bir sevda yaşıyorum. Unutmam mümkün değil. Sana olan sevgimin karşılığı olsun diye, Dualar ettim. Karşılığı olsun diye, Kendimi adadım adak yerine....... Hep seni baksın diye, Gözlerimi adadım sana. Hep sana gülümsesin diye, Dudaklarımı adadım sana. Hep emin olasın diye, Sözlerimi adadım sana. Şiirlerimi adadım sana. Tüm bunlarla beraber, Çok büyük sevgimi Adıyorum sana...... |
Adeleti Ararken
Bir çok sevdada yarım kaldım, Ben sevgide cesaret aradım, Bir çok kez umut kırıntısı oldum, Ben sevdada sevgi aradım. sevgi aradım seni buldum, Kalbimi araladım içime yerleştin, Sevgide bir zafer kazanacagıma emindim, Seni kazandım-sevdim seviyorum, Sende beni kazandın-sevdin seviliyorum, Ama ne kadar. Aklıma bir şey takılıyor, Sevgim keyif almıyor, Bir düşünce geliyor duygularıma, İçim rahat etmiyor, Hangimiz birbirimizi daha çok seviyoruz, Ben adaletli sevip adaleti ararken, Birimizin eşit sevmedigini biliyorum. Çünkü hissedemiyorum: Benim seni sevdigim gibi sevildigimi göremiyorum, Kendini sorgulamalısın ben ne kadar seviyorum diye, Sana bunu söylemek bana ne kadar acı gelsede, Gözlerimde yaşlarım, Erkekçe söylemek zorundayım. Keşke sende böyle sevsen beni, Ne kadar gururlansanda benimle, İçim acıyor sana anlıyormusun? Çünkü ben: Adaletli Sevgiyi Ararken, Adaletsizce (kendimden çok) sevdim seni.... |
Adı Bende Saklı
Seni sende kaybettim, Hadi durma git gidebileceksen. Mumlarını hatıralarını, Yak git yar. Seni sevebilme ihtimalini sevdim. Haydi git gidebileceksen. Çantana doldur, Hatıralarını ve git gidebileceksen. Seni ne kadarda çok sevmiştim. Ağlamam arkandan, Benim sevgim böyledir güzelim..... |
Adı Sonbahar
Bir Hayat Hanım'ı tanımıştım ömrümde. Çok değil biraz eskidendi. Güzel gözleri vardı. Gözleri güzeldi ama, Manalı bakışlarıydı, O gözlere güzellik katan. Büyüleyici dudakları vardı. Dudakları güzeldi ama, O dudaklarına anlam katan, Sözleriydi. Hayat Hanım derdi'ki, Dudaklarımda Sevdam....... Alnındaki kader çizgisi gibiydi sevgisi. İyi ve kötü günde sevdiği ile, Yaşayıp ölecek adı gibi biriydi, Hayat Hanım. Sadakatli sevmekti en büyük erdemliği. Bir adam tanımıştı hayatında, Lakabı Koca Çınar. Söz vermişler kimseleri sevmemeye, Birlikte el ele ölmeye. Hayat Hanım ile Koca Çınar, Birbirlerini çok severken, Kader ağlarını örmüş. Hayat yolunda ilerlerken zaman, Defalarca aldanmış aldatmış, Koca Çınar. Çok severken Hayat Hanım, Sevdanın yalnızlığına sürgün olmuş. Yıllarca gözlerinden akmış, Yarı yolda yanaklarında kalmış, Sevgisinin hüzün gözyaşları. Çoşkun bir sevgiyle yaşarken, Kırık kalbinde görmüş, Hayatın buruk sevinçlerini. Çevresinde çok sevilen Hayat Hanım, Açmak isterken baharında solmuş. Tek vasiyetiydi, Öldüğünde mezar taşına yazıldı. Adı Sonbahar....... |
Ağlamaz mıyım?
Seninleyken zaman uçup gider, Asıl neden sensiz saatler beni vurur, Yoklugunda susar dilim, Bir sebebim var gözlerimde yaş olursun.... Sensiz ayrı olmak, Sensiz uzaklar'da yaşamak, Sensiz yarınlarda kalmak, Benim en büyük üzüntüm ellerimde duamsın.... Seni düşünürüm her gün ve her gecede, Bir an aklımdan çıkmazsın, Öyle çok hüzünlü oluyorum'ki, Senin İçin Ağlamaz mıyım? .... İnan'ki senin için meraklanıyorum, Emin ol sana kıyamam, Benim en büyük korkum, Seni kaybetmek, Yemin Olsun Uğruna Ölmez miyim? .... |
Ağlamaz mıyım? Seni Düşünürken
Seni düşünüyorum şimdi. Dinlediğim Türk Sanat makamlarında. Seninle öyle anlamlı bir sevda yaşamak istiyorumki, Eski şarkıların anıları gibi. Seninle öyle romantik, Bir sevgi yaşamak istiyorumki. Ressamların eski resimleri gibi. Seninle öyle bir hayat, Yaşamak istiyorumki, Eski aşıkların duyguları gibi. Önce gözlerini sevdim biliyormusun? Sonra sözlerini sevdim. Dikkatimi çekti en az gözlerin kadar. Asla güzelliğine önem vermedim. Çoktan önceleri anlamıştım, Sen büyük sevdaların adısın. Bu sevgide yalnız değilsin. Ben sevgi erkeği, Sen sevda kadınısın..... |
Ağlarım
Dayanırım sanma sakın, İnanki başaramam. Alışırım sanma sakın, İnanki yapamam. Mutluyum sanma sakın, İnanki hüzünlüyüm. Gülerim sanma sakın, İnanki ağlıyorum. Ağlarım sözlerine, Ağlarım sevişine. Özlemin yakar beni, Ağlarım hasretine. Yaşanan güzel günlerin uğruna, Ağlarım hatıralarımıza. Ben Herşeyimize Ağlarım...... |
Ağlayınca Gözlerimdesin
Önce saatlerim geçti seninle. Muhabbetin çok hoştu. Bir kere oldu bırakamadım. Kalbim çok çoştu. Gün ve *******im oluştu. İçimde kanım sımsıcak dolaştı. Heranım seni hasretle aradı. Gözlerim yollarda gelişinde sevgi var. Zamanlarım seninle geçer oldu. Arkadaşlığımız ve sevdamız, Yüreğimizden tutuştu her yanımız. Gülücüklerinde hayel ediyorum seni. O nice kahkahaların çınlar kulağımda. Yüzümde hala inceliğin. O Bana Pamuk Dokunuşların........ Ellerinsizken ellerim. Nasıl bir yerlere tutunur. Senin olmayı istemek bende bir duygudur. Bensizken beni merak etme. Bu Koca Adam bu Pamuk Adam, Sevdamıza sahip olur. Seninle ne çok güzel günler oldu. Paylaşıldık,anlaşıldık ve sevildik. Ve ben her zaman seni seveceğim. Senden yoksun anlarımda, Avuturum gönlümü anılarımızla. Seninle olmayı isterim, Ağlayınca Gözlerimdesin. Beni çok sevdiğini duymak isterim. Dokunmak hissetmek isterim. Yanaklarımdan gözyaşlarım süzülürken, Ellerime düşersin. Ağlayınca Gözlerimdesin. Ağlayınca Gözlerimdesin...... |
Ah Aşkım
Olmaz böyle nereye kadar, Durmaz böyle bu gönül, Hayat son bulana kadar. Bana uzak olsanda, Ben seninle son nefese kadar. Yürüyeceğim sevdanın yollarında. Ellerimi uzattığımda tutamasam bile, Ben seninle yok olasaya kadar yaşacağım. Ah Benim Aşkım, Ben seninle solana kadar varım. Sana gözlerim ağlar, Gözyaşlarım kurusıya kadar. Bu yürek seni hep sever, Ölüm beni yakalayana kadar.... |
Ah Dostum
Canım ben senden nasıl vazgeçeyim, Bedenime can gibisin. Kalbim seninle atıyor, Dostluğunu Seveyim...... Canım ben seni nasıl unutayım, Gözlerimi kapatınca seni yaşarım. Aklım sana takılıyor, Dostluğunu Seveyim..... |
Ah Gönlüm
Zamansız bu sevdaya tutuldu gönlüm, Bir çıkmaz yola girdi ömrüm. Kesinlikle sen hayatımdaki kadınım olmalısın, Kalbimdeki bu deli atışlar sana ait..... Ah zavallı gönlüm üzgün, Hay ALLAH çaresiz ömrüm. Vazgeç ağlama gözlerim seni gören yok, En büyük sevdam uçuyor ellerimden..... Olmasını istediğim gibi gitmedi hayat, Sensiz ne anlamı var bu yaşam basit. Ah Gönlüm sessiz Ah Gönlüm çok yalnız, Ne tesellisi varki döktüğüm bu gözyaşların...... |
Ah İstanbul
Her sabah umutlarım içimde açıyor, Anılarımız bana neşe veriyor. Gözlerim manzalarında, Bir seni bir sevdiğimi istiyorum, Dostum Ah İstanbul. Herkez beni sever ama, Ben herkezi sevemem. Bir sana bir ona hayranım, Onunla evlenmek seninle, Yaşamak istiyorum. Ah İstanbul. Seninle her yerde onu çok özlüyorum. Yaşadığım her zaman onu çok seviyorum. Bulduğum herşeyde sevdiğimi ve seni, Kaybetmekten çok korkuyorum. Biliyormusun? Ah Be İstanbul Onsuz kaldığım en büyük uzaklık, Sadece; Gözlerimi açıp kapatasıya kadar geçen zaman. Ah İstanbul. Senin fetihin gibi, Bir düşmana esir olacağıma, Sevdiğime köle olmak istiyorum. Biliyormusun? Ah Be İstanbul, Tüm istanbullu kadınlar bana küstü. Herkezden çok onu sevdiğim için. Bir yar sevdim Ah İstanbul, Senin kadar sevilesi ve güzel. YAPRAK; Bir kadının bir erkeğe sadakatle süren sevgisinin, Tutkuyla kurumuş güzelliğidir. YAĞMUR; Bir kadını sevmekten kaçmayan bir erkeğin, Sırılsıklam gözyaşıdır. Ah İstanbul; Sevdiğimle beraber birgün öldüğümde, Yaşayan tek varlığımız, Toprağında Anılar Bıraktığımız Derin Sevgilerdir...... |
Al Beni
Bir gün kaybolursam gözlerinden, Gördüğün her yerde BUL beni. Olurda kader alırsa seni benden, Hatıralarda GÖR beni.... Bensiz kaldığın zamanlarda, Yağmurun sevgi çağrışlarında DUY beni. Kalbinin her atışta çarptığı, Sevda acısında SAR beni..... Beni sevdikçe sevilirsin, Canın yaşadıkça SEV beni. Göreceksin bir gün senin olacağım, Ömrün yettikçe AL beni.... |
Aldatma
Canını sıkma kafanı yorma, Moralli ol üzülme. Bırakta herşeyi zaman halletsin, Göreceksin unutacaksın. At sevdasını yüreğinden, Sevseydi dönerdi sana, Koşardı'da gelir kucaklardı seni....... Seni sevmemiş gamsızmış, Yalanmış o gözyaşları. Bırak gitsin özleme, ALLAH'ın dan bulsun elleme. Sevgi bir çiçektir unutma. Sen sevda gülüsün oda dikeniymiş. Bırakta o kendine yansın, Sevilipte Sevememiş....: |
Alış Yüreğim
Gelipte gitmelerine, Sevipte susmalarına, Bakıpta dokunmamasına, Alış Yüreğim..... Sen gelince seviniyoruz gözlerimle, Sevgiyle anlatıyorum sevdamı sözlerimle, Gözlerini dudaklarını ve yüreğini hissediyorum. Sana Yüreğimde Sevgim Çıldırıyor....... Gündüzün gecesine, Yağmurun hüznüne, Sevdanın büyülü haline, Alış Yüreğim..... Sen gidince üzülüyorum gözyaşlarımla, Sevgim yalnız kalıyor yetimhane, Saçlarını elllerini ve sarılışını hissediyorum. Sana Yüreğimde Sevdam Çıldırıyor..... |
Ama Ben
Seni çok güzel buluyorum gözlerimde, Düşlerimde kurdugum hayeller gibi, Seni hiç soldurmak istemiyorum hislerimde, Çiçeklere duydugum sevgiler gibi, Belki sen ASLI olmayabilirsin, AMA BEN sevgi gözyaşları döken KEREMİM... Seni çok hüzünlü görüyorum bakışlarında, Ayrılıktan çok mu? Korkuyorsun, Seni hiç üzmek istemiyorum aşkımda, Aşkımdan şaşkına döneceksin anlıyormusun? Belki sen ŞİRİN olmayabilirsin, AMA BEN dagları yıkan FERHATIM..... Seni çok sevilmeye layık düşünüyorum yüregimde, Sevilmeyi hak eden gerçek güzeller gibi, Seni hiç bırakmak istemiyorum ellerimde, Yanlız ölmekten korkan gerçek aşıklar gibi, Belki sen LEYLA olmayabilirsin, AMA BEN seni çok seven MECNUNUM.... |
Ama Ben (2)
Bir düşün şu dünyayı. Dağlar yalnız, Denizler durgun. Çöller susuz, ******* yıldızsız. Gün güneşsiz. Dünya nasılda anlamsız, Nasılda üzgün ve sessizdir. Benim tüm bedenim, Benliğim, Sensizlikte, Böyle yokluğunda sensizim. Ama ben, Dünya değilim' ki. Öyleki, Sensizliği asla yaşamamalıyım..... |
Anagül
Sen yanımda yoksun, Hayeller kurarım ikimize ait, Sen benim olamadın ya? Sevgilim, Düşlerim hayatım'dan uzun.... Neden ******* sessizdir, Neden hayeller yıldızlar kadar uzak, Senelerce elimde kalem, Anlatıyorum seni şiirlere kitaplarda.... Binlerce insana okutuyorum eşsiz sevgimizi, Sevemeyenler için sevmesini öğrettik insanlara, Bizse öğrenemedik birbirimize kavuşmayı, Sevdamızı ve senin güzelligini biliyor şiir sevenler.... Her kadın güzelldir, Her kadın bir çiçektir, Ama sen o çiçeklerin içinde, Bir Gülsün ANAGÜL.... |
Anılarım
Bazen çok durgunlaşıyorum. Eski Anılar geliyor aklıma. Çoçukluğumdan bu zamana, Ne çok geçmiş değişmiş herşey. Dün gibi. Aklımda hep çoçukluğum, Çoçukluk arkadaşlarım. Herkez dünyanın dört bir yanına dağıldı. Kimileri göç edip öldü, Sizlere ömür. Kimileri hala hayatta, Çok şükür. Eski Anılarımı andıkça, Beni rahat bırakmıyor hüzün, Üzgün oluyor yüzüm, Herşeyi herkezi çok özlüyorum. Duygularım ve sözlerimle edebiyatlaşıyorum. Benimle bir kalan Anılarım, Birde benimle yaşayan canım sevdiğim. İnsanoğlunda kim Anılarını unutmamışsa, O insan bu yalan hayata dalmamış demektir. İşte bazen durgunlaştığımda, Hüzünlü Anılarımda en çok buna seviniyorum........ |
Anlatır Halimi Acı Şarkılar
Beni üzer bu Türk Sanat Müzikleri, Beni anlatır dönülmez akşamın ufku, Yaramı sarmaz bütün meyhaneler, Şimdi çok uzaklarda sevda, Aşık olmak hayel gibi. Gözlerimde artık duman duman bulutsun, Söyle yüreğim seni neden unutsun. Sevda bende acı bir dille söylenir, Artık aşık gibi sevme beni, Unut gitsin sana yazdığım şiirleri, Anlatır Halimi Acı Şarkılar.... |
Anlıyormusun?
Gülüp geçiyorum artık büyük sevdalara, Ağlamıyorum artık bütün yalanlara, Bir daha sevmeyeceğim gittin duygularımdan, Ey Aşk Gözümden Düştün Artık.... Bakmıyorum yüzüne viraneyim artık, Gülmüyorum hayat'a umudsuzum artık, Ne sevdam var benim ömrüm solmuş artık, Bir daha sevmeyecegim gittin yüreğimden, Ey Aşk Dilimden Düştün Artık.... |
Anne
Bir yanık ağıt var Anne, Sana söylediğim bir türkü. Sazımın telleri kırık, Benimse şu yüreğim dökük. Hasretine ne alışılır, Nede dayanılır Anne. Ellerini öpmeyi özlerim, Yorgun ve kekik kokulu. Sensiz olmak soğuk bir havada üşümek gibi, Bir hayel oluşur gözlerimin dolu sularında, Bir iç çekme meydana gelir dudaklarımda, Yerini hiç bir şey tutumaz Anne. Cehennem olur bana sensizlik, Sefil bir beden kalır bana. Yıkık dökük ve paramparça. Kimseler sen olamaz ANNECEĞİM..... |
Annemden Öğrendim
Hiç bir zaman Annemi kırmadım. Hayatında çok üzüldü. Belki mutlu olamadı ağladı. Her zaman bir gözyaşına bin defa öldüm. Kendimi dövdüm. Benim suçum olmasada, Ben gülümsemelere mutluluğa küstüm. Anneme hiç gelip gitmediği için. Her üzüldüğünde Annemi, Çok sevmek istedim. Bende biliyordum oda biliyordu, Hiç bir insana seni seviyorum demek, Yetmezdi. Çünkü bir insanı sevmen için onu anlaman gerekir. Bir insanı anladıkça seversin. Seni anlıyorum Anne. Anladıkça'da daha çok seviyorum. Merhametimle yanındayım. Seni hiç yalnız bırakmadım, Korkma Bırakmamda Anne....... Ben her kadını anlıyorum. Anladıkça daha çok değer veriyorum onlara. Bir kadının bir gözyaşına asla kıyamam. Annem gelir aklıma dayanamam, Ben kendim ağlarım. Üzgün bir kadını görmeyi, Hiç istemiyorum. Her kadın mutlu olsun. Hayatı,yaşamakla dolsun. Gülsün,gülümsesin sevgiye. Hiç bir kadına yalan söyleyemem. Aldatma nedir? Hiç bilmem. Ama ben bilirim,Kadın Aldatılmaz. Kadın en güzel halde yaşanmalıdır. Çünkü Kadınlar Hayatdır. Annem ise benim Öğretmenimdir. Annemden Öğrendim, Kadınları Anlayıp Sevdiğimi Sevmeyi..... |
Arabesk Günlerim
Gözlerimden gözlerine, Bakasım var. Sevgi ateşi ile, Yakasım var. Gönlümden gönlüne, Seni sevesim var. Sevdaya dürüst, Bana gerçek olursan, Bir Ömür Seninle Yaşayasım Var....... Yıllardan yıllara, Akasım var. Gözyaşlarımla masum, Dökülesim var. Her anlamdan, Sana taşasım var. Hayata dürüst, Kendine gerçek olursan, Bir Ömür Seninle Ölesim Var......, Seninle dinliyorum şarkıları, Arabesk' tir Günlerim. |
Artık Gün
Aşikar düşüncelerimi, Tayin ediyorum yüregine. Umutluydum, Bugün beni anlarsın diye. Yoksa bugünde olmasın, Diger zamanlarım gibi Artık Gün. Aşınmak mı? İstiyorsun hislerimde. Dilbaz bir sevgim var sana karşı. Hayatımı dolaşaga çeviriyorsun, Tümseksiz yürümek isterken, Hayat yolumda. Acı bir tutunak tutuyorum sana karşı, Ve Artık Vazgeçiyorum Seni Sevmekten... |
Aşığım
Aşığım çatır çatır yanmışım, Sen bir rüyasın uykuya dalmışım. Sevdan bir türkü dilimde, Sazımda çalmışım. Aşığım yana yakıla sevmişim, Sen bir sevdasın, Duygularımda seni bulmuşum. Sevdan bir anlam şiirimde yazmışım..... Aşığım seve seve delirmişim, Sen bir kurşun olsan ölmeye kabulüm. Sevgin bir günah olsada, Seni sevmeye razıyım. Ey Sevilen: Seni sevmek cehennemlikse, Ben zaten sana yanmışım.... |
Aşık Ben Sevgi Bu
Gözlerimden gidersen, Çare olmaz yangınıma gözyaşlarım, Beni benden al razıyım, Aşık Ben Sevgi Bu.... Bakışlarıma bakışlarınla cevap ver, Gözlerim gözlerinle bakar, Sensiz bu kalp zor atar, Aşık Ben Aşk Bu.... Gözlerim seni özler hasretle, Yüreğim seni sarar inceden, Bir hüzün gelir ağlatır beni silmeden, Aşık Ben Aşk Bu.... Yaşat beni her yerde sonsuzca, Bir sevgi besle bana masumca, Canım feda ölürüm sevdam uğruna, Aşık Ben Sevgi Bu.... |
Aşık Duygularım
Küsme bana dayanamam, Uzak kalma alışamam, Sensizliği yaşayamam, Aşık Duygularım..... Birtanem bir başka dünya, Nurtanem gerçek rüya, Gültanem derdim olma, Aşık Duygularım..... Kalbimi kırma, Canımı yakma, Ömrümü alma, Aşık Duygularım..... Eğer bensiz olursan, Giderim gözlerinden. İki gözlerimde iki damla yaş, Aşık Duygularım..... |
Aşk Bende Bitti
Her gönülden geçtim her güzeli seçtim, Hepsini sevdim hep ağlatıldım aldatıldım, Yinede sevmekten vazgeçmedim, Beni anlamadılar Aşk Bende Bitti... Her derde düştüm her yokuşu çıktım, Hep umuttum hep unutuldum kurutuldum, Yinede iyilikten vazgeçmedim, Beni yaşatmadılar Aşk Bende Bitti... |
Aşka Gel...
Çiçekler iki nedenle solar, Önce susuz kalınca kururlar, Daha sonra sevgisiz yaşayınca ölürler, Sen benim için nadide bir çiçeksin.. Gördügüm en güzelsin. Önce gözyaşlarım aktı ugruna, Daha sonra sevgim çogaldı sana, Aşka geldim kapandım dizlerine, Sende sevgiye ihtiyaç bir insansın, Anlamsız kalıp kuruma, Anla beni sende sevgisiz kalma, Öldürmek istemiyorum seni içimde, Al sevgimi düş yüregime. Yollarıma çık gizlenme, Seni yaşamak çok güzel, Sende yaşat beni derince, Birden geldim sana aşık oldum. Aşka geldim yollarındayım, Sende çılgınca sevip sevilmek istiyorsan, Aşka Gel... Davet ediyorum seni kollarıma, Öyle ansızın gelki duygularıma, Sormadan öp dudaklarımı... |
Aşkın Yasak Kanunu
Gelmiyor içimden bu sevdaya hayır demek, Bitmiyor sevgi dolu duygularım paylaşılması gerek, Hissedilenler yaşanmalı üzülüyorum evlisin, Aşkın Yasak Kanunlarını deldimde geldim sana.... Günahım olsanda seviyorum seni, Çığlıklarım yankılanır odamın duvarlarında, Hınçımdan ağlarım karanlıklarda, Tanınmazdım bu kişiklikle halime şaşkınım.... Yangınım kalbimde ateş, Sevgim gözlerimde yaş, Bilmezdi kimse beni böyle bir kadına hayran, Aşkın yasak kanunlarını mantıgımla mahkemeye verdim.... Aşkı yendim ama sevgim kazandı, Yola çıktı yinede geliyor ayrılık, Ellerim havada duamsın helalim olmanı istesemde, Sana dokunamam bana haramsın.... |
Aynur Sultan
*******, Sevdanın sensizliği gibidir. Susar konuşmaz. Sadece kalbi sevgi atışlarını dinler. Sevdasız sevgisiz *******i hiç sevmiyor istemiyor. Ayın şemali yüzüne vurur, Yalnızlık gelir aklına. Gönlü çok sevdiğinde bir masumdur. Çiçekler gelir aklına. Aynur 'dur Sultan ta kendisi........ |
Ayrılamam Senden
Saklanamam çaresizliğime, Kendimi üzerim bir daha. Sevgili duygularının katili olamam, Kimseleri aldatamam. Silemem gözyaşlarımı, Bin kere ağlıyorken, Bir Kere Vazgeçemem Senden...... Dönemem yalnızlığıma, Kendime kalamam yeniden. Masum sevginin günahı olamam, Kimsecikleri sevemem. Gidemem gözlerinden, Bin kere seviyorken, Bir Kere Ayrılamam Senden..... |
v
Ayrılmayız Seninle ellerimiz el ele, Ellerimizin içinde parmaklarımız sımsıkı, Güçlü duygularımız var güvenli, Üzülme Sevgilim Ayrılmayız..... Zaman geçsede bitmez, Buluruz çareler sevgimiz tükenmez, Biz bir çift gülüz solmayız, Düşünme Sevgilim Ayrılmayız........ Düşüncelerde buluşuruz, Rüyalarda kavuşuruz, Bu ölümlü dünyada ölsekte, Ağlama Sevgilim Cennette Ayrılmayız...... |
Aytence
Yeni zamane eski zaman değil'ki. Çağ gelişirken, Herşey değişiyor. En çok üzülüp kabullenemediğim, Eski büyük sevdaların ve insanların, Azınlığı. Ben eski insanların temsiliyim. Dünyamızda top tüfek savaşanlar, Ölenler var. Kadına şiddet töreler var. Sevgiden yoksun insanlar kötüler var. Melekleri unutup şeytana yenilenler var. Üzülüyorum çok üzgünüm. Bu zalim dünyaya sesleniyorum. Bu ellerimdeki sevda çiçeklerimi, Sevgi yolunda yürüyenlere atıyorum. Bu küçüçük yüreğimden, Kocaman sevgiler sunuyorum, Aytence....... |
Azap
Bir öfke bir yemin uğruna düşürdün beni azaplara, Beni sevmeyecek misin? . Ben farklıyım başkayım sevda yeminlerini, Bozmayacak mısın? . Açtım gönül kapımı sana ardına kadar. Bekleyeceğim bekleyeceğim sonuna kadar. Gel bi gel geç sevdamın kıyısından. Ne güzel baharlarım var, Ne güzel sevgilerim var sana layık. Harap etme beni başka sevdalarda. Gönderme beni başka kapıya, İnat ediyorum ALLAH Aşkına. Vereceğim sana en masum sevgilerimi, İnadını kıracağım bana inanasıya kadar. Sarılacağım sarılacağım boynuna, Sevgini bana verene kadar...... |
Babam Benim
Sen olmazsan yanımda, Günüm dertli gecem kötü geçer. Senin sevgin olmasa, Ne sevmeyi bilirim nede sevilmeyi. Senin şefkatin olmasa, Beni sarmasa kolların, Ne iyi evlat olurum nede hayırlı. Şimdi çok mutluyum, Hep yanımdasın ya? Çok Şükür ALLAH'a. Ya? Bir gün seni kaybedersem. Unutma, En çok ben ağlarım. Babam benim. Dualarımla seni yaşatırım. Canım benim. Sen beni yaşatan kalbimdeki sevgisin. Sensiz yaşamaya acılar içinde mecburum. Ama ben yaşadıkça seni inan Asla Unutmayacağım. Baba,Babacığım,Babam Benim...... |
Balıkçı
Nedir? Bu Balıkçı, Can çekişen Balıkların derdi. Çırpınışları dikkat çekici, Ölümü anlatır sanki......... Avlama onları Balıkçı, Yaşamak istercesine halleri var. Görmez misin? Balıkçı, Hayata son bakışları var........ |
Belalım Helalim
Seni senle paylaşamam, Ben ve sevgim hayel değil kaybolmam. Seni kimseciklere değişmem birtanem, Sevdiğim dede sana geleyim..... Vermem seni benimsin benimsin, Dudaklarımda neşem gözyaşlarımda hüznüm. Sen benim incitanem gülümsün, Ah dede sana öleyim..... Uğruna kurşun yerim, Senin için yaşamaktan geçerim. Unutmaki sana müptalayım, Vazgeçmem şu canım seninle anlamlı...... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:09 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.